Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

νενα δεν πολυκαταλαβα τιε λεπτομερειες των εξετασεων σου. ελπιζω τελικα να παν ολα καλα κ με αυτο. παντως με την μεσογειακη αναιμια δεν ξερω τι γινεται. πριν τον γαμο ειχαμε κανει και μεις εξετασεις και μας βγαλαν αρνητικους (δεν θυμαμαι για ποιον τυπο) πριν λιγο καιρο που ξαναεκανα τον πρεγεννετικο με εβγαλε ναι μεν αρνητικο αλλα οριακα. ελπιζω να παν ολα καλα...

μηπως καποιος απο τους 2 εχει ριζες απο εξωτερικο εξου και ο τυπος α???

καντυ οντως ειναι παρα πολυ δυσκολο! οι δικοι του ειναι πολυ καλοι ανθρωποι αλλα δεν παυουν να εχουν μαθει με εναν συγκεκριμενο τροπο. Παλιοτερα εμενε και η αδερφη του πιο πανω και ολα αυτα τα χρονια ειχαν μαθει διαφορετικα...ξερεις με το κλειδι απο έξω απο την πορτα και τα άλλα τα ωραια που προανέφερες!!!οποτε εγω απο τοτε που ήρθα τα έχω αλλάξει όλα και ισως τους ειμαι και λιγο ξυνη και περιεργη, ειδικα για την πεθερα μου που ειναι εντελως εξω καρδια άνθρπωπος και μιας και δδεν δουλεψε ποτε στην ζωη της δεν μπορει να καταλαβει πολλά πραγματα...ευτυχως εχω τον άντρα μου συμμαχο! το πιο δυσκολο ειναι να κρατησεις ισοροπιες και να ειναι ολοι ευχαριστημενοι...γι αυτο καμια φορα γκρινιαζω για λεπτομερειες γιατι προσπαθω να σκεφτω κ να αποφυγω τα χειροτερα!!!κυριως επειδη ξερω τον εαυτο μου και αν θελησω να μιλησω δεν θα το βουλωσω!ειναι δυσκολα...

μαρμιν ειναι το καταστημα το αβαντι μπαμπινι!!!δεν σου ξεφυγε...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οσο για το θεμα της φροντιδας οταν ερθουν τα γηρατια δεν με πειραζει κ τοσο. θα επεφτε σε ενα παιδι τους...ε ας ειναι ο αντρας μου αυτος!

28xYp3.png

ΤΣΕΡΡΥ εχεις απολυτο δικιο γιατι οταν κατι μικρο και απλο το αφηνεις στην συνεχεια γινεται τεραστιο και εκει αντε να το συμαζεψεις!!το σημαντικοτερο ειναι πως εχεις τον αντρα σου συμαχο εαν κι ο δικος μου ειχε μιλησει απο την αρχη δεν θα φταναμε εδω που φτασαμε τωρα αφου δεν μιλησε ποτε πως να μιλησει στα καλα καθουμενα και η αλλη πλευρα το εκμεταλλευεται αυτο αφου σου λεει καναμε τοοοοσααα και δεν μιλησε εε δεν προκειται να μιλησει τωρα!!!

ΜΑΡΜΙΝ η carello ειναι μια βιοτεχνια που εχει εδρα στο Κιλκις συγκεκριμενα στη Νεα Σαντα και στην Θεσσαλονικη ειναι γνωστα τα προιοντα της

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Τσέρρυ εκείνα τα δύο με την κουνουπιέρα πολύ μου άρεσαν! Μετά που κοίταξα τα καταστήματα και είδα ότι δεν υπάρχει με αυτό το όνομα φαντάστηκα ότι θα τα είδες στο αβάντι.

ΜΑΡΤΖΙ ΧΑΘΗΚΕΣ; ή είναι ιδέα μου;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

μολις πηρα την μικρη!!!ειναι μια χαζομαμα!!!μου περιεγραψε το μωρακι της αλλα ειπε οτι θα μας βαλει και φωτο με την πρωτη ευκαιρια. ειναι μελαχρινο το αγορακι μας κ μοιαζει τον μπαμπα στην μυτη και τα χειλια και ολο το υπολοιπο μοιαζει στην μαριουλα μας. εχει πολλά μαυρα μαλλακια αλλά δεν εχει ακομα φρυδια!!!!τον εχει διπλα της ειναιο πολυ ησυχο μωρακι και κλαιει μονο οταν πειναει!!!γενικα ηταν πολυ ευχαριστημενη απο τον γιατρο και το νοσοκομειο της ροδου. την παρασκευη περνει εξητηριο και το βραδυ φευγει κιολας για καλυμνο. και απο βδομαδα θα αρχισουν οι επισκεψεις για να δουν το μωρο...εμεις κοριτσια θεσσαλονικη πρωτα σαραντηζουμε και μετα ερχετε κοσμος...στην καλυμνο δεν το εχουν λεει αυτο!!!ουτε εσεις το εχετε???

