Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ μένω επαρχία και τα είχα πάρει από φαρμακείο εοπυυ στην Θεσσαλονίκη

ευχαριστώ πολύ! και εγώ έτσι σκεφτόμουν γιατί ο σύζυγος μου δεν θέλει να τα πάρουμε από την επαρχιακή πόλη που μένουμε 😌

πρίν από 27 λεπτά , dimi.tra είπε:

Νομίζω πως μπορείς να τα πάρεις από οποίο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ σε εξυπηρετεί, χωρίς να είμαι 100% σίγουρη. Αλλά σίγουρα - ειδικά αν μένεις επαρχία- είναι καλό να πάρεις ένα τηλέφωνο στο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ που θέλεις για να τα έχουν γιατί μπορεί να χρειαστεί να τα παραγγείλουν. Οπότε θα ρωτήσεις κιόλας αν μπορείς να τα πάρεις από εκεί. 

ευχαριστώ πολύ!🙂

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Αγγελικάκι σκέφτηκα κι άλλον τρόπο να διαλέξεις γαμπρό για την κόρη σου. Θα μας πει η τσέρρυ με ποιο ταιριάζει ζωδιακά! Το δικό μου και του Λιλιτακίου (πώς σας φαίνεται η γενική;) θα είναι ή σκορπιός ή τοξότης, της Μαριούλας έκλεισε ζυγός και η κόρη σου δεν ξέρω.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οταν εχεις μπροστα σου υπολογιστη βρισκεςι τα παντα!!!!

Αυτό είναι αλήθεια θέληση να υπάρχει. Πάντως κορίτσια αν και κοντεύω να γίνω κουραστική θα έχει γεννηθεί τώρα ο αντωνάκης. τι λέτε;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

πολυ γενικα θα πω οτι ο σκορπιος ειναι ζωδιο του νερου οποτε ταιριαζει απολυτα με καρκινους ιχθεις αλλα ιδανικά με ταυρο αιγοκερο παρθενο

ο τοξοτης που ειναι της φωτιας ταιριαζει με κριο λεων και ιδανικα με ζωδια του αερα οπως διδυμος, υδροχοος και ζυγος!!!

βεβαια κοριτσια εγω στα ζωδια δεν πιστευω απλα ξερω καποια πραγματα...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

αχ το κοριτσακι ειναι μαμα!!!!!

Ε ναι τώρα πια πιστεύω πως τελείωσε ο αντωνάκης είναι ανάμεσα μας! Δεν το πιστεύω ότι η μικρούλα μας έγινε μαμά :P

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Κοριτσαι κρατηθειτε: Η ΜΑΡΙΟΥΛΑ ΓΕΝΝΑΕΙ. Τωρα μιλησαμε στο τηλ,εχει πολες συσπασεις και ποναει και τα νερα δεν σταματανε να τρεχουνε και 8 ηωρα θα την βαλουν μεσα. Δεν ειχα ξανακουσει τη φωνη της αλλα μου φανηκε παρα μα παρα πολυ χαρουμενη. τωρα στρωνει τα σεντονακια που πηρε γαι να τα εχει ετοιμα οταν θα την βγαλουν. (ετσι μου ειπε).
Άραγε πόσο θα κρατήσει η διαδικασία;

ευχομαι να πανε ολα καλα!!!

η διαδικασια δεν κραταει πολυ ωρα,το μωρακι το βγαζουν αμεσως,πιο πολυ αργουν μετα να ετοιμασουν τη μαμα!

Λογικά οι υπόλοιπες δεν ξέρουν τις εξελίξεις εκτός από τη Νενα που της έστειλες μνμ. Αχχχ σήμερα βρήκαν και αυτές να εξαφανιστούν:confused:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

ευχομαι να πανε ολα καλα!!!

η διαδικασια δεν κραταει πολυ ωρα,το μωρακι το βγαζουν αμεσως,πιο πολυ αργουν μετα να ετοιμασουν τη μαμα!

Για τη μαμά λέω κι εγώ γιατί από αυτή θα μάθουμε νέα για το μωρό!

Φαντάζομαι πως θα είναι τώρα ο άντρας της που δεν πρόλαβε να πάει :( αλλά μόλις ακούσει το κλάμα του μωρού του θα τα ξεχάσει όλα και θα χαμογελάει :P

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Αχ είχα κόσμο και τώρα είδα τα νέα δηλαδή γέννησε το κοριτσάκι μας ??? Όταν είπα για την ένεση εννοουσα την ινοχεπ κορίτσια που ειναι αντιπυκτικη για τυχόν αιμοραγια αλλά όλα θα πάνε καλά είμαι σίγουρη!!! Λέτε αφού έχει πόνους να την αφήσει να γεννήσει φυσιολογικά???

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

ο καημενος αν δεν τονειχε πιασει η γριπη μπορει να προλαβαινε!!!!ή αν ερχοταν τοτε θα επρεπε να ξαναρθει σε 2 μερες???βασικα ηταν να παει την τεταρτη καλα δεν θυμαμαι???αλλα λογω γριπης δεν πηγε...και αν πηγαινε τεταρτη δεν θα επρεπε να φυγει κυριακη να παει στην δουλεια???χθες δηλαδη...φανταζεστε να το μαθαινε στην διαδρομη για κω???θα ηθελα να πηδηξψ στηνθαλασσα και ναπαω κολυμπωντας!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Αχ είχα κόσμο και τώρα είδα τα νέα δηλαδή γέννησε το κοριτσάκι μας ??? Όταν είπα για την ένεση εννοουσα την ινοχεπ κορίτσια που ειναι αντιπυκτικη για τυχόν αιμοραγια αλλά όλα θα πάνε καλά είμαι σίγουρη!!! Λέτε αφού έχει πόνους να την αφήσει να γεννήσει φυσιολογικά???

Πέρασαν πολλές ώρες από την ινοχεπ δε θα έχει πρόβλημα. Με καισαρική θα γεννήσει σίγουρα και ολική

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...