Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ μένω επαρχία και τα είχα πάρει από φαρμακείο εοπυυ στην Θεσσαλονίκη

ευχαριστώ πολύ! και εγώ έτσι σκεφτόμουν γιατί ο σύζυγος μου δεν θέλει να τα πάρουμε από την επαρχιακή πόλη που μένουμε 😌

πρίν από 27 λεπτά , dimi.tra είπε:

Νομίζω πως μπορείς να τα πάρεις από οποίο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ σε εξυπηρετεί, χωρίς να είμαι 100% σίγουρη. Αλλά σίγουρα - ειδικά αν μένεις επαρχία- είναι καλό να πάρεις ένα τηλέφωνο στο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ που θέλεις για να τα έχουν γιατί μπορεί να χρειαστεί να τα παραγγείλουν. Οπότε θα ρωτήσεις κιόλας αν μπορείς να τα πάρεις από εκεί. 

ευχαριστώ πολύ!🙂

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

μαρτζι και γω ακομα παιδευομαι με αυτο το θεμα...οπως λες...και οπως ελεγα και το πρωι οταν φαω κρεας η ψαρι δεν κατεβαινει τιποτα την υπολοιπη μερα...ενταξει ποτε δεν ημουν ιδαιτερα φαγανο κοριτσι, βασικα δεν λιογυρευομαι ευκολα, αλλα οχι και ετσι...ελπιζω οτι σιγα σιγα θα αλλαξει αυτο με τον καιρο...ασε που νιωθω την μητρα μου μεσα να τεντωνεται...αποκλειεται να εχει μεγεθος ροδακινο που λεν οι σελιδες!!!ειμαι τουλαχιστον λεμονι!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαρτζι και γω ακομα παιδευομαι με αυτο το θεμα...οπως λες...και οπως ελεγα και το πρωι οταν φαω κρεας η ψαρι δεν κατεβαινει τιποτα την υπολοιπη μερα...ενταξει ποτε δεν ημουν ιδαιτερα φαγανο κοριτσι, βασικα δεν λιογυρευομαι ευκολα, αλλα οχι και ετσι...ελπιζω οτι σιγα σιγα θα αλλαξει αυτο με τον καιρο...ασε που νιωθω την μητρα μου μεσα να τεντωνεται...αποκλειεται να εχει μεγεθος ροδακινο που λεν οι σελιδες!!!ειμαι τουλαχιστον λεμονι!

Νομίζω φαίνονται οι φαγανούλες και οι λιγούρηδες χαχαχα!

Εγώ λέτε αύριο να πάψω πια να είμαι κολοκύθα;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

χαχχαχα ειπαμε εσυ θα γινεις μια και καλή άμαξα!!!!πω πω πλησιαζει και για σας ο καιρος...το ξαναειπαμε το πρωι αλλα τα ξανασκεφτομαι και συγκλονιζομαι!!!

28xYp3.png

Βρε κοριτσια δεν παύω να σκέφτομαι πως η Μαριούλα ήταν σχεδόν ολομόναχη στην γέννα! Ολη μέρα στο νοσοκομείο χωρίς τον άντρα της ή έστω τη μαμά της! Εντάξει, ήταν η αδελφη της αλλά δεν παυουν να είναι και οι δυο τους πολύ μικρές! Εγώ που είμαι κοτζάμ γαιδούρα και δεν ξέρω τι θα έκανα αν ήμουν μόνη σε ένα νησί και με έπιαναν οι πόνοι.....Και να ήταν τόσο μακριά ο άντρας μου......Και τώρα που θα γέννησε, το καημένο, θα ήθελε μία βοήθεια από ένα έμπειρο άτομο, την μαμά της πχ! Είναι δυνατό το κορίτσι μας!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Βρε κοριτσια δεν παύω να σκέφτομαι πως η Μαριούλα ήταν σχεδόν ολομόναχη στην γέννα! Ολη μέρα στο νοσοκομείο χωρίς τον άντρα της ή έστω τη μαμά της! Εντάξει, ήταν η αδελφη της αλλά δεν παυουν να είναι και οι δυο τους πολύ μικρές! Εγώ που είμαι κοτζάμ γαιδούρα και δεν ξέρω τι θα έκανα αν ήμουν μόνη σε ένα νησί και με έπιαναν οι πόνοι.....Και να ήταν τόσο μακριά ο άντρας μου......Και τώρα που θα γέννησε, το καημένο, θα ήθελε μία βοήθεια από ένα έμπειρο άτομο, την μαμά της πχ! Είναι δυνατό το κορίτσι μας!!!!

