Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Zaxaroulamak είπε:

Χαχα μεταξυ μας κι εμενα αιωνας μου φανηκε..ναι κι εγω μετα ημουν μια χαρα αλλα εκεινη την ωρα ηθελα να ριξω μια στον γιατρο και να του πω παρε αυτο το πραμα επιτελους απο μεσα μου 🤣🤣

Ωοληψια χωρις μεθη;; σιγουρα δεν εισαι παραδειγμα 🤣🤣 μπραβο κοπελα μου παντως εισαι πολυ δυνατη, καλη επιτυχια σου ευχομαι, συντομα να εχεις στη κοιλιτσα το θαυματακι σου! 

Χωρίς μέθη επειδή ειναι 1-2 ωάρια. Μη φανταστείς πως κάνω χωρίς μέθη για άλλο λόγο. 😂 

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

γεμίσαμε αγοράκια τελικά ε; Λες μαριούλα να μας κάνει καμιά έκπληξη κι εμάς και να είναι κοριτσάκι:tongue: άσε που εμένα από την αυχενική ακόμα μου το είχε πει

μπα δεν νομιζω χαρα μου για να σου ειπε αγορακι κατι θα ειδε!!!;););)εμενα παντως ειναι σιγουρα γιος φαινεται πεντακαθαρα το πουλακι του:tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

marioula1234 (αγορακι) Π.Η.Τ=25/10/2012

lilitaki (αγορακι) Π.Η.Τ=3/12/2012

marmin (αγορακι) Π.Η.Τ= 06/12/2012

λουνα (αγορακι) Π.Η.Τ=09/01/2013

aggelikaki ( κοριτσακι??? ) Π.Η.Τ= 2/2/2013

nena38 ( ??? ) Π.Η.Τ= 6/3/2013

Τώρα που πήρες κλομιφαίν δεν έκανες καλή ωορρηξία σωστά; Απλά αναρωτιέμαι αφου δεν έχεις καθόλου περίοδο χωρίς χάπια πριν ξεκινήσεις ντουφαστόν για να σου έρθει η περίοδος κάνεις χοριακή; Πώς ξέρεις δηλαδή σε κάθε κύκλο ότι όντως δεν έκανες ωορρηξία;

Καλημέρα κορίτσια!!!

Στον 1ο κύκλο κλομιφαίν δεν έκανα καθόλου ωορρηξία (παρακολούθηση με υπέρηχο).

Πριν πάρω τα ντουφαστόν πάντα κάνω τεστ εγκυμοσύνης, ξέρω ότι δεν κάνω γενικά ωορρηξία γιατί το παρακολουθούσαμε με υπέρηχο με τη γιατρό, πριν ακόμα πάρω την κλομιφένη...

Άσε μαρμίν μου, είμαι πολύ περίεργη περίπτωση.....

Καλημέρα παρεάκι!!!!πολύ χαίρομαι που μας υποχρεώνουν εδώ στο φορουμ να γράφουμε ελληνικά...μόνο που το ξεχνάω καμιά φορα!!!μάρτζι συμφωνείς ε???

σήμερα περιμένουμε τις εξελίξεις απο τις εξετασεις...λιλιτάκι βγαίνουν άμεσα τα αποτελέσματα??

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

εγώ κορίτσια όταν έκανα την επεμβατική λασκαροσκόπιση είχα αιματοκρίτη 36...και τώρα ποθ μου το θυμίσατε ας πάρω κάνα χαπάκι γιατι απο χθες άρχισε και η νηστεία...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

μπα δεν νομιζω χαρα μου για να σου ειπε αγορακι κατι θα ειδε!!!;););)εμενα παντως ειναι σιγουρα γιος φαινεται πεντακαθαρα το πουλακι του:tongue:

