Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Εγώ δεν έκανα δεν μ είχαν πει τίποτα 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

σημερα μου ηρθε κ το τσαντακι απο την νουτριτσια!!!!ενα γαλαζιο τσαντακι για τις πρωτες εξετασεις του μωρου...και σεις αυτο ειχατε?

Ναι αυτό είναι!

Καλημερα και απο μενα.

Για το χθεσινο το θεμα που μιλουσατε για την θρομβοφιλια εγω τις είχα κανει και διπλη φορα γιατι δεν μου ειχαν δωσει ολοκληρωμενο το πακετο αλλα καθε φορα πληρωνα απο 1200 ευρω.Ωραια πραματα. Νενα δεν θα δειξουν τιποτα οι εξετασεις κ μην ανησυχεις καθόλου.

Καντυ πολυ ωραιες οι προικες με τον Μικυ και την Μινη.

Εγω δεν εχω νεα. Τωρα ειναι οι γονιμες μερες προσπαθω να κανω οσο περισσοτερο μπορω γιατι μετα στο ιδιο σπιι με την πεθερα δεν νομιζω να μπορω να κανω. Αυριο φευγουμε για Γιαννενα κ Κυριακη για Θεσνικη.Εχω προβλημα με την ληξιαρχικη πραξη γαμου. Δεν την πηρα ακομη γιατι το ληξιαρχειο στα Γιαννενα μετακομιζει. Ωραια δικαιολογια. Την Πεμπτη περναω επιτροπη. Δεν θα μπορω να σας διαβαζω δεν θα εχω ιντερνετ μονο οταν παω για κανα καφεδακι.

Τι εννοείς δε θα μπορείς να μπαίνεις; Μέχρι πότε δηλαδή δε θα μπορείς;

αααα δεν σας ειπα τι επαθα με αυτο το τσαντακι????

μου ηρθε κενο....δεν ειχε απολυτως τιποτα μεσα:cry:

Τι εννοείς κενό; Το τσαντάκι δεν έχει τίποτα μέσα. Μήπως εννοείς ότι σου ήρθε μόνο ο άσπρος φάκελος; Αν είναι έτσι να τους ενημερώσεις με μαιλ και μάλιστα να τους πεις ότι κυοφορείς δίδυμα

θα μεινεις με την πεθερα?????δεν μενεις καλυτερα στην Τριπολη......

χαχαχα καλό! Καθόλου δε φαίνεται ότι είσαι πεθεροκαμένη! Μην ανησυχείς θα βρει σύντομα σπίτι και θα μετακομίσει.

Δηλαδή Πέπσι τέρμα η Τρίπολη;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα. Από το πρωί που ξύπνησα χουζουεύω στο κρεβάτι. Εξω τώρα βγήκε ο ήλιος! Θα έχουμε καλή μέρα σήμερα. Το πρωί όμως που σηκώθηκα ( γύρω στις 8.30) είχε μία ομίχλη κι ένα κρύο που δεν μου έκανε η καρδιά να σηκωθώ.....

Νένα, κι εγώ πιστεύω πως δεν θα έχεις τίποτα! Ακόμη κι αν έχεις το στίγμα τύπου α, σιγά μην το έχει και ο άντρας σου!!!!Πριν από 5 χρόνια όταν ξεκινήσαμε τις προσπάθειες για μωρό είχα κάνει την εξέταση για το στίγμα. Λόγώ όμως χαμηλού σιδήρου δεν μπορούσαν να βγάλουν αποτέλεσμα για μένα. Ετσι στέλνω τον άντρα μου και του βγάζουν οριακές τιμές!!!! Το αποτέλεσμα δεν ήταν ξεκάθαρο και μέχρι να ανέβει ο δικός μου σίδηρος να κάνω την εξέταση να δούμε ότι όλα σε μένα είναι οκ είδαμε και πάθαμε. Το παρακάνουν κι αυτοί λίγο!!!Εμάς να φανταστείς όσο δεν παίρναμε αποτελέσματα δεν μας άφηναν να κάνουμε προσπάθεια για παιδί.....Είχαμε πάει μάλιστα τότε το γαμήλιο ταξίδι μας στην Κύπρο κι αντί να κάνουμε ελέυθερα εμείς χρησιμοποιούσαμε προφυλάξεις.........

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

κ μενα κενο ηταν το τσαντακι καντυ...τι αλλο επρεπε να εχει μεσα?

τις εξετασεις δεν ειπες οτι ειχε??εμενα δεν ειχε απολυτως τιποτα!!!μονο του ηρθε το τσαντακι!!!!

