Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Οι χειρότεροι για μενα είναι ο πρώην πρωθυπουργός που μας έβαλε στο μνημόνιο και οι δύο υπουργοί οικονομικών του. Ο ένας εξ αυτών δεινός ρήτορας που πλέον δεν πειθει ακόμη και τον μεγαλύτερο οπαδό του σχετικά με την περίφημη λίστα λαγκάρντ. Τόσα θα μπορούσαν να πάρουν από εκεί. Αντ' αυτού ο "κύριος" επινόησε το περίφημο χαράτσι! Δεν ντρέπεται να βγαίνει, ρε γμτ!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χρόνια τώρα ζούμε κάτω απο μή Δημοκρατικό καθεστώς margi μου δυστηχώς!!!Απλά τώρα αρχίζουμε να το αντιλαβανόμαστε!!!:confused:

Οντως.......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

ΜΑΡΜΙΝ αν βαζατε αλλο ενα κλιματιστικο???

ΜΑΡΤΖΙ να εισαι σιγουρη πως τα ξυλα θα αυξηθουν πολυ ηδη εχουν αυξηθει παααρα πολυ αφου ελεγα της μαμας μου ''ποσο τυχεροι ειστε φετος που εχετε δικα σας ξυλα και θα καιτε και δεν θα σας νοιαζει να δουλευει το καλοριφερ ολη μερα''και μου λεει δεν θα εισαι καλα που θα καψουμε ξυλα πυρηνοξυλο θα παρουμε γιατι της λεω γιατι τα ξυλα τα εχουμε κλεισει μου λεει αυτα που θα παρουμε δεν εχουν καμια σχεση με αυτα που θα δωσουμε για το πυρηνοξυλο...σκεψου ποσο εχουν φτασει.....εγω σκεφτομαι του χρονου για φανταστειτε να πεσει η τιμη του πετρελαιου!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

η πολιτικη της χωρας μας ειναι ενα τεραστιο θεμα!!!συμφωνουμε ολοι πως ειναι κλεφτες απατεωνες μας εχουν καταστρεψει και μας βιαζουν καθημερινα αλλα παλι αυτους βγαζουμε!!!αφου να σκεφτητε εφτασα στο σημειο να υποστηριζω ΧΑ θεωρω πως ειναι η πιο δημοκρατικη παραταξη πλεον!!!!!αλλα κι αυτοι δεν κανουν κατι ποιο δραστικο......προσχες τους εβρισαν και αποχωρησαν απο την βουλη εεε οπως αποχωρεις ριξε και μια βομβα πισω σου να τους εξαφανησεις ολους ετσι να το θυμουντε και οι επομενοι!!!!!εχω πολυ δημοκρατικες ιδεες δεν μπορειτε να πειτε;)

