Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια έχει κάνει εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα ωαρια .Σε αυτη την περίπτωση κάνεις την ovitrelle? 

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

μαρακι ωραια νεα πρωι πρωι!!!!άντε καλη επιτυχια στην προσπαθεια αυτου του μηνα!!!

μαρμιν ας μπορουσαμε ναπαμε και θα μας βαζαν να ντυθουμε χιονατη και εσυ ποκαχοντας που εισαι μελαχρινη και θα βγαιναμε μονο φωτογραφιες!!!

καντυ πρωινη σημερα???κοιμηθηκες νωρις χθες?αυτο με το μαξιλαρι δεν το καταλαβα???που να το βαλω???

συνηθως 10-10.30 ξυπναω αλλα δεν μπαινω κατευθειαν εδω.....εχθες κοιμηθηκα 3:shock:

το μαξιλαρι το βαζω στην κοιλια μου και την ακουμπαω πανω κατ αυτον τον τροπο μπορω να γυρησω και λιγο πιο πλαι χωρις να με ενοχλει η κοιλια

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαρακι ωραια νεα πρωι πρωι!!!!άντε καλη επιτυχια στην προσπαθεια αυτου του μηνα!!!

μαρμιν ας μπορουσαμε ναπαμε και θα μας βαζαν να ντυθουμε χιονατη και εσυ ποκαχοντας που εισαι μελαχρινη και θα βγαιναμε μονο φωτογραφιες!!!

καντυ πρωινη σημερα???κοιμηθηκες νωρις χθες?αυτο με το μαξιλαρι δεν το καταλαβα???που να το βαλω???

χαχαχα καλό αυτό με τη χιονάτη και τη ποκαχόντας δεν ήξερα ότι γίνετε και έτσι ε τότε να πάμε :D

Στο μάθημα μας έδειξαν αυτό το μαξιλάρι θηλασμού που είναι και για εγκυμοσύνη. Πολύ ωραίο βρε κορίτσια για σας που έχετε πρόβλημα κουλουριάζεται γύρω γύρω και έτσι δε χρειάζεται ούτε πολλά να έχεις ούτε να τα παίρνεις μαζί σου αλλά τα βαράνε βρε παιδί μου. Πολλά λεφτά για ένα μαξιλαράκι

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

αυτο που περιγραφεις καντυ πολυ αβολο μου φαινεται!!!εγω δεν ανεχομαι κατω απο την κοιλια μου ουτε το παπλωμα που πηγαινει εκει κατω. στο πλαι θα ημουν μια χαρα - αν εξαιρεσουμε οτι καθε φορα που κανω ολη αυτη την στροφη ξυπναω - αν μπορουσα να παρω ανασα...και κοιμαμαι και ανησυχα...ολο το βραδυ στριφογυρναω...σε λιγο καριο θα αγορασω ενα μαξιλαρι απο εκεινα τα ολοκληρα που ειναι και για τον θηλασμο για να το βασω αναμεσα στο ποδια που λεν οτι βοηθαει...

εγω με το που ξυπναω πινω τα χαπια μου, κανω τον χυμο και τις φετες που αρχισα να τις τρωω με σαλαμι (!!!!!) και καθομαι στον υπολογιστη ναπεριμενω να περασει το μισαωρο και μετα τρωω...παραλληλα μπαινω να πω και μια καλημερα!!!σημερα ομως δεν πρεπει να κατσω πολυ γιαι εχω δυσκολο φαι.αν το παρακανω να με διωξετε!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

εμενα με εχει βολεψει πολυ γιατι αν δεν στηριζεται καπου η κοιλια μου με πιανει η μεση μου:evil: και αν ακουμπησω στο στρωμα με ενοχλει...ενω το αξιλαρακι μου ετσι οπως ειναι μαλακουλι κανει και λακουβιτσα οποτε μια χαρα κοιμαμαι:tongue:

αληθεια τι μαγειρευετε σημερα??δεν ξερω τι να φτιαξω γμτ:cry:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

επειδη συχενομαι να εχω αυτη την απορια καθε μερα κανω προγραμμα μια φορα την εβδομαδα και αγοραζω και ολα τα υλικα που χρειαζομαι...οποτε για σημερα εχω αρνακιι φρικασε. αν δεν βρω αρνι η νενα ειπε να παρω μοσχαρι.

28xYp3.png

487624_434827423220750_66183859_n.jpg

Η ποιό όμορφη ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑ!!!

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Είμαι χαρούμενη γιατί πονάω σήμερα πολύ και αδιαθέτησα το πρωί!!!!

(φανταστείτε μαζοχισμός) :tongue::tongue::tongue:

Απεργώ και θα πάω στην πορεία με κάτι φιλες και συναδέλφους! ντύνομαι και φεύγω....