ουτε εγω το περιμενα!!!!πριν μεινω εγκυος ετρωγα οτι βλακεια ηθελες τωρα.....τιποτα σκετομαι πιτογυρα και αηδιαζω!!!!καλα με το κρεας εχω ενα θεμα ενω πριν και καθε μερα να ετρωγα δεν με πειραζε και πολλα αλλα!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Pepsi, καλή αρχή στη Θεσσαλονίκη. Εύχομαι να είναι το πιο τυχερό εξάμηνο της ζωής σας! Θέλω να σου δώσω μία συμβουλή. Να μην καθυστερήσεις καθόλου την εξωσωματική. Πάρε τα φάρμακα και ξεκίνα, όπως έκανε η Κάντυ. Στη βράση κολλάει το σίδερο........Οσο το καθυστερείς χειρότερα θα είναι......

Ολυε εμείς ξέρουμε τι θα φάμε. Εχω μία αηδία στο στομάχι μου! Εφαγα μία φ΄ρτα ψωμί με λιωμένο τυρί και ένα ποτήρι χυμό, αλλά κάπως είμαι.....

Λιλιτάκι, ωραία θα περάσεις σήμερα. Φωτογράφιση, φαγητό έξω, ποιος στην χάρη σου!

Μαρμίν, αλήθεια φαίνεται τόσο καθαρά το παιδί;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κάντυ με έκανες και γέλασα! Το τσαντάκι είναι για να βάλεις εσύ τις πρώτες εξετάσεις του μωρού σου!

Κορίτσια εγώ όπως καταλαβαίνετε τρώω τα πάντα (δηλαδή όχι τα πάντα αλλά ότι έτρωγα και πριν μείνω έγκυος που επίσης δεν έτρωγα τα πάντα πχ δε μου αρέσουν καθόλου τα ζαρζαβατικά εκτός από μαρουλάκι και ραδικάκια, ο χαλβάς, η μπανάνα, ο ταραμάς οι ελιές και ένα σωρό άλλα) απλά δε λυμπίζομαι πράγματα που δεν έτρωγα. Αλλά από όρεξη να φαν και οι κότες.

Φαίνεται άλλωστε από τα κιλά που έβαλα και προσπαθώ με νύχια και δόντια να συγκρατήσω εκεί γιατί σε μία εβδομάδα έχω γυναικολόγο και δε θέλω να την ακούω πάλι:confused:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

αχ καντυ και γω ετσι!!!το κρεας και το ψαρι δεν το μπορω καθολου και πολυ στεναχωριεμαι. και αλλαζω κρεατα μπας και δω καποιο να μου κανει...

το τσαντακι ενα γαλαζιο που ειναι για τις πρωτες εξετασεις του μωρου οπως λεει και πανω ηρθε αδειο...

μαρτζι καλημερουδια!!!

κοριτσαρες ηρθε η ώρα να σηκωθώ!!!θα τα πουμε μετα...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Το ίδιο κι εγώ Κάντυ......Δεν με ενθουσίαζει το κρεας. προχθές έφτιαξα κοτόπουλο με κριθαράκι στο φούρνο ( πολύ ωραίο) ......Εφαγα σχεδόν όλο το κριθαράκι κι ελάχιστο κοτόπουλο. Επίσης δεν θέλω καθόλου χοιρινό που το λατρεύω. Καλά, δεν με πειράζει κιόλας, αφού δεν είναι και καθόλου θρεπτικό!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μάρτζι μου ναι στην τρισδιάστατη φωτο που είναι και έγχρωμη μπορείς να διακρίνεις αρκετά καλά τα χαρακτηριστικά του. Βέβαια πιστεύω πως όταν γεννηθεί θα είναι τελείως διαφορετικό γιατί σκέψου ότι τα βλέπεις όλα μεγάλα. Αλλά ωστόσο θα μοιάζει στο σύζυγο αυτό είναι σίγουρο πλέον.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

week-29-32.jpg

Κάπως έτσι αν και παίζει ρόλο και η στάση του μωρού. εμάς ας πούμε ακουμπούσε το κεφαλάκι του στο τοίχωμα της μήτρας και δεν μπορούσε να το βγάλει πολύ καλή. Και φυσικά δε θα είναι τόοοοοσο καθαρή εκτός κι αν έχει πολύ καλό μηχάνημα.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΕΓΚΥΟΥΣ

Πρωινό

• 1 ποτήρι γάλα με δημητριακά, 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι, 1 φρούτο
  • 1 ποτήρι γάλα με 2 φρυγανιές, 2 κουταλάκια του γλυκού μέλι, 1 φρούτο
  • 1 ποτήρι γάλα, 1 φέτα ψωμί, 1 φέτα κασέρι, 1 φέτα γαλοπούλα
  • 1 γιαούρτι, δημητριακά, 1 μπανάνα

