Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , dimi.tra είπε:

Αν ηταν δυο λεπτά αυτό το μαρτύριο εμένα προσωπικά μου φάνηκε αιώνας. Δεν είναι ο πόνος τόσο πολύ όσο η αίσθηση του να σου ξύνουν το εσωτερικό της μήτρας. Κι εγώ δυσκολεύτηκα και με τον καθετήρα γιατί έχω αρκετά σφιχτό κανάλι και έπρεπε να χαλαρώσω πρώτα οπότε μας πήρε λίγο χρόνο κ αυτό. Βγήκα στον άντρα μου και του είπα αισθάνομαι βιασμένη 😂😂😂

Εγώ δεν πήρα τίποτα από παυσίπονο γιατί είναι τοπικός και στιγμιαίος ο πόνος. Μετα έχεις λίγο κράμπες για κανένα μισάωρο, εγώ πήγα για ψώνια! 😂

Ωστόσο όχι ευχαριστώ δεν θέλω να το ξανακάνω και ειδικά χωρίς μέθη! Την σαλπιγγογραφια την έκανα ξανά πιο εύκολα από το μικροβιωμα. Αν και μεταξύ μας μακάρι να μην μας ξαναχρειαστούν ΠΟΤΕ 🫣

Χαχα μεταξυ μας κι εμενα αιωνας μου φανηκε..ναι κι εγω μετα ημουν μια χαρα αλλα εκεινη την ωρα ηθελα να ριξω μια στον γιατρο και να του πω παρε αυτο το πραμα επιτελους απο μεσα μου 🤣🤣

1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Μπορεί να το συγκρίνω με την σαλπιγγογραφια που πραγματικά ακόμα το θυμάμαι και έχω ptsd. Βεβαια εγώ κάνω ωοληψια χωρίς μέθη οπότε ίσως να μην είμαι παράδειγμα. Εχω εκπαιδευτεί στον πόνο.

Ωοληψια χωρις μεθη;; σιγουρα δεν εισαι παραδειγμα 🤣🤣 μπραβο κοπελα μου παντως εισαι πολυ δυνατη, καλη επιτυχια σου ευχομαι, συντομα να εχεις στη κοιλιτσα το θαυματακι σου! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

μάρτζι πριν την Τετάρτη αν κάνεις κάνα τεστ δεν θα δείξει λες αξιοπιστο αποτέλεσμα λόγο των ορμονών που πήρες?

και βεβαια θα δειξει!!!ξερω πολλες κοπελες που εκανα νωριτερα και εδειξε:P υπαρχουν τεστ που διχνουν απο την 6 μερα μετα την επαφη και στην εξωσωματικη ειναι ειδη γονιμοποιημενα τα ωαρια οταν στα βαλουν οποτε σιγουρα θα δειξει:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

απλά επειδή το κορίτσι μας πήρε ορμόνες...μήπως επηρεάσουν το αποτελεσμα

ναι το επηρεαζουν μεχρι καποια συγκεκριμενη μερα αλλα δεν ξερω ποια???αλλα 4 μερες εμειναν μεχρι την τεταρτη δεν νομιζω να επηρεαζουν ακομα τα φαρμακα...

83tdp2.pngcWE4p3.png

Δεν θέλω να πάω νωρίτερα, γιατί εντάξει αν βγει θετικό, αλλά αν βγει αρνητικό την Τετάρτη θα ξαναμπώ στην διαδικασία να την κάνω, γιατί η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

ναι έχεις δίκιο...απλά το είπα για να φύγει το άγχος σου αλλά όντως...δεν φευγει...εμεις μαρτζι μου στο είπα και στο ξαναλέω!!!παμε μαζί και θα μείνουμε μαζί!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Δεν θέλω να πάω νωρίτερα, γιατί εντάξει αν βγει θετικό, αλλά αν βγει αρνητικό την Τετάρτη θα ξαναμπώ στην διαδικασία να την κάνω, γιατί η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία!

