Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σας ειπα εχθες το πρωι οτι πηγα για ψωνια?????

πηρα ενα παντελονι μια ολοσωμη φορμα και μια μπλουζα ολα μαζι 55? πηγα σε ενα μαγαζι που μαλλον ειχε περσινα σχεδια και τα ειχε βαλει 15? ολα τα παντελονια 20? τις μπλουζες και την φορμα και απο το ιδιο μαγαζι ειχα παρει την περασμενη εβδομαδα το μπλουζοφορεμα 25? τωρα θελω να παω το παντελονι και την φορμα για κοντιμα

qWD1p2.png

xdgMp2.png

σας ειπα εχθες το πρωι οτι πηγα για ψωνια?????

πηρα ενα παντελονι μια ολοσωμη φορμα και μια μπλουζα ολα μαζι 55? πηγα σε ενα μαγαζι που μαλλον ειχε περσινα σχεδια και τα ειχε βαλει 15? ολα τα παντελονια 20? τις μπλουζες και την φορμα και απο το ιδιο μαγαζι ειχα παρει την περασμενη εβδομαδα το μπλουζοφορεμα 25? τωρα θελω να παω το παντελονι και την φορμα για κοντιμα

Με γειά τα ρουχαλακια Καντυ μου ςγω ευτυχώς δεν εχω ψωνίσει πολλά ένα παντελόνι και δύο μπλούζες εγκυμοσύνης αλλά μου έχει στείλει η αδερφή μου ακόμα δύο παντελόνια και μια φόρμα τζιν που την έβαλα την Κυριακή και ειναι πολύ ωραία ...να φανταστείς στο γάμο έβαλα φόρεμα που είχα στη ντούλαπα μου 3 χρόνια και επειδή ήταν ριχτο μου έκατσε μια χαρά!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Με γειά τα ρουχαλακια Καντυ μου ςγω ευτυχώς δεν εχω ψωνίσει πολλά ένα παντελόνι και δύο μπλούζες εγκυμοσύνης αλλά μου έχει στείλει η αδερφή μου ακόμα δύο παντελόνια και μια φόρμα τζιν που την έβαλα την Κυριακή και ειναι πολύ ωραία ...να φανταστείς στο γάμο έβαλα φόρεμα που είχα στη ντούλαπα μου 3 χρόνια και επειδή ήταν ριχτο μου έκατσε μια χαρά!!!

μεχρι τωρα κι εγω βολευομουν μια χαρα δεν ειχα φορεσει ρουχο εγκυμοσυνης αλλωστε πολλα απο τα καλοκαιρινα μου ηταν σε πιο φαρδυ στυλ και δεν με ενοχλουσαν πουθενα!!!απο δω και περα ομως????τα χειμωνιατικα δεν μπηκα καν στην διαδικασια να τα βγαλω τι να τα κανω??παντελονι δεν προκειται να μου κανει τα κολαν που ειχα με πιεζουν πολυ στην κοιλια.....μονο λιγες μπουζες εβγαλα αλλα με τι να τις φορεσω....και γενικα κατι φορεματακια που εχω δεν ξερω αν θα με βολεψει το καλσον εγκυμοσυνης για να τα φορεσω...να σημερα που βρεχει και ολοι οι δρομοι εχουν γινει ποταμια θα φορεσω ενα κολαν εγκυμοσυνης με το μλουζοφορεμα και μια μποτα που την πηρα πριν ενα μηνα περσινη σε προσφορα την ειχε γι αυτο την πηρα:D

qWD1p2.png

xdgMp2.png

πηρα μαρμιν κ βγαινουν ηχογραφιμενες οδηγιες και καποια στιγμη ζηταει γιατιρο ή ειδικοτητα ε ειπα μαιτεηρας γυναικολογος και δεν το επερνε και επειδη ηταν αργα το αφησα να βρω κανα τηλ να παρω αυριο.

