Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Κοριτσαι κρατηθειτε: Η ΜΑΡΙΟΥΛΑ ΓΕΝΝΑΕΙ. Τωρα μιλησαμε στο τηλ,εχει πολες συσπασεις και ποναει και τα νερα δεν σταματανε να τρεχουνε και 8 ηωρα θα την βαλουν μεσα. Δεν ειχα ξανακουσει τη φωνη της αλλα μου φανηκε παρα μα παρα πολυ χαρουμενη. τωρα στρωνει τα σεντονακια που πηρε γαι να τα εχει ετοιμα οταν θα την βγαλουν. (ετσι μου ειπε).

Μόλις πριν 5 λεπτά έπιασα το τηλ στο χέρι για να την πάρω και λέω ας μπω πρώτα να δω αν έχουμε νεότερα και να που είχα δίκιο!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα κοριτσακια μου,τι κανετε; χαθηκα σημερα και εγινε πλαι χαμος. η μαριουλα μας γενναει,ειναι θεμα χρονου πια να παρει τον αντωνακι της αγκαλια. πω πω περασε τοσο γρηγορα ο καιρος,ολα καλ να της πανε και σε κεινη και σε ολες μας.

εγω σημερα πηγα για την καμπυλη σακχαρου,δοξα το θεω βγηκε φυσιολογικη γιατι το ειχα παρακανει με τα γλυκα αυτη την εβδομαδα και μετα ιχα αλλες δουλειις και τωρα μπορεα επιτελους να μπω.

χθες δεν μπηκα γιατι το πρωι πηγαμε εκκλησια και μετα στα πεθερικα για φαι. Με κατασυγχησανε,ισα ισα συγρατησα τα δακρυα μου,μολις μπηκαμε στο αμξι να φυγουμε τα μπηξα. ε ηρθαμε σπιτι ξαπλωσα λιγο και μετα πηγαμε μια βολτουλα.

για τα κοριτσαι που θελουν αν παρουν κατι για επιπλεον θερμανση,ειναι πολυ οικονομικα και αποδοτικα να νεα σωματ που μπαινουν στον τοιχο. ειναι με ρευμα και κανουν καλο σε αναπευστικα προβληματα,πονους σε κοκαλα και φτιαχνουν και καταλληλη ατμοσφαιρα-περιβαλλον και για το μωρακι. εχει αυτες τις μερες στην ηλεκτρονικη σε προσφορα απο 99 ευρο και καλυπτουν χωρο 12 τετραγωνικων. καινε απο 0,44 εως 0,60 ? το 8ωρο. και ειναι και πολυ ωραια απο πλευρα αισθητικης. μπορει αν ειναι ή ινο ή καθρεφτης ή πινακας.

Έχουν όντως απόδοση αυτά;

Τσέρρυ κι εγώ αυτό κατάλαβα αλλά επειδή είμαι και άσχετη είναι κάποιος διάσημος ή ο άντρας σου; πάντως όποιος και να είναι, είναι μια πολύ όμορφη αισθητική παρέμβαση στο καφέ μας.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

αχ Παναγια μου να παν ολα καλα στην μικρή μας!!!φοβαμαι λιγο γιατι δεν επρεπε να γεννησει σημερα λογω της ενεσης που εκανε το πρωι για τα πνευμονια...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

ναι ειναι ο αστον κουτσερ (που ηταν παντρεμενος με την ντεμι μουρ και τωρα τα εχει με την μιλα κουνις...ελα την ντεμι μουρ τουλαχιστον την ξερετε....δεν μπορει!!!!)

άσε για μενα δεν υπαρχει ομορφοτερος - μετα τον αντρα μου βεβαιος βεβαιος και οταν τον βλεπει βγάζει φλικτενες!!!αχαχχαχα τι να κανω???

28xYp3.png

ναι ειναι ο αστον κουτσερ (που ηταν παντρεμενος με την ντεμι μουρ και τωρα τα εχει με την μιλα κουνις...ελα την ντεμι μουρ τουλαχιστον την ξερετε....δεν μπορει!!!!)

άσε για μενα δεν υπαρχει ομορφοτερος - μετα τον αντρα μου βεβαιος βεβαιος και οταν τον βλεπει βγάζει φλικτενες!!!αχαχχαχα τι να κανω???

Ναι την ξέρω την ιστορία!

