Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ μένω επαρχία και τα είχα πάρει από φαρμακείο εοπυυ στην Θεσσαλονίκη

ευχαριστώ πολύ! και εγώ έτσι σκεφτόμουν γιατί ο σύζυγος μου δεν θέλει να τα πάρουμε από την επαρχιακή πόλη που μένουμε 😌

πρίν από 27 λεπτά , dimi.tra είπε:

Νομίζω πως μπορείς να τα πάρεις από οποίο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ σε εξυπηρετεί, χωρίς να είμαι 100% σίγουρη. Αλλά σίγουρα - ειδικά αν μένεις επαρχία- είναι καλό να πάρεις ένα τηλέφωνο στο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ που θέλεις για να τα έχουν γιατί μπορεί να χρειαστεί να τα παραγγείλουν. Οπότε θα ρωτήσεις κιόλας αν μπορείς να τα πάρεις από εκεί. 

ευχαριστώ πολύ!🙂

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για τη μαμά λέω κι εγώ γιατί από αυτή θα μάθουμε νέα για το μωρό!

Φαντάζομαι πως θα είναι τώρα ο άντρας της που δεν πρόλαβε να πάει :( αλλά μόλις ακούσει το κλάμα του μωρού του θα τα ξεχάσει όλα και θα χαμογελάει :P

η αδερφη μου ηταν ενταξει μια ωρα μετα!!

νομιζω δεν κανουν φυσιολογικες γεννες μετα απο καισαρικη και ειδικα οταν ειναι κοντα για να μην σκασει η μητρα...κατι τετοιο

γινονται αλλα σε πολυ ευκολες περιπτωσεις και σε συγκεκριμενους γιατρους..η μαριουλα νομιζω δε θα μπορουσε φυσιολογικα τωρα γιατι ειναι πολυ κοντα με την προηγουμενη καισαρικη

Αχ κορίτσια ανατρίχιασα που γεννάει η μαριούλα μας!

Όλα έγιναν πολύ ξαφνικά! Μακάρι να είναι καλά και αυτή και το μωράκι της!!!

Θα γυρίσει και νωρίτερα στο σπιτάκι της, όπως το ήθελε! Φυσικά μαζί με το μωράκι της :D:D:D

Διαφημίσεις

αν ειναι σαν την ολικη που εβαλα για την υστεροσκοπιση που ηταν ολικη και μενα, με ξυπνησαν ακριβως μετα το χειρουργιο και ημουν μια χαρα αν εξαιρεσουμε τον πονο στην κοιλια λογω ενος χαπιου που μου εδωσαν για να μαλακωσει ο τραχηλος. οντως μετα ξυπνησα για λιγο αλλα μετα κοιμηθηκα μεχρι τις 13 το μεσημερι απο το πρωι που βγηκα...αυτη ειναι και κουρασμενη απο χθες...θα την ξυπνησουν να θηλασει???

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Το Λιλιτάκι όπου ναναι είναι η ώρα του για νάνι. Εεεε δε θα μπει να μας πει μια καληνύχτα;
Χαχαχα με μάθατε αλλά ακόμα ειναι νωρίς βρε κατά τις 10:30 τη πέφτω...αφήστε που σήμερα κοιμήθηκα και μις ωρίτσα το μεσημέρι οπότε μπορεί να κρατήσω λίγο παραπάνω... :-D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

βαστα λιλιτακι βαστα!!!!εχουμε εξελιξεις με νεες αφιξεις!!!!η νενα δεν το ειδε ακομα το μνμ που της εστειλα!!!

βιαζοταν και ολα θα γινουν πιο γρηγορα!!!!καλα το πρωι δεν κρατιοταν...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

βαστα λιλιτακι βαστα!!!!εχουμε εξελιξεις με νεες αφιξεις!!!!η νενα δεν το ειδε ακομα το μνμ που της εστειλα!!!

βιαζοταν και ολα θα γινουν πιο γρηγορα!!!!καλα το πρωι δεν κρατιοταν...

Όντως! Ούτε που δεν ήταν εκεί ο άντρας της τη σταματούσε

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Κορίτσια, τι γίνεται; κανά νεώτερο; σίγουρα θα γέννησε!Αχ, δεν το πιστεύω: ένα μωράκι ήρθε στον κόσμο!!! Η μαριούλα θα είναι από την νάρκωση και δεν θα μπορεί ακόμη. Εγώ μετά την λαπαροσκόπηση δεν συνερχόμουν με τίποτα......Είναι ζόρι η καισαρική αλλά χαλάλι!

Εγώ την πήρα καμποσες φορές τηλ αλλά είναι συνεχώς κατειλημμένο! Δεν μπήκα όλη μέρα γιατί δεν ήμουν σπίτι. Τοποθετούσαν τη σόμπα και μετακόμισα στης μάνας μου. Πριν λίγο είδα τα νέα. Η σόμπα είναι έτοιμη. Αυριο θα την ανάψουμε να δούμε αν "τραβάει", αν βγάζει καπνο κτλ.....Μακάρι να μην έχουμε πρόβλημα γιατί και ξοδευτήκαμε να την αγοράσουμε και πολύ παιδεύτηκαν σήμερα ο άντρας μου και ο μπαμπάς μου να βγάλουν τα μπουριά. Τρύπησαν τον τοίχο, αφήστε πώς έγινε το σπίτι. Σκόνη!!!! Ευτυχώς ήρθε η μάνα μου και τα καθάρισε.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Πώς βαρέθηκα σήμερα!!!

'Μαγείρεψα όμως: έκανα κοτόπουλο με κριθαράκι στο φούρνο. Ωραίο έγινε.....Αλλά, ρε κορίτσια, δεν τρώω πάρα πολύ! Γιατί έτσι; Δεν είναι ότι αναγουλιάζω, απλα τρώω λίγο και δεν θέλω άλλο....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...