Δεκατιανό

• 2-3 φρούτα εποχής
  • 2 κριτσίνια ολικής άλεσης, 1 φέτα τυρί

Μεσημεριανό

1η ΗΜΕΡΑ: 1 μερίδα κοτόπουλο ψητό ή βραστό με ρύζι, σαλάτα εποχής, 1 φέτα τυρί, 1 φέτα ψωμί

2η: 1 μπριζολα μοσχαρίσια με πατάτες ψητές ή βραστές, σαλάτα εποχης, 1 φέτα τυρί

3η: 1 τσιπούρα ψητή, σαλάτα χόρτα, 2 φέτες ψωμί

4η: 1 μερίδα φασολάκια, 2 φέτες τυρί, 2 φέτες ψωμί

5η: 1 μερίδα φακές, σαλάτα εποχής, 2 φέτες τυρί, 1 φέτα ψωμί

6η: 1 μερίδα μακαρόνια με σάλτσα ντομάτας, τυρί τριμμένο, σαλάτα εποχής

7η: 1 μερίδα αρακά με καρότα, σαλάτα εποχής, 1 φέτα τυρί, 1 φέτα ψωμί

Απογευματινό

• 1 γιαούρτι, 2 φρυγανιές
  • 2-3 φρούτα εποχής, 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι

Βραδινό

1η ΗΜΕΡΑ: Κοτοσαλάτα με μικρότερη μερίδα κοτόπουλο, λαχανικά, 1 φέτα ψωμί

2η: Σαλάτα εποχής, 1 αβγό ή τόνο σε νερό, 1 φέτα ψωμί

3η: Τοστ με μαύρο ψωμί, 1 φέτα κασέρι, 1 φέτα γαλοπούλα, 1 φρούτο

4η+5η: 1 γιαούρτι, 2 φρούτα, 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι

6η+7η: 1 ποτήρι γάλα με δημητριακά, 1 φρούτο εποχής

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

αληθεια λετε τωρα???????νομιζα πως εχει μεσα ποιες εξετασεις πρεπει να γινουν!!!καλα ηλιθιοι ειναι γιατι στελνουν ενα εντελως αδειο τσαντακι????εγω εχω εναν τεραστιο φακελο με διαφανειες για ολες τις εξετασεις τι ετσι χυμα θα τις εβαζα εκει μεσα????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

week-29-32.jpg

Κάπως έτσι αν και παίζει ρόλο και η στάση του μωρού. εμάς ας πούμε ακουμπούσε το κεφαλάκι του στο τοίχωμα της μήτρας και δεν μπορούσε να το βγάλει πολύ καλή. Και φυσικά δε θα είναι τόοοοοσο καθαρή εκτός κι αν έχει πολύ καλό μηχάνημα.

Ax, δεν το πιστεύω!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

ααααα ωραια!!!λιλιτακι και μαρμιν εσεις κανατε την β' επιπεδου...ειδατε το μωρο σας πως ειναι στην φωτογραφια που βγαινει??

αυτην την εξεταση την περιμενω πως και πως...

Βγάλαμε φωτό αλλά το πισπιρίγκι μας δέν καθότανε σε μια μεριά εμάς όλο κουνιώτανε και βγήκε κουνημενη......:tongue::tongue::tongue:

Καλημερα και απο μενα.

Για το χθεσινο το θεμα που μιλουσατε για την θρομβοφιλια εγω τις είχα κανει και διπλη φορα γιατι δεν μου ειχαν δωσει ολοκληρωμενο το πακετο αλλα καθε φορα πληρωνα απο 1200 ευρω.Ωραια πραματα. Νενα δεν θα δειξουν τιποτα οι εξετασεις κ μην ανησυχεις καθόλου.

Καντυ πολυ ωραιες οι προικες με τον Μικυ και την Μινη.

Εγω δεν εχω νεα. Τωρα ειναι οι γονιμες μερες προσπαθω να κανω οσο περισσοτερο μπορω γιατι μετα στο ιδιο σπιι με την πεθερα δεν νομιζω να μπορω να κανω. Αυριο φευγουμε για Γιαννενα κ Κυριακη για Θεσνικη.Εχω προβλημα με την ληξιαρχικη πραξη γαμου. Δεν την πηρα ακομη γιατι το ληξιαρχειο στα Γιαννενα μετακομιζει. Ωραια δικαιολογια. Την Πεμπτη περναω επιτροπη. Δεν θα μπορω να σας διαβαζω δεν θα εχω ιντερνετ μονο οταν παω για κανα καφεδακι.

Αμάν αυτές ο Δημόσιες υπηρεσίες όταν τις χρειάζεαι πάντα κάτι εχουν!!!Πόσο θα μείνεις με τη πεθερά??:confused::confused::confused:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...