Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καληνυχτα κοριτσακια!!!!

ΜΑΡΜΙΝ η ξαδερφη μου και τις 2 φορες δεν ειχε πονους μονο υγρα καταλαβε πως της εφυγαν

Είναι από τις τυχερές - σπανιες περιπτώσεις

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

καλημερα μαρμι μου,μεσα και συ πρωι πρωι...και γω δε μπορουσα με τιποτα α κοιμηθω κια ετσι σηκωθηκα για α μη ξυπησει ο ατρουλης μου.

θυμαστε που σας ειχα πει οτι ρην κυρικαη με συγχυσα τα πεθερικα; ο λογος ητα γιατι εχω ψιλοαποφασισει οτι στα επιπλα θα παρω στο χρωμα του ξυλου που παει με τη τουλαπα και μπαλκοοπορτα και πορτα του υποδωματιου και οτι η προικα θα ειαι σε γηια χρωματα,μπεζ-ζαχαρι. αμα μπορω θα αεβασω φωτο. και με κατεβασα απο το γαδαρο γιατι α τα παρω ετσι μουντα και α μην ειναι η προικα ροζ ή κατι κοριτσιστικο και οτι τοσες κουιες χρωματιστες υπαρχουν γιατι α παρω τη ξυλινη. πειτε μου τη γωμη σας και 2ον θυμηθηκα που η τσερυ ειχε πει οτι θα παει μια κοπελα α της ζωγραφισει το δωματιο και εχω και γω μια γωστη που καει την ιδια δουλεια και το σκεφτομαι απο τη ωρα που ξυπνησα. η ζωγραφια που θα μου αρεσε εια;ι εας μεγαλος βραχος και παω α καθεται μια εραιδα με το ραβδακι της και γυρω γυρω α εχει πεταλουδες και λουλουδια. και α ειαι παλι σε παλ-ετοα χρωματα.ροζ-λαχανι και αλλα σε τετοιες αποχρωσεις που α πηγαιουν. οι τοιχοι του δωματιου ειαι φυστικι χρωμα. θα ταιριαζου η θα ειαι αλαλουμ;

καλημερα μαρμι μου,μεσα και συ πρωι πρωι...και γω δε μπορουσα με τιποτα α κοιμηθω κια ετσι σηκωθηκα για α μη ξυπησει ο ατρουλης μου.

θυμαστε που σας ειχα πει οτι ρην κυρικαη με συγχυσα τα πεθερικα; ο λογος ητα γιατι εχω ψιλοαποφασισει οτι στα επιπλα θα παρω στο χρωμα του ξυλου που παει με τη τουλαπα και μπαλκοοπορτα και πορτα του υποδωματιου και οτι η προικα θα ειαι σε γηια χρωματα,μπεζ-ζαχαρι. αμα μπορω θα αεβασω φωτο. και με κατεβασα απο το γαδαρο γιατι α τα παρω ετσι μουντα και α μην ειναι η προικα ροζ ή κατι κοριτσιστικο και οτι τοσες κουιες χρωματιστες υπαρχουν γιατι α παρω τη ξυλινη. πειτε μου τη γωμη σας και 2ον θυμηθηκα που η τσερυ ειχε πει οτι θα παει μια κοπελα α της ζωγραφισει το δωματιο και εχω και γω μια γωστη που καει την ιδια δουλεια και το σκεφτομαι απο τη ωρα που ξυπνησα. η ζωγραφια που θα μου αρεσε εια;ι εας μεγαλος βραχος και παω α καθεται μια εραιδα με το ραβδακι της και γυρω γυρω α εχει πεταλουδες και λουλουδια. και α ειαι παλι σε παλ-ετοα χρωματα.ροζ-λαχανι και αλλα σε τετοιες αποχρωσεις που α πηγαιουν. οι τοιχοι του δωματιου ειαι φυστικι χρωμα. θα ταιριαζου η θα ειαι αλαλουμ;

Καλημέρα Αγγελικάκι! Δεν περίμεναν να είναι καμία άλλη μέσα τέτοια ώρα! Το δωμάτιο θα το κάνεις όπως σου αρέσει εσένα και δε θα δώσεις λογαριασμό σε κανέναν! Ο καθένας θα λέει το μακρύ του και το κοντό του. Αυτό με τη νεράΙδα πολύ μου άρεσε!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Αγγελικάκι πολύ μου άρεσαν αυτά που έβαλες ειδικά σε συνδυασμό με τις προίκες! Επίσης εάν τα κάνεις σε αυτό το χρώμα το καλό είναι ότι θα τα έχεις έτοιμα και για το επόμενο ότι φύλο και αν είναι ενώ το ροζ σε δεσμεύει!

ΥΓ. Το τσικολίκι τι είναι; Το έψαξα στο google αλλά δε βρήκα τίποτα! Είναι χιώτικο μάλλον σαν τη μαστίχα :D

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

τσιρκολικι ηθελα να μαρμιν,αυτο που δινει ο μουτσινας στην εκπομπη του αλλα το λαπτοπ εχει αρχισει και τρωωει γραμματα. τωρα βλεπω και εικοες μηπως αω και μου το καουν ταπετσαρια.

καλημερα κουκλιτσες!!!!αγγελικακι μου μου αρεσαν παρα πολυ ολα αυτα που ανεβασες και στα επιπλα και στην προικα! επισης μου αρεσει η ιδεα με την ζωγραφια!!!!το δωματιο σου ειναι μια χαρα χρωμα και μενα βεραμαν ειναι και ετσι θα μεινει αν και μας βγηκε λιγο σκουρο θα το προτιμουσα λιγο πιο ανοιχτο...καταρχην να σου πω πριν λιγο καιρο...περνω την γιαγια μου τηλ να της πω οτι ειναι αγορι το μωρο!!!πανω στηνκουβεντα μου με ρωταει πως θα το βγαλετε, στον πεθερο ε???της λεω ναι εφοσον ειναι αγορι αλλα θα το φωναζουμε ανεστη!!!και αρχισε να λεει τα δικά της...ξέρεις κουλά!!!της λεω στοπ. δεν σου το ειπα για να σε ρωτησω, το εψω ηδη αποφασισει...σου το ειπα ως πληροφορια και δεν θελω κουβεντα. σταματησε και φυσικα δεν ειπε τιποτα απο τοτε. οπως κ οι υπολοιποι...ο αντρας μου ειχε κ ενα αγχος πως θα το παρει ο μπαμπας του και το ειπε στην μανα του που αποσο μου περιετραψε δεν της πολυαρεσε η ιδεα αλλα δεν ειπε και τιποτα...παλι πολλά ειπα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

η αληθεια ειναι βεβαια οτι εγω θα παρω χρωματακια ουδετερα κ απο αυτα που ειδα μου αρεσει πολυ το μωβ!!!αυτα ειναι γουστα ομως και δεν σημαινει οτι το δικο σου δενειναι ωραιο...οσο για το τσιρκολικι ισα ισα που θεωρω οτι θα τα κρατας σε ισοροπια γιατι ολα τα πραγματακια των μωρων ειναι τοσο χρωματιστα που αν βαλουμε και τα επιπλα χρωματιστα την χανεις την μπαλα!!!

μαρμινακι καλα εισαι???εγω σημερα ξυπνησα με αγχος. νωρις το επιασα το θεμα της γεννας μου φαινεται και θα αμφιταλαντευομαι ως τοτε...σημερα ξυπνησα και ειπα κλινικη να ειμαι σιγουρη κ να μην αγχωθω...αχ δεν ξερω...:confused::confused::confused:

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

που ειστε καλε???καντυ αυτο που ειπες για τους παλμους του μωρου σε τεχνιτου πονους το εχω ακουσει και γω!!!!οποτε τετοιες τεχνικες σε μεγαλη αναγκη μονο!!!καλα εσυ κοιμασαι τωρα...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...