Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια έχει κάνει εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα ωαρια .Σε αυτη την περίπτωση κάνεις την ovitrelle? 

Εγώ έκανα τον Νοέμβριο με κατεψυγμένα ωάρια, δεν έκανα ovitrelle, μόνο με παρακολουθούν το ενδομητριο 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

λοιπον νενα βγαλτο τελειως απο το μυαλο σου!!!μιλαμε τωρα για μια αναιμια που ειναι εξαιρετικα σπανια στην ελλαδα, υπαρχει πιθανοτητα (κατα λαθος) να έχεις εσυ και να εισαι σπανιο δειγμα και σκεφτεσαι οτι ισως απο την ιδια γκαντεμια να εχει και ο αντρας σου και ενα απο τα παιδια σας να εχει μασογειακη αναιμια τυπου α εξ' ολοκληρου που ειναι 1 στις 4 πιθανοτητες!!!!ε οχι ρε κοριτσι...δεν θα γινουν ολα αυτα!!!!στο αποκλείω!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κι εγω αυτο ηξερα πως ειναι απο την προγεστερονη εγω ομως την εχω σταματησει απο την 10 εβδομαδα......και εχω μπει και στο δευτερο τριμηνο αλλα οι πονοκεφαλοι συνεχιζουν ακαθεκτοι....

ΝΕΝΑ κι εγω πιστευω πως οι εξετασεις σου θα βγουν φυσιολογικες ειλικρινα το πιστευω....

qWD1p2.png

xdgMp2.png

λοιπον νενα βγαλτο τελειως απο το μυαλο σου!!!μιλαμε τωρα για μια αναιμια που ειναι εξαιρετικα σπανια στην ελλαδα, υπαρχει πιθανοτητα (κατα λαθος) να έχεις εσυ και να εισαι σπανιο δειγμα και σκεφτεσαι οτι ισως απο την ιδια γκαντεμια να εχει και ο αντρας σου και ενα απο τα παιδια σας να εχει μασογειακη αναιμια τυπου α εξ' ολοκληρου που ειναι 1 στις 4 πιθανοτητες!!!!ε οχι ρε κοριτσι...δεν θα γινουν ολα αυτα!!!!στο αποκλείω!!!

αει σιχτιρ και εγω αυτο σκεφτομαι και παιρνω κουργιο....

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

κι εγω αυτο ηξερα πως ειναι απο την προγεστερονη εγω ομως την εχω σταματησει απο την 10 εβδομαδα......και εχω μπει και στο δευτερο τριμηνο αλλα οι πονοκεφαλοι συνεχιζουν ακαθεκτοι....

ΝΕΝΑ κι εγω πιστευω πως οι εξετασεις σου θα βγουν φυσιολογικες ειλικρινα το πιστευω....

Η προγεστερόνη αυξάνεται έτσι κι αλλιώς στην εγκυμοσύνη και χωρίς τα χάπια φαντάσου εσύ που έχεις και δίδυμη κύηση. Υπομονή και θα περάσουν και οι πονοκέφαλοι. Κι εμένα δε θυμάμαι πότε ακριβώς μου πέρασαν αλλά μάλλον είχα μπει και στον τέταρτο γιατί θυμάμαι πως όταν είχα αρχίσει να βγαίνω σιγά σιγά έξω άρχισαν να υποχωρούν.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

να σας πω οτι εσεις με ησυχασατε πιο πολυ και απο τον αντρα μου.....σας αγαπω όλες

glitter-graphics-love-739745.gif

Μη ξεχνάς ότι ο άντρας σου είναι στην ιδια θέση με εσένα ίσως κάπου μέσα του και αυτός να φοβάται γι' αυτό δε μπορεί να σε καθησυχάσει πολύ. Εμείς είμαστε πιο ψύχραιμες!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Μη ξεχνάς ότι ο άντρας σου είναι στην ιδια θέση με εσένα ίσως κάπου μέσα του και αυτός να φοβάται γι' αυτό δε μπορεί να σε καθησυχάσει πολύ. Εμείς είμαστε πιο ψύχραιμες!

Μπα!!! δεν ανησυχει καθολου το γομαρι!!! Μου λεει οτι δεν υπαρχει περιπτωση να συμβαινει κατι τετοιο, ειναι απολυτα σιγουρος!!! Και αυτη τη στιγμη ειμαι μονη σπιτι γιατι αυτος πηγε για να παιξει κιθαρα με την μπαντα του!!!!:confused:

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Λιλιτάκι κι εσύ χάθηκες σήμερα και τώρα θα πας και για ύπνο :(

Έχω επσκέψεις πάλι στα μολωά μπένω χιχιχιχιχι τους έχω στη βεράντα γιατί καπνίζουν και εγώ μέσα και καλά για το aircondiion :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: αλλα δέν μπορώ να κάτσω πολύ γαιδουριά έ???:rolleyes:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Μπα!!! δεν ανησυχει καθολου το γομαρι!!! Μου λεει οτι δεν υπαρχει περιπτωση να συμβαινει κατι τετοιο, ειναι απολυτα σιγουρος!!! Και αυτη τη στιγμη ειμαι μονη σπιτι γιατι αυτος πηγε για να παιξει κιθαρα με την μπαντα του!!!!:confused:

ΝΕΝΑ για την θρομβοφιλια δεν μπορω να σου πω αλλα για την αναιμια κι εγω ειμαι απολυτα σιγουρη!!!!μπορει να με πεις επιπολαια αλλα μου φαινεται πιο πιθανο να κερδισω το λαχειο που δεν παιζω παρα να εχετε και οι 2:tongue:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

να σας πω οτι εσεις με ησυχασατε πιο πολυ και απο τον αντρα μου.....σας αγαπω όλες

glitter-graphics-love-739745.gif

:oops::oops::oops:γι αυτο ειμαστε εδω!!!για να εκλογικευουμε τις υπερβολες και να ηρεμουμε η μια την άλλη!!!:-P:razz::-P:razz:

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Ε τότε άκουσε τον κάτι ξέρουν αυτοί! Κι εγώ όταν δεν κλωτσάει για λίγες ώρες ο γιος μου ανησυχώ και ο άντρας μου μου λεέι θα κλωτσήσει αστον να κοιμηθεί:rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

εχετε δικιο κοριτσακια!!

αχ παω να την αραξω στον καναπε!!!!! ειμαι λιγο κουρασμενη σημερα!!! θα τα πουμε παλι αυριο φιλακια σε ολες και σας ευχαριστω:P

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

κοριτσια και γω θα τον κλεισω γιατι στο τελος θα γινω αυτοκολλητη με τον λαπτοπ!!!!το εχω παρακανει η αληθεια ειναι...αντε καληνυχτα και θα τα πουμε αυριο το πρωι!!

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...