Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω για την ίδια τράπεζα; Σας είχαν δώσει από το κέντρο κωδικούς για να δείτε το προφίλ των δοτρίων ή σας έστελναν αυτοί όποιον θεωρούσαν συμβατό με τα χαρακτηριστικά σας;

Εγώ δεν επέλεξα  τράπεζα..δεν γνωρίζω την διαδικασία ..

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

ρε κοριτσια παρειγγειλα ενα τραπεζακι απο γερμανική εταιρεια τον ιουνιο ( καλα να παθω που αλλαξα τα πιστευω μου για ενα τραπεζακι που μου αρεσε απλως!!!) και ακομη δεν εχει ερθει!!!με πανε απο της πρωτη του μηνος στις 15 και τις 15 στο τελος του μηνα. εχω επικοινωνησει απειρες φορες με την εταιρεια και αποσο μου εχουν πει ο προμηθευτεις που φτιάχνει τα τραπεζακια ειναι αναξιοπιστος! σημερα τους εστειλα ενα ξυγυρισμενο μνμ για εκτπωση και περιμενω την απαντηση.

αλλα αυτα γινονται παντου και απορω πως μετα ο κοσμος γκρινιαζει που δεν εχει δουλεια...ας πουμε....

πριν καιρο παρηγγειλα απο εναν φιλο του αντρα μου να μας κανει μια ντουλαπα στην αποθηκη για τα παπουτσια και μετα απο καποιοιυ μηνες ενα επιπλακι μπανιου το οποιο ειναι κυριολεκτικά μια σταλια. η νουλαπα οκ το επιπλακι μπανιου δεν μου εφερε οπως το ηθελα. παρηγγειλα ενα ροζ χρωμα το οποιο ηταν επιφοβο και αυτος εβαλες και κατι γκρι για να καλυψει τα πλαινα χωρις ομως να μου πει οτι εκει δεν μπορει να βγει ροζ η συγκεκριμενη ποιοτητα να βαλω κατι άλλο...το μπανιο μου εντομεταξύ εχει τα χρωματα του μπερμπερις...καταλαβαινετε...ήταν που ήταν επιφοβο και εκκεντρικο το ροζ με το γκρι μαζι εγινε καραγκιοζης!!!τον περνω τηλ του λεω ελα παρτο δεν μου αρεσει! αφου δεν γινεται σε αυτην την ποιοτητα καντο ροζ λακα. μου φερνει λακα μετα απο εναν μηνα και εχει ενα βαψιμο μαυρο χαλι!!!τον ρωταω γιατι κανει αυτα τα νερα και δεν ειναι γυαλιστερο γυαλιστερο και μου λεει γιατι το ετριψα το αποκατω και το εβαψα απο πανω!!!εντομεταξύ επειδη το σπιτι μου ειναι μισο του εχω ζητησει προσφορα για μια βιβλιοθηκη, μια ντουλαπα του μωρου που ηθελα την ασπρη, ενα επιπλακι τηλεορασης και μια ντουλαπα για τα παλτο στο χολ όλα αυτα σε καλες ποιοτητες και λακες!!!!και του εχουμε ηδη πει οτι προτειμω να δωσω τα λεφτα σε ελληνα που παιδευεται να τα βγάλει περα με την οικογενεια του παρα να παω να παρω μια βιβλιοθηκη απο το ικεα...ε τωρα πεστε μου....τον βριζεις ή δεν τον βρίζεις???

παρηγγειλα καθρεφτες για τα μπανια μου που σας ειπα και για τον εναν, το μπανιο το μπερμπερις παλι, επειδη ειναι περιεργο το σχεδιο και τα χρωματα πολλά του ζητησα να μου στειλει μια φωτο ακριβως του καθρεφτει με το πως θα ειναι...ε ακομα την στελνει...τι να πω???πραγματικά ετσι μου έρχετε να γινω μαστορας!!!

και θυμαστε πριν λιγο καιρο με τον υδραυλικο που στην τελική μας την ειπε κιολας γιατι λεει επιασα τον υπάλληλο του απο τα μουτρα...τι περιμένουνε απορώ???

