Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

συμφωνω αγγελικακι...και γω ετσι λεω...οσο εχουμε λεφτα για να εχουμε ιντερνετ θα εχουμε και επαφή!!!!

ο πρωταγωνιστης που λες δεν μ'αρεσει καθολου, ο αλλα μ αρεσει που παιζει μαζι αλλα και αυτος οχι παντα...

η ενεση που εκανε δεν ειναι της θρομβοφιλιας, ειναι μια αλλη για τα πνευμονια του μωρου

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

συμφωνω αγγελικακι...και γω ετσι λεω...οσο εχουμε λεφτα για να εχουμε ιντερνετ θα εχουμε και επαφή!!!!

ο πρωταγωνιστης που λες δεν μ'αρεσει καθολου, ο αλλα μ αρεσει που παιζει μαζι αλλα και αυτος οχι παντα...

η ενεση που εκανε δεν ειναι της θρομβοφιλιας, ειναι μια αλλη για τα πνευμονια του μωρου

Σωστό κι αυτό!

Εγώ αυτά με τα βρυκολακάκια δεν το έχω δει ποτέ!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

ουτε εγω χω δει τα εργα αλλα στην νοβα βαριεσαι να βλεπεις τις φατσες τους!!!!αν πιεσω το μυαλο μου ειναι θεμα χρονου να βρω το ονοματου...

οριστε ρομπερτ πατινσον τον λενε τον ανθρωπο!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

η καντυ ειχε πονοκεφαλο, η νενα εινια θεσσαλονικη και τωρα καλα που μου θυμισες να την ειδοποιησω οτι γενναμε....

Ναι σωστά ειδοποιήσε την να χαρεί κι αυτή και όταν μάθουμε τα νεότερα της τα λέμε

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

ουτε γω εχω δει το συγκεκριμενο εργο ,εχω δει ομως αλλα που παιζει και τιο να σου πω...τρελαινομαι....η αληθεια ειναι οτι το γουστο μου στους αντρες ειναι πολυ περιεργο,ενα θα σας πω,καποτε μου αρεσε και ο καραγκουνης.....αλλα ο ρομπετ ειανι αλλιως δεν ειναι τυχαιο οτι ειναι ο πιο σεξι αντρας του πλανητη για φετος. α

α ξεχασα να σας πω,σημεαρ βρεθηκε ο πρωτος υποψηφιος αντρας για την κορη μου. παρακλω πολυ να μου αποστελνετε βιογραφικα διοτι η λιστα αναμενετε μεγαλυτερη και απο αθτη της λαγκαρντ με τους υποψηφιους,πρεπει να εχω χρονο να διαλεξω....

αντε μαριουλα και σε λιγο θα κρατας τον πριγκιπακο σου αγκαλια....απιστευτο....

Διαφημίσεις

Τσερρυ πολύ ενημερωμένη σε βρίσκω! Εγώ είμαι άσχετη από ζώδια κτλ. Αλήθεια είδες κι εσύ το φύλο και είναι αγόρι; Εγώ γιατί νόμιζα ότι είσαι για κορίτσι με ερωτηματικό; άλλα αντ' άλλων θυμάμαι μου φαίνεται:rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...