Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Cristina93 είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Με πέτυχες στην αναμονή του Έλενα αλλά είναι για κάτι χαρτιά, όχι για προσπάθεια! 

Καλημέρα καλή εβδομάδα κορίτσι μου κ εγώ αύριο θα πάω αλλά έχω ξεκινήσει . Ήθελα να δω αν έχεις ξεκινήσει και πως πάει ♥️

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

......Ποιες έμειναν;

Μαρία- μαράκι, έγινε καλή η πίτσα;

Να σας ρωτήσω κάτι: αν είχατε μικρό νούμερο στα παούτσια ( 36) θα μπαίνατε σε παιδικό κατάστημα να αγοράσετε; Βρήκα ένα ωραίο παιδικό με κάτι όμορφες μπαλαρίνες (!) και λέω να πάω η γριά να τις τσιμπήσω.....Και κάτι μπότες μ'άρεσαν!!!

Γιατί όχι αν σου άρεσαν τόσο πολύ!

Η κάντυ πού είναι; Σίγουρα δεν κοιμάται. Βλέπω Μάρτζι ο σύζυγος δεν έχει πλέον πρόβλημα με τον υπολογιστή.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπορεί να κάνει και αλλιώς; Μού φωνάζει, μην νομίζεις....Αλλά μετά ξεχνιέται κι αυτός. Βλέπει πως ξεχνιέμαι κι εγώ εδώ και δεν τον πολυπρήζω, οπότε κάνει και την κότα.

Η κάντυ περίεργο που δεν μπήκε ακόμη. Ούτε εγώ θα κάτσω πολύ.....Τώρα όπου να' ναι σηκώνομαι για να βαλω το υπόθετο!

Κι εγώ λέω να τα πάρω. Σιγά. Τα παιδικά βγαίνουν και σε μεγάλα νούμερα ( μέχρι 39)....Εγώ κορίτσια έχω πρόβλημα με το μικρό μου νούμερο και τις αδύνατες γάμπες που έχω. Μπότες χειμωνιάτικες σπάνια βρίσκω που να εφαρμόζουν καλά στο πόδι μου.....Θέλω μία ωραια μαύρη δερμάτινη με τακούνι πού να βρω, η έρμη;;; Κ ιαντε να πάρω τίποτα από κανά παιδικό μαγαζί. Αντε να τις βάλω στο σχολείο και να τις φοράει και κανά πρωτάκι! Γίνεσαι ή όχι ρεζίλι;;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Μπορεί να κάνει και αλλιώς; Μού φωνάζει, μην νομίζεις....Αλλά μετά ξεχνιέται κι αυτός. Βλέπει πως ξεχνιέμαι κι εγώ εδώ και δεν τον πολυπρήζω, οπότε κάνει και την κότα.

Η κάντυ περίεργο που δεν μπήκε ακόμη. Ούτε εγώ θα κάτσω πολύ.....Τώρα όπου να' ναι σηκώνομαι για να βαλω το υπόθετο!

Κι εγώ λέω να τα πάρω. Σιγά. Τα παιδικά βγαίνουν και σε μεγάλα νούμερα ( μέχρι 39)....Εγώ κορίτσια έχω πρόβλημα με το μικρό μου νούμερο και τις αδύνατες γάμπες που έχω. Μπότες χειμωνιάτικες σπάνια βρίσκω που να εφαρμόζουν καλά στο πόδι μου.....Θέλω μία ωραια μαύρη δερμάτινη με τακούνι πού να βρω, η έρμη;;; Κ ιαντε να πάρω τίποτα από κανά παιδικό μαγαζί. Αντε να τις βάλω στο σχολείο και να τις φοράει και κανά πρωτάκι! Γίνεσαι ή όχι ρεζίλι;;;

Σωστά έχεις και αυτό το πρόβλημα εσύ με τα κοριτσάκια στο σχολείο.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Ακριβώς έτσι την πάτησα με μία συνταγή της Αργυρώς.....Μού χάλασε το μίξερ. Ελπίζω να σου έχει πετύχει η ζύμη....
......Ποιες έμειναν;

Μαρία- μαράκι, έγινε καλή η πίτσα;

Να σας ρωτήσω κάτι: αν είχατε μικρό νούμερο στα παούτσια ( 36) θα μπαίνατε σε παιδικό κατάστημα να αγοράσετε; Βρήκα ένα ωραίο παιδικό με κάτι όμορφες μπαλαρίνες (!) και λέω να πάω η γριά να τις τσιμπήσω.....Και κάτι μπότες μ'άρεσαν!!!

margi, έγινε κόλαση... έβαλα και ελιές που μας αρέσουν και το μισο ταψί :oops::oops::oops:

Απορώ πως θα κοιμηθούμε... Ξυπνάω και στις 6 το πρωί και κάνω 55 χιλιόμετρα να πάω στη δουλειά και 55 να έρθω, σύνολο 110 χιλιόμετρα κάθε μέρα...

Σωστά έχεις και αυτό το πρόβλημα εσύ με τα κοριτσάκια στο σχολείο.
Ναι, αυτό είναι το πρόβλημα! Αλλά για όσο δεν θα είμαι στο σχολείο......;)

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

margi, έγινε κόλαση... έβαλα και ελιές που μας αρέσουν και το μισο ταψί :oops::oops::oops:

Απορώ πως θα κοιμηθούμε... Ξυπνάω και στις 6 το πρωί και κάνω 55 χιλιόμετρα να πάω στη δουλειά και 55 να έρθω, σύνολο 110 χιλιόμετρα κάθε μέρα...

