Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Cristina93 είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Με πέτυχες στην αναμονή του Έλενα αλλά είναι για κάτι χαρτιά, όχι για προσπάθεια! 

Καλημέρα καλή εβδομάδα κορίτσι μου κ εγώ αύριο θα πάω αλλά έχω ξεκινήσει . Ήθελα να δω αν έχεις ξεκινήσει και πως πάει ♥️

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Αχ κορίτσια καλά που είστε και σεις... ;)

Μαρμίν που ξέρεις μπορεί η επόμενη κύησή σου να είναι δίδυμη!!! μια γνωστή μου είναι έγκυος σε δίδυμα και έχει ένα αγοράκι 3 ετών ;););)

Μαράκι, μου άνοιξες τους ορίζοντες... :D:D:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τα πήρα 2η με 5η μέρα του κύκλου και κάναμε σπερματέγχυση. Όντως μπορεί η επόμενη να είναι δίδυμη αν και στην επόμενη δεν είμαι σίγουρη ότι θα το θέλω. Παλιά ήθελα πολλά παιδιά αλλά έτσι όπως είναι τα πράγματα σήμερα δε σας το κρύβω πως φοβάμαι. Υπάρχουν στιγμές που τρομάζω ακόμα και για το ένα που κουβαλάω. Σε τι κόσμο θα το φέρω βρε κορίτσια; Απλά σκέφτομαι ότι για να τα στέλνει ο Θεούλης θα φροντίσει και για αυτά.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

τα πήρα 2η με 5η μέρα του κύκλου και κάναμε σπερματέγχυση. Όντως μπορεί η επόμενη να είναι δίδυμη αν και στην επόμενη δεν είμαι σίγουρη ότι θα το θέλω. Παλιά ήθελα πολλά παιδιά αλλά έτσι όπως είναι τα πράγματα σήμερα δε σας το κρύβω πως φοβάμαι. Υπάρχουν στιγμές που τρομάζω ακόμα και για το ένα που κουβαλάω. Σε τι κόσμο θα το φέρω βρε κορίτσια; Απλά σκέφτομαι ότι για να τα στέλνει ο Θεούλης θα φροντίσει και για αυτά.
το ιδιο ελεγα και εγω!ηθελα τουλαχιστον 4 παιδακια αλλα οπως ειναι τα οικονομικα παρα πολυ δυσκολο!

Διαφημίσεις

Μαρμίν, εσύ έχεις πολυκυστικές? Γιατί πήρες κλομιφένη??? Έχεις σταθερό κύκλο κ ωορρηξία ή όχι???

Καλή επιτυχία.

Ευχαριστώ!!! Φουσκώνει...

Μαρμίν, εσύ έχεις πολυκυστικές? Γιατί πήρες κλομιφένη??? Έχεις σταθερό κύκλο κ ωορρηξία ή όχι???

Ευχαριστώ!!! Φουσκώνει...

Όχι δεν είχα πολυκιστικές και έκανα και ωορρηξία μόνη μου και ο κύκλος σταθερότατος. Τα πήρα για δύο λόγους 1ον κάθε μήνα έκανα ωορρηξία μόνο από αριστερά ενώ η καλή μου σάλπιγγα ήταν η δεξιά και 2ον δεν μπορούσαμε να είμαστε σίγουροι ότι ήταν καλή η ωορρηξία μου. Έτσι είπα να δοκιμάσω και τα κλομιφεν. Επιπλέον πιο πολλά ωάρια - περισσότερες πιθανόητες.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Όχι δεν είχα πολυκιστικές και έκανα και ωορρηξία μόνη μου και ο κύκλος σταθερότατος. Τα πήρα για δύο λόγους 1ον κάθε μήνα έκανα ωορρηξία μόνο από αριστερά ενώ η καλή μου σάλπιγγα ήταν η δεξιά και 2ον δεν μπορούσαμε να είμαστε σίγουροι ότι ήταν καλή η ωορρηξία μου. Έτσι είπα να δοκιμάσω και τα κλομιφεν. Επιπλέον πιο πολλά ωάρια - περισσότερες πιθανόητες.

ΚΑι με την πρώτη που τα πήρες,ήρθε και το μωράκι????

ΚΑι με την πρώτη που τα πήρες,ήρθε και το μωράκι????