Καλά τα λες! είναι οντως δυνατό το κοριτσάκι μας.

Και ναι τσέρρυ μου πλησιάζει ο καιρός και για μας. Όσες φορές και να το πούμε δε μπορώ να το συνειδητοποιήσω!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

μια χαρα θα ειναι!!!δεν την φοβαμαι...κοριτσια εγω μονο τον αντρα μου θα ηθελα σε αυτη την φαση. η μαμα μου αγχωνεται και με εκνευριζει!!!

28xYp3.png

Εμένα μου συμβαίνει και το άλλο και θα ήθελα τη γνώμη σας. Μολονότι τρώω το βράδυ (όχι πολύ όπως σας είπα) τυχαίνει να ξυπνάω για πιπί κατά τις 4 το πρωί και πεινάω.....Δεν πηγαίνω στην κουζίνα να φάω αλλά πέφτω πάλι για ύπνο. Μήπως δεν πρέπει να αφήνω νηστικό το μωρό εκείνη την ώρα;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

ναι ειναι πολυ δυνατη!!!και εγω δε θα μπορουσα με τιποτα χωρις τον αντρα μου!θα τον ηθελα εκει περισσοτερο απο καθε αλλον!

σκεφτειτε ομως και αυτος αγχος και αγωνια που θα περασε,να θελει να παει και να μη μπορει!

μια χαρα θα ειναι!!!δεν την φοβαμαι...κοριτσια εγω μονο τον αντρα μου θα ηθελα σε αυτη την φαση. η μαμα μου αγχωνεται και με εκνευριζει!!!

Μία ξαδέλφη μου που γέννησε με καισαρική είχε συνέχεια τη μαμά της κοντά της ( την είχε και στο σπίτι για πολλές μέρες)και μου εξομολογήθηκε πως τόσο χάλια που ήταν δεν θα μπορούσε μόνη της να κάνει τίποτα. Κι όντως μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε αυτή και μία φίλη μου που γέννησε την ίδια περίοδο φυσιολογικά. Η ξαδελφούλα μου δεν σηκωνόταν από το κρεβάτι, γύριζε πλευρό και βογκούσε και η φίλη μου την επομενη μέρα σηκώθηκε, πήρε το μωρό μόνη της και πήγε να το κάνει μπάνιο!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Εμένα μου συμβαίνει και το άλλο και θα ήθελα τη γνώμη σας. Μολονότι τρώω το βράδυ (όχι πολύ όπως σας είπα) τυχαίνει να ξυπνάω για πιπί κατά τις 4 το πρωί και πεινάω.....Δεν πηγαίνω στην κουζίνα να φάω αλλά πέφτω πάλι για ύπνο. Μήπως δεν πρέπει να αφήνω νηστικό το μωρό εκείνη την ώρα;

Δεν πιστεύω ότι το μωρό σου πεινάει μην ανησυχείς.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

οχι ρε συ!!!δεν νομιζω...εδω οι γιατροι λενε οτι αφου γεννηθουν και μετα δεν τα ταιζουμε το βραδυ ποσο μαλλον οταν ειναι μερικα χιλιοστα!!!τωρα που το σκεφτομαι αποκλειεται...η ποσοτητα ειναι απειροελαχιστη αυτη που χρειαζεται και την περνει απο το σωμα σου!!!

τωρα θα παρω τον σιδηρο και πρεπει να φαω κατι μετα...ουφ!

28xYp3.png

ναι ειναι πολυ δυνατη!!!και εγω δε θα μπορουσα με τιποτα χωρις τον αντρα μου!θα τον ηθελα εκει περισσοτερο απο καθε αλλον!

σκεφτειτε ομως και αυτος αγχος και αγωνια που θα περασε,να θελει να παει και να μη μπορει!

Και περνάει ακομα ο καημένος.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...