Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα με τοσα ευχαριστα στην σελιδα ανα μηνα που θα εχουμε θα ερθει κ η σειρα μου!!!

Πού ξέρεις μπορεί τον επόμενο μήνα να είναι διπλά τα ευχάριστα :P:p

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

ε ναι ο επομενος μηνας θα ειναι σιγουρα γουρλιδικος με ενα γεννημενο μωρο στα σιγουρα, 2 στην αναμονή και χριστουγεννα σε λιγο καιρο...τι άλλο θες???

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

α!!!! ωραια δηλ. δεν γενναει σημερα!!!!

cherry κρεας μην ζοριζεσαι να φας αφου παίρνεις σιδηρο αλλα ψαρι προσπαθησε με το ζορι να φας γιατι κανει καλό στα εγκεφαλικα κυτταρα του μωρου και το κανει πιο εξυπνο!!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

δεν το πιστευω...ενα πρωι ελειψα και γενναει η μικρουλα μς!!!!

ΜΑΡΙΟΥΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙς ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΣΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑ!!!

αχ τι ωραια αντε ξεκιναμε σιγα σιγα......

νυσταζω τοσο πολυ κλεινουν τα ματια μου!!!

ΜΑΡΤΖΙ κι εγω ειχα παρει παλιοτερα παπουτσια απο παιδικο καταστημα μου αρεσουν παρα πολυ τα καλοκαιρινα βεβαια εγω τα ειχα παρει σε 39...και περυσι ειχα δει κατι πολυ ομορφες μπαλαρινες αλλα δεν μου εκαναν:cry:εγω φοραω 39-40...και εννοειται να τα παρεις και οι μποτες ειναι πολυ γουστοζικες εγω παντως αν φορουσα πιο μικρο νουμερο σιγουρα θα ψωνιζα γιατι μου αρεσουν παρα πολυ καποια σχεδια.....και δεν με νοιαζει αν τα φορανε και κοριτσακια...κι εγω κοριτσακι ειμαι:oops::shock:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια πήγα για ύπνο το μεσημέρι γιατί νύσταζα πολύ! Από τις 6 ξύπνια η έγκυος! Μόλις σηκώθηκα έτρεξα στο κινητό μου μήπως είχα μνμ και δεν το άκουσα και όντως είχα! αλλά ήταν από τη wind:evil::evil:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

καλησπερα κοριτσακια μου,τι κανετε; χαθηκα σημερα και εγινε πλαι χαμος. η μαριουλα μας γενναει,ειναι θεμα χρονου πια να παρει τον αντωνακι της αγκαλια. πω πω περασε τοσο γρηγορα ο καιρος,ολα καλ να της πανε και σε κεινη και σε ολες μας.

εγω σημερα πηγα για την καμπυλη σακχαρου,δοξα το θεω βγηκε φυσιολογικη γιατι το ειχα παρακανει με τα γλυκα αυτη την εβδομαδα και μετα ιχα αλλες δουλειις και τωρα μπορεα επιτελους να μπω.

χθες δεν μπηκα γιατι το πρωι πηγαμε εκκλησια και μετα στα πεθερικα για φαι. Με κατασυγχησανε,ισα ισα συγρατησα τα δακρυα μου,μολις μπηκαμε στο αμξι να φυγουμε τα μπηξα. ε ηρθαμε σπιτι ξαπλωσα λιγο και μετα πηγαμε μια βολτουλα.

για τα κοριτσαι που θελουν αν παρουν κατι για επιπλεον θερμανση,ειναι πολυ οικονομικα και αποδοτικα να νεα σωματ που μπαινουν στον τοιχο. ειναι με ρευμα και κανουν καλο σε αναπευστικα προβληματα,πονους σε κοκαλα και φτιαχνουν και καταλληλη ατμοσφαιρα-περιβαλλον και για το μωρακι. εχει αυτες τις μερες στην ηλεκτρονικη σε προσφορα απο 99 ευρο και καλυπτουν χωρο 12 τετραγωνικων. καινε απο 0,44 εως 0,60 € το 8ωρο. και ειναι και πολυ ωραια απο πλευρα αισθητικης. μπορει αν ειναι ή ινο ή καθρεφτης ή πινακας.

Κοριτσαι κρατηθειτε: Η ΜΑΡΙΟΥΛΑ ΓΕΝΝΑΕΙ. Τωρα μιλησαμε στο τηλ,εχει πολες συσπασεις και ποναει και τα νερα δεν σταματανε να τρεχουνε και 8 ηωρα θα την βαλουν μεσα. Δεν ειχα ξανακουσει τη φωνη της αλλα μου φανηκε παρα μα παρα πολυ χαρουμενη. τωρα στρωνει τα σεντονακια που πηρε γαι να τα εχει ετοιμα οταν θα την βγαλουν. (ετσι μου ειπε).

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...