Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαρμιν δες τι βρηκα...

για οσες αναφερεστε στα κρατικα νοσοκομεια εχω να πω τα εξης

ειμαι εγκυος και μαια, δουλεψα και μεχρι προσφατα στο παπαγεωργιου, η αληθεια λοιπον ειναι πως 1.το ποσοστο καισαρικης ειναι πανω απο 70% γιατι οι γιατροι βαριουνται να περιμενου 2. τις καισαρικες τις κανουν μονο και αποκλειστικα οι ειδικευομενοι κατω απο επιβλεπση μονο αν εχεις πληρωσει η θα πληρωσεις τον ειδικο, οταν μπαινει το σεντονι μπροστα σου τα εργαλεια τα παιρνει ο μαθητης!!! 3. οι περισοτεροι αναισθησιολογοι δεν ξερουν καλη επισκληριδιο με αποτελεσμα λεσ οι λεχωνες να εχουν πονοκεφαλο για μηνεσ μετα. 4. σε ποσοστο πανω απο 30% οι τομες απο τισ καισαρικες παθαινουν μολυνση γιατι κυκλοφορουν περιεργα μικροβια στο νοσοκομειο λογω τισ εντατικης ποθ ειναι κατω απο την αιθουσα τοκετου!!!! 5. τα ραμματα και τα υλικα της αιθουσας ειναι κινεζικα λογω περικοπων! 6. μαιες ειδικευομενοι και οι περισοτεροι απο τουσ μεγαλους γιατρους (καθηγητες) δεν εχουν ιδεα απο τις καινουργιεσ τεχνικεσ γεννας και κυριως δεν εκπαιδευονται ποτα να διαβαζουν το καρδιοτοκογραφημα που ειναι το μονο εργαλειο για την παρακολουθηση του εμβρυου στη γεννα!!!!! στη θεσσαλονικη μονο 5-10 γιατροι το ξερουν καλα επειδη κανανε την ειδικοτητα σε αγγλια γερμανια.. 7. οτι και να συμβει απο λαθος γιατρου η οχι μεσα εκει ακρη δεν θα βγαλετε ποτε γιατι τα καλυπτουν ολα οι γιατροι με την διοικηση του νοσοκομειου.... τα ιδια και χειροτερα ισχειουν και για το ιπποκρατειο

γιαυτο και εγω τωρα στην δευτερη γεννα θα παω στην βιοκλινικη και θα παρω το πακετο της 1 η 2 ημερων.

οσο για το γενεσις σασ πληροφορω πως ειναι μια μεγαλη απατη γιατι δεν εχει υποδομες νοσοκομειου δεν εχει καρδιολογο η χειρουργο αν κατι παει στραβα και ειναι κολπο της εταιρειας για να εχει χαμηλο κοστος λειτουργειας, επισης υπαρχει εισαγγελικη ερευνα για το πωσ και αν εχει αδεια λειτουργειας καθως δεν πληρει καμια απο τις προυποθεσεις λειτουργειας

Πολύ ενδιαφέρον! Βέβαια όπως είπες δεν ξέρεις ποια είναι η καθε μια που γράφει. Εάν αληθεύει ότι μπορείς να έχεις το γιατρό σου τότε απλά θα συνεννοηθείς πόσα θέλει και θα τον έχεις εκεί. Εγώ ξέρω τρία άτομα φίλες μου που γέννησαν σε τρία διαφορετικά νοσοκομεία και μάλιστα σε εφημερίες και είναι πολύ ευχαριστημένες. Της μιας ήταν το τρίτο το γέννησε στο Παπαγεωργίου και είπε ότι ήταν η καλύτερη από τις άλλες δύο παρόλο που τα είχε γεννήσει με το γιατρό της (στο ιπποκράτειο). Γέννησε φυσιολογικά και μάλιστα μετά από κάποιες ώρες και στην αίθουσα ήταν κι άλλες και περνούσε ο γιατρός και μετρούσε τη διαστολή. Η άλλη κοπέλα στη δεύτερη εγκυμοσύνης της που ήταν και δίδυμη πήγε όπως και στην πρώτη στο Παπαγεωργίου φαντάζομαι πως αν δεν ήταν ευχαριστημένη δε θα ξαναπήγαινε και μάλιστα για δίδυμα. Η τρίτη γέννησε το ένα στο ιπποκράτειο και το αλλο στης Κατερίνης και είπε πως παρόλο που δεν είχε ακούσει καλά λόγια και φοβόταν τελικά ήταν πολύ καλά. Και οι μαίες που μας κάνουν μάθημα και τις ρώτησα μου είπαν ότι είναι απολύτως ασφαλές και μάλιστα πιο πολύ απ' ότι στην κλινική (για μένα που τις είπα ότι έχω και πρόβλημα υγείας). Και ναι η αλήθεια είναι ότι οι ειδικευόμενοι κυρίως αναλαμβάνουν αλλά υπάρχει πάντα και ο ειδικός για κάτι πιο σοβαρό. Εγώ τσέρρυ μου απλά κάνω το Σταυρό μου και ελπίζω ότι η Παναγίτσα θα βοηθήσει το μωράκι μου. Άλλωστε πάνω απ' όλους είναι ο Θεός και αν θελήσει να μας το χαρίσει δεν τον σταματάει τίποτα σωστά; Παρολαυτα καλά κάνεις και ενημερώνεσε και μου τα λες για να ξέρω. Εδώ στο καφέ τα βρήκες;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

