Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

μμμμ καλη ιδεα...αλλα δεν εχω βρει κατι:rolleyes:

εμάς εδώ είναι πολύ στη μόδα και έχει πολλά πράγματα για προίκα..σεντονάκια κτλ

όχι έπιπλα..

τα έπιπλα συνήθως είναι τα κλασικά ξύλινα με κανένα αρκουδάκι μερικά ουδέτερο..και έχει και λίγα άσπρα σκέτα και κάπου είδα ροζ και σιελ σκέτο..

εμένα μου αρέσουν τα ξύλινα..και αν πάρω καινούργιο έχω δει ένα που μετά γίνεται πολύθρόνα και μου άρεσε πολύ..από τη δουλεία δεν μπορώ να μπω σε καταστήματα..όταν σχολάσω θα το βρω και θα σας στο δείξω..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τινκερμπελ καλημερα και σε σενα!!!!τα στρουμφακια τι τελεια ιδεα!!!ποσο μου αρεσουν...εγω τρελλαινομαι και για τα αρκουδακια της αγαπης!!!τα θυμαστε??θα μπω σε κυπριακες σελιδες να δω τιποτα.

καντυ το μονο αθηνα βολευετε. εγω στο εβαλα νατο δεις. εγω δεν εχω προβλημα με τα μεταχειρισμενα, ακομα κ στην φωτο μπορεις να καταλαβεις καποια πραγματα. εγω αρχισα να τα βλεπω για να εχω μια ιδεα για το τι παιζει. μου αρεσαν πολυ καποια φανελακια πλυ καλης μαρκας που μια μαμα τα δινει απο 4ε το ενα ενω σιγουρα θα τα πηρε ενα 20 το ενα. το πολυ πολυ να χασω και 30ε...οτι και να ειναι απο του τζαμπο καλυτερα θα ειναι κ ενα μωρο ποσο να τα φορεσε...θα το τολμουσα, αλλωστε αν δεν παθεις πως θα μαθεις?

καντυ τωρα μαλλον θα τα εχεις βαλει τα ψαρια αλλα μια συνταγη που μας την εδωσε η κουνιαδα μου κ ειναι τελεια. βαζω την σαρδελα και τον γαυρο στο ταψι και κοβω σε φετες κρεμμυδια, 2-3 κρεμμυδια μεγαλα. αλατι πιπερι ριγανη και μπολικο λεμονακι. φυσικα λαδι και στον φουρνο χωρις νερο (εβαλες μπολικο λεμονι) και γινεται....πολυ ωραιο!!!βεβαια σαν το τηγανιτο δεν εχει αλλα ειπαμε...τα αποφευγουμε!!!

εγω σημερα φασολαδα. εβαλα και σιδερο να τελειωσω και το χθεσινοβραδυνο πληντυριο και τελος.

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Καλημέρα!

Γιατί παρακαλώ να αποφύγω τηγανητό γαύρο; Εμεις σήμερα γαύρο έχουμε και θα τον κάνω τηγανητό!!!!Μμμμ.΄...πώς το λιγουρεύμαι! Θα έχουμε και πουρε!!!

Κλινική ή νοσοκομείο; Ψηφίζω νοσοκομείο!!!!Ειδικά στη Θεσσαλονική που έχετε Ιπποκράτειο και Παπαγεωργίου, γιατί όχι;;; Οσο για τον Αγιο Λουκά εκεί είχα κάνει την λαπαροσκόπηση και εννοείται ότι έμεινα πολυ ευχαριστημένη.....

Οσον αφορά την προίκα! Τι πιο ομορφο από το λευκό;;; Εγώ τρελαίνομαι για ολόλευκα σεντόνια! Σας είπα ότι δεν πρόκειται να αγοράσω προίκα. Θα πάρω κάμποσα σεντονάκια και θα αγοράσω το πάπλωμα ή το κουβερτάκι του....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

εχω βρει και τα ταπετσαρια με τα αρκουδακια της αγαπης αλλα δε μπορω να τη βαλω α τη δειτε.

καντυ ειαι η συλλογη απο τα mothercare. αν θες σου λεω το νουμερο της σελιδας α το βρεις.

εμεις σημερα θα φαμε κρεας με πατατουλες ,το ξερω οτι ειαι τεταρτη αλλα φαγαμε χθες φακες και θα φαμε και αυριο που θα παω στη δουλεια.