Και μένα μία από τα ίδια μάλιστα το έχω και σε φωτογραφία για τους δύσπιστους (η μάνα μου φαγώθηκε ότι είναι κοριτσάκι και να γεννηθεί μου φαίνεται ότι το πρώτο πράγμα που θα κάνει μόλις το δει θα είναι να το ψάξει:tongue:)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Και μένα μία από τα ίδια μάλιστα το έχω και σε φωτογραφία για τους δύσπιστους (η μάνα μου φαγώθηκε ότι είναι κοριτσάκι και να γεννηθεί μου φαίνεται ότι το πρώτο πράγμα που θα κάνει μόλις το δει θα είναι να το ψάξει:tongue:)

χαχα προτημα κοριτσι ε?και εγω το εχω το πουλακι 3-4φωτογραφιες απο διαφορετικα υπερηχα:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

marioula1234 (αγορακι) Π.Η.Τ=25/10/2012

lilitaki (αγορακι) Π.Η.Τ=3/12/2012

marmin (αγορακι) Π.Η.Τ= 06/12/2012

λουνα (αγορακι) Π.Η.Τ=09/01/2013

aggelikaki ( κοριτσακι??? ) Π.Η.Τ= 2/2/2013

nena38 ( ??? ) Π.Η.Τ= 6/3/2013

αγγελικακι ειδες το φυλλο???

83tdp2.pngcWE4p3.png

γεια σας φιλεναδες μου τι κανετε? εγω πηγα για τις εξετασεις αιματος και ουρων που σας ειπα,,,τα αποτελεσματα θα ειναι ετοιμα κατα τις 1 το μεσημερι εκανα επαναληπτικη εξεταση και για τοξοπλασμα για να δουμε...

83tdp2.pngcWE4p3.png

χαχα προτημα κοριτσι ε?και εγω το εχω το πουλακι 3-4φωτογραφιες απο διαφορετικα υπερηχα:P

Σαν τρελή και να σκεφτείς ότι έχει ήδη τέσσερις εγγονές από τα αδέλφια μου:tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Σαν τρελή και να σκεφτείς ότι έχει ήδη τέσσερις εγγονές από τα αδέλφια μου:tongue:

χαχα φαντασου να μην ειχε δηλαδη???μαρμιν μ δεν θυμαμαι ποτε ειχες πει οτι θα πας για το β-επιπεδου?

83tdp2.pngcWE4p3.png

κοριτσια εστειλα μια θεια μου να παει να παρει τις εξετασεις...τις πηρε αλλα δεν μ τις εφερε απλα μου ειπε οτι ειναι ολα καλα...το απογευμα που θα τις εχω στα χερια μου θα σας πω λεπτομεριες:rolleyes:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλημέρα και απο μενα, 60% κοριτσάκι μας είπε μαριουλα γι αυτο το γραψα με ερωτηματικο. στην επόμενη επίσκεψη θα δειξει μου είπε ο γιατρος. και γω που της πηρα σημερα τις εξετάσεις τι κατάλαβα; εχω τη μανα μου να με πρηζει τρωγε και τρωγε λες και ειμαι 2 χρονων. αιματοκριτης χάλια, χοληστερινη 212. τι ηταν πάλι και αυτο; εμένα πάντα η χοληστερινη ήταν χαμηλότερη και απο το κανονικο και τωρα, η αιματολογος ειπε να την προσεξω. το αντι χα μαριουλα 0,67,είπε καλο ειναι.

welcome_17a.gifλιλιτακι μου

NEW-BABY--12619.gif τελικα!!! και εγω εγραψα στην λιστα κοριτσι;) θα βγει και βαρβατος:Pμε το καλο να τον παρεις αγκαλιτσα!!! καμπυλη ζαγχαρου ε? μπλιαχχχχχχχχχχχχχχχχ περιμενω να μου πεις εντυπωσεις!!!εγω 2 φορες την εκανα σε αυτη την εγκυμοσυνη και κοντεψα να πεθανω δεν το αντεχα με τιποτα!!!!!!καλα αποτελεσματα χαρα μ να εχεις!

Άστα να πάνε Μαριούλα μου χάλια η γλυκόζη αλλά το άντεξα τι να κάνω η μάνα όλα για το παιδί μου χαχαχαχααχα!!!Αυριο ο απόγευμα αποτελέσματα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...