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαριουλακι μου γλυκο να σας ζησει ο πριγκηπας!!!!Να το χαιρεστε, να τον δειτε να μεγαλωνει, να ειναι γερο, δυνατο και καλοτυχο!αχ ποσο συγκινουμε...τα καλυτερα νεα για πρωι. μπραβο σου κοριτσι μου εδειξες δυναμη και θαρρος!

τωρα θα κανουμε και μια λιστα ακομα και σιγα σιγα θα βαζουμε τα νεα της μελη σε αυτην!!!κοριτσακια μου, μαρμιν μου (που επιτελους εγινες λαχανο) και λιλιτακι ετοιμαστείτε...ξεκινησε απο τωρα και ολο το 2013 εχουμε να ακουσουμε πολλά ευχαριστα και να δωσουμε πολλές ευχές...

Αληθεια τσέρρυ; έγινα λάχανο; δεν πρόλαβα να δω άσε που ξεχάστηκα! Επιτέλους

Να σας ζήσει ο Αντωνάκης σας!!!! Μαριούλα μου, να είναι γερός και δυνατός!!!

Συγχαρητήρια!!!!!!!

Αυτή τη στιγμή φαντάζομαι την όμορφη οικογενειακή στιγμή με δύο νέους ερωτευμένους ανθρώπους που πέρασαν τόσο πολλά να αγκαλιάζουν επιτέλους το παιδάκι τους. Μόνο η σκέψη μού φέρνει δάκρυα χαράς και συγκίνησης!!!!

Κορίτσια, εύχομαι όλες μας να φέρουμε γερά παιδάκια στον κόσμο. Ας έχει κάνει η Μαριούλα την καλή αρχή, όπως την έκανε με την εγκυμοσύνη της! Επίσης εύχομαι στα κορίτσια που προσπαθούν να είναι δυνατές και να εχουν πίστη. Γρήγορα θα τις βοηθήσει η Παναγίτσα μας. Δεν αφήνει κανέναν!

Με συγκίνησες! Αχ κορίτσια ζούμε πολύ ωραίες στιγμές!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

α τσέρρυ ήθελα να σε ρωτήσω ποίος είναι αυτός στη φώτο???

Καλέ Άστον Κούτσερ ο πρώην της Ντεμι Μούρ!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια, αναάψαμε την σομπα! Εγώ βέβαια δεν είμαι σπίτι τώρα ( είμαι στης μάνας μου) γιατί για πρώτη φορά θα μυρίζει η σόμπα και θα καπνίζει.....Ο άντρας μου λέει ότι ζεσταίνει πάρα πολύ. Τώρα, κορίτσια, πρέπει να παραγγείλουμε ξύλα. Αχ, κι αυτά φτηνά δεν είναι. 140 ευρώ ο τόνος...Ουφ! Δεν ξέρω πώς θα ζήσουμε κορίτσια μου! Σήμερα πήγα μάρκετ: τι ακρίβεια είναι αυτή; Ενα γάλα, ένα γιαούρτι, ένα χυμο, 10 φέτες τυρί και άλλες τόσες γαλοπούλα 12 ευρώ!!!! Είναι δυνατόν;;;;;

Α, μίλησα με Μαριούλα. Είναι πολύ καλά, πολύ χαρούμενη......Και πώς να μην είναι θα μού πείτε......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

κοιμηθηκα απο τις 11+++ μεχρι 1.30...και παλι δεν ηθελα να σηκωθω αλλα επρεπε να μαγειρεψω!!!τωρα θα μου πειτε γιατι δεν περιμενα να κοιμηθω το μεσημερι??

ρε κοριτσια με χαλαει πολυ ο μεσημεριανος υπνος...αφηστε που σημερα φτιαχνω κοτοσουπα και θα με πιασει στανταρ καουρα που να κοιμηθω κιολας.....ενω τωρα θα φαω θα πλυνω πιατα θα κανω το μπανακι μου και θα ετοιμαστω για κομωτρια και ακομα βρεχει ρε γμτ.....

