Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

οταν ηταν μονος του ο αντρας μου νοικιαζε μια γκαρσονιερα που ειχε μονο σωμα λαδιου και εφυγε αρων αρων γιατι του ερχοταν το ρευμα υπερβολικο και δεν το αναβε και συνεχεια αφου δουλευε και δεν ηταν σπιτι....και να φανταστητε οτι δεν ειχε τετοια τιμη η κιλοβατορα:shock:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οταν ηταν μονος του ο αντρας μου νοικιαζε μια γκαρσονιερα που ειχε μονο σωμα λαδιου και εφυγε αρων αρων γιατι του ερχοταν το ρευμα υπερβολικο και δεν το αναβε και συνεχεια αφου δουλευε και δεν ηταν σπιτι....και να φανταστητε οτι δεν ειχε τετοια τιμη η κιλοβατορα:shock:

Σοβαρά; Κι λένε ότι είναι οικονομικά :confused: Κι εγώ για συμπληρωματική θέρμανση το θέλω και δεν ξέρω τι να πάρω. Είμαι ακόμα στο ψάξιμο. Δεν έχω και πολλές επιλογές λόγω χώρου πρέπει να πάρω κάτι σε στυλ καλοριφέρ με ποδαράκια. Και για θερμοπομπούς έχω ακούσει καλά λόγια και βγήκαν και κάτι θερμοπομποί οικολογικοί που είναι ακόμη πιο οικονομικοί αλλά δεν ξέρω αν είναι αλήθεια αυτά που λένε:rolleyes:

045141.png

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

ΜΑΡΙΟΥΛΑΚΙ δεν την κατηγορησαμε καλε προς Θεου σιγα μην μας ρωτησει κιολας η κοπελα:shock:εγω απλα ρωτησα πως το καταφερνει???

κοριτσια τα σωματα λαδιου καινε υπερβολικο ρευμα αν βαλετε ενα στην πριζα και κοιταξτε το ρολοι του ρευματος θα δειτε οτι γυριζει σαν τρελο:shock:

Κάντυ ξαγρύνησα εχθές αφού γλάρωσα όπως είπα ο αντρούλης έκανε φασαρία στη κουζίνα και ξύπνησα ε μετά ο μπέμπης δέν βολευόταν πουθενά με σακάτεψε στις κλωτσιές και έτσι κοιήθικα στις 4 το πρωί 9,30 με το ζόρι σηκώθικα γιατί ήθελα να πάω να δώ τα υφάσματα για τη κουρτίνα που ειχα παραγγήλει για να ξεκινήσει να τη ράβει η μανούλα ΑΛΛΑΑΑΑΑΑΑ σιγά μην ήταν σωστά :evil::evil::evil: εγω είχα διαλλεξει ένα ωραιότατο κιτρινάκι και η ζαβή η πωλήτρια μου έστειλε μουσταρδί:evil::evil::evil: πείτε μου ρε κορίτσια τί να κάνω δέν μπορώ άλλο να τσακώνομαι κουράστικα!!!Αλλά και 90 ? να τα αφήσω στο βρόντο???

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

ΛΙΛΙΤΑΚΙ σε ματιασαμε!!!αληθεια κοιμασαι απο τοσο νωρις μεχρι το πρωι η ξυπνας μεσα στη υχτα??μια φορα κοιμηθηκα κατα τις 10 γιατι ημουν αρρωστη και ξυπνησα 1-2 και μετα δεν μπορουσα να ξανακοιμηθω:shock:

εννοειται οτι θα την πας πισω την κουρτινα...δεν φτανει που την πληρωσες 90? σου εστειλε και οποια ηθελε αυτη......οχι βεβαια θα πας και θα της πεις οτι δεν ειναι αυτο που διαλεξα και αυτο δεν μου αρεσει δεν το θελω!!!!

ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ ειλικρινα δεν γνωριζω τα της θερμανσης για το μονο που ειμαι σιγουρη ειναι για το σωμα λαδιου το εχω ακουσει και απο αλλους αλλα ο αντρας ειναι ζωντανο παραδειγμα γι αυτο το ξερω τοσο καλα!!!

ειπες οτι εχεις κλιματιστικο???αν παρεις εναν υγραντηρα και χρησιμοποιησεις το κλιματιστικο???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καλησπερα κοριτσια!!!

Καλημερα κ απο μενα.πινω καφεδακι με τον αντρα μαζι.τελευταια κυριακη στην τριπολη κοριτσια.ακομη δεν το πιστευω οτι φευγω.

