Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

lilitaki

http://www.carello.gr/catalogue/carello.html

εμενα το πρωτο αριστερα μου ειπαν 45 καιειναι μιας θεσης

το 2ο αριστερα 55 και ειναι 2 θεσεων

και τα 2 στην δεξια σελιδα 70 και ειναι 2 θεσεων με κουνουπιερα, αλλαξιερα και παιχνιδια.

στοκ καταλογο τα λεει κατω κατω

επισης στην σελιδα εχει και μαγαζια που τα εχουν ,σιγουρα θα υπαρχει κ αθηνα.

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δες αγγελικακι και αυτα που βεβαια δεν ειναι στο στυλ που κοιτας αλλα ειναι πολυ εκκεντρικα και ιδιαιτερα αλλα και ακριβα!!!

http://www.uggaustralia.com/womens-boots/women-boots,default,sc.html

28xYp3.png

ε ναι ρε καντυ θα παρεις ενα αλλα οταν θα σου χρειαστει οχι απο τωρα. και γω για την μαμα μου περισσοτερο και την πεθερα μου το κοιταω.

γιατι η πεθερα μου επειδη τα σπιτια ειναι πανω κατω εχει στο μυαλο της οτι θα ερχετε να βλεπει το μωρο επανω και θα ειναι εδω τρις την ωρα....το εχει πεταξει κανα 2 φορες. βεβαια ευτυχως ηταν μπροστα το καμαρι μου και της ειπα απ εξω απεξω οτι το μωρο οταν θα τοθες να το δεις θα στο κατεβαζουμε...και αυτη απαντησε οτι το μωρο οταν θα το προσεξω νατ ο εχω στο σπιτι του με τα πραγματα του αλλα εγω δεν συμφωνω σάυτο. το μωρο θελω να περνει τα 2-3 πραγματακκαι κ θα κατεβαινει στην γιαιγια οταν χρειαστει!!!

28xYp3.png

Διαφημίσεις

ΤΣΕΡΡΥ δεν το συζητω για τωρα!!!κατσε να παρω αυτα που μου χρειαζοντε αμεσα και για το μελλον βλεπουμε.......πωπω βρε κοριτσακι αυτο με την πεθερα απο κατω πολυ ζορι!!!!ετσι ηταν η μαμα μου με την γιαγια μου(πεθερα της)η γιαγια ανεβαινε πανω οποτε γουσταρε χωρις να μιλησει και χωρις να χτυπησει γυριζε το κλειδι και εμπαινε οτι ωρα και να ηταν....και εννοειται πως οταν ακουγε βηματα στην σκαλα η εντονη κινητικοτητα τσουπ αμεσως να δει ποιος ειναι!!!!πικρα!!!!και εννοειται πως οταν η μαμα μου κατεβαινε απο την σκαλα η γιαγια εβγαινε στην πορτα ''που πας καλε???''ακομα ηχει στ αυτια μου!!!!και φυσικα τωρα που τα εχασε παλι η μαμα μου τα τραβαει ολα γιατι τοσα χρονια οι κορες τις ερχονταν οποτε γουσταραν ανενοχλητες και εκαν οτι ηθελαν κι αν ο μπαμπας μου ελεγε ποτε τιποτα ελεγαν''στο σπιτι της μανας μας ερχομαστε''

τωραααααα αλλαξαν τροπαριο ''εεε δεν μπορουμε να πηγαινουμε καθε τοσο στο σπιτι του αδερφου μας'' οταν ηταν καλα η γιαγια και τους εδινε οτι ειχαμε σπιτι μας τοτε ηταν το σπιτι της μανας τους τωρα που η μανα τους εχει αναγκη και χρειαζεται βοηθεια εγινε ξαφνικα το σπιτι του αδερφου τους και δεν μπορουν να ερχοντε.....