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Πολύ ωραίο λαχανάκι είμαι όμως!Βέβαι δεν ξέρω ποιο λαχανάκι ζυγίζει 2500 + κιλά μάλλον κανένα με ορμόνες:tongue:

Τσέρρυ μη χαλιέσαι υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές... αυτό δεν έχουν καταλάβει μάλλον. Κι εγώ τσατίζομαι μερικές φορές με κάτι τέτοια όπως και με εκείνους που δε ρίχνουν τις τιμές ενώ ξέρουν ότι αλλού πουλάν φθηνότερα. Τι να πω; σε τι κόσμο ζουν αυτοί δεν ξέρω. Στον κόσμο τους.

Τώρα έχει τον πρίγκιπα της και τον άντρα της πως να μην είναι χαρούμενο το κοριτσάκι μας.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ ΜΟΥ αυτο ειναι περιεργο λαχανο δεν νομιζω πως εχουμε στην Ελλαδα τετοιο οποτε μπορει να ζυγιζει και 2.500 κιλα:)

ΤΣΕΡΡΥ εχω τσαντιστει με ολα αυτα που εχεις γραψει θελεις να ερθω να παμε για ξυλο??ξερεις εγω αυτη την περιοδο της ζωης μου ειμαι ετοιμοπολεμη δεν θελω και πολυ;)

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ ΜΟΥ αυτο ειναι περιεργο λαχανο δεν νομιζω πως εχουμε στην Ελλαδα τετοιο οποτε μπορει να ζυγιζει και 2.500 κιλα:)

ΤΣΕΡΡΥ εχω τσαντιστει με ολα αυτα που εχεις γραψει θελεις να ερθω να παμε για ξυλο??ξερεις εγω αυτη την περιοδο της ζωης μου ειμαι ετοιμοπολεμη δεν θελω και πολυ;)

Λίγη εκτόνωση με τόσα που συμβαίνουν γύρω μας δε βλάπτε :rolleyes: Μέσα κι εγώ! Έγκυες ενωμένες ποτέ νικημένες χαχαχα

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

και εγώ ήθελα να την πάρω το πρωί το άφησα όμως. τώρα θα ειναι εκεί και ο χαζομπαμπάς...άστους!!!!θα έχουν ζαλιστει με τα τηλεφωνήματα...

μαρμιν μπηκα και δαιβαζω γενικά γνωμες κοριτσιων για κλινικες και νοσοκομεια...βεβαια αν δεν ξερεις τον αλλον που σου μιλάει δεν μπορεις να ξέρεις και πάλι αλλά έστω να δω αν συγκλίνουν οι αποψεις για συγκεκριμενα ονοματα. μεχρι στιγμης καταλααβα οτι αν πας τυχαια να γεννησεις σε ενα απο τα 2 (το ιπποκρατιο εφημερευει 5 μερες την εβδομαδα και το παπαγεωργιου 2 δεν πληρωνεις τιποτα). εχεις την επιλογή να εχεις τον γιατρο σου ο οποιος ομως πληρωνεται με φακελακι μετα την γεννα!!!

αγγελικακι σκεψου καλα παντως το ποσα ατομα θα εχεις στο δωματιο γιατι για φαντασου να εχεις μια και αυτη η μια να ειναι απαραδεκτη και να μην μπορεις να γυρισεις το κεφαλι σου απο την αλλη να μιλησεις με αλλον ανθρωπο, ειδικα οταν στις ιδιωτικες κλινικες ο κοσμος σου ειναι περιορισμενος σε ωραριο επισκεψεων.

28xYp3.png

καντυ άσε και γω ήμουν που ημουν τώρα με τις ορμόνες εχω γίνει...δεν τολμάει να μου μιλήσει ανθρωπος!!!προχθες άρπαξα τον πεθερο μου...

ο πεθερος μου περασε εχινοκκοκο με αποτελεσμα να μην μπορει καθολου τα σκυλια. στην αρχη μας ελεγε οτο πηραμε επειτηδες σκυλι για να μην ερχετε σπιτι μας και οτι δεν θαπατησει και άλλα τετοια διαφορα...ο άντρας μου στεναχωριοταν αλλα δεν τον αφησα να τον παρει απο κατω. λεω τελος αν δεν θελει ας μην ερθει, το ιδιο και η μανα μου που την βγαζω εξω να καπνισει και γκρινιαζει!!!τελικα για να μην τα πολυλογω το συνιθησε μια χαρα το σκυλι και μαλιστα τοσο που πλεον παω και στο δικο τους σπιτι μαζι της και δεν εχει προβλημα. και προχθες ειχα το σκυλι αγκαλια και μου λεει την φιλας κιολας???κοριτσια μου γυρισε το μάτι!!!!βασικα μου την εχει κανει πολλες φορες την ιδια ερωτηση και του τν εχω απαντησει ηρεμα παρολο που κρατιωμουν με νυχια και με δοντια...ε δεν έντεξα...του λεω ειδες να την φιλάω???μου λεει εγω απλά ρωτάω...ε του λέω ξανα το ιδιο και του λεω οτι ακομη και αν ηθελα να την φιλήσω δεν θα σε ρωτουσα!!!!γυαλιστε το ματι μου, ευτυχως δεν ηταν κοντα ο αντρας μου μονο η πεθερα μου ηταν διπλα αλλα μετα στο καπακι το επαιξα τρελλιτσα και αλλαξα κουβεντα για να μην παρει διασταση...

28xYp3.png

μαρμιν δες τι βρηκα...

για οσες αναφερεστε στα κρατικα νοσοκομεια εχω να πω τα εξης

ειμαι εγκυος και μαια, δουλεψα και μεχρι προσφατα στο παπαγεωργιου, η αληθεια λοιπον ειναι πως 1.το ποσοστο καισαρικης ειναι πανω απο 70% γιατι οι γιατροι βαριουνται να περιμενου 2. τις καισαρικες τις κανουν μονο και αποκλειστικα οι ειδικευομενοι κατω απο επιβλεπση μονο αν εχεις πληρωσει η θα πληρωσεις τον ειδικο, οταν μπαινει το σεντονι μπροστα σου τα εργαλεια τα παιρνει ο μαθητης!!! 3. οι περισοτεροι αναισθησιολογοι δεν ξερουν καλη επισκληριδιο με αποτελεσμα λεσ οι λεχωνες να εχουν πονοκεφαλο για μηνεσ μετα. 4. σε ποσοστο πανω απο 30% οι τομες απο τισ καισαρικες παθαινουν μολυνση γιατι κυκλοφορουν περιεργα μικροβια στο νοσοκομειο λογω τισ εντατικης ποθ ειναι κατω απο την αιθουσα τοκετου!!!! 5. τα ραμματα και τα υλικα της αιθουσας ειναι κινεζικα λογω περικοπων! 6. μαιες ειδικευομενοι και οι περισοτεροι απο τουσ μεγαλους γιατρους (καθηγητες) δεν εχουν ιδεα απο τις καινουργιεσ τεχνικεσ γεννας και κυριως δεν εκπαιδευονται ποτα να διαβαζουν το καρδιοτοκογραφημα που ειναι το μονο εργαλειο για την παρακολουθηση του εμβρυου στη γεννα!!!!! στη θεσσαλονικη μονο 5-10 γιατροι το ξερουν καλα επειδη κανανε την ειδικοτητα σε αγγλια γερμανια.. 7. οτι και να συμβει απο λαθος γιατρου η οχι μεσα εκει ακρη δεν θα βγαλετε ποτε γιατι τα καλυπτουν ολα οι γιατροι με την διοικηση του νοσοκομειου.... τα ιδια και χειροτερα ισχειουν και για το ιπποκρατειο

γιαυτο και εγω τωρα στην δευτερη γεννα θα παω στην βιοκλινικη και θα παρω το πακετο της 1 η 2 ημερων.

οσο για το γενεσις σασ πληροφορω πως ειναι μια μεγαλη απατη γιατι δεν εχει υποδομες νοσοκομειου δεν εχει καρδιολογο η χειρουργο αν κατι παει στραβα και ειναι κολπο της εταιρειας για να εχει χαμηλο κοστος λειτουργειας, επισης υπαρχει εισαγγελικη ερευνα για το πωσ και αν εχει αδεια λειτουργειας καθως δεν πληρει καμια απο τις προυποθεσεις λειτουργειας

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...