ενα τεστ φαρμακειου εστω??? θα βγει θετικο!!!ακουμε που σου λεω σου εστειλα πολυ πολυ μπεμπεδοσκονη:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Γεια σας κοριτσακια

Δεν σας ξεχνώ, σας διαβάζω που και που αλλά δεν προλαβαινω και πολυ αυτο το διαστημα ουτε να σας γραψω. Βέγγος έχω καταντήσει. Margi μου μην ανησυχεις το μόνο συμπτωμα που ειχα εγώ τις μέρες που περίμενα να αδιαθετήσω ήταν ηπια πονακια περιόδου. Και τελικά μόνο περίοδος δεν μου ήρθε!!!

Ελπίζω να ειστε όλες καλά!!!! φιλάκια

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Καλησπέρα κορίτσια και απο εμένα πήρα αποτελέσματα από την καμπύλη και δέν είναι και τα καλύτερα....αλλά ούτε και τα χειρότερα απλά έχω την προδιάθεση και χρειάζεται πολύ πολύ προσοχη οπότε ΑΥΣΤΗΡΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ για να μη πάμε σε διαβήτη εγκυμοσίνης και κάνουμε ινσουλίνες.....τέλος του μήνα θα επαναλάβω τη εξέταση!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Γεια σας κοριτσακια

Δεν σας ξεχνώ, σας διαβάζω που και που αλλά δεν προλαβαινω και πολυ αυτο το διαστημα ουτε να σας γραψω. Βέγγος έχω καταντήσει. Margi μου μην ανησυχεις το μόνο συμπτωμα που ειχα εγώ τις μέρες που περίμενα να αδιαθετήσω ήταν ηπια πονακια περιόδου. Και τελικά μόνο περίοδος δεν μου ήρθε!!!

Ελπίζω να ειστε όλες καλά!!!! φιλάκια

γεια σου νενα μου:Pνα μπαινεις πιο συχνα να μας λες πως πας.:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια και απο εμένα πήρα αποτελέσματα από την καμπύλη και δέν είναι και τα καλύτερα....αλλά ούτε και τα χειρότερα απλά έχω την προδιάθεση και χρειάζεται πολύ πολύ προσοχη οπότε ΑΥΣΤΗΡΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ για να μη πάμε σε διαβήτη εγκυμοσίνης και κάνουμε ινσουλίνες.....τέλος του μήνα θα επαναλάβω τη εξέταση!!!!

θα ξανα κανεις την καμπυλη για δευτερη φορα???κ εγω 2 φορες την εκανα αλλα η πρωτη ηταν 2 μηνων και η αλλη 5,5 πωπω τι πραγμα και αυτο...μακαρι να ειναι ολα καλα και να μην στο γυρισει σε διαβητη εγκυμοσυνης λιλιτακι μου και τι να κανουμε την καμπυλη θα την αντεξουμε;)

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλημερα κοριτσακια και από μένα σημερα πρώτη μέρα καθυστερησης αλλά νομίζω ότι είναι καθαρά από άγχος. Στενοχωρεθηκα πολύ αυτές τις μέρες και πιστευω ότι είναι από αυτό. Δεν έχω και κανενα τεστ να κάνω. Θα πάω αυριο για χοριακή μου φαίνεται.

Οι πόνοι περιόδου συνεχίζονται τόσο έντονα πλεον που το έχω ξεγράψει. Αφήστε που με έπιασε μια μικροκατάθλιψη και δεν θέλω να μιλάω με κανέναν. Ούτε με την μάνα μου ούτε με την αδελφή μου.....Εχω και τα πεθερικά στο σπίτι και ,όπως καταλαβαίνετε, δεν έχω την άνεση να ουρλιάξω για να μου φύγουν τα απίστευτα νεύρα που έχω. Δεν δίνω σημασία σε κάνέναν....Εχω κλειστεί στον εαυτό μου. Λάθος μου, αλλά τι να πω; Δεν μπορώ.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...