Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Κοπέλες μόλις μίλησα με τη μικρούλα μας την ενημέρωσε ο γιατρός ότι δέν πρέπει να γεννήσει σήμερα λόγο της ένεσης αύριο και βλέπουμε της είπε της έδωσαν χάπι και σταμάτησαν οι πόνοι όσο για τα νερά που έσπασαν της είπαν ότι η μήτρα τα ανανεώνει οπότε να μήν αγχώνετε!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η κουρτίνα τώρα.........πήγε η τρελλή η μανούλα και μου πήρε άλλη (από αλλού)και αυτή λέει θα την κρατήσει δεν θέλει να με βλέπει στη τσίτα το καλό είναι ότι ήρθαν και πήραν και τη μοκέτα που ήθελε κόψιμο και ρέλιασμα!!!Άντε να μπένουμε σε σειρά σιγά σιγά!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

κοριτσακια μου να μαι και γω!!!

νενα μου πανε να κανεις τις εξετασεις κοριτσαρα και γω θα σου πω οταν ερθει η ωρα τα ευχαριστα!!!τετοια νεα ειναι για να φωναζουμε!!!

μαρμιν καλη η ιδεα σου...και μενα ο δικος μου φαγωθηκε να του κανω κοτοσουπα, ηταν να την κανω το σαββατο που μας περασε και του το ειπα κιολας αλλα γυρισαμε αργα στο σπιτι και αυτο θα αργουσε (γιατι εγω την βραζω και μετα περιμενω να κρυωσει για να τη ξεκοκαλλισω) και τελικα εκανα φασολακια με κοτοπουλο.

ρε συ, να σε ρωτησω κατι???γιατι δουλευεις???δουλευες ολο αυτο τον καιρο?

εγω κοριτσια μακαρονακια σημερα, αλλα δεν το κοβω να τρωμε συντομα. ο αντρας θα αργησει πολυ διοτι ειναι η πρωτη μερα που δουλευουν τα πετρελαια - μην γελιεστε απλα θα παει τα καυσιμα στο πρατηριο και στις εγκαταστασεις, δεν εχει αγορασει κανεις!!!- και γινεται λεει χαμος στα διυλιστηρια.

εγω τελευταια εχω παθε κατι με τις ντοματες. γενικα τρωω πολλες ντοματες το καλοκαιρι αλλα φετος λογο της καταστασης δεν ετρωγα και τιποτα, οποτε ουτε και ντοματες. μας εφερε ο πεθερος μου τωρα ενα τελαρο και ειναι τελεες...και γω τις τρωω σκετες μονο με αλατι. εφαγα 3 για μεσημεριανο!!!!

τα τρωω ολα εκτος απο κρεας και ψαρι και πολυ στεναχωριεμαι...μου ειναι αδυνατον ρε κοριτσια, χθες εβαλα την πεθερα μου να μας κανει σαρδελες μπας και φαω και εφαγα 4-5...με το ζορι!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Κοπέλες μόλις μίλησα με τη μικρούλα μας την ενημέρωσε ο γιατρός ότι δέν πρέπει να γεννήσει σήμερα λόγο της ένεσης αύριο και βλέπουμε της είπε της έδωσαν χάπι και σταμάτησαν οι πόνοι όσο για τα νερά που έσπασαν της είπαν ότι η μήτρα τα ανανεώνει οπότε να μήν αγχώνετε!!!

Μπράβο τέλεια άντε μήπως προλλάβει και ο αντρούλης της . Αλήθεια μήπως σου είπε πότε θα πάει τελικά; Κι εγώ σκέφτομαι να την πάρω το απόγευμα για νεότερα

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Μπράβο τέλεια άντε μήπως προλλάβει και ο αντρούλης της . Αλήθεια μήπως σου είπε πότε θα πάει τελικά; Κι εγώ σκέφτομαι να την πάρω το απόγευμα για νεότερα

Στη καλύτερη αύριο στις 8 το απόγευμα από τη Κώ γιατί από Κάλυμνο δέν έχει τίποτα σήμερα ούτε αύριο!!!Οπότε αύριο πάνε Κώ και μετα Ρόδο!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Αλήθεια από Κω πόση ώρα είναι;

Ναι τσέρρυ γίνεται πολύ ωραία η σουπίτσα έτσι. Εγώ την αφήνω να χυλώσει κι όλας γιατί έτσι μας αρέσει περισσότερο παρά εάν είναι ζουμερή. Έχει βέβαι και το ζουμάκι της. Εγώ δουλεύω σε ένα ίδρυμα από το 2008 ως νοσηλεύτρια και από το 2010 το καλοκαίρι είμαι στο γραφείο νοσηλίων. Είναι δημόσιο. Από την πρώτη μέρα καθυστέρησης δεν πήγα στη δουλειά και μόλις είδα τη θετική χοριακή ξεκίνησα με κανονική ώσπου έκανα τον υπέρηχο και είδα ότι είναι ενδομήτριο. Από τότε παίρνω αναρρωτικές και τώρα έχω την άδεια τοκετού. Έτσι κι αλλιώς και να ήθελα να πάω με την αιμορραγία ήταν φύση αδύνατον αφού ήμουν ξάπλα.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

κοριτσακια και μενα μου ειπε οτι θα την κρατησουν ετσι οσο το δυνατον περισσοτερο μιας και ειναι οφελιμη αυτη η φαση για τον πριγκηπα. οποτε μπορει και να αργησει παλι να γεννησει. τα υγρα ανανεωνονται και σηκωνετε μονο για τουαλετα. εχει κ λαπτομ μαζι το βραδυ ειπε θα μπει.

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

κοριτσακια και μενα μου ειπε οτι θα την κρατησουν ετσι οσο το δυνατον περισσοτερο μιας και ειναι οφελιμη αυτη η φαση για τον πριγκηπα. οποτε μπορει και να αργησει παλι να γεννησει. τα υγρα ανανεωνονται και σηκωνετε μονο για τουαλετα. εχει κ λαπτομ μαζι το βραδυ ειπε θα μπει.

αχχχ τέλεια! κι εγώ το σκέφτηκα ότι μπορεί να έπαιρνε το λαπτοπ της. σκέφτηκα πως δε θα αντέξει τόσο πολύ μακριά μας αν είναι να μη γεννήσει!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

α οποτε πας οποτε δεν εχεις αδεια και σημερα δεν ειχες ε?

όχι έχω συνέχεια άδεια. Πάω από την καλή μου την καρδιά επειδή μου ζητησε ο συνάδελφος βοήθεια! Βασικά πήγα για κανένα δίωρο γιατί ο συνάδελφος ανέλαβε το αντικείμενο μου κανα δυο μήνες πριν μείνω έγκυος και τώρα του ζητούσαν κάτι από τον εοπυυ που δεν ήξερε να το βγάλει από το σύστημα κι έτσι πήγα να τον βοηθήσω. Ήρθε με πήρε και με ξαναέφερε στο σπίτι

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...