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Τα νεα μου ειναι ετσι κι ετσι γιατι καποιες εξετάσεις που εδειξα στην αιματολογο απο αυτες που ειχα κανει τότε για την εξωσωματική ειχαν καποιους χαμηλους δεικτες στα ερυθρα αιμοσφαιρια. Στις επόμενες 2 αιματολογικές που εκανα μεχρι τωρα καποια ειναι χαμηλα και καποια οχι. Και δεν μιλαμε για μεγαλες αποκλισεις, σχεδον κατω απο το οριο δηλ. ο ενας δεικτης αντι για 27 ήταν 26.8.

Τοτε αυτοι μου ειπαν οτι δεν ειναι τίποτα. Επίσης το τεστ δρεπανώσεως που δειχνει αν εχω το στιγμα ήταν αρνητικό!!! Μαντεψτε τώρα μετα απο 3 αιματολογικες που εχω κανει απο τον Μαϊο για τι πραγμα με εξετασαν εμενα και τον αντρα μου??????? Για μεσογειακη αναιμια τυπου α!!!!! ναι καλα διαβαζεται!!! Μπορει ναι μεν να εχω δυο αρνητικά αποτελεσματα στη ζωή μου για το στιγμα αλλα αυτο ειναι για τυπου β΄. Δηλ. δεν αποκλειει αλλες θαλασαιμιες μπορει καλιστα να ειχα το στιγμα της α΄οταν εκανα την εξωσωματική αλλα αυτη η εξεταση δεν γινεται συνηθως γιατι η τυπου α΄ειναι πολυ σπανια στην Ελλάδα!!!!!

Εχετε να πειτε κατι:evil:???????

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Τα νεα μου ειναι ετσι κι ετσι γιατι καποιες εξετάσεις που εδειξα στην αιματολογο απο αυτες που ειχα κανει τότε για την εξωσωματική ειχαν καποιους χαμηλους δεικτες στα ερυθρα αιμοσφαιρια. Στις επόμενες 2 αιματολογικές που εκανα μεχρι τωρα καποια ειναι χαμηλα και καποια οχι. Και δεν μιλαμε για μεγαλες αποκλισεις, σχεδον κατω απο το οριο δηλ. ο ενας δεικτης αντι για 27 ήταν 26.8.

Τοτε αυτοι μου ειπαν οτι δεν ειναι τίποτα. Επίσης το τεστ δρεπανώσεως που δειχνει αν εχω το στιγμα ήταν αρνητικό!!! Μαντεψτε τώρα μετα απο 3 αιματολογικες που εχω κανει απο τον Μαϊο για τι πραγμα με εξετασαν εμενα και τον αντρα μου??????? Για μεσογειακη αναιμια τυπου α!!!!! ναι καλα διαβαζεται!!! Μπορει ναι μεν να εχω δυο αρνητικά αποτελεσματα στη ζωή μου για το στιγμα αλλα αυτο ειναι για τυπου β΄. Δηλ. δεν αποκλειει αλλες θαλασαιμιες μπορει καλιστα να ειχα το στιγμα της α΄οταν εκανα την εξωσωματική αλλα αυτη η εξεταση δεν γινεται συνηθως γιατι η τυπου α΄ειναι πολυ σπανια στην Ελλάδα!!!!!

Εχετε να πειτε κατι:evil:???????

ελπίζω νένα μου να είναι μια χαρά οι εξετάσεις σας!!

έτσι και αλλιώς για να υπάρχει κάποιο θέμα πρέπει να υπάρχει και στους 2 ο ίδιος τύπος..

εμείς εδώ για να παντρευτούμε πρέπει να κάνουμε και οι 2 εξετάσεις για το στίγμα και μετά μας παντρεύουν είναι μέσα στα απαραίτητα χαρτία που πρέπει να προσκομίσουμε

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

καλησπερα κοριτσια!!!

images?q=tbn:ANd9GcS__yLXDHbdQCUp7y9BjAfGvjylXJ6sy4-kHvlCcNlrMfyIZW3SwA
τελεια !!!!!
Πολύ ωραία είναι δείτε καιι εδώ κορίτσια!!! http://www.paint4style.gr/page20.php
αχ,ερωτευτηκα τις ταπετσαριες με τις νεραιδες!!!!!!! εχει δικιο Αγγελικακι!!!
καλημερα και απο μενα

Επεστρεψα σημερα το μεσημερι απο Θεσσαλονικη.

