Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

κοριτσια εχετε δικιο,εγω για τη θρομβοφιλια μονη μου επεμεα να τη κανω και οτα ρωτησα το γιατρο που να παω γιατι για τετοιες δυσκολες εξετασεις μας παιρου αιμα και το στελουν αθηνα,μου ειχε πει: ειαι ακριβες ,θα σου στοιχησου 600 ευρο,καε απλα τις εεσεις δεν προκειται α παθεις κατι. δηλαδη α μη εωχ τιποτα και α τρυπιεμαι καθημερια για α μην εξεταστω. βρε το σκατο μου παξιμαδι θα καω για να ξερω οτι καω το σωστο,τι ετσι στα κουτουρου; τεσπα....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εδώ είμαι κι εγώ! Χάθηκα λίγο γιατί πηγαίνω στης μάνας μου που ανάβει τη σομπίτσα και ζεσταίνομαι λίγο- ιδίως τα πρωινά που έχει ψύχρα. Κι εμάς έγινε πολύ ωραίος ο γαύρος σήμερα. Εφαγα, ξάπλωσα για λίγο και μετά πήγα στους συγγενείς μου που πριν από κανα μήνα, αν θυμάστε, έχασαν τη θεία μου! Στενοχωρέθηκα με τον θείο μου που είναι συνέχεια με φουσκωμένα ματια κι ακόμη δεν λέει να καταλάβει ο άνθρωπος πώς "έφυγε" τόσο ξαφνικά η θεία......

Νένα μου, δεν καταλαβαίνω γιατί σε έβαλαν όμως να κάνεις την εξέταση για την α'. Είδαν κάτι που τους προβλημάτισε; Γιατί, αν είναι έτσι όπως λες να έξετάζουν δηλ σε όλες μας την τύπου β,' γιατί μετά δεν πάνε όλα τα κορίτσια να κάνουν επιπλέον εξετάσεις; Αυτό με προβλημάτισε......Μήπως εγώ δεν έχω καταλάβει κάτι καλά; Αν θες, εξήγησέ μας λίγο...

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

καντυ δε το ηξερα για τα χρωματα,παντως απο τα ντισευ και μεα μου αρεσου πολλα,της μινι με τρελαινει....

η μαριουλα ειναι οντως πολυ χαρουμεη,εγω δεβ εχω παρει τηλ στελνω μυνηματα.φοβαμαι μην ενοχλω....

σε μας εδω κανει α ρθει κοσμος στο σπιτι,αλλα οπως σας ειχα ξααπει,πρεπει πρωτα α καουμε αγιασμο και οταν ερχεται καποιος να τον ρατιζουμε πρι μπει στο σπιτι και μετα α φυγει πρι πεσει ο ηλιος γιατι αλλιως δεν κλεινουν οι πορτες.

Διαφημίσεις

παντως ρε κατυ και συ και η μαμα σου πεσατε σε πεθερες περιπτωσαρες. εμενα ειαι σχετικα καλη,αλλα μονο οτα ειμασστε μονες. αμα ειαι μαζι και η κορη της που το παιζει υπερμοντερνα μου παει κοτρα συνεχεια,βρεχει καρεκλοποδαρα α ριχει απεξω και να πει η κορη της οτι σκαει ο τζιτζικας απεξω θα πει αυτο ειαι το σωστο. και με πειραζει γιατι εγω προσπαθω α της συμπεριφερθω σαν να αι μανα μου. η αν κατι αφορα το σπιτι μου που οπως σας εχω ξααπει ειαι παρα πολυ καλο παντα της κορηε της ειναι καλυτερο ακι παντα εκειοι ειχαν κανει τα καλυτερα και να φανταστειτε το σπιτι ειαι ημιυπογειο με ενα παραθυρο και οταν παντρευτηκε δεν ειχαν λεφατ να παρουν επιπλα,τσουκαλια,κουβερτες ή μαλλον δεν ηθελαν να δωσουν γιατι δεν συμπαθουσαν το γαμπρο και ηταν ολα απο διαφημιστικα και οτι ειχε περισεμ η μανα της η γιαγια της. και στο δικο μου μιλαε α;κομα και τα πατωματα.

Θυμάστε που σας είχα πει πως έχω β θετικό αίμα και παραδόξως μία έμμεση coombs θετική; Κανονικά θα έπρεπε να ήταν αρνητική αλλά για κάποιο λόγο που κανείς δεν ξέρει να μου εξηγήσει έχει θετικοποιηθεί τα τελευταία 3 χρόνια και αυτό σημαίνει πως δεν μπορώ να δώσω αίμα αλλά ούτε και να πάρω....Το α΄νέφρα λοιπόν στο γιατρό και είπε πως θα με αντμετωπίζει από εδώ και πέρα ως ιδιαίτερο περιστατικό. Δεν θεωρεί ότι θα συμβεί κάτι κακό αλλά είπα πώς γενικώς θα προσέχουμε. Το χειρότερο σενάριο είναι να πάρει το παιδί το αντιγόνο και να χρειαστεί μετάγγιση που γίνεται ενδομήτρια.....Καταλαβαίνετε τι έπαθα όταν το άκουσα. Δεν θέλω να πάθει κάτι το μωράκι μου εξαιτίας μου.....Ο γιατρός ήαν βέβαια πολύ καθυσηχαστικός. Λέει δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά και να συμβεί δεν ανήσυχούμε γιατί δεν είναι κατι επικίνδυνο. Το ίδιο μού είπε και η αιματολόγος που την είδα αργότερα. Μου είπε πως ό,τι και να γίνει να μην ανησυχώ γιατί ο γιατρός μου είναι πολύ εξειδικευμένος σε τέτοια θέματα......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

μαρτζι αφου σου ειπαν να μην ανησυχεις αυτοα να κανεις. δεν ξερω για αυτο που μας λες αλλα θα πω και γω ενα αποφθεγμα τωρα...υπαρχει περιπτωση να αλλαξε λογω του προηγουμενου μωρου?

