Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Μαριαννα36 είπε:

Sos  γιατί έχω πανικοβληθει. Κύκλος 26 έως 28 ημερών, τελευταία περίοδο 23/12/24, σήμερα 20/1/25 με τιμή χοριακης 2167. Είναι λογικό τέτοια μεγαλη αυξηση;; 

Συγχαρητήρια κορίτσι μου με το καλό να έρθει το μωράκι σου ❤️❤️

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καντυ να σε ρωτησω κατι ασχετο? Οταν σου κανανε ωοληψια κοιμηθηκες το προηγουμενο βραδυ στο νοσοκομειο? Εκανες προετοιμασιες πχ κλυσμα κ τετοια? Η απλα ειναι μονο οι οδηγιες που δεν ακολουθουνται?

Καντυ να σε ρωτησω κατι ασχετο? Οταν σου κανανε ωοληψια κοιμηθηκες το προηγουμενο βραδυ στο νοσοκομειο? Εκανες προετοιμασιες πχ κλυσμα κ τετοια? Η απλα ειναι μονο οι οδηγιες που δεν ακολουθουνται?

οχι στο σπιτι μου κοιμηθηκα......εκανα ενα κλισμα και πηγα την επομενη το πρωι...σου εδωσε τις οδηγιες????γραφει μεσα για κλισμα....και τι ωρα να το κανεις και μεχρι τι ωρα πρεπει να εχεις φαει....

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Ναι ο ανθρωπος μου εδωσε κ φαρμακα κ οδηγιες για να μαι ετοιμη οταν το παρω αποφαση για να μην πηγαινοερχομαι θεσνικη γιαννενα, αλλα πιστευα οτι οι οδηγιες ηταν υπερβολικες.

Ναι ο ανθρωπος μου εδωσε κ φαρμακα κ οδηγιες για να μαι ετοιμη οταν το παρω αποφαση για να μην πηγαινοερχομαι θεσνικη γιαννενα, αλλα πιστευα οτι οι οδηγιες ηταν υπερβολικες.

τι εννοεις υπερβολικες??

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Μόλις με πήρε η Μαριούλα! Είναι μια χαρά και αυτή και το μωράκι της! 2700 ο παίδαρος! Το είχε στην αγκαλιά της και προσπαθούσε να το θηλάσει αλλά δεν είχε πολύ γάλα και έκλαιγε :( άκουσα και το κλαματάκι του:P έχετε χαιρετίσματα όλες! Είναι πολύ πολύ καλά δόξα τω Θεώ! Ο άντρας της θα πάει το πρωί στις 8!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Η μικρή μας πέρασε σε όλα! Είναι πολύ γλυκιά! Τη φαντάζεστε με το μωράκι της!

Και είναι και μοναχούλα της...

Μπράβο στο κορίτσι μας, έχει θάρρος και δύναμη!

Καληνύχτα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...