Θα πρέπει να πεις την κλινική. Νομίζω σου λέει και παράδειγμα. Εάν δεν παίρνει το Μαιευτική γυναικολογική δοκίμασε μόνο το μαιευτική ή μόνο το γυναικολογική έτσι κι αλλιώς μετά πάλι θα σε ρωτήσει. Ξέρω πως είναι σπαστικό αλλά τι να κάνεις. Επίσης εάν δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε σε βγάζει σε τηλεφωνικό κένττο.

και για να σας ενημερωσω και για τον καιρο...

εδω γινεταια ακομα πανικος!!!!!!!!!!!!τα σιφωνια απο τις βεραντες δεν τραβανε νερο αλλα βγαζουν κι αλλο....αν συνεχιστει θα φτασει μεχρι τις μπαλκονοπορτες και θα μπει μεσα:shock:φυσικα καναλια δεν εχουμε δεν πιανει κανενα παλι καλα που εχω ακομα ιντερνετ γιατι πιστευω καποια στιγμη θα γινει και καμια διακοπη ρευματος:shock:

Έτσι όπως τα περιγράφεις σαν ταινία τρόμου ακούγεται!

default.aspx?action=productDetails&pcat_id=212&productID=3203

κοριτσια αυτο ειναι το τραπεζακι

Όντως δε φαίνεται:(

Κάντυ μεγιά τα ρουχαλάκια! Κι εγώ ακόμα έχω ρούχα και πηρα πριν καιρό μια ριχτή μπλούζα και ένα παντελόνι με λάστιχο. Ας αρχίσουν τα κρύα και βλέπουμε ελπίζω να μη χρειαστεί να πάρω άλλα. Επίσης συμφωνώ απόλυτα για όσα λες για το θέμα κλινική - νοσοκομείο. Από πολλές έχω ακούσει ότι πηγαίνουν την τελευταία στιγμή οι γιατροί τους και μάλιστα ανάλογα με το πρόγραμμά τους συννενοούνται και τις "καθυστερούν" ή τις "επιταχύνουν" κατά πως τους βολεύει για να είναι εκεί. Επίσης όντως πολλοί κάνουν καισαρική έτσι πρέπει να είσαι σίγουρη ότι ο γιατρός σου δεν τα παρατάει εύκολα ή να του το ξεκαθαρίσεις από την αρχή αλλά και πάλι θα πρέπει να είσαι ενημερωμένη και ψύχραιμη ώστε να μπορείς να αποφασίσεις εάν έχει δίκιο πράγμα δύσκολο.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Θ

μεχρι τωρα κι εγω βολευομουν μια χαρα δεν ειχα φορεσει ρουχο εγκυμοσυνης αλλωστε πολλα απο τα καλοκαιρινα μου ηταν σε πιο φαρδυ στυλ και δεν με ενοχλουσαν πουθενα!!!απο δω και περα ομως????τα χειμωνιατικα δεν μπηκα καν στην διαδικασια να τα βγαλω τι να τα κανω??παντελονι δεν προκειται να μου κανει τα κολαν που ειχα με πιεζουν πολυ στην κοιλια.....μονο λιγες μπουζες εβγαλα αλλα με τι να τις φορεσω....και γενικα κατι φορεματακια που εχω δεν ξερω αν θα με βολεψει το καλσον εγκυμοσυνης για να τα φορεσω...να σημερα που βρεχει και ολοι οι δρομοι εχουν γινει ποταμια θα φορεσω ενα κολαν εγκυμοσυνης με το μλουζοφορεμα και μια μποτα που την πηρα πριν ενα μηνα περσινη σε προσφορα την ειχε γι αυτο την πηρα:D

Μια χαρά και εγω θελω παπούτσια γιατί όσα εχω ειναι πανύψηλα και από χαμηλά μόνο αθλητικά... Και τι να πάρω που τα χαμηλά δεν τα μπορώ καθόλου μόλις γεννήσω δεν θα τα ξαναβαλω .....

