Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Η αληθεια ειναι οτι ειναι μια παρα πολυ ακριβη εξεταση και για αυτο δεν μπορουν να την ενσωματωσουν στον προγεννετικο!!!! Σε μενα μεσολαβησαν 2 γιατροι στο κεντρο που τις εκανα και πληρωσα πολυ λιγοτερο απο οσο θα επρεπε γιατι κανονικα η εξετασεις αυτες ξαπερνουν τα 600 ευρω και μερικες φορες φτανουν τα 1200!!! Και οι περισσοτερες ασφαλειες δεν τις καλυπτουν!!

Ποιος χριστιανος να τα δωσει αυτα τα λεφτα για πακετο εξετασεων που αφορα μονο μια πιθανη ασθενεια????

Αλλά η αλλη δεν ειναι τόσο ακριβη γίνεται σε όλα τα νοσοκομεια με ενα απλο ραντεβου γιατι δεν την βαζουν απαραιτητη στον προγενετικο????

Αυτό λεώ κι εγώ έχουμε ένα σωρό κρατήσεις για ασφάλεια δήθεν και υγεία και λόγω κοστους προτιμούν να πεθαίνουν αθώα εμβρυάκια παρά να τα συμπεριλάβουν στον προγεννητικό.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εδώ είμαι κι εγώ! Χάθηκα λίγο γιατί πηγαίνω στης μάνας μου που ανάβει τη σομπίτσα και ζεσταίνομαι λίγο- ιδίως τα πρωινά που έχει ψύχρα. Κι εμάς έγινε πολύ ωραίος ο γαύρος σήμερα. Εφαγα, ξάπλωσα για λίγο και μετά πήγα στους συγγενείς μου που πριν από κανα μήνα, αν θυμάστε, έχασαν τη θεία μου! Στενοχωρέθηκα με τον θείο μου που είναι συνέχεια με φουσκωμένα ματια κι ακόμη δεν λέει να καταλάβει ο άνθρωπος πώς "έφυγε" τόσο ξαφνικά η θεία......

Νένα μου, δεν καταλαβαίνω γιατί σε έβαλαν όμως να κάνεις την εξέταση για την α'. Είδαν κάτι που τους προβλημάτισε; Γιατί, αν είναι έτσι όπως λες να έξετάζουν δηλ σε όλες μας την τύπου β,' γιατί μετά δεν πάνε όλα τα κορίτσια να κάνουν επιπλέον εξετάσεις; Αυτό με προβλημάτισε......Μήπως εγώ δεν έχω καταλάβει κάτι καλά; Αν θες, εξήγησέ μας λίγο...

ειχα καποιους οριακα χαμηλους δεικτες στα ερυθρα αιμοσφαιρια

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Τσέρυ, πολύ πιθανό είπαν να άλλαξε όταν είχα μείνει πιο παλιά έγκυος. Αλλά δεν το ξέρουμε με σιγουριά. Αγγελικάκι, τώρα που ξανάκανα εξετάσεις ευτυχώς βρήκαν ότι ενεργοποιήθηκε ένα αντιγόνο που μου επιτρέπει να δεχτώ αίμα....Να φανταστείς όταν το ανακάλυψαν ήταν να μπω να κάνω υστεροσκόπηση και το αιματολογικό δεν έδινε άδεια να μπω......Πήρε την ευθύνη ο γιατρός που είπε ότι ήταν αναίμακτο χειρουργείο και το έκανα τελικά. Στη συνέχεια μου έδωσαν ένα χαρτί που έγραφέ αναλυτικά τα πάντα για το αίμα μου και μου είπαν να το έχω πάντα μαζί μου γιατί σε έκτακτη περίπτωση που θα χρειαζόμουν αίμα θα έπρεπε το αιματολογικό να έχει δει πρώτα το χαρτί για να μου χορηγήσει το σωστό αίμα......Οτιδήποτε άλλο θα με έστελνε......Για προγραμματισμένο τώρα χειρουργείο απλά θα έδινα εγώ αίμα δικό μου λίγες μέρες πριν..... Καταλαβαίνετε σε τι εφιάλτη έζησα εκείνες τις μέρες μέχρι να καταλάβω τι μου γίνεται......

Τώρα δεν ανησυχώ....Με καθησύχασε πολύ η αιματολόγος. Είπε ότι δεν είναι τόσο σπάνιο όσο ακούγεται και δεν θα πρέπει να ανησυχώ καθόλου.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Α, και μέσα σε αυτόν τον εφιάλτη έκανα του κόσμου τις εξετάσεις. Μέσα σε αυτές και η θρομβοφιλία. Πάω στο νοσοκομείο να την κάνω, πάω στο ταμείο και μου λένε "α, μόνο 17 ευρώ δικαιολογεί η ασφάλεια......Ε, ωραία λέω, πόσο είναι το υπόλοιπο που πρέπει να πληρώσω εγώ; 400 ευρώ, η απάντηση κι εμεινα κάγκελο.........Τι να έκανα;;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...