Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω για την ίδια τράπεζα; Σας είχαν δώσει από το κέντρο κωδικούς για να δείτε το προφίλ των δοτρίων ή σας έστελναν αυτοί όποιον θεωρούσαν συμβατό με τα χαρακτηριστικά σας;

Εγώ δεν επέλεξα  τράπεζα..δεν γνωρίζω την διαδικασία ..

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Εγω Τινκερ ειμαι τοσο φοβιτσιαρα που δεν θελω να περασω την διαδικασια του φυσιολογικου τοκετου. Θελω με καισαρικη και ολικη ναρκωση για να καταλαβεις. Οποτε ο αντρας θα ναι απ εξω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγώ τον θέλω έξω..είτε σε φυσιλογικό είτε σε καισαρική!!

πέπσι μου, πότε θα πας για εξωσωματική??

εγώ τέλος του μήνα αρχίζω!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

μακάρι μάρμιν μου!!

όποια μιλήσει με τη μαριούλα να της δώσει τις ευχές και την αγάπη μου!!

κορίτσια εσείς που κοντέψατε σε αυτή την ώρα θα θέλατε τον αντρούλη σας μέσα στο τοκετό ή έξω να περιμένει??

Μακάρι να γεννήσω φυσιολογικά γιατι και εγώ και ο άντρας μου θέλουμε να είμαστε μαζί να δούμε και να ακούσουμε το μωρο μας στην πρώτη του εμφάνιση !!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

και εγώ θέλω να γεννήσω φυσιολογικά...αλλά δεν με βλέπω να τα καταφέρνω..θα δείξει ότι πουν οι γιατροί..

στο φυσιολογικό δεν θέλω να είναι μέσα γιατί θα αγχωθεί τόσο πολύ που θα πρέπει να του δίνω εγώ θάρρος αντί να μου δίνει..γι αυτό θέλω να είμαι μόνη μου

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Θα αργησω μαλλον. Επιτροπη περναω τελη του Οκτωβρη. Μετα ομως θελω να κανω μετακομιση να ηρεμησω λιγο οποτε υπολογιζω μεσα Δεκεμβρη μην σου πω και Ιανουαριο

ωραία!!!:P:p:p

1533345xcnw09g7xt.gif

Θα αργησω μαλλον. Επιτροπη περναω τελη του Οκτωβρη. Μετα ομως θελω να κανω μετακομιση να ηρεμησω λιγο οποτε υπολογιζω μεσα Δεκεμβρη μην σου πω και Ιανουαριο

Μια χαρά κοριτσάκι μου όποτε εσύ νιώσεις έτοιμη!!!;)

hnNfp2.png

QBMLp2.png

καλημερα!!!!μην τρομαζετε καλα ειμαι.....αλλα δεν μπορω να κοιμηθω απο την βροχη.........αστραπες βροντες κεραυνοι χαμος γινεται σε καθε κεραυνο κουνιεται και το σπιτι!!!!εγω αυτα φοβαμαι ....οτι εχεις σχεση με νοσοκομεια και γιατρους με αφηνει παγερα αδιαφορη!!!!

ποια γνωριζει να μου πει πως καταλαβαινουμε τις συσπασεις????

αν ριξει αλλον ενα τετοιο κεραυνο θα γεννησω:shock::shock::shock::shock:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Να σας ζήσει ο Αντωνάκης σας!!!! Μαριούλα μου, να είναι γερός και δυνατός!!!

Συγχαρητήρια!!!!!!!

Αυτή τη στιγμή φαντάζομαι την όμορφη οικογενειακή στιγμή με δύο νέους ερωτευμένους ανθρώπους που πέρασαν τόσο πολλά να αγκαλιάζουν επιτέλους το παιδάκι τους. Μόνο η σκέψη μού φέρνει δάκρυα χαράς και συγκίνησης!!!!

Κορίτσια, εύχομαι όλες μας να φέρουμε γερά παιδάκια στον κόσμο. Ας έχει κάνει η Μαριούλα την καλή αρχή, όπως την έκανε με την εγκυμοσύνη της! Επίσης εύχομαι στα κορίτσια που προσπαθούν να είναι δυνατές και να εχουν πίστη. Γρήγορα θα τις βοηθήσει η Παναγίτσα μας. Δεν αφήνει κανέναν!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Μαριουλακι μου γλυκο να σας ζησει ο πριγκηπας!!!!Να το χαιρεστε, να τον δειτε να μεγαλωνει, να ειναι γερο, δυνατο και καλοτυχο!αχ ποσο συγκινουμε...τα καλυτερα νεα για πρωι. μπραβο σου κοριτσι μου εδειξες δυναμη και θαρρος!

τωρα θα κανουμε και μια λιστα ακομα και σιγα σιγα θα βαζουμε τα νεα της μελη σε αυτην!!!κοριτσακια μου, μαρμιν μου (που επιτελους εγινες λαχανο) και λιλιτακι ετοιμαστείτε...ξεκινησε απο τωρα και ολο το 2013 εχουμε να ακουσουμε πολλά ευχαριστα και να δωσουμε πολλές ευχές...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!μην τρομαζετε καλα ειμαι.....αλλα δεν μπορω να κοιμηθω απο την βροχη.........αστραπες βροντες κεραυνοι χαμος γινεται σε καθε κεραυνο κουνιεται και το σπιτι!!!!εγω αυτα φοβαμαι ....οτι εχεις σχεση με νοσοκομεια και γιατρους με αφηνει παγερα αδιαφορη!!!!

ποια γνωριζει να μου πει πως καταλαβαινουμε τις συσπασεις????

αν ριξει αλλον ενα τετοιο κεραυνο θα γεννησω:shock::shock::shock::shock:

Κάντυ άστα και εγω έχω θέμα με τους κεραυνούς τους φοβάμαι πολύ!!!Χαλάρωσε όμως και μήν δίνεις σημασία ασχολήσου με άλλα πράγματα ;)

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Κάντυ άστα και εγω έχω θέμα με τους κεραυνούς τους φοβάμαι πολύ!!!Χαλάρωσε όμως και μήν δίνεις σημασία ασχολήσου με άλλα πράγματα ;)

την επλυνες την προικα?που θα γεννησεις???εχεις παρει λιστα με το τι χρειαζοντε??

qWD1p2.png

xdgMp2.png

την επλυνες την προικα?που θα γεννησεις???εχεις παρει λιστα με το τι χρειαζοντε??

Την προίκα την αφήνω για το τέλος γατί θα μπεί απ'ευθείας στη κούνια και δέν θέλω να σκονίζετε Γεννάω στο ΡΕΑ και λιστα με το τί χρειάζομαι όχι δέν έχω κάνει ακόμα ......έχω πάρει 2 ζευγάρια πιτζάμες ,μια ρόμπα, 4 σουτιέν θηλασμού, πολλά βρακιά, μπουρνούζι, πετσέτες και ακομα δέν έχω πάρει βαλίτσα εεεεεε πώς με βρίσκεις??????:tongue::tongue::tongue:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...