Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

αχαχαχχα γεια σου λιλιτακι!!!!κοριτσακια εγω ξερετε τι λεω...να παρετε καμια ζακετουλα απο αυτες στο ζαρα για να τις φορατε πανω απο το κοντομανικο κ να σας μεινουν και για μετα!!!εγω ετσι σκεφτηκα να κανω κ να δω και τι εχει και ο αντρας μου στηνντουλαπα του...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα σε ολες.εγω δουλευα παλι σημερα και ετσι μετα απολιγη ξεκουραση και φρικτο ποκεφαλο ειπα α μπω να σας διαβασω.

κατυ με γεια τα ρουχαλακια,και γω μεχρι στιγμης βαζω τα ρουχα προ εγκυμοσυης, πηρα εα τζιακι και εα που ειχα απο το προηγουμεο μωρο,τωρα θα βγαλω και τα χειμωιατικα και θα δω τι θα χρειαστω.

τσερυ υπομονη,ου μπλεξεις με μαστορα. ενα εικονοστασι περιμενα 8 μηνες να μου το φερει και οτα ηρθε και πηρε τα μετρα μου λεει σε 15 μερες θα στο φερω.

ρε κοπελια εσυ που τα καταφερεις με το ιντερνετ μπορεις α μου βριες σαιτ με μποτες ugg εκτος απο το e-bay? εω ηδη εα ζευγαρι και με βολευου παρα πολυ,πηγα εδω α παρω το σαββατο αλλο ενα αλλα η κοπελα δε θα φερει νεα σχεδια ενοψει κρισης. ε δε δινω και τοσα λεφτα γαι περσινο σχεδιο.

επισης τσερυ μου το πηρα αποφαση,σε τρικλινο ή δικλινο (αναλογα με τις γενες που θα εχει εκειες τις μερες) θα παω και θα συννενοηθει ο γιατρος να ειμαι μονη μου. δεν θα χαλασω τη καρδια μου γι αυτο και ουτε θα δωσω τοσα λεφτα για να εχω μια σπαστικη και να με βγαζει εκτος εαυτου.

μαρμιν και λιλιτακι ειστε οι επομενες,αντε κοριτσια με το καλο.

εχω μια ερωτηση,αμα σας σπασουν τα νερα το βραδυ,με τι θα πατε να γεννησετε; με την νυχτικια και τη ρομπα; δεδομεου οτι παω στην καρεκλα φορας την νυχτικια σου. τι θα κανουμε; θα σπασου τα ερα,θα σηκωθουμε ,θα στολιστουμε,θα παμε εκει και θα αλλαξουμε ή θα παμε ετοιμες;

καντυ μεγεια τα ρουχαλακια!!!

δεν φαινεται ε???το καταλαβα απο την αρχη. θα κανω αλλη μια προσπαθεια!για να δουμε...

http://www.designplus.gr/default.aspx?action=productDetails&pcat_id=212&productID=3203

ΑΑΑΑ τώρα το είδα πολύ ωραίο και πρακτικό!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

εχω μια ερωτηση,αμα σας σπασουν τα νερα το βραδυ,με τι θα πατε να γεννησετε; με την νυχτικια και τη ρομπα; δεδομεου οτι παω στην καρεκλα φορας την νυχτικια σου. τι θα κανουμε; θα σπασου τα ερα,θα σηκωθουμε ,θα στολιστουμε,θα παμε εκει και θα αλλαξουμε ή θα παμε ετοιμες;

Εγώ θα ντυθώ κανονικά και θα πάω!!!Εκεί δέν φοράς δικά σου σου δίνουν ρόμπα του νοσοκομείου το ξέρω από τις 3 φορές που έχω πάει με τις αποβολές.....:(

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

η κεντρική σελιδα για να δεις σχεδια

http://projectclassic.uggaustralia.com/

μια σελιδα που μπορεις να παραγγειλεις

http://www.australianuggboots.com.au/?gclid=CMfFp6L1hbMCFYXJtAodyTEAzQ

δες και αυτην http://shoorepublic.com/index.php?currency=EUR&gclid=CMHZ1eH1hbMCFbMftAodGQMAvQ

δες και αμαζον http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Dshoes&field-keywords=ugg οπου εχει σιγουρα εξοδα αποστολης για τις αλλες σελιδες δεν ξερω αν εχουν ομως.