Καταρχήν να σας πω οτι σημερα πηρα τηλ. την Μαριγουλα μας!!! Εχει μια γλυκια-παιδικη φωνουλα και εδειχνε πολυ χαρουμενη!!! Δεν παραπονεθηκε για τιποτα ειχε διπλα τον μπεμπουλη της που εκεινη την ωρα κοιμοταν και χαμογελουσε μεσα στον υπνο του το πουλακι μου!!!! Τα ειπαμε λιγο, ειναι μια χαρα και την Παρασκευη βγαινει και την ιδια μερα ταξιδευει για το νησι της. Αν και μικρο ειναι πολυ δυνατο το κοριτσι μας!!!

Τα δικα μου νεα ειναι ετσι κι ετσι. Τελικα εδωσα αιμα για εξετασεις θρομβοφιλιας γιατι η αιματολογος εκρινε οτι συμφωνα με το ιστορικο της μαμας μου ειναι καλο να τις κανω. Παραλληλα εκανα και καποιες αλλες εξετασεις και ολες μαζι θα βγουν την Δευτερα που θα παω να τις παρω!!!!!

Αυτα!!!! σας διαβασα λιγο στα γρηγορα γιατι ειχατε γραψει 10 σελιδες απο προχθες!!!!!!!!

νενα μου ελπιζω να πανε ολα καλα με τις εξετασεις σου!

Διαφημίσεις

και εμενα κοριτσια τα ουδετερα χρωματα μου αρεσουνν..και τωρα που ειδα και τις ταπετσαριες επαθα πλακα!!!

οποτε αν ποτε κανω μωρακι θα παρω απλα επιπλα και απλη προικα για να του βαλω μια τετοια ταπετσαρια :D

εχεις ωροσκοπο τοξοτη!!!δεν ηξερα κοριτσακι οτι εισαι και συ κριος!!!τα καλυτερα παιδια ειμαστε:lol::lol::lol::lol:

αυτος ειναι ο αστρολογικος σου χαρτης

http://www.astrofree.com/cgi-bin/astro/natal?member=&recalc=&name=%CE%91%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%B7+&sex=f&d1day=31&d1month=3&d1year=1984&d1hour=23&d1min=50&citylist=%CE%A7%CE%AF%CE%BF%CF%82%2C+%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1

μην με ρωτησει να σου τα εξηγησω...δεν ξερω και η αληθεια ειναι οτι δεν τα πιστευω κιολας!!!

με το παιδι σου θα ταιριαζεις σιγουρα γιατι ειναι το παιδι σου!!!παρ'ολα αυτα και ζωδιακα ο κριος που ειναι ζωδιο της φωτιας ταιριαζει με ζωδια του αερα οπως ειναι ο υδροχοος. Βεβαια στην πραξη παιζουν τοσα πολλα ρολο που με τις συναστριες που λενε που δεν εχει νοημα να μπεις στον κοπο εφοσον και να σε κοροιδευουν χαμπαρι δεν παιρνεις!!!υδροχοος ειναι η μαμα και η αδερφη μου η μια και εχω να σου πω οτι ειναι περιεργα ατομα κ οι 2 συμφωνα με την δικη μου λογική παντα!!!

Ομού και ο αδελφός μου -σύμφωνα με τη δική μου λογική (και όλων των περίγυρων):rolleyes:

Νενα καλή επιτυχία! Όλα καλά θα παν μην ανησυχείς! Δηλαδή αν κατάλαβα καλά το πρόβλημα είναι εάν έχεις στίγμα και όχι η θρομβοφιλία;

Χάρηκα για το Μαράκι μας και ότι ήθελα να ρωτήσω εάν έχετε νέα της. Ήθελα κι εγώ να την πάρω αλλά φοβήθηκα μην ενοχλώ. Τσέρρυ να δώσεις χαιρετίσματα. Θα γυρίσει την Παρασκευή το πουλάκι μου ε; Τέλεια! Μάλλον θα της τηλ κι εγώ αλλά αύριο!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

lilitaki

http://www.carello.gr/catalogue/carello.html

εμενα το πρωτο αριστερα μου ειπαν 45 καιειναι μιας θεσης

το 2ο αριστερα 55 και ειναι 2 θεσεων

και τα 2 στην δεξια σελιδα 70 και ειναι 2 θεσεων με κουνουπιερα, αλλαξιερα και παιχνιδια.