Από τη χαρά μου μπορώ να πάω και στο φεγγάρι τώρα! :D:D:D

Φιλάκια σε όλες!!!!!!! ;);)

Φιλάκια κοριτσάκι μου και καλή καλή καλή επιτυχία στη πρσπάθεια σου!!!

Εγώ πάλι ένα περίεργο πράγμα. Μπορώ να κοιμηθώ σε όλες τις στάσεις παρά την κοιλιά μου. Κοιμάμαι δεξιά, αριστερά και ανάσκελα χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Βέβαια προτιμώ την αριστερή που λένε ότι είναι και η καλύτερη αλλά όχι ότι δε με βολέυουν και οι άλλες. Αν πιαστώ από τη μια γυρίζω από την άλλη. Άλλες κοπέλες στα μαθήματα που πάω λένε ότι βάζουν μαξιλάρι στα πόδια, στην κοιλιά στην πλάτη εγώ τίποτα. Αφασία :oops::oops:

Εγώ ανάσκελα με τίποτα ανεβένει πολύ ψηλά ο μπέμπης και σπρώχνει το διάφραγμα με αποτέλεσμα να μήν μπορώ να αναπνεύσω και έτσι μόνο πλάι!!!!

κι εγω βαζω ενα μαξιλαρι στην κοιλια και μολις γυρησω απο αριστερα δεξια ξυπναω γιατι μου λειπει και το περνω μαζι χαχαεγω ανασκελα δεν μπορω να κοιμηθω..ποτε δεν μπορουσα δηλαδη μονο μπρουμυτα κοιμομουν:cry:

Κάπως έτσι και εγώ με το μαξιλάρι το θηλασμού!!!

χαχαχα καλό αυτό με τη χιονάτη και τη ποκαχόντας δεν ήξερα ότι γίνετε και έτσι ε τότε να πάμε :D

Στο μάθημα μας έδειξαν αυτό το μαξιλάρι θηλασμού που είναι και για εγκυμοσύνη. Πολύ ωραίο βρε κορίτσια για σας που έχετε πρόβλημα κουλουριάζεται γύρω γύρω και έτσι δε χρειάζεται ούτε πολλά να έχεις ούτε να τα παίρνεις μαζί σου αλλά τα βαράνε βρε παιδί μου. Πολλά λεφτά για ένα μαξιλαράκι

Εμένα μου το έδωσε η κολλητή μου που είχε 2 το ένα της το έκαναν δώρο από εκεί που πήρε τα πράγματα του μωρού και το άλλο το κέρδισε σε ένα διαγωνισμό!!!!:tongue::tongue::tongue:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Μια φορά πήγε κάποιος στο κουρείο για το καθιερωμένο κούρεμα και ξύρισμα.

Καθώς ο κουρέας άρχισε να δουλεύει, άρχισε μια καλή συζήτηση.

Μίλησαν για τόσα πολλά πράγματα και πάρα πολλά θέματα…

Όταν τελικά άγγιξαν το θέμα της θρησκείας και του Θεού, ο κουρέας αναφώνησε:

Δεν πιστεύω ότι ο Θεός υπάρχει.

Γιατί το λες αυτό; ρώτησε ο πελάτης. Και ο κουρέας είπε:Λοιπόν, απλά βγες έξω στο δρόμο για να καταλάβεις γιατί ο Θεός δεν υπάρχει. Πες μου γιατί αν ο Θεός υπάρχει, υπάρχουν τόσοι διεστραμμένοι;

Γιατί τόσα εγκαταλελειμμένα παιδιά;

Αν ο Θεός υπήρχε, δε θα υπήρχε ούτε δυστυχία ούτε πόνος.

Δε μπορώ να φανταστώ ένα Θεό που αγαπάει και συμπονεί να επιτρέπει όλα αυτά που γίνονται.

Ο πελάτης το σκέφτηκε για μια στιγμή, αλλά δεν απάντησε γιατί δεν ήθελε να χαλάσει τη συζήτηση.

Ο κουρέας τελικά τελείωσε τη δουλειά του και ο πελάτης έφυγε.

Όμως μόλις έφυγε από το κουρείο, είδε ένα άντρα στο δρόμο με μακρυά κατσαρά βρώμικα μαλλιά και γένια. Φαινόταν πολύ βρώμικος και απεριποίητος. Εκείνη τη στιγμή ο πελάτης γύρισε πίσω και ξαναμπήκε στο κουρείο.

Τότε είπε στον κουρέα:

Ξέρεις τι; Οι κουρείς δεν υπάρχουν!

Πως μπορείς να το λες αυτό; ρώτησε ο έκπληκτος κουρέας.