28xYp3.png

γενικά το σπιτι μου το εχω κανει αρκετα μοντερνο χωρις ομως να ειναι κρυο...εχω βαλει πολυ χρωμα καιειναι ολα ασπρα ή ανοιχτο μπεζ (σαλονι) και οτι ειναι ξυλινο ειναι δρυινο...οποτε και αυτο μου αρεσε γιατι ειναι ευχρηστο και ιδιαιτερο...γενικα στην αγορα δεν εχω δει παρομοια!!!χαιρομαι που σας αρεσει.

28xYp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια δεστε

Χαχαχαχαχα τόσο μικρό σκυλάκι και τον τούμπαρε τον μπόμπιρα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

ναι βρε κοριτσια ειναι πανακριβα αφου να φανταστειται την φορμα την ειχα δει στα mothercare τον περασμενο μηνα 85?:shock: και την πηρα 20...ενταξη δεν ειναι η ιδια αλλα αυτη που πηρα ειναι πολυ πιο κομψη!!!

ΤΣΕΡΡΥ πολυ ομορφο το τραπεζακι αλλα τοσους μηνες βρε παιδι μου!!!!:evil::evil:

ΛΙΛΙΤΑΚΙ και ΜΑΡΜΙΝ εσεις σε ενα μηνα περιπου δεν γεννατε?? ειναι κριμα να παρετε τωρα ρουχα η παπουτσια μονο γι αυτο το διαστημα:cry:

αχαχαχχα γεια σου λιλιτακι!!!!κοριτσακια εγω ξερετε τι λεω...να παρετε καμια ζακετουλα απο αυτες στο ζαρα για να τις φορατε πανω απο το κοντομανικο κ να σας μεινουν και για μετα!!!εγω ετσι σκεφτηκα να κανω κ να δω και τι εχει και ο αντρας μου στηνντουλαπα του...
καλησπερα σε ολες.εγω

Και γω γι΄αυτό αποφεύγω να ψωνίσω είναι κρίμα για ένα μήνα μπορεί και λιγότερο. Εχω μακριές μπλούζες που με κάνουν είναι αμάνικες ή μπλουζοφορέματα αμάνικα και από μέσα όπως είπε και η τσέρρυ μπλουζίτσα του άντρα μου. Για τον ύπνο δεν το συζητώ έχει μπόλικα ο σύζυγος! Γι αυτό λέω πιστεύω πως θα βολευτώ για αυτό το διάστημα.

Αγγελικάκι μην αγχώνεσαι και να σου σπάσουν τα νερά αν έχουν το σωστό χρώμα και οσμή έχεις μπόλικη ώρα για να γεννήσεις σκέψου ότι και στην κλινική να πας θα περιμένεις οπότε καλύτερα να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να ντυθείς. Μπορείς απλά να έχεις έτοιμα τα ρούχα που θα φορέσεις ώστε να μη ψάχνεις τελευταία ώρα. Περιμένεις να περάσουν οι συσπάσεις αν σε πιάσουν έτσι κι αλλιώς δεν κρατάνε πολύ ντύνεσαι, στολίζεσαι παίρνεις τον άντρα σου και την τσαντούλα σου κάνεις το σταυρό σου και πας να υποδεχτείς την κοράκλα σου :P:p

κοριτσια δεστε

Πολύ καλό! Γέλασα με τη ψυχή μου! Και το μωράκι και το σκυλάκι όλα τα λεφτά!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

ειαι στο 2 σαιτ που μου εδωσες και λεγονται rainbow patch harmony tall boots. forav 39,μπορεις να δεις αν υπάρχει και αν εχει μεταφορικα και ποσα και αν γινετε η πληρωμη αντικαταβολη; σου το πα οτι σαγαπω,πολυ ενθουσιαστηκα.εχω τις μπεζ και και ηθελα κατι πιο χρωματιστο και χαρουμεο για να παρω του χροου και στη κορακλα μου και να κυκλοφορουμε μαζι.

Επίσης ξέχασα να σας πω ότι από παπούτσια βολεύτηκα προς το παρόν και αν αρχίσουν και οι βροχές και χαλάσει ο καιρός ακόμα καλύτερα γιατί έχω μποτούλες βέβαια δεν τις δοκίμασα φέτος αλλά δεν τις πέταξα επίτηδες την άνοιξη γιατί σκέφτηκα αυτό ακριβώς. Είναι αρκετά φαρδιές και μπροστά δεν έχουν μύτη οπότε πιστεύω ότι θα είμαι μια χαρά. Στη χειρότερη θα βάλω φόρμα και αθλητικά;)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...