Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Καλημερα και απο μενα

Αγγελικακι και εγω ειμαι της αποψης επιπλα σε γηινα χρωματα και προικουλες αναλογα το φυλο της γυναικας.

Τσερυ οσον αφορα την γεννα σε ιδιωτικη κλινικη ή σε νοσοκομείο εγω επελεξα τον γιατρό αναλογα και με αυτό. Ο δικος μου ειναι στο Παπαγεωργιου αλλα και στην γενικη κ γενεσις. Το Παπαγεωργιου που δουλευανε φιλες μου μου λενε καλα λόγια όπως επισης εχω ακουσει και για το Ιπποκρατειο. Εγω απλα θελω στην γενική.Στα Γιαννενα βεβαια ισχυει το αντιθετο. Δεν νοείται να πας να γεννησεις σε ιδιωτικη κλινική γιατι τα νοσοκομεια μας είναι πολυ καλα και τα 2. Επισης μην ξεχνας πλεον ότι και οι ιδιωτικες κλινικες εχουν συμβαση με τον ΕΟΠΥΥ και βγαινουν πιο οικονομικές.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πεπσι καλημερα!!!οταν ερθει η ωρα σου ψαξτο καλυτερα για να μην σου πω πανε κατευθειαν παπαγεωργιου...για τα αλλα 2 που ειπες εχω ιδαβασει τα απειρα παραπονα αυτες τις μερες... στην γενικη επισης γεννησε η κουνιαδα μου κ ενω ειχε ζητησει 4κλινο(η τρικλινο δενθυμαμαι) την βαλαν σε 3κλινο απο μονοι τους γιατι δεν ειχαν κρεββατι και στο τελος ηθελαν να πληρωσει την τιμη του τρικλινου!!!μεχρι να τους δωσουν τα χαρτια να φυγουν εγινε ενα τομερο μπερδεμα εκει...ειναι να μην σου τυχει βασικά απ' οτι εχω καταλαβει και γενικά αυτες τις μερες ποιυ τι ειδα λιγο και περνω κ γνωμες μονο για τον αγιο λουκα δεν εχω ακουσει παραπονα και η γιατρος μου ειναι εκει εμενα!!!κ πηγα κιολας για την υστεροσκοπιση...ηταν οντως τελεια!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Είναι όλα πολύ όμορφα και καθόλου τσιρκολίκι!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Καλημέρα και από εμένα κοριτσάκια εχθές ο μπέμπης με βασάνισε το καλό μου είχε ανέβει πολύ ψηλά και δέν μπορούσα να πάρω ανάσα με πίεζε πολύ με αποτέλεσμα να κοιμηθώ καθιστή!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

λιλιτακι αρχισαν τα οργανα???εχω ηδη πει την γνωστη μου και σε περιμενει!!!:)

Μπά δεν πιστεύω ρε κορίτσι είναι πολύ νωρής.....Δεν είναι????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

καλε ναι...νωρις ειναι ακομα...δεν ειπαμε σημερα κιολας!!!!να ταλαιπωρηθεις και κανα 2-3 εβδομαδες και μετα!!!

Χαχαχαχαχα α ευχαριστώ για τη διορία χαχαχαχα!!!Άν το σκεφτείς πλησιάζουμεεεεεεεε!!!:tongue::tongue::tongue:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

καλημερα και παλι,πιστευω οτι αμ ειια α σου τυχει η στραβη θα σου τυχει ειτε σε νοσοκομειο ειτε σε κλινικη. εγω δεν εχω επιλογη και για αυτο επιλεγω κλινικη που ειναι σαφως καλυτερα απο το οσοκομειο της περιοχης μου το οποιο στο θεμα γεννα ακουγονται απλα τα χειροτερα. εσεις που εχετε επιλογες α το ψαξετε. και για το θεμα τω γιατρω και της πληρωμης. και γω λυπαμαι που θα τα δωσω εκει δεδομεου α σκεφτειτε οτι οι φιλες μου οσες πηγα οσοκομειο εδωσα οτι ειχα ευχαριστηση και τους στοιχησε ολο το ενιαμηο ελαχιστα σε σχεση με μενα αλλα το οσοκομειο το φαβαμαι. τουλαχιστον η κλιικη σε περιπτωση αναγκης σου φερει επιτοπου ελικοπτερο και μετα φερεται το παιδι στο αλεξαδρας ή α θελεις καπου αλλου,εω στο οσοκομειο το προηγουμεο μηνα πεθαε μια γυαικα γιατι επρεπε α μεταφερθει στη αθηνα και δεν ειχε να πληρωσει το νοσοκομειο για α σηκωθει το ελικοπτερο α ρθει.

