Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Kαλημέρα! Κοριτσάκια από χθες το βράδυ έχω ξεσηκωθεί και θέλω να γεννήσω τώρα! Στον ύπνο μου έβλεπα τη Μαριούλα αλλά μη ρωτήσετε πως δε θυμάμαι τίποτα :(

Η Νένα ενημερώθηκε!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακι μου να σου ΖΉΣΕΙ Ο ΠΡΊΓΚΗΠΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΣΕΙΣ ΌΠΩΣ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ!!!Το πρώτο μωρο της παρέας ειναι γεγονός κορίτσια άντε και στα δικά μας!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Κοριτσακι μου να σου ΖΉΣΕΙ Ο ΠΡΊΓΚΗΠΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΣΕΙΣ ΌΠΩΣ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ!!!Το πρώτο μωρο της παρέας ειναι γεγονός κορίτσια άντε και στα δικά μας!!!

Λιλιτάκι πώς τόσο νωρίς;; Άντε πρώτα ο Θεός εμείς θα είμαστε οι επόμενες :P:p Λες να γεννήσουμε και την ίδια μέρα :tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Λιλιτάκι πώς τόσο νωρίς;; Άντε πρώτα ο Θεός εμείς θα είμαστε οι επόμενες :P:p Λες να γεννήσουμε και την ίδια μέρα :tongue:
Καλημέρα marminaki ρωτάς αν κοιμήθηκα... Εκεί που ήμουν χαλαρή για το θέμα γέννα από εχθές με έχει πιάσει μια ανυπομονησία άλλο πράγμα Χαχαχαχα θέλω να περάσει ο καιρός να πάρω και εγώ το αγοράκι μου αγκαλιά...όπως και εσυ!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα marminaki ρωτάς αν κοιμήθηκα... Εκεί που ήμουν χαλαρή για το θέμα γέννα από εχθές με έχει πιάσει μια ανυπομονησία άλλο πράγμα Χαχαχαχα θέλω να περάσει ο καιρός να πάρω και εγώ το αγοράκι μου αγκαλιά...όπως και εσυ!!!

Σε καταλαβαίνω απόλυτα! Και τώρα καταλαβαίνω τη Μαριούλα που της φαίνονταν πολλές οι λίγες μέρες που είχαν μείνει και το ήθελε νωρίτερ:tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Σε καταλαβαίνω απόλυτα! Και τώρα καταλαβαίνω τη Μαριούλα που της φαίνονταν πολλές οι λίγες μέρες που είχαν μείνει και το ήθελε νωρίτερ:tongue::tongue:

Αχ δάσκαλε που δίδασκες...της λέγαμε υπομονή...τώρα εγώ και εσυ ΥΠΟΜΟΝΗ ....Χαχαχα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Αχ δάσκαλε που δίδασκες...της λέγαμε υπομονή...τώρα εγώ και εσυ ΥΠΟΜΟΝΗ ....Χαχαχα!!!

χαχαχα όντως! Τουλάχιστον εμείς κοντεύουμε σκέψου οι άλλες! Γιατί φαντάζομαι όλες λίγο πολύ το ίδιο θα νιώθουν.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

χαχαχα όντως! Τουλάχιστον εμείς κοντεύουμε σκέψου οι άλλες! Γιατί φαντάζομαι όλες λίγο πολύ το ίδιο θα νιώθουν.

Ναι 48 μέρες maximum εγώ 49 εσυ .....προετοιμάζεσαι ποτέ ψυχολογικά για αυτή την σημαντική στιγμή της ζωής σου???

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Ναι 48 μέρες maximum εγώ 49 εσυ .....προετοιμάζεσαι ποτέ ψυχολογικά για αυτή την σημαντική στιγμή της ζωής σου???

Μπα δε νομίζω! Εγώ ακόμα δε μπορώ να το συνειδητοποιήσω! Μου φαίνεται απίστευτο ότι σε λίγο καιρό θα κρατάω κι εγώ αγκαλιά το μωράκι μου και το μόνο που προσεύχομαι είναι να πάν όλα καλά μέχρι το τέλος και το μωράκι μου να είναι καλά

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Μπα δε νομίζω! Εγώ ακόμα δε μπορώ να το συνειδητοποιήσω! Μου φαίνεται απίστευτο ότι σε λίγο καιρό θα κρατάω κι εγώ αγκαλιά το μωράκι μου και το μόνο που προσεύχομαι είναι να πάν όλα καλά μέχρι το τέλος και το μωράκι μου να είναι καλά
Ακριβώς έτσι και εγώ μόνο αυτό εύχομαι και προσεύχομαι κάθε μέρα να πάνε όλα καλά και να γεννηθούν γερά τα μικρουλάκια μας!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

its-a-boy_4.gif

ΜαΡιοΥΛΑ μου, να σου Ζησει!!

ΝΑ χΑιρεσαι το μωράκι σου!!ΠαΝΤΑ με υγΕια!!!

άντε κορίτσια θα κάνουμε και άλλη λίστα τώρα!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Τιγκερμπελ έρχεται και για σένα η ώρα που θα φυτευεί το σποράκι σου στην κοιλίτσα σου :P

Κορίτσια εγώ πρέπει να φύγω:( Θα μπω το μεσημέρι να σας διαβάσω. Όποια μιλήσει σήμερα με τη Μαριούλα να μας πει νεότερα! Τώρα ίσως να είναι εκεί και ο άντρας της. Μακάρι Θεε μου!Αχ δε μπορώ να με φανταστώ να γεννάω και να λείπει ο αντρούλης μου

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

μακάρι μάρμιν μου!!

όποια μιλήσει με τη μαριούλα να της δώσει τις ευχές και την αγάπη μου!!

κορίτσια εσείς που κοντέψατε σε αυτή την ώρα θα θέλατε τον αντρούλη σας μέσα στο τοκετό ή έξω να περιμένει??

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Καλημερα κοριτσακια μου

ουτε εγω κοιμηθηκα καλα που δεν ημουν καν εγκυος. Την εβλεπα στον υπνο μου.

Κοριτσια παντως η μικρη μας εβαλε τα γυαλια. Με τι θαρρος αντιμετωπισε ολη την κατασταση. Φανταζομαι εμενα στη θεση της αν θα σπαγανε τα νερα και αυτη με ενα μικροτερο κοριτσακι, την αδερφη της, σηκωθηκε πηρε ταξι, βαλιτσα και πηγε να γεννησει μονη της. Μπραβο στο κοριτσακι μας.Να της ζησει ο παιδαρος της!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...