Δεν ήξερα ότι δεν πρέπει να γεννήσει σήμερα για την ένεση! Δηλαδή τι μπορεί να γίνει; Έτσι κι αλλιώς το μωράκι δε θα είχε πρόβλημα και το πρωί να έβγαινε απλά απ' ότι κατάλαβα ο γιατρός ήθελε να κερδίσει όσο περισσότερο χρόνο μπορούσε αν και δεν έχω καταλάβει το γιατί αφού σήμερα ήταν 37 εβδομάδων κλεισμένα.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

μαρμιν η διαφικασια ειναι πολυ γρηγορη αν κρινω απο την κουνιαδα μου που γεννησε με καισαρικη. σε 45 λεπτα θα εχουμε πριγκηπα αντωνακη!!!:):):)

δεν ξερω αυτο για την ενεσα το ειπε το λιλιτακι οτι δεν θα γεννησει σημερα γιατι την εβαλε. δεν ξερω μην λεω χαζα, μπορει να μην ειναι και τιποτα απλα εγω ετσι λιγο το σκεφτομαι...

28xYp3.png

μαρμιν η διαφικασια ειναι πολυ γρηγορη αν κρινω απο την κουνιαδα μου που γεννησε με καισαρικη. σε 45 λεπτα θα εχουμε πριγκηπα αντωνακη!!!:):):)

δεν ξερω αυτο για την ενεσα το ειπε το λιλιτακι οτι δεν θα γεννησει σημερα γιατι την εβαλε. δεν ξερω μην λεω χαζα, μπορει να μην ειναι και τιποτα απλα εγω ετσι λιγο το σκεφτομαι...

Με ολική γέννησε και η κουνιάδα σου;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Κοίτα το μωράκι θα το βγάλουν μέσα σε λίγα λεπτά γιατί δεν επιτρέπεται να περάσει το φάρμακο της νάρκωσης το θέμα είναι από εκεί και πέρα πόσο θα την κρατήσουν μέσα, πόσο εύκολα θα ξυπνήσει, πότε θα την πάνε στο δωμάτιο. Φαντάζομαι ότι θα της βάλουν μικρή δόση και θα ξυπνήσει αμέσως. Άτνε να δούμε.

Αχ κορίτσια το συνειδητοποίησατε ότι σε λίγη ώρα θα μπει το πρώτο μωράκι στην παρέα μας; Θα ακουστεί το πρώτο κλάμα; ΤΕΛΕΙΑ!!!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

οι συζητησεις μας θα εχουν άλλη διασταση πλεον...πωπω το σκεφτομαι αλλα δεν μπορω να το συνειδητοποιησω...ανατριχιασω στην σκεψη!!!!

28xYp3.png

Ξέρετε τι σκεφτόμουν το απόγευμα; Μας φαντάζεστε σε καμιά εικοσαριά και χρόνια να μιλάμε για τους αρραβώνες των παιδιών μας και να λέμε θυμάστε πότε ήταν που μάθαμε ότι είμαστε έγκυες, ότι γεννάμε κτλ; Πλάκα δε θα έχει να κρατήσουμε μέχρι τότε και να μη χαθούμε;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

την ενεση την βαζω και γω,και ειχα ρωτησει το γιατρο και μου ειχε πει οι 6 ή 8 ωρες μετα την ενεση δεν υπάρχει προβλημα οπως και να γεννησεις. τωρα δεν ξερω εμενα με καηθσαχασε τοτε γιατι ειχα αγχωθει και γω τι θα γινει αλλα μου ειπε δεν υπάρει προβλημα. εμενα μαρεσει παρα πολυ ο πρωταγωνιστης του τουλαιτ. δεν μου ρχεται τωαρ το ονομα. κοβω φλεβα.... ξερετε αυτος ο βρυκολακακος που τα ειχε με την βρυκολακινα που ταο τα φορεσε με τον σκηνοθετη.

μαρμιν νομιζω εχουν πολυ καλη αποδοση. το θεμα ειναι με το ρευμα τι θα γινει. τωρα ειναι οικονομικα,τα ιδια λεγανε καποτε και γιατο φυσικο αεριο (πριν ενα χρονο) και φετος για να μηνχασει το κρατος τα λεφτουδακια του πηγε και εξισοροπησε το φορο να ειναι ισος με του πετρελαιου θερμανσης. δηλαδη δεν φτανει πυ χρεωθηκαν οι ανθρψποι μεχρι να βαλουν ολο τον εξοπλισμο φετος δεν θα μπορουν να το χρησιμοπιησουν κιολας.

μαρμιν προσωπικα πισετυω οτι δεν θα χαθουμε,εμεις που μειναμε μεσα και κοντευουμε χρονο σιγα σιγα θα μιλαμε,εξαλου περασαμε καισ ε αλλο επιπεδο πιο προσωπικο πλεον,βλεπε κινητα και φεισμπουκ. εγω πιστευω οτι καπια στιγμηα νοχι ολες μαζι θα αρχισουμε να γνωριζομαστε σιγα σιγα. ολο και καποια υα παει στη κω,ολο και καποια ολο και καποια θα ρθει στη χιο,ολο και καποια θα παει καπου αλλου,ολο και κατι θα γινετε....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...