Την πρώτη φορά που τα πήρα είχα πάει σε άλλη γυναικολόγο η οποία μολις είδε τρία ωάρια "τρελάθηκε" άσχετα που δύο έκανα έτσι κι αλλιώς και από μόνη μου πολλές φορές. Με παρακολούθησε Τετάρτη και την Παρασκευή και είδε ότι μεγαλώνουν και φαγώθηκε Δευτέρα να πάω για εξωσωματική με αυτά τα ωάρια :shock::shock: λες και της είπα ότι θέλω να κάνω εξωσωματική. Αντιθέτως ήξερε ότι ήμουν αντίθετη τουλάχιστον σε εκεινη τη φάση. Τεσπα ούτε γόνιμες μας είπε ή μάλλον μας είπε άλλα αντ' άλλων οποτε κάναμε ότι να ναι. Τη δεύτερη φορά πήρα αλλά ωορρηξία έκανα μόνο αριστερά. Παρόλαυτα κάναμε σπερματέγχυση αλλά δεν ήρθε το ποθούμενο. Τον τρίτο μήνα έκανα και δεξιά ένα ωάριο - σπερματέγχυση - εγκυμοσύνη. Τα συμπεράσματα δικά σου ;)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

κοριτσακια μου τι κανετε???

μαρμιν εσυ ακομα κολοκυθα εισαι???θα μας τρελλανεςι τελειως...

κοριτσαρες συμφωνω μαζι σας. και γω το ιδιο εχω αρχισει να πιστευω. αν και δεν μου αρεσουν ουτε τα ακρα ουτε και οι κινησεις απελπισιας αλλα αν δεν εχεις και αλλη επιλογη???δεν μου πολυαρεσουν αυτα τα ακραια που κανουν οι χρυσαυγιτες...ειναι λιγο βαρβαροι...αλλά οχι πιο βαρβαροι απο ολους τους υπολοιπους προδοτες που ειναι σχεδιο τους να μας αφανισουν και μαλιστα χωρις να το παρουμε και γραμμη πιστευοντας οτι εχουμε δημοκρατια...αυτοι ομως που απεχθάνομαι πραγματικά ειναι οι αριστεροι!!!!ειναι ολοι ιδιοι και στο στιλ και στις αποψεις και στην σκ@τοιδεολογια που παρουσιαζουν χωρις να ξερουν που τους παν τα τεσσερα και πιστευουν κιολας οτι ειναι και μπροστα...

εμεις τωρα μαζευτηκαμε σπιτακι μας. το πρωι εκκλησια, μετα στην γιαγια για καφεδακι, μετα στην πεθερα για φαι και τωρα λιγη ηρεμια επιτελους!!!σημερα αλλαζω και εβλομαδα για οσες δεν το θυμουνται...μπαινω στην 14η!!!κοριτσαρες περναει γρηγορα ο καιρος και χαμπαρι δεν το παιρνουμε!!!

ειδα και μια αλλαξιερα που ειχε η κουνιαδα μου η οποια νομιζα οτι ηταν αλλιως και δεν την ήθελα αλλα τελικά θυμομαουν μαλλον καποια αλλη...μια χαρα η αλλαξιερα οποτε την γλυτώσαμε και αυτην!!!

λιλιτακι την κουρτινα δεν το συζητώ...όταν πηγες να την παραλαβεις ή όταν σου την έφερε δεν ειπες κατι???εννοειτε οτι θα την αλλάξεις...βεβαια θα πρεπει με καποιον τροπο να αποδειξεις οτι οντως δεν ζητησες αυτην αλλά καποια άλλη...υπαρχει τροπος???

μικρουλα βασιλισσα 8 και σημερα???

μαρτζι περασε το κρυωμα ε?

καντυ πρεπει να γυρισω πισω να δω τις πατνες που ειχες ανεβασει.

πεπσι σπιτι βρηκατε?εσυ ποσες μερες μετρας για να ανεβεις???

τινκερ καλα λεν τα κοριτσια, εκμεταλλευσου την μετα φαρμακων εποχή γιατι μας έχει αποδείξει περιτρανα οτι ειναι καλή!!!γιατρο ποτε ειπες πας???

νενα - αγγελικουλα - μαρακια???

