Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το σκεφτηκα κι εγω ΝΕΝΑ μου εσυ εχεις την αγωνια σου και εχεις ανοιξει ενα σοβαρο θεμα κι εγω στην χαλαω με προικες κουρτινες και βλακειες

ΣΥΓΝΩΜΗ!!!!

τι συγνωμη καλε εγω πρεπει να ξεκολησω αλλα αν κοριτσια εκει που πανε όλα καλα ξαφνικα σας βαλουν την ιδεα η γιατροι ειναι για να τρελαθεις....

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

καληνυχτα και περαστικα!!!

κοριτσαρες αυριο σκεφτομαι να κανω αρνακι φρικασε. εχετε κανει ποτε???θα βρω αρνι τετοια εποχη???

λογικα θα βρεις αν δεν βρεις καντο με μοσχαρι εμενα μου αρεσει εξισου!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

ναι ομως αυτοι ξερεις τι κανουν εχουν διαφορα στο μυαλο τους μεχρι να τα αποκλεισουν!!!οποτε μηνσκας και πολυ...κατσε να δουμε τι θα γινει πρωτα. οποτε αποτι καταλαβα εσυ φοβασαι την αναιμια τυπου α'. αν εχετε τι γινεται?

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

ναι ομως αυτοι ξερεις τι κανουν εχουν διαφορα στο μυαλο τους μεχρι να τα αποκλεισουν!!!οποτε μηνσκας και πολυ...κατσε να δουμε τι θα γινει πρωτα. οποτε αποτι καταλαβα εσυ φοβασαι την αναιμια τυπου α'. αν εχετε τι γινεται?

αν εχουμε και οι δυο που πρεπει να ειναι τρελη γκαντεμια μονο αυτο θα εχουμε 1 στις 4 πιθανοτητες να νοσει και το μωρο.... δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

συμπτωμα εγκυμοσυνης!!!και γω εχω καθε απογευμα...και η ντεπα!!!

εγω εχω πολυ συχνα και μαλιστα προχθες ρωτησα τον γυναικολογο και μου ειπε πως δεν ειναι φυσιολογικο και οτι γενικα δεν ειναι λογω εγκυμοσυνης θα θυμηθω να ρωτησω και τον γιατρο μου οταν παω και ειμαι σιγουρη για την απαντηση ''μην δινεις σημασια αν το υποφερεις δεν ειναι τιποτα'' μα να μην με εχει αγχωσει ποτε για τιποτα αυτος ο ανθρωπος:-P

qWD1p2.png

xdgMp2.png

μολις πηρα την μικρη!!!ειναι μια χαζομαμα!!!μου περιεγραψε το μωρακι της αλλα ειπε οτι θα μας βαλει και φωτο με την πρωτη ευκαιρια. ειναι μελαχρινο το αγορακι μας κ μοιαζει τον μπαμπα στην μυτη και τα χειλια και ολο το υπολοιπο μοιαζει στην μαριουλα μας. εχει πολλά μαυρα μαλλακια αλλά δεν εχει ακομα φρυδια!!!!τον εχει διπλα της ειναιο πολυ ησυχο μωρακι και κλαιει μονο οταν πειναει!!!γενικα ηταν πολυ ευχαριστημενη απο τον γιατρο και το νοσοκομειο της ροδου. την παρασκευη περνει εξητηριο και το βραδυ φευγει κιολας για καλυμνο. και απο βδομαδα θα αρχισουν οι επισκεψεις για να δουν το μωρο...εμεις κοριτσια θεσσαλονικη πρωτα σαραντηζουμε και μετα ερχετε κοσμος...στην καλυμνο δεν το εχουν λεει αυτο!!!ουτε εσεις το εχετε???

Ούτε εμείς δεχόμαστε σαράντα μέρες κόσμο!!!Εγω έδωσα εντολές στους γονείς μας όταν πάμε για γέννα να μην ενημερωθεί το σόι παρά μόν τα αδέλφια μας δεν θέλω τσίρκουλα στο νοσοκομείο!!!

lilitaki

http://www.carello.gr/catalogue/carello.html

εμενα το πρωτο αριστερα μου ειπαν 45 καιειναι μιας θεσης

το 2ο αριστερα 55 και ειναι 2 θεσεων

και τα 2 στην δεξια σελιδα 70 και ειναι 2 θεσεων με κουνουπιερα, αλλαξιερα και παιχνιδια.

στοκ καταλογο τα λεει κατω κατω

επισης στην σελιδα εχει και μαγαζια που τα εχουν ,σιγουρα θα υπαρχει κ αθηνα.

Ποκύ ωραία και αυτα!!!Θα τα τσεκάρω καλύτερα αύριο!!!
1322217273-c-minnie007-enlarge[1].jpg1302794727-c-_FAF2594[1].jpg

πως σας φαινοντε??

CH106white.jpg

ειδαμε κι αυτη την κουρτινα

Και οι πρίκες και η κουρτίνα καταπληκτικά!!!

καλε οι δικες μου κανονικα εκαναν 1200 γιατι ο εοππυ δεν τις δικαιολογεί:confused:

σορρυ κοριτσακι που δεν σχολιαζω τις κουρτινουλες σας αλλα δεν εχω μυαλο και διαθεση για αυτο!!! Μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα και απο τις 2 εξετσεις δεν θα ησυχασω αν και της θρομβοφιλιας λιγο με ανησυχει το πολυ-πολυ να κανω τις αντιπηκτικες!!!!