Είμαι εδώ και είμαι κουρέας! Μόλις σε κούρεψα, τι είναι αυτά που λες;

Όχι! απάντησε ο πελάτης και εξήγησε: ʽΟι κουρείς δεν υπάρχουν γιατί αν υπήρχαν, δε θα υπήρχαν αχτένιστοι άνθρωποι και με μακρυά βρώμικα μαλλιά, όπως ο τύπος απʼ έξω.

Μα… οι κουρείς ΌΝΤΩΣ υπάρχουν! Αυτό συμβαίνει όταν οι άνθρωποι δεν έρχονται σε μένα.

Ακριβώς! απάντησε ο πελάτης.Αυτό είναι το θέμα! Ο Θεός, επίσης ΥΠΑΡΧΕΙ! Και αυτό συμβαίνει όταν οι άνθρωποι δεν πηγαίνουν σε Αυτόν και δεν αναζητούν σε Αυτόν βοήθεια.Γιʼ αυτό υπάρχει τόσος πόνος και δυστυχία στον κόσμο...

28xYp3.png

εμενα με εχει βολεψει πολυ γιατι αν δεν στηριζεται καπου η κοιλια μου με πιανει η μεση μου:evil: και αν ακουμπησω στο στρωμα με ενοχλει...ενω το αξιλαρακι μου ετσι οπως ειναι μαλακουλι κανει και λακουβιτσα οποτε μια χαρα κοιμαμαι:tongue:

αληθεια τι μαγειρευετε σημερα??δεν ξερω τι να φτιαξω γμτ:cry:

Εμείς έχουμε φωτογράφηση σήμερα στις 15,30 οπότε δέν έχει μάμ στο σπίτι θα βγούμε έξω μετά ο γιατρό!!!:tongue:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Μια φορά πήγε κάποιος στο κουρείο για το καθιερωμένο κούρεμα και ξύρισμα.

Καθώς ο κουρέας άρχισε να δουλεύει, άρχισε μια καλή συζήτηση.

Μίλησαν για τόσα πολλά πράγματα και πάρα πολλά θέματα…

Όταν τελικά άγγιξαν το θέμα της θρησκείας και του Θεού, ο κουρέας αναφώνησε:

Δεν πιστεύω ότι ο Θεός υπάρχει.

Γιατί το λες αυτό; ρώτησε ο πελάτης. Και ο κουρέας είπε:Λοιπόν, απλά βγες έξω στο δρόμο για να καταλάβεις γιατί ο Θεός δεν υπάρχει. Πες μου γιατί αν ο Θεός υπάρχει, υπάρχουν τόσοι διεστραμμένοι;

Γιατί τόσα εγκαταλελειμμένα παιδιά;

Αν ο Θεός υπήρχε, δε θα υπήρχε ούτε δυστυχία ούτε πόνος.

Δε μπορώ να φανταστώ ένα Θεό που αγαπάει και συμπονεί να επιτρέπει όλα αυτά που γίνονται.

Ο πελάτης το σκέφτηκε για μια στιγμή, αλλά δεν απάντησε γιατί δεν ήθελε να χαλάσει τη συζήτηση.

Ο κουρέας τελικά τελείωσε τη δουλειά του και ο πελάτης έφυγε.

Όμως μόλις έφυγε από το κουρείο, είδε ένα άντρα στο δρόμο με μακρυά κατσαρά βρώμικα μαλλιά και γένια. Φαινόταν πολύ βρώμικος και απεριποίητος. Εκείνη τη στιγμή ο πελάτης γύρισε πίσω και ξαναμπήκε στο κουρείο.

Τότε είπε στον κουρέα:

Ξέρεις τι; Οι κουρείς δεν υπάρχουν!

Πως μπορείς να το λες αυτό; ρώτησε ο έκπληκτος κουρέας.

Είμαι εδώ και είμαι κουρέας! Μόλις σε κούρεψα, τι είναι αυτά που λες;

Όχι! απάντησε ο πελάτης και εξήγησε: ʽΟι κουρείς δεν υπάρχουν γιατί αν υπήρχαν, δε θα υπήρχαν αχτένιστοι άνθρωποι και με μακρυά βρώμικα μαλλιά, όπως ο τύπος απʼ έξω.

Μα… οι κουρείς ΌΝΤΩΣ υπάρχουν! Αυτό συμβαίνει όταν οι άνθρωποι δεν έρχονται σε μένα.

Ακριβώς! απάντησε ο πελάτης.Αυτό είναι το θέμα! Ο Θεός, επίσης ΥΠΑΡΧΕΙ! Και αυτό συμβαίνει όταν οι άνθρωποι δεν πηγαίνουν σε Αυτόν και δεν αναζητούν σε Αυτόν βοήθεια.Γιʼ αυτό υπάρχει τόσος πόνος και δυστυχία στον κόσμο...

το εχω διαβασει στο παρελθον!!!!!!πολυ καλο!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...