γλυκια μου πολυ καλα που σου αρεσει η αλαξερια και ετσι την γλυτωσες!:P εγω αυριο αλλαζω εβδομαδα θα ειμαι ακριβως 37 και μετα μου μενουν 7 μερες ως την γεννα....ειδες πως περασε ο καιρος για εσενα ε?ποτε ηταν που μπηκες και μας ειπες οτι το τεστ βγηκε θετικο πριν καν προλαβεις να το κατουρησεις και τωρα εισαι στην 14η εβδομαδα:P:p
Κοριτσάκια ήρθα και γω...

Σήμερα πονάνε τα κόκκαλά μου και κάπως είμαι... Όλος ο κόσμος είναι άρρωστος γι αυτό προσοχή οι εγκυούλες μας! ;););)

Χτες πήρα το τελευταίο ντουφαστον (χαπι) και περιμένω σε καμιά 4 μέρες να αδιαθετήσω. Σήμερα ξεσκόνησα το διαδικτυο γιατί σκέφτομαι να πάρω μεγαλύτερη δοση κλομιφένης. ξεκίνησα από 2 την ημέρα και στον 2ο κύκλο η γιατρος μου τα αύξησε σε 3. τωρα ρε κορίτσια λέω να πάρω 4, αν και η γιατρός μου είπε ότι δεν θα αλλάξει κάτι, αλλά επειδή είμαι ξεροκέφαλη λέω να την αυξήσω μόνη μου. Στο ιντερνετ λεει αυτό που λέει και η γιατρός μου, αλλά λόγω ξεροκεφαλίασης, λέω να πάρω 4 την ημέρα και μια κοπέλα από δω μέσα 4 έπαιρνε.

Σας ζάλισα, τα είπα όλα μονοκοπανιά.... :tongue::tongue:

αλλά τρώγομαι από το πρωί :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

μαρακι μου ευχομαι ολα να πανε καλα!!!
Θα σου πω αυτή που φτιάχνω εγώ ( αλλά εγώ την κα΄νω με το "μάτι"). Λοιπόν, βάζω αλεύρι ( σχεδόν μισό κιλό ) Ανοίγω μια λακουβίτσα, ρίχνω αλάτι, λίγο πιπερι, ρίγανη, μαγια και λάδι. Τα ανακατεύω και μετά αρχίζω να ρίχνω ζεστό νερο και να ζυμώνω σιγά σιγά. Αν δω ότι έχω ρίξει περισσότερο νερό από όσο πρέπει ρίχνω λίγο αλευράκι και την φέρνω στα ίσα της. Την αφήνω μετά μια ώρα να φουσκώσει. Δεν ξέρω αν σε βοήθησα που δεν έχω αναλογία, αλλά εμένα με αναλογία μου την έδωσαν και δεν κατάφερα τίποτα....:( Ενώ έτσι βλέπεις και την ρυθμίζεις....

μαργκουλα μου κανω ακριβως την ιδια συνταγη και εγω με το ματι μονο που δεν βαζω ριγανη...ωραια γινεται με την ριγανη μεσα στην ζυμη?τωρα μου εβαλες ιδεα πρεπει να την δοκιμασω;)

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Μαριουλάκι πώς είσαι; Πονάς στην καισαρική; Είδες πότε ήρθε ο καιρός και για σένα και μας λες ότι σου έμεινα μόνο 7 ημέρες;

Τσέρρυ όντως πολύ τυχερή για την αλλαξιέρα και εμένα μου αρέσει πολύ αλλά δε θα την πάρω λόγω χώρου γιατί και κλειστή πιάνει πολύ χώρο. Βέβαια εάν μου την έδινε κάποιος τζάμπα δε θα έλεγα και όχι;)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

βεβαια μαρτζι μου στο θεμα με την παρασταση τωρα τελευταια συμφωνω και επαυξάνω μαζί τους!!! δεν ειδα τηλεοραση για να κρινω την σταση τους η αληθεια ειναι αλλα μονο που ακουσα για το εργο και τι ακριβως ειναι φτάνει!!!ε οχι ρε συ...και πριν μια βδομαδα με τον παστιτσιο και τον καθένα που κανει οτι του κατεβει...ας τολμησουν να τα κανουν αυτα σε καμια μουσουλμανική χωρα ή να "σατιρίσουν" σατανιστες...όπου μας βολευει η ελευθερια λόγου....και πιπιλαν και αυτα για τους παπαδες ολοι και οταν τους ρωτησεις να πουν συγκεκριμενα παραδειγματα της διπλανης πορτας και οχι αυτα που φουσκωνουν τα καναλια ή δεν θα έχουν τίποτα να πουν ή θα λεν αερολογίες....

