Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

τσερυ και μετα απο αυτο θα μου βρεις το ωροσκοπο μου; ειμαι γεημεη 31 μαρτιου το 84 δωδεκα παρα δεκα το βραδυ,ημερα σαββατο. κια πες αν ειαι και καλος συδυασμος. η κορη μου θα γεηθει μαλλο υδροχοος,θα ταιριαζουμε;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμενα η κλιικη ειαι 2 λεπτα απο το σπιτι μου με το αμαξι. οποτε με κοβω α προλαβαιω,αλλα μιζω εκειη τη ωρα θα επικρατει πανικος. το μοο που σκεφτομαι ειαι οτι εχω α κατεβω 30 σκαλια και με αγχωνει μη μου φυγει το μωρο

αγγελικακι ειδα τα αιτηματα σου...θα δρομολογηθουν άμεσα!!!!

καντυ μολις μου εφερε ο αντρας μου ενα καροτσι κοκκινο και σε θυμηθηκα...κατσε να βρω φωτο

ayto se κοκκινο. ο αντρας μου εχει βαλει μεσα το σκυλι και το παει βολτα μεσα στο σπιτι!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Πάρα πολύ ωραίο το καρότσι αλλά δεν κατάλαβα το έφερε για το σκύλο ή για το μωρό! Επίσης μου έχει κολλήσει ότι θα κάνεις κοριτσάκι και τότε μια φωνή μου λέει "και το όνομα αυτού Ανέστης!" πάντως πιο πολύ με κοριτσάκι μπορώ να σε φανταστώ.

Αγγελικάκι είσαι 5 χρόνια μικρότερή μου! Επίσης μην ανησυχείς για τα σκαλιά μακάρι να είναι μόνο αυτά συνήθως οι έγκυες ακόμη και στην κλινική ανεβοκατεβαίνουν πολλές σκάλες οπότε εσύ θα πας έτοιμη:tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

χαχαχχ για το μωρο φυσικα!!!μας το δωσανε και περιμενουμε να μας δωσουν και ενα μπλε καποια στιγμη!!!!:)απλά μεχρι να γεννηθει το μωρο και πριν πλυθει το καροτσι το δοκιμαζει με το σκυλι!!!και να δεις τι καλα την αρεσε η βολτα!!!

ολοι οσοι δεν με ξερουν με βλεπουν ετσι μικρωκαμωμενη και λεν οτι με φανταζονται με κοριτσι τα ατομα ομως που με ξερουν καλα μπορουν να με φανταστουν μονο με αγορι για να τα βγαζει περα μαζι μου!!!αχχχαχα ...ειδικα η μαμα μου!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

χαχαχχ για το μωρο φυσικα!!!μας το δωσανε και περιμενουμε να μας δωσουν και ενα μπλε καποια στιγμη!!!!:)απλά μεχρι να γεννηθει το μωρο και πριν πλυθει το καροτσι το δοκιμαζει με το σκυλι!!!και να δεις τι καλα την αρεσε η βολτα!!!

ολοι οσοι δεν με ξερουν με βλεπουν ετσι μικρωκαμωμενη και λεν οτι με φανταζονται με κοριτσι τα ατομα ομως που με ξερουν καλα μπορουν να με φανταστουν μονο με αγορι για να τα βγαζει περα μαζι μου!!!αχχχαχα ...ειδικα η μαμα μου!!!

αααα μάλιστα! Θα πρέπει δηλαδή να σε δω με "άλλο μάτι" ;)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

ε αφού θα σας δώσουν και μπλε μπορείς να κρατήσεις το κόκκινο για τη σκυλίτσα σου. Κοριτσάκι δεν είναι; Έτσι θα τα βγάζεις και τα δύο αργότερα βόλτα και θα είναι σαν δίδυμα:rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μαράκι όλα καλά! Εσύ κανένα νέο;
τιποτα καινουριο marmin μου,τωρα ειμαι στις γονημες μου και περιμενω τη δευτερα να παω Αθηνα στο γιατρο να δουμε!εσυ ολα καλα?

τι κανει η κοιλιτσα σου?

τιποτα καινουριο marmin μου,τωρα ειμαι στις γονημες μου και περιμενω τη δευτερα να παω Αθηνα στο γιατρο να δουμε!εσυ ολα καλα?

τι κανει η κοιλιτσα σου?

Δεν φαντάζομαι να τις αφήσετε να πάνε χαμένες;)

Η κοιλίτσα μου μεγαλώνει και μαζί και το ζουζουνάκι μου:tongue: Άντε σύντομα να μεγαλώσει και η δικιά σου

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Μάρτζι είσαι ακόμα στη μαμά;

Κορίτσια θυμήθηκα και κάτι άλλο. Η αδελφή μου έχει δύο κοριτσάκια που τα γέννησε και τα δύο στην κλινική. Στο πρώτο την πήραν για επισκληρίδιο και προφανώς έπεσε σε άσχετο ο οποίος προσπαθούσε πόση ώρα χωρίς αποτέλεσμα ώσπου μπήκε ο γιατρός της και τους είπε "ακόμα; αφήστε την την κοπέλα γεννάει" και όντως την πήρε και την ξεγέννησε χωρίς επισκληρίδιο. Στο δεύτερο της με τον ίδιο γιατρό το μωράκι ήταν πάνω από 4 κιλά (νομίζω 4150) ο γιατρός δεν το κατάλαβε και δεν την έκανε καισαρική (ισως καλύτερα βέβαια) αλλά προσπαθώντας να το βγάλει του έβγαλε και τον έναν ώμο. Δεν την είπαν τίποτα με αποτέλεσμα όταν πήγαν σπίτι το μωράκι μας να κλαίει χωρίς να ξέρουμε το λόγο. Ευτυχώς όταν την πήγαν στην παιδίατρο το κατάλαβε εκείνη και φρόντιζαν να της το έχουν ακινητοποιημένο και το καημενάκι μετά ήταν μια χαρά (σχετικά με προσοχή πάντα). Ευτυχώς αποκαταστάθηκε από μόνο του. Απλά καλό θα είναι να μην τα ωραιοποιούμε όλα ούτε όλα να τα κατακρίνουμε και στις κλινικές δεν είναι όλα τέλεια αλλά και στο νοσοκομείο δεν είναι όλα χάλια. Ο Θεός να φυλάει και τα στραβά μπορούν να γίνουν και στα δύο.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Δεν φαντάζομαι να τις αφήσετε να πάνε χαμένες;)

Η κοιλίτσα μου μεγαλώνει και μαζί και το ζουζουνάκι μου:tongue: Άντε σύντομα να μεγαλώσει και η δικιά σου

σε ευχαριστω πολυ!τις εκμεταλευομαστε τις γονιμες!εκανα και τεστακια ωορρυξιας οποτε τις πετυχαμε ;)

κοντευεις και εσυ να παρεις το μωρακι σου αγκαλια :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...