Μπράβο! Πού δουλεύεις βρε παιδί μου; Πω, πω! σε καταλαβαίνω. Για πολλά χρόνια έκανα τέτοια δρομολόγια, κι ακόμη πιο μακρινά. Κούραση......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

χαχαχαχα, καλό αυτό μάρτζι, χαχα πολύ γέλασα. Θα έχετε ίδια παπούτσια με το πρωτάκι!!! :D:D:D

36 φοράς???? εγώ 40 νούμερο παπούτσι...

Μπράβο! Πού δουλεύεις βρε παιδί μου; Πω, πω! σε καταλαβαίνω. Για πολλά χρόνια έκανα τέτοια δρομολόγια, κι ακόμη πιο μακρινά. Κούραση......

Δουλεύω στον διπλανό νομό εδώ και 3 χρόνια κάνω αυτή τη διαδρομή. Το αμαξάκι μου, έχει κάνει τρελά χιλιόμετρα. Πληρώνω και διόδια, τρελές βενζινες, έχασα και 300 ευρώ από το μισθό μου από το ενιαίο μισθολόγιο. Ας τα να πάνε... Στην περιφέρεια δουλεύω.

Άσε αυτό το ενιαίο μας έκαψε και να ήμουν από τους υψηλόμισθους δε θα με ένοιαζε αλλά με το ζόρι έπαιρνα 1100 ευρώ τώρα πήγαμε στα 800:( με τόσους φόρους και αυξήσεις στη ΔΕΗ με το ζόρι τα βγάζουμε πέρα αλλά δεν είμαστε οι μόνοι

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Άσε αυτό το ενιαίο μας έκαψε και να ήμουν από τους υψηλόμισθους δε θα με ένοιαζε αλλά με το ζόρι έπαιρνα 1100 ευρώ τώρα πήγαμε στα 800:( με τόσους φόρους και αυξήσεις στη ΔΕΗ με το ζόρι τα βγάζουμε πέρα αλλά δεν είμαστε οι μόνοι

Και συ ομοιοπαθής... μας έχουν ισοπεδώσει και που είσαι ακόμα...

Από το νεό έτος θα έχουμε και άλλες περικοπές... Θα μας αναγκάσουν να παραιτηθούμε από μόνοι μας. Επίσης, έχουν συνταξιοδοτηθεί πολλοί υπάλληλοι και η δουλεια πέφτει σε λίγους, ο μισθός φτάνει στα τάρταρα και όλα ακριβαίνουν...

Διαφημίσεις

Και συ ομοιοπαθής... μας έχουν ισοπεδώσει και που είσαι ακόμα...

Από το νεό έτος θα έχουμε και άλλες περικοπές... Θα μας αναγκάσουν να παραιτηθούμε από μόνοι μας. Επίσης, έχουν συνταξιοδοτηθεί πολλοί υπάλληλοι και η δουλεια πέφτει σε λίγους, ο μισθός φτάνει στα τάρταρα και όλα ακριβαίνουν...

Το κακό με μας ειναι ότι έχουμε δάνειο από το παρακαταθηκών και δε μας το ρίχνουν καθόλου και οι ρυθμίσεις που λένε δήθεν ότι κάνουν είναι μπαρούφα. Έχουμε κάνει αίτηση από τον Ιούνιο και αυτό το χρόνο αποκλείεται να απαντήσουν:(

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Το κακό με μας ειναι ότι έχουμε δάνειο από το παρακαταθηκών και δε μας το ρίχνουν καθόλου και οι ρυθμίσεις που λένε δήθεν ότι κάνουν είναι μπαρούφα. Έχουμε κάνει αίτηση από τον Ιούνιο και αυτό το χρόνο αποκλείεται να απαντήσουν:(

Α καλά με το παρκαταθηκών "ου μπλέξεις". Είχα κάνει αίτηση για δάνειο τον φεβρουάριο και ακόμα δεν μου απάντησαν.... Θα περιμένεις πολύ ακόμα...

Εμεις αναγκαστήκαμε και πήραμε δάνειο από την Πειραιώς... Όλοι με δάνεια είμαστε, να δω τι θα γίνουμε.... :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Α καλά με το παρκαταθηκών "ου μπλέξεις". Είχα κάνει αίτηση για δάνειο τον φεβρουάριο και ακόμα δεν μου απάντησαν.... Θα περιμένεις πολύ ακόμα...

Εμεις αναγκαστήκαμε και πήραμε δάνειο από την Πειραιώς... Όλοι με δάνεια είμαστε, να δω τι θα γίνουμε.... :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

χίλιες φορές καλύτερα εμάς μας τα κρατάνε απ' ευθείας από το μισθό οπότε περνάς αναγκαστικά με ότι έχεις και ούτε ρύθμιση κάνουν. Ειλικρινά σου μιλάω αν ήταν από ιδιωτική τράπεζα και δεν το έριχναν καθόλου ούτε θα πλήρωνα ή θα έδινα μία στις τόσες και ας έκαναν ότι ήθελαν. Ας μου έπαιρναν το σπίτι να το βάλουν μαζί με τα υπόλοιπα στη συλλογή τους.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...