Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κορίτσια σοβαρά??ανατρίχιασα ολόκληρη!!

τις ευχές μου στη μαριούλα!!Μακάρι όλα να πάνε τέλεια!!!

θα περιμένουμε νέα!!!

φιλάκια σε όλες τις εγκυούλες αλλά και στα κοριτσάκια που σύντομα θα γεμίσουν οι κοιλίτσες!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

ναι ρε συ...της ειπα να μην αφησει την αδερφητ ης να φυγει απο διπλα της...ενταξει και το κοριτσακι βεβαια δεν πιστευω οτι θα το κανει!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

κορίτσια σοβαρά??ανατρίχιασα ολόκληρη!!

τις ευχές μου στη μαριούλα!!Μακάρι όλα να πάνε τέλεια!!!

θα περιμένουμε νέα!!!

φιλάκια σε όλες τις εγκυούλες αλλά και στα κοριτσάκια που σύντομα θα γεμίσουν οι κοιλίτσες!!!

Άντε βρε τιγκερμπελ λεω κι εγώ πού χάθηκε αυτό το κορίτσι! άντε και στα δικά σου!

Κορίτσια πρέπει να πάω στη δουλειά :evil: Θα μπω κι απο κει να σας παρακολουθήσω όσο μπορώ

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Καλημέρα και από εμένα κορίτσια πριν λίγο ανοιξα το κινητό και είδα το μήνυμα της μικρούλας μας δεμ σας κρύβω ότι εχω πλανταξει η Marmin και εγώ οι επομενες :-D. Αχ Μεγαλόχαρη να πάνε όλα καλά για τη μικρούλα μας σήμερα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Καλημέρα και από εμένα κορίτσια πριν λίγο ανοιξα το κινητό και είδα το μήνυμα της μικρούλας μας δεμ σας κρύβω ότι εχω πλανταξει η Marmin και εγώ οι επομενες :-D. Αχ Μεγαλόχαρη να πάνε όλα καλά για τη μικρούλα μας σήμερα!!!

Αμήν! Αμήν!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Έσπασαν τα νερά της στις 4 τα ξημερώτα. Τώρα είναι στο νοσοκομείο με την αδελφή της. Της έκαναν τρία τοκογραφήματα που ήταν καλά και σε λίγο ο γιατρός της θα της κάνει υπέρηχο για να δει αν θα της το πάρει σήμερα ή όχι!

Καλημέρα κορίτσια!!!!

ΓΕννάει??? Ωχ Θεέ μου, να πάνε όλα καλά!!! Τι απρόοπτο...

Αν σπάσουν τα νερά δεν το παίρνουν κατευθείαν το μωρό?? Δεν το ήξερα αυτό. Κορίτσια τη γέννα τη φοβάμαι πολύ, αλλά αν σκέφτεσαι το μωρό σου - το σπλάχνο σου, φαντάζομαι ότι εκείνη τη στιγμή το μόνο που σε νοιάζει είναι να γεννηθεί γερό και η μανούλα να είναι γερή και αυτή...

Διαφημίσεις

Άντε βρε τιγκερμπελ λεω κι εγώ πού χάθηκε αυτό το κορίτσι! άντε και στα δικά σου!

Κορίτσια πρέπει να πάω στη δουλειά :evil: Θα μπω κι απο κει να σας παρακολουθήσω όσο μπορώ

εδώ είμαι καλέ..!!:P:p:p:p

ευχαριστώ πολύ πολύ!!!

σύντομα θα κρατήσουμε όλες στην αγκαλία μας τα μωράκια μας!!

εγώ όχι και τόσο σύντομα πρέπει να εμφανιστεί κάπου αλλόυ πρώτα :P:p:p

αλλά δεν έχει καμία σημασία!!

το θέμα είναι να κάνει την εμφάνιση του και όχι το πότε θα τη κάνει!!!:P:p:p:p

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

γενναμε???? αχχχχ τι καλα!!!! να την παρουμε καποια στιγμη τηλ. το βραδυ τι λετε?

εδω ειμαι αγαπες σας διαβαζω αλλα δεν μενω πολυ στο φορουμ γιατι θα βαψω το σπιτι σε 2 εβδομαδς και αρχισα απο τωρα να κανω ενα ξεκαθαρισμα σε καποια πραγματα τι θα κρατησω και τι θα πεταξω.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

σημερα το μεσημερακι φευγω Θεσ/νικη αυριο θελω να παρω καποια πραγματα για το σπιτι και να δω και μια αιματολογο γιατι μαλλον θα κανω καποιες εξετασεις για θρομβοφιλια!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Κορίτσια ακόμα δέν γεννήσαμε τη παρακολουθεί ο γιατρός και της είπε ότι η μήτρα παράγει υγρά συνέχεια οπότε παίζει να μη γεννήσει σήμερα εκείνη οπως καταλαβένετε άν μπορούσε θα τον είχε βγάλει τον Αντωνάκη χαχαχαχαχα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...