Διαφημίσεις

αγγελικακι εσυ ξερεις!!!ακομα κ γω το σκετομαι παρόλο που ξερω οτι στο ιπποκρατειο που ειναι πανεπιστημιακο οτι και να τυχει σε ολη την βορειο ελλαδα το παν εκει!!!για τα υπολοιπα που ειπες συμφωνω απολυτα. αν ειιναι να σου τυχει θα σου τυχει οπου κ αν εισαι. απλα σημερα η ανυσηχια μου ειναι σχετικη με την καισαρικη...ακουσα οτι σε βαζουν για ψυλλου πηδημα...μεχρι να αποφασιω θα περασω φρικτες μερες, το ξερω σιγουρα αυτο!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

τσερυ και δω στο οσοκομειο τα ιδια γινοντε,απο κει και περα εσυ και γω και ολες θα δουμε το καλο του μωρου μας. αν μπορουμε φυσιολογικα θα το αλεψουμε και θα τα καταφερουμε α ομως κριετε η υγεια του θα καουμε καισαρικη. εγω πατως το εχω συζητησει με το γιατρο μου και μου ειπε οτι ειαι ωρις ακομα για αποφασισουμε και οτι θα το παλεψουμε μεχρι τελος για φυσιολογικα. και σκεψου οτι εγω εχω θεμα με τη μεση και τη στη προηγουμενη αποβολη μου μου ειχα πει οτι μπορει στους μεγαλους μηες α χρειαστει α ειμαι ξαπλα συεχεια. προς το παρον ομως ειμαι καλα.

καλημερα κι απο μενα!!!!!ειχα βγει εξω για δουλιτσες πηρα και γαυρο για να δω τωρα πως θα τον κανω:confused::confused:

ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ δεν μου τις ανοιγει τις σελιδες:cry::cry:

κι εγω αν ειχα ενα σε ουδετερο θα επαιρνα αλλα τωρα με δυο τι να παρω το ιδιο ουδετερο???η 2 ουδετερα αλλα ντ αλλων ετσι σκεφτηκαμε να παρουμε μικυ-μινι η γουινι κατι τετοιο τελοσπαντων.....αλλα σε ουδετερα που το εχω ψαξει υπαρχουν πολυ ομοσρφα σχεδιακια!!!!και φυσικα τα επιπλα στο χρωμα του ξυλου δεν το συζητω.........νομιζω πως ειναι η καλυτερη επιλογη βεβαια και το ασπρο μου αρεσει αλλα το ξυλο ειναι και για αργοτερα...(για την συρταριερα μιλαω)

ΤΣΕΡΡΥ γενικα εχω μια επιφυλλαξη για τα μεταχειρισμενα...αν δεν τα δω απο κοντα δεν ξερω αν θα επαιρνα....ασε που αυτη λεει μονο για Αθηνα:rolleyes:

σ ευχαριστω πολυ παντως!!!!!!!!και δεν εχει βαλει φωτο τα ιδια τα πραγματα ειναι και πονηρη.....

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καλημέρα!!!

εγώ κάντυ μου, συν αυτά που σκέφτηκες που λατρεύω μίννυ και μίκυ..

μου αρέσουν και τα στρουμφάκια που πάλι κάνουν και για κοριτσάκι και για αγοράκι..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

καλημέρα!!!

εγώ κάντυ μου, συν αυτά που σκέφτηκες που λατρεύω μίννυ και μίκυ..

μου αρέσουν και τα στρουμφάκια που πάλι κάνουν και για κοριτσάκι και για αγοράκι..

μμμμ καλη ιδεα...αλλα δεν εχω βρει κατι:rolleyes:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...