Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

σε ευχαριστω πολυ!τις εκμεταλευομαστε τις γονιμες!εκανα και τεστακια ωορρυξιας οποτε τις πετυχαμε ;)

κοντευεις και εσυ να παρεις το μωρακι σου αγκαλια :D

Ευχαριστώ πολύ! Και σένα με θετική χοριακή σε λίγες μέρες εύχομαι! Ώσπου να γεννήσω να έχεις μείνει έγκυος

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μολις γυρησα.....πηγα κουρευτηκα μετα πηγα και βρηκα τον αντρα μου που ηταν εξω για καφε και μολις μπηκαμε σπιτι...

ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ στελνεις μειλ στον διαχειριστη με 3 ονοματα που θελεις και στο αλλαζει αυτος....

ΤΣΕΡΡΥ:cry::cry:ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΗΛΑΔΗ χαθηκε ενας χριστιανος να μου δωσει κι εμενα ενα:cry:

κοριτσια η πρωτη μου ξαδερφη στο πρωτο της μωρακι εσπασαν τα νερα τη νυχτα εκανε 10 λεπτα να φτασει στο νοσοκομειο και σε 20 λεπτα ειχε γεννησει στο 2ο της παιδακι εσπασαν τα νερα απογευμα εκανε 5 λεπτα να φτασει στο νοσοκομειο μαζι εφτασε και ο γιατρος της οι μαιες την ετοιμαζαν για κλισμα και για ενα φρεσκαρισμα στο ξυρισμα μολις την ειδε ο γιατρος εβαλε τις φωνες να μην της κανουν τιποτα γιατι το μωρο εβγαινε....δεν τις εκαναν απολυτως τιποτα:shock:μεσα σε 5 λεπτα ειχε γεννησει ο γιατρος της ειπε ησουν πολυ τυχερη θα μπορουσες να ειχες γεννησει και στο δρομο:shock::shock:βεβαια εχω ακουσει και αλλες περιπτωσεις που τους εσπασαν τα νερα εκαναν μπανιο ισιωσαν μαλλια ντυθηκαν στολιστηκαν και πηγαν κυριες!!!αλλα αποτε δεν ξερεις εκεινη την ωρα:rolleyes:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια σημερα μεσα στην ολη ερευνα που εκανα πηρα τηλ και εναν γιατρο πρωην παιδιατρο πεθερο της αδερφης του αντρας μου. του ειπα τις ανησυχιες μου για τηνκλινικη κ το νοσοκομειο και μου ειπε οτι ειναι μια χαρα στα νοσοκομεια, οτι προτιμαει το ιπποκρατειο που ειναι και πιο παλια η κλινικη. του ειπα που δεν βαζουν επισκληριδιο και μου ειπε οτι ειναι κατα της επισκληριδιου γιατι κανει την μητρα να μην εχει παλμους και στο τελος χρειαζεται συχνα εμβρυουλκο ή βεντουζα (κουταλα???). και οτι οι πονοι ειναι για νατους νιωθει η γυναικα και να αλλαζει συναισθηματικα. με συμβουλευσε απο τωρα να αρχισω να πηγαινω στο νοσοκομειο για να επισκεπτομαι τους γιατρους να με εξεταζουν για να ανοιξει καρτελα μου εκει και δεν ειχει σημασια ποιος θα με ξεγεννησει στο τελος. επίσης του ειπα αν θυμηθει οτι καποιος γνωστος του ξεγενναει εκει να μου με ενημερωσει. εχει βγει στηνσυνταξη τα τελεταια 10 χρονια οποτε και η φουρνια του ειναι πανω κατω στην ιδια φαση...αυτα με την σημερινη ερευνα!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

καντυ εγω τελευταια ακουσα τηνιστορια της παολα!!!!της σπασαν τα νερα ενω εβαζε εξτε στα μαλλια και επειδη ειχε κανει το μισο κεφαλι και δεν μπορουσε να βγει ετσι εξω, εκατσε και εκανε και το αλλο μισο και μετα πηγε να γεννησει!!!!χαχαχαχα

28xYp3.png

Μάρτζι είσαι ακόμα στη μαμά;