Εμεις μαρια προσπαθουμε χωρις κανενα προβλημα εδω κ 4 χρονια με 2 αποτυχημενες προσπαθειες

ελπιζω να μεινεις συντομα εγκυουλα με φυσικο τροπο και να μη χρειαστεις να κανεις αλλου ειδους προσπαθειες!!!
μαργκι μου κ εγω αν ειχα λεφτα θα εκανα ενα γλεντι με τα ολα του!μου αρεσου τα γλεντια...:Pαλλα να σου πω και κατι?αν κανουμε οικονομια ολο και κατι θα μαζεψουμε και θα καταφερουμε να κανουμε γλεντι αλλα ωσπου να μαζεψω λεφτα για να κανω γλεντι με τα ολα του θα χρονισει το μωρο:tongue: και εγω δεν θελω να καθυστερησω πολυ την βαπτιση! θελω το μωρακι μου να γινει συντομα Χριστιανο και να κοινωνει!

χαρα μου τα πονακια τα εχω ακομα αλλα η γεννα που ειναι??? δευτερα θα γεννησω 8 μερες εμειναν!

ειδες που φοβοσουν μη δεν ταιριαζει? ολα καλα λοιπον! καλοριζικια η σομπουλα χαρα μου και μην στεναχωριεσαι για τα λεφτα σημασια εχει που θα ζεσταινεστε τις κρυες νυχτες του χειμωνα εσυ,ο αντρουλης σου και το ομορφο μωρακι σας!!!

με γεια το σωμα μαρμιν μου! μαντεψε??????? σου εχω νεα απο την θεια μου για το καλοριφερ!!!επιτελους το θυμηθηκα να την ρωτησω:tongue::tongue::tongue:συγνωμη βρε αγαπη μου που αργησα αλλα ενα μυαλο το εχω η καημενη και αυτο δεν ειναι εδω! λοιπον το καλοριφερ ειναι λαδιου οχι νερου και μου ειπε οτι ειναι καλυτερο το λαδι απο το νερο γιατι μπορεις να σβησεις το καλοριφερ και να συνεχισει να δινει ζεστασια στο σπιτι γιατι το λαδι αργει να κρυωσει ενω το νερο κρυωνει γρηγορα!!! επισης μου ειπε ενα μυστηκο μπορεις λεει να βαλεις στις ραβδους του καλοριφερ αλουμινοχαρτο και εχει πολυ μεγαλυτερη αποδοση οταν ειναι σβηστο...εβαζε λεει αλουμινοχαρτο το αναβε για αρκετη ωρα μετα το εσβηνε και ομως εδινε ζεστασια για ωρες!!!:shock:κ εγω αυτο θα κανω:P

μακαρι ολα να πανε καλα και σε 8 μερουλες να εχω το αντρακι μου αγκαλιτσα! με το καλο και σε εσενα να ερθει πολυ συντομα αυτη η στιγμη!

χαχα ναι του το εχω πει:tongue: και στην μανα μου το ειπα;)

μαργκι μου στους τελευταιους μηνες της εγκυμοσυνης κουραζεσαι με το παραμικρο πιατα μονο μπορει να πλυνεις και θα νιωθεις πως εσκαβες ολη μερα:tongue: γι'αυτο δεν την κατηγορω θα δειτε και εσεις ετσι θα ειστε:P

κ εγω πρωτη φορα το ακουω:?

μαργκι μου εδω εχει αφορητη ζεστη!

χαρα μου απο τις εικονες του λαπτοπ δεν μπορω ουτε εγω να τις βαλω στο κεφε τις ανεβαζω πρωτα στο facebook και μετα μπορω να τις βαλω απο το facebook εδω....τωρα πως γινεται αυτο δεν ξερω:rolleyes:απο τις εικονες μ και κατευθειαν εδω δεν μου δινει την απιλογη επικολληση ενω αποτις εικονες του facebook μου δινει την επιλογη επικολληση

καλημερα πεπσουλα μου αντε τωρα θα μπαινεις πιο συχνα!:P

σε ευχαριστω κοριτσακι μου!!και εσυ με το καλο το μωρακι σου :D
συμφωνω μαζι σου.η αδερφη μου χρησιμοποιουσε σωμα λαδιου που ειχε το μωρο και της ηρθε παρα πολυ μεγαλο ποσο στη δεη!

Διαφημίσεις

ΛΙΛΙΤΑΚΙ σε ματιασαμε!!!αληθεια κοιμασαι απο τοσο νωρις μεχρι το πρωι η ξυπνας μεσα στη υχτα??μια φορα κοιμηθηκα κατα τις 10 γιατι ημουν αρρωστη και ξυπνησα 1-2 και μετα δεν μπορουσα να ξανακοιμηθω:shock:

εννοειται οτι θα την πας πισω την κουρτινα...δεν φτανει που την πληρωσες 90? σου εστειλε και οποια ηθελε αυτη......οχι βεβαια θα πας και θα της πεις οτι δεν ειναι αυτο που διαλεξα και αυτο δεν μου αρεσει δεν το θελω!!!!

ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ ειλικρινα δεν γνωριζω τα της θερμανσης για το μονο που ειμαι σιγουρη ειναι για το σωμα λαδιου το εχω ακουσει και απο αλλους αλλα ο αντρας ειναι ζωντανο παραδειγμα γι αυτο το ξερω τοσο καλα!!!

ειπες οτι εχεις κλιματιστικο???αν παρεις εναν υγραντηρα και χρησιμοποιησεις το κλιματιστικο???

Καλέ με 5 με 6 φορές σηκώνομαι αλλά ξανακοιμάμαι ευτυχώς......Δέν μπορώ βαρέθηκα να καυγαδίζω σάν τρελλή!!!Αλλά δέν της τη χαριζω και με άργησε και ότι ήθελε μου έστειλε Ε ΟΧΙ!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Πέρισυ μια συνάδελφος στον τόπο που ήμασταν είχε μαζί και το γιο της και η γυναίκα ήθελε επιπλέον θέρμανση από αυτή που έβγαζε το κλιματιστικό. Ετσι, πήρε καλοριφέρ λαδιού και το χρησιμοποίούσε κυρίως βραδινές ώρες. Οταν της ήρθε ο λογαριασμός της ήρθε κόλπος......Ενώ οι υπόλοιποι είχαν πληρώσει γύρω στα 80 ευρώ αυτή πλήρωσε πολλά περισσότερα ( γύρω στο 200άρι)!!! Εκτοτε δεν το ξανάβαλε.....Απόδοση και ζέστη είχε αλλά ήταν οικονομικά ασύμφορο!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Λιλιτάκι, γύρισέ την πίσω. Ελεος πια! Σιγά μην κρατήσεις κάτι που δεν παρήγγειλες!

Να σας πω: γιατί δεν επιτρέπεται το τουρσί; Η μαμά μου έφερε τουρσί πιπεριές, δοκίμασα μία κι έπαθα πλάκα. Ηταν πολύ ωραία....θα έτρωγια κι άλλες αλλά σας θυμήθηκα.

Α, παρατηρώ ότι δεν με τραβάει καθόλου, όπως παλιά, το χοιρινο!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κορίτσια, όσοι την είδαν τη σόμπα, τρελάθηκαν. Αν ζεσταίνει και τόσο όσο είναι η ομορφιά της, χαλάλι τα λεφτά! Απλά, ξέρετε τι σκέφτομαι; Οτι αυτοί οι αχρείοι μόλις δουν ότι ο κόμος στρέφεται σε ξύλα, θα αυξήσουν την τιμή τους βάζοντας φόρο πάλι. Το ίδιο δεν έκαναν και σε αυτούς που γύρισαν τα αμάξια τους σε υγραέριο; Είναι απατεώνες οι άνθρωποι και έχουν βαλθεί να μας συνθλίψουν....Νομίζω πως δεν μας αφήνουν πολλά περιθώρια να δράσουμε ελελυθερα πια.....Αισθάνομαι πως ζω σε ανελεύθερο καθεστώς!!! Κρατος δημοκρατικό, κράτος πρόνοιας δεν υφίσταται πλέον....Και η άνοδος του φασισμού καλά κρατεί, εξαιτίας εκείνων που δεν διαφυλλατουν τη δημοκρατία και τα δικαιώματά μας!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Το κλιματιστικό θα το χρησιμοποιήσω σίγουρα απλά δε φτάνει για όλο το σπίτι και ήθελα κάτι συμπληρωματικό η αλήθεια είναι πως είναι πολύ οικονομικό και πολύ καλό πέρσι με υπό το μηδέν θερμοκρασίες με αυτό την έβγαλα και ελάχιστο πετρέλαιο κυρίως για μπάνιο. Κάναμε τη βλακεία και το πήραμε 12αρι γιατί τότε το σκεφτόμασταν μόνο για κρύο που να ξέραμε να πέρναμε 18αρι ή και μεγαλύτερο :( στερνή μου γνώση ... Αν ήταν παλιό θα το αντικαθιστούσα χωρίς δεύτερη σκέψη αλλά δεν το έχουμε πολλά χρόνια είναι κλάσης α και ινβερτερ και καλή μάρκα και δε θέλω να το αλλάξω. Θα δω τι θα κάνω. Μάλλον θα περιμένω να πιάσουν τα κρύα να το ανάψω και να δω τι θα γίνεται στο δωμάτιο του μικρού και μετά να αποφασίσω (το δικό μας έχει κλιματιστικό)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια, όσοι την είδαν τη σόμπα, τρελάθηκαν. Αν ζεσταίνει και τόσο όσο είναι η ομορφιά της, χαλάλι τα λεφτά! Απλά, ξέρετε τι σκέφτομαι; