Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

ναι και για την κορτιζόνη λένε ότι προκαλεί καθυστέρηση στο παιδί. Και όμως το παίρνουμε και κάποιες φορές είναι τρομερά

σοκ για τον γιατρό. 

Περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πάθουμε καρκίνο από το κωλό άγχος που έχουμε αλλά τέλος πάντων. 

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

γλυκια μου πολυ καλα που σου αρεσει η αλαξερια και ετσι την γλυτωσες!:P εγω αυριο αλλαζω εβδομαδα θα ειμαι ακριβως 37 και μετα μου μενουν 7 μερες ως την γεννα....ειδες πως περασε ο καιρος για εσενα ε?ποτε ηταν που μπηκες και μας ειπες οτι το τεστ βγηκε θετικο πριν καν προλαβεις να το κατουρησεις και τωρα εισαι στην 14η εβδομαδα:P:p

μαρακι μου ευχομαι ολα να πανε καλα!!!

μαργκουλα μου κανω ακριβως την ιδια συνταγη και εγω με το ματι μονο που δεν βαζω ριγανη...ωραια γινεται με την ριγανη μεσα στην ζυμη?τωρα μου εβαλες ιδεα πρεπει να την δοκιμασω;)

Ναι, γίνεται ωραία. Δεν βάζω πάρα πολύ. Εμένα γενικώς μου αρέσει πολύ η ρίγανη. Ας πούμε στην πίτσα μαζί με τα υπόλοιπα ρίχνω πάντα μπολικη ριγανη από πάνω. Μια ιδέα για πίτσα είναι με κιμά. Μου είχε περισέψει μια φορά καμποσος κιμάς από μακαρόνια που είχα φτιάξει. Κάνω την ζύμη για πίτσα, βάζω τα υλικά μου και λέω "δεν βάζω και τον κιμά που περίσσεψε;" Κορίτσια, έγινε κόλαση. Χτυπιόμασταν ποιος θα φάει το τελευταίο κομμάτι:P

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βεβαια μαρτζι μου στο θεμα με την παρασταση τωρα τελευταια συμφωνω και επαυξάνω μαζί τους!!! δεν ειδα τηλεοραση για να κρινω την σταση τους η αληθεια ειναι αλλα μονο που ακουσα για το εργο και τι ακριβως ειναι φτάνει!!!ε οχι ρε συ...και πριν μια βδομαδα με τον παστιτσιο και τον καθένα που κανει οτι του κατεβει...ας τολμησουν να τα κανουν αυτα σε καμια μουσουλμανική χωρα ή να "σατιρίσουν" σατανιστες...όπου μας βολευει η ελευθερια λόγου....και πιπιλαν και αυτα για τους παπαδες ολοι και οταν τους ρωτησεις να πουν συγκεκριμενα παραδειγματα της διπλανης πορτας και οχι αυτα που φουσκωνουν τα καναλια ή δεν θα έχουν τίποτα να πουν ή θα λεν αερολογίες....

αχ ρε κοριτσια και γω θελω πιστα και δεν εχω και υλικα τωρα και βαριεμαι κιολας αλλά δεν θελω αγοραστη...βαζω και γω ριγανη στην ζυμη και μεχρι περισυ που ζυμωνα ψωμί εβαζα και εκει και γινεται τελειο!!!και εχουμε εδω ενα μαγαζι στην θεσσαλονικη σακης λεγεται που κανει γλυκια πιτσα!!!ονειρο η πιτσα. φυσικα δεν ξερει κανεις το μυστικο του και ο καθενας λεει διαφορα...εγω προσπαθησα να την φτιαξω και καποια στιγμη την πετυχα τοσο καλά που μην σας πω οτι ήταν και καλύτερη...θα σας το πω δηλαδή γιατι ξέρετε ειχα βαλει μπολικο υλικο!!!!εβαλα στην σαλτσα εκτος απο κετσαπ και μουσταρδα με σιναπι!!!!το κακο ειναι οτι ξεχασα απο που ειχα παρει αυτην την συγκεκριμενη μουσταρδα και οτι πηρα μετα δεν ειχε καμια σχεση...