Κορίτσια θυμήθηκα και κάτι άλλο. Η αδελφή μου έχει δύο κοριτσάκια που τα γέννησε και τα δύο στην κλινική. Στο πρώτο την πήραν για επισκληρίδιο και προφανώς έπεσε σε άσχετο ο οποίος προσπαθούσε πόση ώρα χωρίς αποτέλεσμα ώσπου μπήκε ο γιατρός της και τους είπε "ακόμα; αφήστε την την κοπέλα γεννάει" και όντως την πήρε και την ξεγέννησε χωρίς επισκληρίδιο. Στο δεύτερο της με τον ίδιο γιατρό το μωράκι ήταν πάνω από 4 κιλά (νομίζω 4150) ο γιατρός δεν το κατάλαβε και δεν την έκανε καισαρική (ισως καλύτερα βέβαια) αλλά προσπαθώντας να το βγάλει του έβγαλε και τον έναν ώμο. Δεν την είπαν τίποτα με αποτέλεσμα όταν πήγαν σπίτι το μωράκι μας να κλαίει χωρίς να ξέρουμε το λόγο. Ευτυχώς όταν την πήγαν στην παιδίατρο το κατάλαβε εκείνη και φρόντιζαν να της το έχουν ακινητοποιημένο και το καημενάκι μετά ήταν μια χαρά (σχετικά με προσοχή πάντα). Ευτυχώς αποκαταστάθηκε από μόνο του. Απλά καλό θα είναι να μην τα ωραιοποιούμε όλα ούτε όλα να τα κατακρίνουμε και στις κλινικές δεν είναι όλα τέλεια αλλά και στο νοσοκομείο δεν είναι όλα χάλια. Ο Θεός να φυλάει και τα στραβά μπορούν να γίνουν και στα δύο.

μαρμιν αυτα μου ειπε και ο γιατρος που σου λεω, ο κ.γιαννης, που ηταν χρονια παιδιατρος σε κλινικες αλλά πολυ φημισμενος γιατρος στην θεσσαλονικη!!!μαλιστα μου ειπε οτι στις κλινικες τα κουκουλωνουν για να μην ακουστει τιποτα!!!

28xYp3.png

κοριτσια σημερα μεσα στην ολη ερευνα που εκανα πηρα τηλ και εναν γιατρο πρωην παιδιατρο πεθερο της αδερφης του αντρας μου. του ειπα τις ανησυχιες μου για τηνκλινικη κ το νοσοκομειο και μου ειπε οτι ειναι μια χαρα στα νοσοκομεια, οτι προτιμαει το ιπποκρατειο που ειναι και πιο παλια η κλινικη. του ειπα που δεν βαζουν επισκληριδιο και μου ειπε οτι ειναι κατα της επισκληριδιου γιατι κανει την μητρα να μην εχει παλμους και στο τελος χρειαζεται συχνα εμβρυουλκο ή βεντουζα (κουταλα???). και οτι οι πονοι ειναι για νατους νιωθει η γυναικα και να αλλαζει συναισθηματικα. με συμβουλευσε απο τωρα να αρχισω να πηγαινω στο νοσοκομειο για να επισκεπτομαι τους γιατρους να με εξεταζουν για να ανοιξει καρτελα μου εκει και δεν ειχει σημασια ποιος θα με ξεγεννησει στο τελος. επίσης του ειπα αν θυμηθει οτι καποιος γνωστος του ξεγενναει εκει να μου με ενημερωσει. εχει βγει στηνσυνταξη τα τελεταια 10 χρονια οποτε και η φουρνια του ειναι πανω κατω στην ιδια φαση...αυτα με την σημερινη ερευνα!

Καλά καλέ πότε προλάβατε και τα γράψατε όλα αυτά:shock:; Πριν δύο λεπτά μπήκα. Τεσπα

Ο γιατρός σου έχει απόλυτα δίκιο σχετικά με αυτά που σου είπε για την επισκληρίδιο και τον εμβρυουλκό. Η γυναίκα σε αυτή τη φάση δεν έχει το ένστικτο για να σπρώξει κι έτσι δεν μπορεί να βοηθήσει οπότε τα παίρνουν με κουτάλες που δεν το θέλω καθόλου μα καθόλου

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια ο αντρας φωναζει. καληνυχτα!!!θα τα πουμε το πρωι!!!

Καληνύχτα τσέρρυ! Εμένα ο άντρας βλέπει εθνική και γω δίπλα του διαβάζω εσάς:D

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

επισσης να γνωριζετε οτι με τους τεχνητους πονους τα μωρα συνηθως χανουν παλμους και οι γιατροι καταληγουν σε καισαρικη

Μα δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να ακολουθείς τη φύση! Και τίποτα να μην κάνουμε το μωρό θα βγει πάει και τελείωσε

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

μαρμιν αυτα μου ειπε και ο γιατρος που σου λεω, ο κ.γιαννης, που ηταν χρονια παιδιατρος σε κλινικες αλλά πολυ φημισμενος γιατρος στην θεσσαλονικη!!!μαλιστα μου ειπε οτι στις κλινικες τα κουκουλωνουν για να μην ακουστει τιποτα!!!
μια γνωστη μου φαρμακοποιος μου ειπε οτι στις κλινικες (στην πατρα τουλαχιστον) οι μισες γυναικες φευγουν με λοιμωξεις!

υποθετω οτι στις μεγαλες πολεις στις γνωστες κλινικες θα ειναι λιγο καλυτερα τα πραγματα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...