28xYp3.png

Διαφημίσεις

εγω δεν θα εχω γενικοτερα επισκεψεις....αφου εδω δεν εχω κανεναν τωρα αν ερθουν καποιοι φιλοι του αντρα μου απο το χωριο του δεν ξερω για συγγενεις το εχω αποκλεισει δεν μας εχουν συνηθησει σε επισκεψεις και σε δωρα οποτε:rolleyes:

οταν κατεβουμε στο χωριο μου σιγουρα θα γινει λαικο προσκυνημα αλλα δεν με πειραζει γιατι δεν θα τα παω νεογεννητα:tongue:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Κοριτσια μου αλλη εξεταση εκανα για την θρομβοφιλια που περιμενω αποτελεσματα και αλλη για το αλλο θεμα!!!

Ο λογος που συγχιζομαι και ανησυχώ ειναι ότι σε όλους τους προγενετικους, εξωσωματικές κτλ. μας κανουν εξετασεις μόνο για το στιγμα της μεσογειακης β. Ουτε για της α' ουτε για αλλες θαλασαιμιες γιατι ειναι σπανιες. Ολες όσες εξεταστηκατε για το στίγμα πηρατε αρνητικη απαντηση οπως και εγω. Αλλα δεν πρεπει να εξεταστηκε καμια απο μας για τον τυπο α΄γιατι οταν λενε στιγμα συνηθως εννοουν μονο την μεσογειακη β'!!!!!!! Εννοειται οτι για να υπαρχει πρόβλημα πρεπει να εχει και ο συζυγος ο οποιος και αυτος στο παρελθον που ειχε κανει εξεταση ήταν αρνητικος όμως και αυτος μόνο για την β' για τον τυπο α' ??????

Καντυ οχι δεν εχω κανει για κυστικη ινωση. Εδω και για την θρομβοφιλια θέλησα να το ψαξω λογο ιστορικου της μαμας μου, κανεις γιατρος δεν με ρωτησε ουτε τοτε στην εξωσωματική ουτε πουθενα για ιστορικο γονιων.

cherry δεν εχει κανεις ριζα απο εξωτερικο.... εγω 1/2 μικρασιατισσα

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Ναι τσέρρυ κανονικά μετά το σαραντισμό έρχεται κόσμος στο σπίτι κι εγώ έτσι το ξέρω. Έτσι κι αλλιώς τόσο μικρούτσικο όσο λιγότεροι τόσο καλύτερα. Έπειτα σκέψου σαν καινούριες μανούλες θα θέλουμε και το χρόνο μας να προσαρμοστούμε.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Κοριτσια μου αλλη εξεταση εκανα για την θρομβοφιλια που περιμενω αποτελεσματα και αλλη για το αλλο θεμα!!!

Ο λογος που συγχιζομαι και ανησυχώ ειναι ότι σε όλους τους προγενετικους, εξωσωματικές κτλ. μας κανουν εξετασεις μόνο για το στιγμα της μεσογειακης β. Ουτε για της α' ουτε για αλλες θαλασαιμιες γιατι ειναι σπανιες. Ολες όσες εξεταστηκατε για το στίγμα πηρατε αρνητικη απαντηση οπως και εγω. Αλλα δεν πρεπει να εξεταστηκε καμια απο μας για τον τυπο α΄γιατι οταν λενε στιγμα συνηθως εννοουν μονο την μεσογειακη β'!!!!!!! Εννοειται οτι για να υπαρχει πρόβλημα πρεπει να εχει και ο συζυγος ο οποιος και αυτος στο παρελθον που ειχε κανει εξεταση ήταν αρνητικος όμως και αυτος μόνο για την β' για τον τυπο α' ??????

Καντυ οχι δεν εχω κανει για κυστικη ινωση. Εδω και για την θρομβοφιλια θέλησα να το ψαξω λογο ιστορικου της μαμας μου, κανεις γιατρος δεν με ρωτησε ουτε τοτε στην εξωσωματική ουτε πουθενα για ιστορικο γονιων.

cherry δεν εχει κανεις ριζα απο εξωτερικο.... εγω 1/2 μικρασιατισσα

Έτσι είναι όπως τα λες Νένα μου. Σκέψου όμως ότι στον προγεννητικό δεν περιλαμβάνεται καν έλεγχος για θρομβοφιλία. Έχουν χαθεί τόσα παιδάκια από αυτή τη βλακεία και για να σε βάλουν να την κάνεις πρεπει να έχεις ιστορικό αποβολών. Να σου πεθάνουν δύο τρία δηλαδή αθώα πλασματάκια και μετά. Αλλά τι γίνεται σωστά εδώ στην Ελλάδα για να γίνει και αυτό; Τα πάντα στο βωμό του κέρδους

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...