Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Εγώ δεν έκανα δεν μ είχαν πει τίποτα 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!Με πείραν είδηση και με κράζουν τα λέμε το πρωί!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!ξυπνησαμε και μεις!!!!

εχω αρχισει απο τωρα να ταλαιπωρουμε στον υπνο!!!ανασκελα με ενοχλει η κοιλια μου ομως αυτες τις μερες με την υγρασια βουλωνει η μυτη μου και μονο ανασκελα αναπνεω!!!ζω ενα δραμα το βραδυ...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

αχ η ντισνειλαντ ζηταει ελληνες να δουλεψουν εκει!!!!τι καλα να μπορουσαμε να παμε!!!!

Όντως! Δυστυχώς δεν ξέρω γαλλικά κι εκεί δε μιλάνε άλλες γλώσσες!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Είμαι χαρούμενη γιατί πονάω σήμερα πολύ και αδιαθέτησα το πρωί!!!!

(φανταστείτε μαζοχισμός) :tongue::tongue::tongue:

Απεργώ και θα πάω στην πορεία με κάτι φιλες και συναδέλφους! ντύνομαι και φεύγω....

Από τη χαρά μου μπορώ να πάω και στο φεγγάρι τώρα! :D:D:D

Φιλάκια σε όλες!!!!!!! ;);)

Εγώ πάλι ένα περίεργο πράγμα. Μπορώ να κοιμηθώ σε όλες τις στάσεις παρά την κοιλιά μου. Κοιμάμαι δεξιά, αριστερά και ανάσκελα χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Βέβαια προτιμώ την αριστερή που λένε ότι είναι και η καλύτερη αλλά όχι ότι δε με βολέυουν και οι άλλες. Αν πιαστώ από τη μια γυρίζω από την άλλη. Άλλες κοπέλες στα μαθήματα που πάω λένε ότι βάζουν μαξιλάρι στα πόδια, στην κοιλιά στην πλάτη εγώ τίποτα. Αφασία :oops::oops:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

κι εγω βαζω ενα μαξιλαρι στην κοιλια και μολις γυρησω απο αριστερα δεξια ξυπναω γιατι μου λειπει και το περνω μαζι χαχαεγω ανασκελα δεν μπορω να κοιμηθω..ποτε δεν μπορουσα δηλαδη μονο μπρουμυτα κοιμομουν:cry:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

μαρακι ωραια νεα πρωι πρωι!!!!άντε καλη επιτυχια στην προσπαθεια αυτου του μηνα!!!

μαρμιν ας μπορουσαμε ναπαμε και θα μας βαζαν να ντυθουμε χιονατη και εσυ ποκαχοντας που εισαι μελαχρινη και θα βγαιναμε μονο φωτογραφιες!!!

καντυ πρωινη σημερα???κοιμηθηκες νωρις χθες?αυτο με το μαξιλαρι δεν το καταλαβα???που να το βαλω???

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Είμαι χαρούμενη γιατί πονάω σήμερα πολύ και αδιαθέτησα το πρωί!!!!

(φανταστείτε μαζοχισμός) :tongue::tongue::tongue:

Απεργώ και θα πάω στην πορεία με κάτι φιλες και συναδέλφους! ντύνομαι και φεύγω....

Από τη χαρά μου μπορώ να πάω και στο φεγγάρι τώρα! :D:D:D

Φιλάκια σε όλες!!!!!!! ;);)

Μπράβο τέλεια! Άντε με το καλό να ξεκινήσεις τα χαπάκια και να κάνεις αυγουλάκι! Στην πορεία κοίτα να φωνάξεις λίγο περισσότερο και για μας που δε μπορούμε να πάμε :D

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...