αχ ρε κοριτσια και γω θελω πιστα και δεν εχω και υλικα τωρα και βαριεμαι κιολας αλλά δεν θελω αγοραστη...βαζω και γω ριγανη στην ζυμη και μεχρι περισυ που ζυμωνα ψωμί εβαζα και εκει και γινεται τελειο!!!και εχουμε εδω ενα μαγαζι στην θεσσαλονικη σακης λεγεται που κανει γλυκια πιτσα!!!ονειρο η πιτσα. φυσικα δεν ξερει κανεις το μυστικο του και ο καθενας λεει διαφορα...εγω προσπαθησα να την φτιαξω και καποια στιγμη την πετυχα τοσο καλά που μην σας πω οτι ήταν και καλύτερη...θα σας το πω δηλαδή γιατι ξέρετε ειχα βαλει μπολικο υλικο!!!!εβαλα στην σαλτσα εκτος απο κετσαπ και μουσταρδα με σιναπι!!!!το κακο ειναι οτι ξεχασα απο που ειχα παρει αυτην την συγκεκριμενη μουσταρδα και οτι πηρα μετα δεν ειχε καμια σχεση...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Τσέρρυ τα ίδια έλεγα κι εγώ στον άντρα μου όταν πριν λίγο καιρό έγινα τα επεισόδια εκείνα με τους Μουσουλμάνους που σκότωσαν και το σκηνοθέτη νομίζω; Δε λέει βέβαια να γίνονται τέτοιες ακρότητες με τίποτα απλά του είπα ότι εάν εδώ βγει έργο που να βρίζει τον Ιησού όχι μόνο δε θα επαναστατήσουν αλλά θα το θεωρήσουν και μοντέρνο. Και εάν κανείς εκφέρει αντίθετη άποψη θα τον πουν οπισθοδρομικό και ότι δε σέβεται την ελευθερία έκφρασης όπως έκαναν και τώρα. Για να σταματήσει το έργο να προβάλετε ούτε λόγος. Βέβαια το συγκεκριμένο έργο δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς είναι το μόνο που βλέπω στην τηλεόραση είναι μια συγκεκριμένη σκηνή που δε μου αρέσει καθόλου αλλά και πάλι δε μπορώ να βγάλω συμπέρασμα

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Ευχαριστώ Μάρτζι!

Θα την ξεκινήσω τώρα γιατί θέλει και 1 ώρα να φουσκώσει...

Θα σου πω το βράδυ εντυπώσεις!

Μια φορά πήγα να κάνω την συνταγή του Παρλιάρου για τον μπαμπά (γλυκό με σιρόπι). Κόλλησα ολόκληρη, η ζύμη έγινε σαν κόλλα στιγμής. Το μίξερ γέμισε εκεί που μπαίνουν τα αναδευτήρια, έγινε η κουζίνα κόλαση και φυσικά το πέταξα... :oops::oops:

Ακριβώς έτσι την πάτησα με μία συνταγή της Αργυρώς.....Μού χάλασε το μίξερ. Ελπίζω να σου έχει πετύχει η ζύμη....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

μαρμιν απ'οσο ακουσα απο δεξια και αριστερα ειναι μια ταινια που παρουσιαζει τον Ιησου ως ομοφυλοφυλο και οτι ειχε σχεση με τον Ιουδα και κατι τετοια...ο σκηνοθετης (νομιζω) αποτι ακουσα ειναι και αλβανος. δεν θελω καν να μπω για να μαθω, αηδιαζω μονο και στην σκεψη του μοντερνισμου αυτου!!!

ουτε και γω συμφωνω με τις ακροτητες των μουσουλμάνων και φυσικά τετοιες συμπεριφορες δεν τις ενστερνιζεται και η θρησκεια μας. αλλα αποσο ξερω αν υπηρχε περιπτωση να γραφτει καποιο τετοιο εργο με πρωταγωνιστη τον μωαμεθ θα ηταν θεμα γιατ ον οηε...απλα εδω ειναι ολα μπαχαλο βρηκαν και τα κανουν...βεβαια θα μου πεις οτι αν στην ελλαδα ειχαμε επιπεδο γενικοτερα δεν θα ειμασταν και σε αυτην τηνθεση τωρα!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...