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Εμένα με κάνει το απλό καλσον που είχα δε χρειάστηκα εγκυμοσύνης. Και ξέρεις τα ρούχα κλπ εγκυμοσύνης πως τα βαρανε. Εσύ ευτυχώς βρήκες σε καλές τιμές.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

καντυ μεγεια τα ρουχαλακια!!!

δεν φαινεται ε???το καταλαβα απο την αρχη. θα κανω αλλη μια προσπαθεια!για να δουμε...

http://www.designplus.gr/default.aspx?action=productDetails&pcat_id=212&productID=3203

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Νένα πού είσαι; Τι έγινε με τις εξετάσεις θρομβοφιλίας;

Κοριτσάκια πάω στο ευχέλαιο που έχει η Εκκλησία μας γιατί είναι του Αγίο Λουκά και γιορτάζει την Πέμπτη και θα σας διαβάσω όταν γυρίσω. Φρόνιμα μέχρι τότε;)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

καντυ μεγεια τα ρουχαλακια!!!

δεν φαινεται ε???το καταλαβα απο την αρχη. θα κανω αλλη μια προσπαθεια!για να δουμε...

http://www.designplus.gr/default.aspx?action=productDetails&pcat_id=212&productID=3203

Απλά τέλειο! Και σε καλή τιμη! Αυτό είναι που δεν έρχεται σωστά; Και σε τι τιμή τους είπες να το πάρεις; (νομίζω είπες πως τους έστειλες μήνυμα για έκπτωση)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

ναι βρε κοριτσια ειναι πανακριβα αφου να φανταστειται την φορμα την ειχα δει στα mothercare τον περασμενο μηνα 85?:shock: και την πηρα 20...ενταξη δεν ειναι η ιδια αλλα αυτη που πηρα ειναι πολυ πιο κομψη!!!

ΤΣΕΡΡΥ πολυ ομορφο το τραπεζακι αλλα τοσους μηνες βρε παιδι μου!!!!:evil::evil:

ΛΙΛΙΤΑΚΙ και ΜΑΡΜΙΝ εσεις σε ενα μηνα περιπου δεν γεννατε?? ειναι κριμα να παρετε τωρα ρουχα η παπουτσια μονο γι αυτο το διαστημα:cry:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ναι βρε κοριτσια ειναι πανακριβα αφου να φανταστειται την φορμα την ειχα δει στα mothercare τον περασμενο μηνα 85?:shock: και την πηρα 20...ενταξη δεν ειναι η ιδια αλλα αυτη που πηρα ειναι πολυ πιο κομψη!!!

ΤΣΕΡΡΥ πολυ ομορφο το τραπεζακι αλλα τοσους μηνες βρε παιδι μου!!!!:evil::evil:

ΛΙΛΙΤΑΚΙ και ΜΑΡΜΙΝ εσεις σε ενα μηνα περιπου δεν γεννατε?? ειναι κριμα να παρετε τωρα ρουχα η παπουτσια μονο γι αυτο το διαστημα:cry:

Ναι αλλά από Πέμπτη λέει πέφτει η θερμοκρασία τι θα βάλουμε με το κρύο??? Οεο!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

δεν θα κυκλοφορειτε εξω:D:D

Χαχαχαχα μια χαρά σε βρίσκω θα κλειστούμε που θα κλειστούμε όλο το χειμώνα με τα μωράκια μας ας το κάνουμε ένα μήνα νωρίτερα ε??? Και στο μαιευτήριο μαρη με τα κοντομανικα θα παμε'????'' :wink:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

ναι μαρμιν εχει καλη τιμη ειδικα απο την αρχικη που πεφτει και εγω ζητησα εξτρα 30%...αρχικά σκεφτηκα 50 αλλα ειπα να μην το παρακανω και δεν παρω τιποτα στο τελος. οποτε παμε γυρω στα 360 συνολικα οτι θα το παρω...αν μου το δωσουν!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...