Το μονο που εχω να σας πω ειναι οτι τις καλυτερες τιμες σε επιπλα,προικες αλλα και ρουχακια τις βρηκα στο pierro στην Θεσσαλονικη. Τελεια μονοχρωμη benetton προικα με 70-80 ευρω!!!

Κοριτσάκι ξέρω πως ότι και να σου πούμε άν δεν πάρεις τα αποτελέσματα να δείς οτι όλα είναι καλά θα σε φάει το άχγος οπότεαυτό που μπορώ να σου πώ μόνο είναιι ότι η σκέψη μου είναι μαζί σου και πιστεύω ότι όλα θα είναι ΤΕΛΕΙΑ!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

εγω παντως στα 2 βιβλια εγκυμοσυνης που εχω καιδιαβαζω τοεχει σαν συμπτωμα εγκυμοσυνης!!!

νενα μπηκα και ειδα λιγο τι γινεται με αυτο. καλα καλε τι σκας???το πολυ πολυ να εισαι φορεας και να ειναι και το παιδι σου...ε και τι εγινε???σου δημιουργησε ποτε αυτο προβλημα???οχι...αρα ουτε και στο παιδι θα δημηιοργησει!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

εγω παντως στα 2 βιβλια εγκυμοσυνης που εχω καιδιαβαζω τοεχει σαν συμπτωμα εγκυμοσυνης!!!

νενα μπηκα και ειδα λιγο τι γινεται με αυτο. καλα καλε τι σκας???το πολυ πολυ να εισαι φορεας και να ειναι και το παιδι σου...ε και τι εγινε???σου δημιουργησε ποτε αυτο προβλημα???οχι...αρα ουτε και στο παιδι θα δημηιοργησει!!!

αν ειμαι μονο εγω ναι αν ειναι και ο αντρας μου τοτε τα πραγματα μπορει να ειναι ασχημα!!! βεβαια ειναι σπανιος τυπος αλλα αν εχεις την αιματολογο απεναντι να αναρωτιεται....

Κι εγω θελω να πιστευω οτι θα πανω όλα καλα!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

καληνυχτα και περαστικα!!!

κοριτσαρες αυριο σκεφτομαι να κανω αρνακι φρικασε. εχετε κανει ποτε???θα βρω αρνι τετοια εποχη???

Εγώ είχα κάνει παλιά και είχε γίνει πολύ ωραιο! Να φανταστείς έφαγα κι εγω που δε μου αρέσουν φαγητά με ζαρζαβατικά αλλά το έκανα επειδή το ήθελε ο αντρούλης μου. Βέβαια δε θυμάμαι ακριβώς πως το έκανα. Συνήθως διαβάζω δύο τρεις συνταγές και αυτοσχεδιάζω.

εγω εχω πολυ συχνα και μαλιστα προχθες ρωτησα τον γυναικολογο και μου ειπε πως δεν ειναι φυσιολογικο και οτι γενικα δεν ειναι λογω εγκυμοσυνης θα θυμηθω να ρωτησω και τον γιατρο μου οταν παω και ειμαι σιγουρη για την απαντηση ''μην δινεις σημασια αν το υποφερεις δεν ειναι τιποτα'' μα να μην με εχει αγχωσει ποτε για τιποτα αυτος ο ανθρωπος:-P

Κορίτσια φυσιολογικό είναι. Εγώ αν θυμάστε στο πρώτο τρίμηνο είχα τρομερούς πονοκεφάλους που άρχιζαν κάθε μέρα στις 3 και μετά και πονούσαν πολύ και τα μάτια μου σε σημείο να μην μπορώ ούτε να διαβάσω, ούτε υπολογιστή ή τηλεόραση να δω. Έφτασα μέχρι το σημείο να πάω σε οφθαλμίατρο να δω μήπως ανέβηκε η μυωπία μου αλλά και εκείνος μου είπε ότι ναι μεν καλά έκανα και πήγα αλλά είναι από την εγκυμοσύνη. Τα βρήκε όλα φυσιολογικά. Ειδικά αν παίρνετε ακόμη προγεστερόνη (η Μάρτζι θυμάμαι ότι παίρνει) είναι και από αυτό. Επίσης μια γνωστή μου που έκανε δύο αγοράκια είπε ότι είχε και στα δύο στο πρώτο τρίμηνο πονοκεφάλους δυνατούς.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

αν ειμαι μονο εγω ναι αν ειναι και ο αντρας μου τοτε τα πραγματα μπορει να ειναι ασχημα!!! βεβαια ειναι σπανιος τυπος αλλα αν εχεις την αιματολογο απεναντι να αναρωτιεται....

Κι εγω θελω να πιστευω οτι θα πανω όλα καλα!!!

Οι γιατροί πολλές φορές κάνουν την τρίχα τριχιά. Μην ανησυχείς σκέψου ότι οι πιθανότητες να το έχετε και οι δύο και να νοσήσει και το παιδί είναι απειροελάχιστες. Όλα θα πάνε καλά.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Εγώ πάλι θέλω να έρθει κόσμος να με δει όταν γεννήσω. Τόσο καιρό περίμενα για αυτό το γεγονός και θέλω να το μοιραστώ με όλους όσους αγαπώ και μ' αγαπούν και χάρηκαν πραγματικά οι υπόλοιποι καλύτερα να μην έρθουν καθόλου.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...