Την υπόθεση της παράστασης την γνωρίζω και δεν θα έμπαινα να την παρακολουθήσω με τίποτα ακόμη κι αν ήταν δωρέαν! Είναι αίσχος!!!! Αλλά, από το να μην θέλω να την δω μέχρι να πάω να τραβήξω από τα μαλλιά εσένα που θες να την δεις και έχεις κάθε δικαίωμα να θές να την δεις, ε! οχι! πάει πολύ!!!!Αυτες τις ακρότητες δεν μπορώ......Ο άλλος που θα θελήσει να την δει και θα πληρώσει από την τσέπη του να την δει, ας την δει.....Δεν θα έρθει ο Χρυσαυγίτης να μου πει τι θα κάνω.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

και φυσικα και δεν θα ασχολιομουν με τον καθε ανεγκεφαλο που τον σερνουν απο τα λουρλια....θα ασχολιομουν ομως κατευθειαν με αυτους που ανεβαζουν την παρασταση. δεν τους δινω το δικαιωμα να εξευτελιζουν σε μια χωρα που το 99% ειμαστε βαφτισμενοι χριστιανοι ορθοδοξοι την θρησκεια μου. ας παν αλλου να την παιξουν, οχι μεσα στα ελληνικα συνορα

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

μαρμιν απ'οσο ακουσα απο δεξια και αριστερα ειναι μια ταινια που παρουσιαζει τον Ιησου ως ομοφυλοφυλο και οτι ειχε σχεση με τον Ιουδα και κατι τετοια...ο σκηνοθετης (νομιζω) αποτι ακουσα ειναι και αλβανος. δεν θελω καν να μπω για να μαθω, αηδιαζω μονο και στην σκεψη του μοντερνισμου αυτου!!!

ουτε και γω συμφωνω με τις ακροτητες των μουσουλμάνων και φυσικά τετοιες συμπεριφορες δεν τις ενστερνιζεται και η θρησκεια μας. αλλα αποσο ξερω αν υπηρχε περιπτωση να γραφτει καποιο τετοιο εργο με πρωταγωνιστη τον μωαμεθ θα ηταν θεμα γιατ ον οηε...απλα εδω ειναι ολα μπαχαλο βρηκαν και τα κανουν...βεβαια θα μου πεις οτι αν στην ελλαδα ειχαμε επιπεδο γενικοτερα δεν θα ειμασταν και σε αυτην τηνθεση τωρα!

Ναι, το έργο είναι γελοίο και απορώ ποιος θα ήθελε να παρακολουθήσει μία τέτοια εκδοχή!Ούτε εμένα μ' αρέσουν να παίζουν με τα θεια στο όνομα της τέχνης και του αστεισμού (όπως με τον παστίτσιο - Ντροπή και αίσχος το βρίσκω).......Δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται αλλιώς.....Τώρα, αν πρέπει τους ανθρώπους αυτούς να τους πυροβολήσουμε, επειδή σκέφτονται αλλιώς, είναι ένα θέμα που όλοι μας πρέπει να το αναλογιστούμε......Εχεις το δικαίωμα να έρθεις να με χτυπήσεις επειδή δεν είμαι ίδιος με σένα; Χτυπώντας με θα με κάνεις καλύτερο; Θα είσαι εσύ καλύτερος; Τι θα πετύχεις;;;;Αλλάζει ο κόσμος με τη βία; Εκεί πρέπει να αναλωθούμε; Στους μετανάστες; στους άθεους; σε ποιους; Αν έχουν τόση οργή μέσα τους, ας την βγάλουν σε εκείνους που κατέστρεψαν την χώρα .........