καντυ κατευθειαν το βαζω για να κρυωσει κιολας να μην περιμενω!!!

μαρμιν ναι στο φορουμ το βρηκα και συγκλονιστηκα!!!οπως τα λες ομως εινια τα πραγματα!!!άλλωστε ειναι 5 μερες αυτες και αν!!!θα ρωτησω τον πνευματικο μου πρωτα απο ολα και θα δω...μάλλον εχω να αλλάξω πολλές γνωμες ακομα...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Τσερρυ εμείς εδώ στην Εκκλησία που πηγαίνω έχουμε έναν ιερέα που πηγαίνει πολύς κόσμος και τον συμβουλεύετε και μιλάει και με το Άγιο Όρος. Αυτόν τον ευλαβείτε πολύ η μητέρα μου και πηγαίνει συχνά δεν είναι ο πνευματικός μας αλλά τον συμβουλευόμαστε σε πολλά θέματα. Του είπα λοιπόν ότι θέλω να γεννήσω σε νοσοκομείο (ξέρει ακριβώς και το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζω) και μου είπε πως συμφωνεί και μάλιστα όλες τις λέει να γεννήσουν σε νοσοκομείο. Μία περίοδο το έψαχνα κι εγώ μέσα από γνωστές των γνωστών και επειδή είχα μπερδευτεί περισσότερο και άλλαζα συνέχεια γνώμες τελικά είπα ότι θα πάω σε εφημερεύον παέι και τελείωσε και ο Θεός βοηθός. Για το λόγο αυτό θα έχω μαζί μου εκτός από τον άντρα μου και τη μαμά μου γιατί μπορει εγώ να τα χάσω και ο άντρας μου είναι άπειρος για να καταλάβει αν κάτι δεν πάει καλά αλλά η μαμά μου τα έχει φάει αυτά με το κουτάλι και αν χρειαστεί θα πάει και γω δεν ξέρω μέχρι που. Να σκεφτείς ότι τη νύφη μου την ταλαιπωρούσε ο γιατρός της στην κλινική και τελικά χάρη στην παρέμβαση της μαμάς μου εδέησε να τη ξεγεννήσει εκείνη δεν επρόκειτο να μιλήσει γιατί βλέπεις ήταν ο γιατρός του χωριού και για αυτούς είναι αυθεντεία.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Έπειτα τσερρυ μου όπως σου ξαναείπα εσύ άρχισες να το ψάχνεις σχετικά νωρίς οπότε πάρε στο 1535 κλείσε ραντεβού για τις δύο κλινικές του ιπποκρατείου και αν βρεις ραντεβού και στο Παπαγεωργίου κλείσε κι εκεί. Το μόνο που έχεις να χάσεις είναι τρεις μέρες. Όλο και κάτι θα αποκομίσεις όμως. Στο παπαγεωργίου θα πάρεις τηλ στο ίδιο το νοσοκομείο για να κλείσεις και όχι στο 1535

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

πηρα μαρμιν κ βγαινουν ηχογραφιμενες οδηγιες και καποια στιγμη ζηταει γιατιρο ή ειδικοτητα ε ειπα μαιτεηρας γυναικολογος και δεν το επερνε και επειδη ηταν αργα το αφησα να βρω κανα τηλ να παρω αυριο.

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

αν σου πω οτι σε εβλεπα στον υπνο μου και μου ελεγες οτι ειναι τελεια η κοτοσουπα με γιαουρτι???χθες πρεπει νατο εβλεπα!!!

εεε τωρα διαβασε το και στον ξυπνιο σου!!!!!χαχαχα πραγματι ειναι πολυ ωραια οσα κοριτσακια δεν την εχουν δοκιμασει να την δοκιμασουν.....θα την θυμηθουν την ΤΣΕΡΡΥ με τα ωραια της;)

να σας πω κι εγω την γνωμη μου για το θεμα που ανοιξατε???η αληθεια ειναι πως τα νοσοκομεια στην πολη σας δεν τα γνωριζω ξερω ομως πως δυσκολα περιστατικα απο κλινικες τα στελνουν σε δημοσια....επισσης στην Κοζανη που ειναι μια κλινικη και πανε ολες αν συμβει το παραμικρο τις στελνουν με ασθενοφορο στην Θεσσαλονικη και αν το μωρο χρειαστει θερμοκοιτιδα το στελνουν κι αυτο μονο του με ασθενοφορο παλι Θεσσαλονικη οποτε για ποιο λογο καποια να ρισκαρει να παει σε κλινικη να χρυσοπληρωσει και αν χτυπα ξυλο συμβει κατι παλι να σε στειλουνε στο δημοσιο???τωρα θα μου πειτε κι αν δεν γινει κατι.........εκει οκ!!!!

ααα και κατι αλλο ναι ο καθε γιατρος σιγα μην καθησει να ασχοληθει και να περιμενει ποτε θα γεννησει η καθεμια ειτε σε ιδιωτικο ειτε σε δημοσιο σε αφηνουν με την μαια και οταν ερθει η στιγμη ειδοποιουν τον γιατρο!!!

οταν πηγα για την αυχενικη μου την εκανε ενας αλλος καθηγητης εξισου καλος με τον δικο μου γιατρο η Μαρτζι και η Πεπσι τον ξερουν και ακουγεται παρα πολυ οτι τις πηγαινει ολες για καισαρικη......εγω και στην ωολληψια και στην αυχενικη που ειχε γεννες καμια δεν την πηγε για καισαρικη ολες φωναζαν ουρλιαζαν μαλιστα μια τον παρακαλουσε και του ελεγε κανε μου καισαρικη δεν αντεχω αλλο και της ελεγε οχι μια χαρα πας κοντευεις....και δεν σας κρυβω οτι μου εκανε και εντυπωση γιατι ειχα ακουσει τελειως διαφορετικη γνωμη:shock:

αυτο ομως το εχω ακουσει πολυ πιο εντονα οτι γινεται στις κλινικες επειδη οτι ωρα και να γεννησει η καθεμια ο γιατρος θα παρει τα ιδια και γι αυτο οταν παει καποια το μεσημερι η το απογευμα δεν καθοντε να την περιμενουν μεχρι οτι ωρα παει...την βαζουν για καισαρικη για να φυγουν

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ρε κοριτσια παρειγγειλα ενα τραπεζακι απο γερμανική εταιρεια τον ιουνιο ( καλα να παθω που αλλαξα τα πιστευω μου για ενα τραπεζακι που μου αρεσε απλως!!!) και ακομη δεν εχει ερθει!!!με πανε απο της πρωτη του μηνος στις 15 και τις 15 στο τελος του μηνα. εχω επικοινωνησει απειρες φορες με την εταιρεια και αποσο μου εχουν πει ο προμηθευτεις που φτιάχνει τα τραπεζακια ειναι αναξιοπιστος! σημερα τους εστειλα ενα ξυγυρισμενο μνμ για εκτπωση και περιμενω την απαντηση.

αλλα αυτα γινονται παντου και απορω πως μετα ο κοσμος γκρινιαζει που δεν εχει δουλεια...ας πουμε....

πριν καιρο παρηγγειλα απο εναν φιλο του αντρα μου να μας κανει μια ντουλαπα στην αποθηκη για τα παπουτσια και μετα απο καποιοιυ μηνες ενα επιπλακι μπανιου το οποιο ειναι κυριολεκτικά μια σταλια. η νουλαπα οκ το επιπλακι μπανιου δεν μου εφερε οπως το ηθελα. παρηγγειλα ενα ροζ χρωμα το οποιο ηταν επιφοβο και αυτος εβαλες και κατι γκρι για να καλυψει τα πλαινα χωρις ομως να μου πει οτι εκει δεν μπορει να βγει ροζ η συγκεκριμενη ποιοτητα να βαλω κατι άλλο...το μπανιο μου εντομεταξύ εχει τα χρωματα του μπερμπερις...καταλαβαινετε...ήταν που ήταν επιφοβο και εκκεντρικο το ροζ με το γκρι μαζι εγινε καραγκιοζης!!!τον περνω τηλ του λεω ελα παρτο δεν μου αρεσει! αφου δεν γινεται σε αυτην την ποιοτητα καντο ροζ λακα. μου φερνει λακα μετα απο εναν μηνα και εχει ενα βαψιμο μαυρο χαλι!!!τον ρωταω γιατι κανει αυτα τα νερα και δεν ειναι γυαλιστερο γυαλιστερο και μου λεει γιατι το ετριψα το αποκατω και το εβαψα απο πανω!!!εντομεταξύ επειδη το σπιτι μου ειναι μισο του εχω ζητησει προσφορα για μια βιβλιοθηκη, μια ντουλαπα του μωρου που ηθελα την ασπρη, ενα επιπλακι τηλεορασης και μια ντουλαπα για τα παλτο στο χολ όλα αυτα σε καλες ποιοτητες και λακες!!!!και του εχουμε ηδη πει οτι προτειμω να δωσω τα λεφτα σε ελληνα που παιδευεται να τα βγάλει περα με την οικογενεια του παρα να παω να παρω μια βιβλιοθηκη απο το ικεα...ε τωρα πεστε μου....τον βριζεις ή δεν τον βρίζεις???

παρηγγειλα καθρεφτες για τα μπανια μου που σας ειπα και για τον εναν, το μπανιο το μπερμπερις παλι, επειδη ειναι περιεργο το σχεδιο και τα χρωματα πολλά του ζητησα να μου στειλει μια φωτο ακριβως του καθρεφτει με το πως θα ειναι...ε ακομα την στελνει...τι να πω???πραγματικά ετσι μου έρχετε να γινω μαστορας!!!

και θυμαστε πριν λιγο καιρο με τον υδραυλικο που στην τελική μας την ειπε κιολας γιατι λεει επιασα τον υπάλληλο του απο τα μουτρα...τι περιμένουνε απορώ???

Ασε όταν έχεις λίγα νεύρα πάντα όλα γινοντε στραβά με αποτέλεσμα νεύρα κροσια αν θες δερνω και εγώ...

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

και για να σας ενημερωσω και για τον καιρο...

εδω γινεταια ακομα πανικος!!!!!!!!!!!!τα σιφωνια απο τις βεραντες δεν τραβανε νερο αλλα βγαζουν κι αλλο....αν συνεχιστει θα φτασει μεχρι τις μπαλκονοπορτες και θα μπει μεσα:shock:φυσικα καναλια δεν εχουμε δεν πιανει κανενα παλι καλα που εχω ακομα ιντερνετ γιατι πιστευω καποια στιγμη θα γινει και καμια διακοπη ρευματος:shock:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

και για να σας ενημερωσω και για τον καιρο...

εδω γινεταια ακομα πανικος!!!!!!!!!!!!τα σιφωνια απο τις βεραντες δεν τραβανε νερο αλλα βγαζουν κι αλλο....αν συνεχιστει θα φτασει μεχρι τις μπαλκονοπορτες και θα μπει μεσα:shock:φυσικα καναλια δεν εχουμε δεν πιανει κανενα παλι καλα που εχω ακομα ιντερνετ γιατι πιστευω καποια στιγμη θα γινει και καμια διακοπη ρευματος:shock:

Και εμείς ζεστή και πολύ υγρασία :-( κολλάω ολόκληρη τα νεύρα μου!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...