Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια έχει κάνει εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα ωαρια .Σε αυτη την περίπτωση κάνεις την ovitrelle? 

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Εμείς έχουμε φωτογράφηση σήμερα στις 15,30 οπότε δέν έχει μάμ στο σπίτι θα βγούμε έξω μετά ο γιατρό!!!:tongue:

καλημερα ΛΙΛΙΤΑΚΙ αχχχ τι ωραια και φωτογραφιση και εξω για φαγητο!!!!εγω τι να μαγειρεψω σημερα οεο???????????????????????????????????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ααααα ωραια!!!λιλιτακι και μαρμιν εσεις κανατε την β' επιπεδου...ειδατε το μωρο σας πως ειναι στην φωτογραφια που βγαινει??

αυτην την εξεταση την περιμενω πως και πως...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

ααααα ωραια!!!λιλιτακι και μαρμιν εσεις κανατε την β' επιπεδου...ειδατε το μωρο σας πως ειναι στην φωτογραφια που βγαινει??

ποτε θα την κανεις??

qWD1p2.png

xdgMp2.png

δεν ξερω...μαλλον αργει ακομη...θα παω 1η νοεμβριου κ τοτε μαλλον θα προγραμματισουμε την β' επιπεδου. στον 5ο δεν γινεται?

22-23 εβδομαδα....εγω θα την κανω 3/12 οποτε υπολογησε 2 εβδομαδες μετα....

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Τσέρρυ πολύ καλό αυτό με τον κουρέα! Τον αποστόμωσε! Λιλιτάκι αθ περιμένουμε νέα από τη φωτο! Εμείς έχουμε την επόμενη Πέμπτη δηλαδή στις 25 παραμονή του Αγίου μας.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

σημερα μου ηρθε κ το τσαντακι απο την νουτριτσια!!!!ενα γαλαζιο τσαντακι για τις πρωτες εξετασεις του μωρου...και σεις αυτο ειχατε?

28xYp3.png

Καλημερα και απο μενα.

Για το χθεσινο το θεμα που μιλουσατε για την θρομβοφιλια εγω τις είχα κανει και διπλη φορα γιατι δεν μου ειχαν δωσει ολοκληρωμενο το πακετο αλλα καθε φορα πληρωνα απο 1200 ευρω.Ωραια πραματα. Νενα δεν θα δειξουν τιποτα οι εξετασεις κ μην ανησυχεις καθόλου.

Καντυ πολυ ωραιες οι προικες με τον Μικυ και την Μινη.

Εγω δεν εχω νεα. Τωρα ειναι οι γονιμες μερες προσπαθω να κανω οσο περισσοτερο μπορω γιατι μετα στο ιδιο σπιι με την πεθερα δεν νομιζω να μπορω να κανω. Αυριο φευγουμε για Γιαννενα κ Κυριακη για Θεσνικη.Εχω προβλημα με την ληξιαρχικη πραξη γαμου. Δεν την πηρα ακομη γιατι το ληξιαρχειο στα Γιαννενα μετακομιζει. Ωραια δικαιολογια. Την Πεμπτη περναω επιτροπη. Δεν θα μπορω να σας διαβαζω δεν θα εχω ιντερνετ μονο οταν παω για κανα καφεδακι.

σημερα μου ηρθε κ το τσαντακι απο την νουτριτσια!!!!ενα γαλαζιο τσαντακι για τις πρωτες εξετασεις του μωρου...και σεις αυτο ειχατε?

αααα δεν σας ειπα τι επαθα με αυτο το τσαντακι????

μου ηρθε κενο....δεν ειχε απολυτως τιποτα μεσα:cry:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο μενα.

Για το χθεσινο το θεμα που μιλουσατε για την θρομβοφιλια εγω τις είχα κανει και διπλη φορα γιατι δεν μου ειχαν δωσει ολοκληρωμενο το πακετο αλλα καθε φορα πληρωνα απο 1200 ευρω.Ωραια πραματα. Νενα δεν θα δειξουν τιποτα οι εξετασεις κ μην ανησυχεις καθόλου.

Καντυ πολυ ωραιες οι προικες με τον Μικυ και την Μινη.

Εγω δεν εχω νεα. Τωρα ειναι οι γονιμες μερες προσπαθω να κανω οσο περισσοτερο μπορω γιατι μετα στο ιδιο σπιι με την πεθερα δεν νομιζω να μπορω να κανω. Αυριο φευγουμε για Γιαννενα κ Κυριακη για Θεσνικη.Εχω προβλημα με την ληξιαρχικη πραξη γαμου. Δεν την πηρα ακομη γιατι το ληξιαρχειο στα Γιαννενα μετακομιζει. Ωραια δικαιολογια. Την Πεμπτη περναω επιτροπη. Δεν θα μπορω να σας διαβαζω δεν θα εχω ιντερνετ μονο οταν παω για κανα καφεδακι.

θα μεινεις με την πεθερα?????δεν μενεις καλυτερα στην Τριπολη......

qWD1p2.png

xdgMp2.png

πεπσι μου σου ευχομαι να πανε ολα καλα!!!μην αγχωνεσαι αλλο, τωρα που θα ερθεις θεσσαλονικη θα ηρεμισεις κ ολα θα γινουν!!!οταν μπορεις να μπαινεις να μας λες τα νεα σου!!!!

28xYp3.png

Ναι το είδα και ήταν ίδιο ο άντρας μου!

Εμείς σήμερα έχουμε πατατούλες γιαχνί με μοσχαράκι για την αναιμικιά! Εσείς τσέρρυ τι ώρα τρώτε; Απ' ότι έχω καταλάβει ούτε το κρέας έχεις αγοράσει ακόμα:rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

χαχχαχ μαρμιν οχι!!!ο αντρας μου ερχετε κατα τις 3 και τοτε τρωμε αλλα αν ερθει αργοτερα εγω που δεν πειναω ποτε τρωω κατα τις 5!!!!

παιδια οτι θα ημουν ετσι εγκυα δεν το περιμενα με τιποτα...πριν μεινω εγκυος πεινουσα και ετρωγα περισσοτερο...

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...