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

και φυσικα και δεν θα ασχολιομουν με τον καθε ανεγκεφαλο που τον σερνουν απο τα λουρλια....θα ασχολιομουν ομως κατευθειαν με αυτους που ανεβαζουν την παρασταση. δεν τους δινω το δικαιωμα να εξευτελιζουν σε μια χωρα που το 99% ειμαστε βαφτισμενοι χριστιανοι ορθοδοξοι την θρησκεια μου. ας παν αλλου να την παιξουν, οχι μεσα στα ελληνικα συνορα
Αν δεν έκαναν τόσο ντόρο οι Χρυσαυγίτες με τη γνωστή βιαιότητά τους ,απορώ αν θα ήξερε κανείς μας ότι υπάρχει τέτοιο έργο. Να ξερες πόσους περίεργους έκαναν να πάνε να δουνε την παράσταση!!!!Τρίβουν τα χεράκια τους οι υπεύθυνοι, σε πληροφορώ.....Και οι χα έκαναν αυτό που ήθελαν ( να δειξουν ποιοι είναι και να αρχίσουμε να τους φοβόμαστε) και οι συντελεστές βγήκαν κερδισμένοι.......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Συμφωνώ απόλυτα! Δεν ήξερα καν την υπόθεση έλεος! Γιατί ότι ηλιθιότητα του μπει του καθένα στο κεφάλι θα πρέπει να την κάνει έργο και μάλιστα να παίζετε και στην Ελλάδα; Αλλά αλήθεια κορίτσια πιστεύετε ότι θα μπορούσε να ανέβει αυτό το έργο σε άλλη χώρα;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

ειπα απο την αρχη οτι δεν συμφωνω μαζι τους που συμπεριφερονται με βια. Υπαρχουν κι άλλοι τροποι. Εγω ειπα να απαγορευτει η παρασταση με το ετσι θελω. σιγα μην τους δωσω και την αξια να μπω στην θεση να τους εξηγησω...οσο για την παρασταση, αποσο ακουσα την εχουν ηδη κατεβασει!!!

οπως πολυ σωστα εγραψε ο ελευθερος κοσμος "αν ελευθερια λογου ειναι να λες τον Χριστο ομοφυλόφιλο, π@στηδες ειστε και φαίνεστε!!!"

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

κοριτσακια σημερα λείπεται όλες!!!!παω και γω για νανι σιγα σιγα...θα τα πουμε αυριο το πρωι!!!φιλακια στις κοιλιτσες...

Καληνύχτα τσερρυ

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

ειπα απο την αρχη οτι δεν συμφωνω μαζι τους που συμπεριφερονται με βια. Υπαρχουν κι άλλοι τροποι. Εγω ειπα να απαγορευτει η παρασταση με το ετσι θελω. σιγα μην τους δωσω και την αξια να μπω στην θεση να τους εξηγησω...οσο για την παρασταση, αποσο ακουσα την εχουν ηδη κατεβασει!!!

οπως πολυ σωστα εγραψε ο ελευθερος κοσμος "αν ελευθερια λογου ειναι να λες τον Χριστο ομοφυλόφιλο, π@στηδες ειστε και φαίνεστε!!!"

Συμφωνώ απόλυτα. Η παράσταση είναι άθλια και απορώ πώς υπάρχουν ηθοποιοί που δέχτηκαν να ενσαρκώσουν τέτοιους ρόλους.....μακάρι οι αρμόδιοι ευθύς εξαρχής να είχαν κρίνει ότι το έργο θίγει το θρησκευτικό αίσθημα και να μην έδιναν την αδεια να το ανεβάσουν. Παραείμαστε ελαστικοί, δημοκρατικοί κτλ......Κι εγώ, για να μην παρεξηγηθώ, είπα από την αρχή πως δεν με βρίσκει καθόλου σύμφωνη το έργο. Η ένστασή μου είναι κατά πόσο θα αφήνουμε Χρυσαυγίτες να μας κουνάνε το χερι και να λένε "είμαστε εδώ να χτυπήσουμε....".

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

......Ποιες έμειναν;

Μαρία- μαράκι, έγινε καλή η πίτσα;

Να σας ρωτήσω κάτι: αν είχατε μικρό νούμερο στα παούτσια ( 36) θα μπαίνατε σε παιδικό κατάστημα να αγοράσετε; Βρήκα ένα ωραίο παιδικό με κάτι όμορφες μπαλαρίνες (!) και λέω να πάω η γριά να τις τσιμπήσω.....Και κάτι μπότες μ'άρεσαν!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...