Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Cristina93 είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Με πέτυχες στην αναμονή του Έλενα αλλά είναι για κάτι χαρτιά, όχι για προσπάθεια! 

Καλημέρα καλή εβδομάδα κορίτσι μου κ εγώ αύριο θα πάω αλλά έχω ξεκινήσει . Ήθελα να δω αν έχεις ξεκινήσει και πως πάει ♥️

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

να μαι κι εγω τα ματια μου βγηκαν μεχρι να σας διαβασω:shock::shock:

ειχα κοσμο...κι εγω εψησα μια απο τις κατεψυγμενες μου πιτσες αποψε τελεια ηταν...κι εγω καπως ετσι φτιαχνω την ζυμη μονο που διαλυω την μαγια με λιγη ζαχαρη και δεν ριχνω μεσα στην ζυμη ριγανη αλλα απο πανω στρωνω δηλαδη την ζυμη βαζω κετσαπ και απο πανω ριγανη....

καλα εννοειται πως δεν θυμαμαι τι εγραψε η καθεμια γι αυτο θα τα πω συνολικα.....

εγω ξερω πως απαγορευεται να παρουμε πανω απο 3 κλομιφαιν-σερμαφαρ την ημερα.....τα πρωτοκολα ειναι 3 με 1 χαπι με 2 χαπια και με 3 χαπια παραπανω απαγορευεται!!!!!

για την ΧΑ θεωρω πως επρεπε να δειξουν την μαγκια τους και στους βουλευτες να τσακισουν μερικους για να συμορφωθουν και οι υπολοιποι....οσο για τους αλλοδαπους επισσης συμφωνω δεν ξερω αν ειχατε ακουσει τι γινοταν στην Ηγουμ μεχρι πριν λιγους μηνες......ειχαμε φοβερο προβλημα βιαζαν απο κοριτσακια μεχρι 90 χρονων ηλικιωμενες και επειδη ειναι και λιγο πισω:cool: δεν το ανεφεραν πουθενα γιατι ηταν ντροπη:shock:

και αυτοι δρουσαν ανενοχλητοι....δεν τολμουσαμε να απλωσουμε ρουχα στην βεραντα μας...δεν τολμουσαμε να περασουμε με το αυτοκινητο απο συγκεκριμενα σημεια της πολης κεντρικους δρομους...μας πετουσαν πετρες εκλεβαν μας κυνηγουσαν μας εβριζαν και δεν τολμουσε να τους κανει κανεις τιποτα αφου περνουσαν μπροστα απο το αστυνομικο τμημα και πετροβολουσαν τον σκοπο ειχαν αναποδογυρησει ενα περιπολικο........σας λεω για τρελα σκηνικα λοιπον καλα να τους κανουν!!!!!αφου η πολιτεια τους εχει εδω για να τους ταιζει και να τους παρεχει προστασια ας εχουν και καποιον να φοβουντε επιτελους!!!!

αυτα!!!!δεν θυμαμαι κατι αλλο...και απ οτι βλεπω εχετε παει ολες για υπνο...παω κι εγω να δω πρωταγωνιστες!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Κάντυ είδες πρωταγωνιστές χθες ε; Κι εμείς είδαμε λίγο γιατί άργησε να ξεκινήσει πάντως πρέπει να ήταν σοκαριστικό επεισόδιο! Ξέρεις τι είπα χθες στον άντρα μου; Πως είμαι πολύ τυχερή; Μου λέει γιατί; Γιατί έχω τη συγκεκριμένη πάθηση και όχι κάποια χειρότερη. Τουλάχιστον εγώ μπορώ να κάνω τη θεραπεία μου στο σπίτι Και η απάντηση του νυσταγμένου άντρα μου, τέτοια τύχη να τη βράσω. Αλλά πραγματικά όταν βλέπω ανθρώπους με τόσο σοβαρά προβλήματα νιώθω απαίσια να παραπονιέμαι για τα δικά μου.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Έσπασαν τα νερά της στις 4 τα ξημερώτα. Τώρα είναι στο νοσοκομείο με την αδελφή της. Της έκαναν τρία τοκογραφήματα που ήταν καλά και σε λίγο ο γιατρός της θα της κάνει υπέρηχο για να δει αν θα της το πάρει σήμερα ή όχι!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

ναι!!!!ελπιζω ο πριγκηπας να κανει υπομονη τουλαχιστον μια μερα που θα παει και ο μπαμπας του γιατι σημερα δεν εχει ουτε αεροπλανο ουτε πλοιο!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Τσερρυ άστα να παν έχω ανατριχιάσει ολόκληρη και κατασυγκινηθεί. Τελικά τα μικρούλια μας δεν ξέρουμε πότε θα μας κάνουν την τιμή να έρθουν! Όντως κρίμα που δεν είναι ο σύζυγος αλλά η Μαριούλα βιάζεται το θέλει τώρα και δεν την αδικώ! Αμάν κι αυτά τα πλοία:confused:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

να σου πω την αληθεια και γω την καταλαβαινω!!!στην θεση της ουτε εγω θα ειχα υπομονη...ας ευχηθουμε να παν ολα καλα...και ελεγα οτι την αλλη κυριακη που θα παω εκκλησια νατης αναψω ενα κερακι!!!πρεπει να βιαστουμε μου φαινεται!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

να σου πω την αληθεια και γω την καταλαβαινω!!!στην θεση της ουτε εγω θα ειχα υπομονη...ας ευχηθουμε να παν ολα καλα...και ελεγα οτι την αλλη κυριακη που θα παω εκκλησια νατης αναψω ενα κερακι!!!πρεπει να βιαστουμε μου φαινεται!!!

Τα έλεγε η Μαρτζι ότι θα γεννήσει αύριο αλλά δεν την πιστεύαμε;)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...