στοκ καταλογο τα λεει κατω κατω

επισης στην σελιδα εχει και μαγαζια που τα εχουν ,σιγουρα θα υπαρχει κ αθηνα.

Μμμμμμμ αυτό το μαγαζί πώς μου ξέφυγε εμένα;:rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

κοριτσια ξεραθηκα,μαρεσει που δε ηθελα α κοιμηθω. τσερυ μου ωραια και αυτα αλλα οι αλλες μαρεσου περισσοτερο. και μη φανταστεις ενας λογος που τις παιρεις ειαι γιατι ολα μα ολα τα παππουτσια ειαι με τακουι,τα 12ποντα τα παω και τα φερνω μια χαρα αλλα δεδομεου της καταστασης πρπει α βαλω και κατι αλλο. εχω ηδη το κλασσικο χρβμα αλλα το εχω μια 5ετια,ε να μη παρω κατι γιαα αλλαγη;

νενα ολα καλα θα παε,μην αησυχεις και ακομα κατι α δειξει στη θρομβοφιλια θα βαζεις και συ τις εεσουλες σου,οπως εγω και το μαριουλακι και θα εισαι μια χαρα. τωρα για τη μεσογειακη αναιμια δεν ξερω,ομιζω οτι οτα κανεις τον προγγεητικο έλγχο σε εξεταζουν καθαρα για στιγμα.οποτε α ειχες καει εξετασεις προγγεητικου στην εξωσωματικη,μην ανησυχεις.

καντυ μπορεις στις 2 κουνιες που εχεις α βαλεις 2 παρομοιες η τελειως απλες προικες,μια σιλε και μια ροζ για παραδειγμα,να παιξεις με την ιδια κουρτινα,δηλαση 2 κομματια ενα σιελ και ενα ροζακι,( εμενα μαρεσει πολυ ο συδυασμος λαχαι με ροζ) και α παρειε αυτοκολητακια με ζωακια της ζουγκλας,φαντασου λιβαδι πρασιολαχανι,λουλουδακι ροζ και πολυχρωμα ζωακια. ή α παρεις 2 λευκες προικες και α παιξεις πχ με αυτοκολητα στρουμφακια.

NENAKI σου ευχομαι οι εξετασεις σου να βγουν τελειες!!!!αληθεια εχεις κανει τιε εξετασεις για κυστικη ινωση?????

εγω μετα την εκπομπη της Κυριακης αρχησα να ανυσηχω και γι αυτο...αλλα ρε γμτ σκεφτομαι πως ωρες ωρες γινομαι υπερβολικη δηλαδη αν κανω τις εξετασεις για θρομβοφιλια και για κυστικη μετα κατι αλλο θα βρω να αγχωνομαι...ας το καλο αν ειναι να μου τυχει θα μου τυχει αφου δεν εχουμε κληρονομικοτητα σε τετοια θεματα ας μην τα σκαλιζω:rolleyes:

ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ οι κουνιες που εχω η μια ειναι σαν καρυδια και η αλλη τα καγκελα στο χρωμα του ξυλου και οι πλατες μπλε με ζωγραφισμενα αρκουδακια σε καμια περιπτωση δεν ταιριαουν οι λευκες και οι απολυτα ροζ η απολυτα σιελ δεν μου αρεσουν καθολου...επισσης δεν ταιριαζει καθολου το λαχανοπρασινο

αν τελικα εχω ενα κι ενα εχουμε δει τις προικες τις disney και μας αρεσουν πολυ ειδαμε και καποιες ταπετσαριες καταπληκτικες και σιγουρα θα μπορω να βρω και κουρτινα στο ιδιο θεμα...

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...