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

η πολιτικη της χωρας μας ειναι ενα τεραστιο θεμα!!!συμφωνουμε ολοι πως ειναι κλεφτες απατεωνες μας εχουν καταστρεψει και μας βιαζουν καθημερινα αλλα παλι αυτους βγαζουμε!!!αφου να σκεφτητε εφτασα στο σημειο να υποστηριζω ΧΑ θεωρω πως ειναι η πιο δημοκρατικη παραταξη πλεον!!!!!αλλα κι αυτοι δεν κανουν κατι ποιο δραστικο......προσχες τους εβρισαν και αποχωρησαν απο την βουλη εεε οπως αποχωρεις ριξε και μια βομβα πισω σου να τους εξαφανησεις ολους ετσι να το θυμουντε και οι επομενοι!!!!!εχω πολυ δημοκρατικες ιδεες δεν μπορειτε να πειτε;)
Καντυ σε παω με χίλια λέμε της ίδιας άποψης είμαι !!!! Ένα θα σου πω όταν ο μπέμπης ακούει Μιχαλολιακο κάνει τούμπες Χαχαχαχα!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Marioula σ ευχαριστώ που θυμήθηκες και ρώτησες. Αυτό με το αλουμινόχαρτο δεν το ήξερα καλό ακούγεται. Αν θυμηθείς τώρα ρώτησε την από ρεύμα τι έκαψες αν ήταν ευχαριστημένη και αν θυμηθείς και τη μάρκα. Ζητάω πολλά; ;)
μαρμιν μου ειπε οτι δεν ειδε μεγαλη διαφορα στο ρευμα γιατι εκανε αυτο που σου λεω εβαζε αλουμινοχαρτο το αναβε για λιγο και μετα κραταγε για ωρες την θερμοκρασια γιατι αργει να κρυωσει το λαδι βοηθαει και το αλουμινοχαρτο στο να διατηρηθει η ζεστασια...εγω κοριτσια θα παρω καλοριφερ λαδιου το σπιτι μου ειναι παααααααρα πολυ κρυο και κληματιστικο εχω μονο στο δωματιο μου αλλα δεν μ αρεσει καθολου στο ζεστο γτ μου στεγνωνει το στομα,μονο στο κρυο μου αρεσει...οσο για τις σομπες που εχω δεν κανουν δουλεια πρεπει να εισαι τελειως διπλα τους ενω το καλοριφερ ζεσταινει ολο το δωματιο και μεταφερεται κιολας μπορεις να το εχεις οπου θες...στο σαλονι στην κουζινα στο υπνοδωματιο παντου!
Κάντυ ξαγρύνησα εχθές αφού γλάρωσα όπως είπα ο αντρούλης έκανε φασαρία στη κουζίνα και ξύπνησα ε μετά ο μπέμπης δέν βολευόταν πουθενά με σακάτεψε στις κλωτσιές και έτσι κοιήθικα στις 4 το πρωί 9,30 με το ζόρι σηκώθικα γιατί ήθελα να πάω να δώ τα υφάσματα για τη κουρτίνα που ειχα παραγγήλει για να ξεκινήσει να τη ράβει η μανούλα ΑΛΛΑΑΑΑΑΑΑ σιγά μην ήταν σωστά :evil::evil::evil: εγω είχα διαλλεξει ένα ωραιότατο κιτρινάκι και η ζαβή η πωλήτρια μου έστειλε μουσταρδί:evil::evil::evil: πείτε μου ρε κορίτσια τί να κάνω δέν μπορώ άλλο να τσακώνομαι κουράστικα!!!Αλλά και 90 ? να τα αφήσω στο βρόντο???

λιλιτακι μου δεν το συζηταω θα την πας πισω απαπα δεν παμε καλα αλλα τους λες κ αλλα κανουν! ασε πουτο μουσταρδι ειναι χαλια χρωμα!:shock:

83tdp2.pngcWE4p3.png

κοριτσακια μου τι κανετε???

μαρμιν εσυ ακομα κολοκυθα εισαι???θα μας τρελλανεςι τελειως...

κοριτσαρες συμφωνω μαζι σας. και γω το ιδιο εχω αρχισει να πιστευω. αν και δεν μου αρεσουν ουτε τα ακρα ουτε και οι κινησεις απελπισιας αλλα αν δεν εχεις και αλλη επιλογη???δεν μου πολυαρεσουν αυτα τα ακραια που κανουν οι χρυσαυγιτες...ειναι λιγο βαρβαροι...αλλά οχι πιο βαρβαροι απο ολους τους υπολοιπους προδοτες που ειναι σχεδιο τους να μας αφανισουν και μαλιστα χωρις να το παρουμε και γραμμη πιστευοντας οτι εχουμε δημοκρατια...αυτοι ομως που απεχθάνομαι πραγματικά ειναι οι αριστεροι!!!!ειναι ολοι ιδιοι και στο στιλ και στις αποψεις και στην σκ@τοιδεολογια που παρουσιαζουν χωρις να ξερουν που τους παν τα τεσσερα και πιστευουν κιολας οτι ειναι και μπροστα...

εμεις τωρα μαζευτηκαμε σπιτακι μας. το πρωι εκκλησια, μετα στην γιαγια για καφεδακι, μετα στην πεθερα για φαι και τωρα λιγη ηρεμια επιτελους!!!σημερα αλλαζω και εβλομαδα για οσες δεν το θυμουνται...μπαινω στην 14η!!!κοριτσαρες περναει γρηγορα ο καιρος και χαμπαρι δεν το παιρνουμε!!!

ειδα και μια αλλαξιερα που ειχε η κουνιαδα μου η οποια νομιζα οτι ηταν αλλιως και δεν την ήθελα αλλα τελικά θυμομαουν μαλλον καποια αλλη...μια χαρα η αλλαξιερα οποτε την γλυτώσαμε και αυτην!!!

λιλιτακι την κουρτινα δεν το συζητώ...όταν πηγες να την παραλαβεις ή όταν σου την έφερε δεν ειπες κατι???εννοειτε οτι θα την αλλάξεις...βεβαια θα πρεπει με καποιον τροπο να αποδειξεις οτι οντως δεν ζητησες αυτην αλλά καποια άλλη...υπαρχει τροπος???

μικρουλα βασιλισσα 8 και σημερα???