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Θυμάστε που σας είχα πει πως έχω β θετικό αίμα και παραδόξως μία έμμεση coombs θετική; Κανονικά θα έπρεπε να ήταν αρνητική αλλά για κάποιο λόγο που κανείς δεν ξέρει να μου εξηγήσει έχει θετικοποιηθεί τα τελευταία 3 χρόνια και αυτό σημαίνει πως δεν μπορώ να δώσω αίμα αλλά ούτε και να πάρω....Το α΄νέφρα λοιπόν στο γιατρό και είπε πως θα με αντμετωπίζει από εδώ και πέρα ως ιδιαίτερο περιστατικό. Δεν θεωρεί ότι θα συμβεί κάτι κακό αλλά είπα πώς γενικώς θα προσέχουμε. Το χειρότερο σενάριο είναι να πάρει το παιδί το αντιγόνο και να χρειαστεί μετάγγιση που γίνεται ενδομήτρια.....Καταλαβαίνετε τι έπαθα όταν το άκουσα. Δεν θέλω να πάθει κάτι το μωράκι μου εξαιτίας μου.....Ο γιατρός ήαν βέβαια πολύ καθυσηχαστικός. Λέει δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά και να συμβεί δεν ανήσυχούμε γιατί δεν είναι κατι επικίνδυνο. Το ίδιο μού είπε και η αιματολόγος που την είδα αργότερα. Μου είπε πως ό,τι και να γίνει να μην ανησυχώ γιατί ο γιατρός μου είναι πολύ εξειδικευμένος σε τέτοια θέματα......

ε τότε μην ανησυχείς κοριτσάκι. Ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά θα πάνε όλα καλά πίστεψε το και μη στενοχωρείς το μωράκι σου

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

μαρτζι αναβετε σομπα απο τωρα???τοσο κρυο εχετε? η μαμα σου τι ειπες οτι καει???οχι ξυλα, κατι άλλο. και ποσο κανουν αυτα?
Δεν μπορείς να πεις ότι έχει κρύο, αλλά ούτε και ζέστη. Αν βγεις να κάνεις βόλτα, μία χαρά είναι . Αν κάτσεις μέσα στο σπίτι, τουρτουρίζεις λίγο. Για να σου δώσω να καταλάβεις τώρα φοράω φόρμες, μπουφανάκι κι έχω ρίξει και μια ζακέτα ακόμη :P Η μάνα μου καίει ξύλα. Εχει μασίνα και ψήνει κιόλας σε αυτή. Τα ξύλα έχουν στα Γιαννενα 140 ευρώ ο ενας τόνος.......Τώρα πόσο θα σου φτάσει ο τόνος εξαρτάται από το πόσες ώρες κρατάς τη σόμπα αναμμένη....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

μαρτζι αφου σου ειπαν να μην ανησυχεις αυτοα να κανεις. δεν ξερω για αυτο που μας λες αλλα θα πω και γω ενα αποφθεγμα τωρα...υπαρχει περιπτωση να αλλαξε λογω του προηγουμενου μωρου?

Κι εγώ αυτό σκέφτηκα!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Έτσι είναι όπως τα λες Νένα μου. Σκέψου όμως ότι στον προγεννητικό δεν περιλαμβάνεται καν έλεγχος για θρομβοφιλία. Έχουν χαθεί τόσα παιδάκια από αυτή τη βλακεία και για να σε βάλουν να την κάνεις πρεπει να έχεις ιστορικό αποβολών. Να σου πεθάνουν δύο τρία δηλαδή αθώα πλασματάκια και μετά. Αλλά τι γίνεται σωστά εδώ στην Ελλάδα για να γίνει και αυτό; Τα πάντα στο βωμό του κέρδους

Η αληθεια ειναι οτι ειναι μια παρα πολυ ακριβη εξεταση και για αυτο δεν μπορουν να την ενσωματωσουν στον προγεννετικο!!!! Σε μενα μεσολαβησαν 2 γιατροι στο κεντρο που τις εκανα και πληρωσα πολυ λιγοτερο απο οσο θα επρεπε γιατι κανονικα η εξετασεις αυτες ξαπερνουν τα 600 ευρω και μερικες φορες φτανουν τα 1200!!! Και οι περισσοτερες ασφαλειες δεν τις καλυπτουν!!

Ποιος χριστιανος να τα δωσει αυτα τα λεφτα για πακετο εξετασεων που αφορα μονο μια πιθανη ασθενεια????

Αλλά η αλλη δεν ειναι τόσο ακριβη γίνεται σε όλα τα νοσοκομεια με ενα απλο ραντεβου γιατι δεν την βαζουν απαραιτητη στον προγενετικο????

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...