Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ μένω επαρχία και τα είχα πάρει από φαρμακείο εοπυυ στην Θεσσαλονίκη

ευχαριστώ πολύ! και εγώ έτσι σκεφτόμουν γιατί ο σύζυγος μου δεν θέλει να τα πάρουμε από την επαρχιακή πόλη που μένουμε 😌

πρίν από 27 λεπτά , dimi.tra είπε:

Νομίζω πως μπορείς να τα πάρεις από οποίο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ σε εξυπηρετεί, χωρίς να είμαι 100% σίγουρη. Αλλά σίγουρα - ειδικά αν μένεις επαρχία- είναι καλό να πάρεις ένα τηλέφωνο στο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ που θέλεις για να τα έχουν γιατί μπορεί να χρειαστεί να τα παραγγείλουν. Οπότε θα ρωτήσεις κιόλας αν μπορείς να τα πάρεις από εκεί. 

ευχαριστώ πολύ!🙂

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

΄Μαρμιν αυριο γίνεσαι 33 εβδομάδες!!!!!Αντε,πλησιάζουν οι μέρες σου!

Όντως! Και τώρα με τη Μαριούλα ανυπομονώ ακόμα περισσότερο να περάσει ο καιρός! Ξεσηκώθηκα

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Κορίτσια πρέπει να βγώ ήρθε κι άλλος κόσμος αμάν σήμερα με θυμήθικαν όλοι σας αφήνω τα λέμε το πρωί!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

λυσσαξατε παλι....εγω εχω παλι κοσμο

η Μαριουλα θα μας ενημερωσει το συντομοτερο ειπε....την ενεση για την θρομβοφ ειχε κανει γι αυτο επρεπε να περασουν καποιες ωρες....

εκαψα 2 δαχτυλα εχω λυσσαξει στο τσουξιμο.....

Μαρτζι κι εγω δεν μπορουσα να φαω στην αρχη με 2 μπουκιες φουσκωνα.....τωρα σαν να τρωω λιγο περισσοτερο.....και την νυχτα σηκωνομαι ισα με 8 φορες λες κι εχω πιει ολο το βοσπορο.....

qWD1p2.png

xdgMp2.png

και γω σε λιγο κοριτσακια θα σας αφησω να φαω και κατα τις 10.30 συμφωνησαμε να παμε στο κρεββατι με τον αντρα μου!!!
Συμφωνήσατε να πάτε στο κρέβάτι, πουλάκια μου;;;Μμμμμ! Κατι ύποπτο μού μυρίζει!!!! :oops: :oops:

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

χαχχαχα!!!οχι μαρτζι...απλα θα παμε για υπνο και επειδη το καλοκαιρι ξεσαλωνουμε το χειμωνα μπαινουμε σε προγραμμα και ηρθε η στιγμη και για φετος!!!

θα σας αφησω κοριτσαρες, αυριο το πρωι θα τα μαθουμε τα νεα μου φαινεται!!!

παω να φαω κατι γιατι πηρα το σιδηρο και παω για νανι. φιλια στις κοιλιτσες...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Πάω για μπάνιο και μετά έχω να βάλω το υπόθετό μου....Θα σας καληνυχτίσω κι εγώ! Βρε κοίτα να δεις, τι αδικία υπάρχει στον κόσμο αυτό! Αλλές να βάζουν υπόθετα και να κοιμούνται, κι άλλες να πηγαίνουν για νάνι με τον αντρούλη τους!!!! Πες, Κάντυ, δεν είναι κρίμα κι άδικο;;; Και θα σηκωθώ και 5 φορές τουλάχιστον όλο το βράδυ για πιπί!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

χαχχαχα!!!οχι μαρτζι...απλα θα παμε για υπνο και επειδη το καλοκαιρι ξεσαλωνουμε το χειμωνα μπαινουμε σε προγραμμα και ηρθε η στιγμη και για φετος!!!

θα σας αφησω κοριτσαρες, αυριο το πρωι θα τα μαθουμε τα νεα μου φαινεται!!!

παω να φαω κατι γιατι πηρα το σιδηρο και παω για νανι. φιλια στις κοιλιτσες...

Αφησέ τα αυτά τα πονηρά!!!! Ακου εκεί "μπήκαμε σε πρόγραμμα"!!!!!παίζεις με τον πόνο μας, αλλά δεν πειράζει.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Λοιπόν, σοβαρά τώρα : πάω για μπάνιο και μετά συμφώνησα με τον εαυτό μου να πέσω για ύπνο! Μακάρι αύριο να μάθουμε ευχάριστα για τη Μαριούλα! Να έχετε όλες ένα καλό ξημέρωμα. Φιλάκια....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

εσυ βαζεις και ενα υποθετο;) κατι ειναι κι αυτο ωσπου να μπει...αν βαλεις και τον αντρας σου να στο βαλει;);)

εγω τι να πω που σταματησα και το υποθετο.........νυχτεριδες κι αραχνες......:rolleyes:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...