μαρτζι περασε το κρυωμα ε?

καντυ πρεπει να γυρισω πισω να δω τις πατνες που ειχες ανεβασει.

πεπσι σπιτι βρηκατε?εσυ ποσες μερες μετρας για να ανεβεις???

τινκερ καλα λεν τα κοριτσια, εκμεταλλευσου την μετα φαρμακων εποχή γιατι μας έχει αποδείξει περιτρανα οτι ειναι καλή!!!γιατρο ποτε ειπες πας???

νενα - αγγελικουλα - μαρακια???

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

κοριτσαρες συμφωνω μαζι σας. και γω το ιδιο εχω αρχισει να πιστευω. αν και δεν μου αρεσουν ουτε τα ακρα ουτε και οι κινησεις απελπισιας αλλα αν δεν εχεις και αλλη επιλογη???δεν μου πολυαρεσουν αυτα τα ακραια που κανουν οι χρυσαυγιτες...ειναι λιγο βαρβαροι...αλλά οχι πιο βαρβαροι απο ολους τους υπολοιπους προδοτες που ειναι σχεδιο τους να μας αφανισουν και μαλιστα χωρις να το παρουμε και γραμμη πιστευοντας οτι εχουμε δημοκρατια...αυτοι ομως που απεχθάνομαι πραγματικά ειναι οι αριστεροι!!!!ειναι ολοι ιδιοι και στο στιλ και στις αποψεις και στην σκ@τοιδεολογια που παρουσιαζουν χωρις να ξερουν που τους παν τα τεσσερα και πιστευουν κιολας οτι ειναι και μπροστα...

εμεις τωρα μαζευτηκαμε σπιτακι μας. το πρωι εκκλησια, μετα στην γιαγια για καφεδακι, μετα στην πεθερα για φαι και τωρα λιγη ηρεμια επιτελους!!!σημερα αλλαζω και εβλομαδα για οσες δεν το θυμουνται...μπαινω στην 14η!!!κοριτσαρες περναει γρηγορα ο καιρος και χαμπαρι δεν το παιρνουμε!!!

ειδα και μια αλλαξιερα που ειχε η κουνιαδα μου η οποια νομιζα οτι ηταν αλλιως και δεν την ήθελα αλλα τελικά θυμομαουν μαλλον καποια αλλη...μια χαρα η αλλαξιερα οποτε την γλυτώσαμε και αυτην!!!

λιλιτακι την κουρτινα δεν το συζητώ...όταν πηγες να την παραλαβεις ή όταν σου την έφερε δεν ειπες κατι???εννοειτε οτι θα την αλλάξεις...βεβαια θα πρεπει με καποιον τροπο να αποδειξεις οτι οντως δεν ζητησες αυτην αλλά καποια άλλη...υπαρχει τροπος???

τινκερ καλα λεν τα κοριτσια, εκμεταλλευσου την μετα φαρμακων εποχή γιατι μας έχει αποδείξει περιτρανα οτι ειναι καλή!!!γιατρο ποτε ειπες πας???

με το καλο να κρατησεις το μωρακι σου στην αγκαλιτσα σου :D

εγω μεχρι την στιγμη που εγινε το σκηνικο με την Κανελη και τον Κασσιαδιαρη δεν ειχα ασχοληθει μαζι τους τον ιδιο τον γνωριζω καθως και την οικογενεια του επειδη καταγεται απο το χωριο μου...οταν λοιπον τοτε ακουσα τα χιλια μυρια για τον ιδιο και την οικογενεια του φρικαρα βγηκε δημοσιογραφος στην τηλεοραση και ειπε πως ο πατερας του ειναι νονος της νυχτας και πουλαει προστασια σε μαγαζια:shock::shock:δεν πιστευα στ αυτια μου:shock::shock:σοκαριστηκα απο το ψεμα και την λασπη... ο πατερας του ειναι χρονια αρρωστος και στο χωριο που ερχεται ουτε τα ποδια του δεν μπορει να παρει οχι να πουλησει και προστασια...εκει σιχαθηκα και τους δημοσιογραφους καλα εκανε και τους τα ειπε ο Μιχαλολιακος πληρωμενα τσιρακια τους πληρωνουν για να μας πασαρουν οτι θελουν τα μεγαλα κεφαλια!!!!εκει εξαγριωθηκα οπως και ολο το χωριο μου!!!!!εεε οχι να σε κοροιδευουν και για πραγματα που γνωριζεις καλυτερα απ τον καθενα!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Cherry μην παίζεις με τον πόνο μου :( κι εγώ σήμερα αυτό σκεφτόμουν. Άντε να έρθει η Τρίτη που αλλάζω εβδομάδα να δω εάν θα πάψω να είμαι κολοκύθα. Τουλάχιστον η κολοκύθα της σταχτοπούτας μετατράπηκε σε άμαξα έστω και για λίγο εμένα;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Cherry μην παίζεις με τον πόνο μου :( κι εγώ σήμερα αυτό σκεφτόμουν. Άντε να έρθει η Τρίτη που αλλάζω εβδομάδα να δω εάν θα πάψω να είμαι κολοκύθα. Τουλάχιστον η κολοκύθα της σταχτοπούτας μετατράπηκε σε άμαξα έστω και για λίγο εμένα;

ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ κι εγω σημερα το πρωι αυτο σκεφτομουν:tongue:αλλα λεω ας μην της πω τιποτα να περιμενω μεχρι την Τριτη που αλλαζει εβδομαδα:D

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Αμ τη παρήγγειλα εγώ και πήγε και τη πήρε η μαμα σήμερα πηγα να τη δω για να ξεκινήσει να τη ράβει και φρικαρα!!!
εγω μεχρι την στιγμη που εγινε το σκηνικο με την Κανελη και τον Κασσιαδιαρη δεν ειχα ασχοληθει μαζι τους τον ιδιο τον γνωριζω καθως και την οικογενεια του επειδη καταγεται απο το χωριο μου...οταν λοιπον τοτε ακουσα τα χιλια μυρια για τον ιδιο και την οικογενεια του φρικαρα βγηκε δημοσιογραφος στην τηλεοραση και ειπε πως ο πατερας του ειναι νονος της νυχτας και πουλαει προστασια σε μαγαζια:shock::shock:δεν πιστευα στ αυτια μου:shock::shock:σοκαριστηκα απο το ψεμα και την λασπη... ο πατερας του ειναι χρονια αρρωστος και στο χωριο που ερχεται ουτε τα ποδια του δεν μπορει να παρει οχι να πουλησει και προστασια...εκει σιχαθηκα και τους δημοσιογραφους καλα εκανε και τους τα ειπε ο Μιχαλολιακος πληρωμενα τσιρακια τους πληρωνουν για να μας πασαρουν οτι θελουν τα μεγαλα κεφαλια!!!!εκει εξαγριωθηκα οπως και ολο το χωριο μου!!!!!εεε οχι να σε κοροιδευουν και για πραγματα που γνωριζεις καλυτερα απ τον καθενα!!!!

Και εγώ από εκεί και μετά άλλαξα γνώμη πριν ήμουν πολύ επιφυλακτική...αλλά τώρα καλά κάνουν!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

εμανα αυριο γινοντε πορτοκαλακια και θυμαμαι την Τσερρυ που καποτε ειχε πει στην Νενα ''κοιτα εφτασες κιολας στο πορτοκαλι'' και λεω κοιτα να δεις ποτε εφτασα κι εγω!!!και σε 2 εβδομαδες και η Τσερρυ.......

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Κορίτσια, όταν σας έλεγα παραπάνω ότι όλοι αυτοί οι άθλιοι πολιτικοί που είχαμε τόσα χρόνια βοηθούν στην άνοδο του φασισμού, αυτό ακριβώς εννοούσα : ότι βλέποντας και νιώθωντας το βιασμό που μας κάνουν αρχίζουμε να υποστηρίζουμε κόμματα ακραία, αντιδραστικά και άκρως φασιστικά. Δεν πρόκειται ποτέ πάνω στην απελπισία μου να υποστηρίξω ανθρώπους που το μόνο τους όπλο είναι η βία! Είδατε εσείς να κάνουν τίποτα άλλο οι Χρυσαυγίτες; Αλήθεια, ποια είναι η πολιτική τους ακριβώς; να δέρνουν αλλοδαπούς, να ζητάνε στοιχεία ανηλικων αλλοδαπών και να μπλοκάρουν παραστάσεις;;;Κι αν βγουν στην εξουσία άραγε τι θα κάνουν; Εμένα πως θα με αντιμετωπίσουν αν με δουν να μιλάω με έναν αλλοδαπό; αν διαβάζω ένα βιβλίο που δεν τους αρέσει; αν τολμήσω να αντιμιλήσω σε καποιον από αυτούς ( τους οπαδούς); Δεν λέω ότι σε πολλά δεν έχουν δίκιο. Ο τρόπος τους όμως δεν βοηθάει κανένα....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...