Διαφημίσεις

οχι δεν τον εχω κανει ακομα.....το σκεφτομουν για το φουρνο αλλα μου ειπε η μαμα μου οτι δεν θα μπορω να φαω τα κοκαλα οπως στον τηγανιτο και το σκεφτομαι....

ΜΑΡΤΖΙ καλο ειναι να αποφευγουμε τα τηγανιτα αλλα οχι οτι υπαρχει προβλημα για μια στο τοσο εγω απλα δεν θελω να τηγανιζω μεσα στο σπιτι οχι τωρα λογω εγκυμοσυνης γενικα δεν μπορω αυτη την τηγανιλα αλλα τον γαυρο σημερα τηγανιτο θα τον κανω τελικα δεν πειραζει ας μυρισει λιγο το σπιτι ετσι κι αλλιως σημερα καλοκαιρινη μερα εχει οποτε εχω ανοιχτα και θα ξεμυρισει

qWD1p2.png

xdgMp2.png

εχω βρει και τα ταπετσαρια με τα αρκουδακια της αγαπης αλλα δε μπορω να τη βαλω α τη δειτε.

καντυ ειαι η συλλογη απο τα mothercare. αν θες σου λεω το νουμερο της σελιδας α το βρεις.

εμεις σημερα θα φαμε κρεας με πατατουλες ,το ξερω οτι ειαι τεταρτη αλλα φαγαμε χθες φακες και θα φαμε και αυριο που θα παω στη δουλεια.

πες μου σε ποια σελιδα του καταλογου ειναι εχω κατεβασει τον καταλογο

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ε ενταξει μαρτζι γενικα τα τηγανιτα τα αποφευγουμε...οχι οτι δεν τρωμε και ποτε αλλα αν εχω εναλλακτικη την προτιμώ...έτσι το εμαθα απο την μαμα μου που δεν μας εκανε τηγανιτα ποτε. να φανταστεις τηγανιτη μπριζολα εφαγα πέρυσι το καλοκαιρι για πρωτη φορα!!!

αχ τι κριμα να μην μπορουμε να δουμε αρκουδακια της αγαπης...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

ε ενταξει μαρτζι γενικα τα τηγανιτα τα αποφευγουμε...οχι οτι δεν τρωμε και ποτε αλλα αν εχω εναλλακτικη την προτιμώ...έτσι το εμαθα απο την μαμα μου που δεν μας εκανε τηγανιτα ποτε. να φανταστεις τηγανιτη μπριζολα εφαγα πέρυσι το καλοκαιρι για πρωτη φορα!!!

αχ τι κριμα να μην μπορουμε να δουμε αρκουδακια της αγαπης...

τηγανιτη μπριζολα δεν εχω φαει ποτε το ειχα ακουσει μικρη απο εναν συμαθητη μου και ελεγα πως γινεται αυτο:shock::shock:η μπριζολα στο τηγανι:shock::shock:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια γύρισα κι εγώ! τώρα θα έρθει ο αντρούλης να φάμε γι' αυτό στα γρήγορα. Κι εγώ ουδέτερα χρώματα έχω και στο δωμάτιο και στο κρεβατάκι. Τα στρουμφάκια μου αρέσουν πάρα πολύ κι εμενα αλλά όπως έχω ξαναπει δε θα πάρω προικα. Πήρα ήδη τα σεντονάκια και περιμένω κάτι δωράκια εξ Αθηνών.

Σεντονάκια στρουμφ η αλήθεια ούτε εγώ είδα πουθενά.

Τσέρρυ βλέπω ακόμη αμφιταλλαντεύεσαι. Και γω γι' αυτό το λόγο δεν άνοιγα τέτοιο θέμα τόσο καιρό γιατί ήθελα πρώτα να κατασταλάξω αν και εμείς ήμασταν από την αρχή υπέρ νοσοκομείου ειδικά ο σύζυγος δεν το συζητά για αλλού. Ωραία η συνταγή σου για το γαυροσάρδελο στο φούρνο. Πρίν λίγο καιρό μου την είχε πει και ο άντρας μου (έτσι κι αλλιώς εκείνος κάνει το ψάρι) από ένα συνάδελφο του αλλά ξεχάσαμε πως γίνεται. Μμμμμμμ μούρλια! Ζηλεύω εμείς σήμερα έχουμε φακή:( λόγω Τετάρτης

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Κι εμένα η μαμά μου τώρα πια στον φούρνο την κάνει την μπριζόλα δηλαδή εδώ και κάτι χρόνια αλλά μικρά τρελαινόμασταν για τηγανιτή.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...