Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , dimi.tra είπε:

Αν ηταν δυο λεπτά αυτό το μαρτύριο εμένα προσωπικά μου φάνηκε αιώνας. Δεν είναι ο πόνος τόσο πολύ όσο η αίσθηση του να σου ξύνουν το εσωτερικό της μήτρας. Κι εγώ δυσκολεύτηκα και με τον καθετήρα γιατί έχω αρκετά σφιχτό κανάλι και έπρεπε να χαλαρώσω πρώτα οπότε μας πήρε λίγο χρόνο κ αυτό. Βγήκα στον άντρα μου και του είπα αισθάνομαι βιασμένη 😂😂😂

Εγώ δεν πήρα τίποτα από παυσίπονο γιατί είναι τοπικός και στιγμιαίος ο πόνος. Μετα έχεις λίγο κράμπες για κανένα μισάωρο, εγώ πήγα για ψώνια! 😂

Ωστόσο όχι ευχαριστώ δεν θέλω να το ξανακάνω και ειδικά χωρίς μέθη! Την σαλπιγγογραφια την έκανα ξανά πιο εύκολα από το μικροβιωμα. Αν και μεταξύ μας μακάρι να μην μας ξαναχρειαστούν ΠΟΤΕ 🫣

Χαχα μεταξυ μας κι εμενα αιωνας μου φανηκε..ναι κι εγω μετα ημουν μια χαρα αλλα εκεινη την ωρα ηθελα να ριξω μια στον γιατρο και να του πω παρε αυτο το πραμα επιτελους απο μεσα μου 🤣🤣

1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Μπορεί να το συγκρίνω με την σαλπιγγογραφια που πραγματικά ακόμα το θυμάμαι και έχω ptsd. Βεβαια εγώ κάνω ωοληψια χωρίς μέθη οπότε ίσως να μην είμαι παράδειγμα. Εχω εκπαιδευτεί στον πόνο.

Ωοληψια χωρις μεθη;; σιγουρα δεν εισαι παραδειγμα 🤣🤣 μπραβο κοπελα μου παντως εισαι πολυ δυνατη, καλη επιτυχια σου ευχομαι, συντομα να εχεις στη κοιλιτσα το θαυματακι σου! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Καλημέρα και απο μενα, 60% κοριτσάκι μας είπε μαριουλα γι αυτο το γραψα με ερωτηματικο. στην επόμενη επίσκεψη θα δειξει μου είπε ο γιατρος. και γω που της πηρα σημερα τις εξετάσεις τι κατάλαβα; εχω τη μανα μου να με πρηζει τρωγε και τρωγε λες και ειμαι 2 χρονων. αιματοκριτης χάλια, χοληστερινη 212. τι ηταν πάλι και αυτο; εμένα πάντα η χοληστερινη ήταν χαμηλότερη και απο το κανονικο και τωρα, η αιματολογος ειπε να την προσεξω. το αντι χα μαριουλα 0,67,είπε καλο ειναι.

ποσο αιματοκριτη εχεις αγγελικακι? το αντι χα 0,67 τι εννοεις? πανω πανω που λεει ηπαρινη αντι-χα σου γραφει 0,67 IU/mL?

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Άστα να πάνε Μαριούλα μου χάλια η γλυκόζη αλλά το άντεξα τι να κάνω η μάνα όλα για το παιδί μου χαχαχαχααχα!!!Αυριο ο απόγευμα αποτελέσματα!!!

μπλιαχ μπλιαχ και παλι μπλιαχ δεν θελω ουτε να τη θυμαμαι την γλυκοζη!!!!!!!!!!!αλλα οπως ειπες ολα τα αντεχουμε για τα μωρακια μας:Pκαλα αποτελεσματα χαρα μου!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

μπλιαχ μπλιαχ και παλι μπλιαχ δεν θελω ουτε να τη θυμαμαι την γλυκοζη!!!!!!!!!!!αλλα οπως ειπες ολα τα αντεχουμε για τα μωρακια μας:Pκαλα αποτελεσματα χαρα μου!!!

Σε ευχαριστώ κοριτσάκι μου!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

λιλιτακι μου περα απο το οτι καθε δευτερα αλλαζεις εβδομαδα μηνα καθε ποτε αλλαζεις?

Χαχαχαχα τώρα βρήκες δέν έχω ρωτήσει το γιατρό για αυτό μου αρκούν οι εβδομάδες!!!

;);););)

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια παντως εγω οταν με εβαλε ο γιατρος να κανω καμπυλη ζαχαρου λογω αποβολων μου αρεσε.την βρηκα κανονικη αν κ η νοσοκομα μου ελεγε υπομονη.ειμαι πολυ γλυκαντζου τι να κανουμε?τρελαινομαι για παστες!χιχιχι

Κοριτσακια παντως εγω οταν με εβαλε ο γιατρος να κανω καμπυλη ζαχαρου λογω αποβολων μου αρεσε.την βρηκα κανονικη αν κ η νοσοκομα μου ελεγε υπομονη.ειμαι πολυ γλυκαντζου τι να κανουμε?τρελαινομαι για παστες!χιχιχι

Άκου λοιπόν πως έχει το πράμα!!!Και εγώ την είχα κάνει όταν κάναμε προγεννητικό για την εξωσωματκή και δεν με είχε πειράξει καθόλου αλλά τωρα κόντεψα να βγάλω τα άντερα μου ακόμα και τώρα μετά από τόσες ώρες και αφού εφαγα κιόλας τη ρεύομαι χάλια μαύρα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

χαχα φαντασου να μην ειχε δηλαδη???μαρμιν μ δεν θυμαμαι ποτε ειχες πει οτι θα πας για το β-επιπεδου?

Πήγα κούκλα μου την προηγούμενη Τετάρτη και ήταν όλα καλά δόξα τον Θεό μάλισταείναι ίδιος ο αντρούλης μου νόμιζα ότι σας τα είχα γράψει αλλά μάλον έκανα λάθος

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Χαχαχαχα τώρα βρήκες δέν έχω ρωτήσει το γιατρό για αυτό μου αρκούν οι εβδομάδες!!!

;);););)

λιλιτακι μου ποτε ηταν η τελευταια φορα που σου ηρθε περιοδος???εμενα ας πουμε ηταν 30 ιανουαριου...ε καθε 30 κλινω μηνα,ετσι μετραμε τους μηνες;)

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

πεπση μου αλλο το ενα και αλλο το αλλο:rolleyes:πιο λυχουδα απο εμενα δεν υπαρχει μπορω να φαω ενα ολοκληρο ζαχαροπλαστειο!!!αλλα αυτο με την γλυκοζη το μισω:shock:κοντευα να πεθανω με επιασε κρυος ιδρωτας!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλημέρα κορίτσια που χαθήκατε όλες; Για μπανάκια πήγατε;

good-morning-doll-fairy.gifκαλημερα μαρμιν μου σε εσενα και σε ολα τα κοριτσια!!!μπα εγω για μπανιο δεν πηγαινω...ναι βρε χαρα μου μας το ειχες πει για το β-επιπεδου αλλα το ειχα ξεχασει:(

83tdp2.pngcWE4p3.png

λιλιτακι μου ποτε ηταν η τελευταια φορα που σου ηρθε περιοδος???εμενα ας πουμε ηταν 30 ιανουαριου...ε καθε 30 κλινω μηνα,ετσι μετραμε τους μηνες;)

27/2 τελευταία περίοδος που θα πεί ότι έκλεισα τον 5ο στις 27/7???

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...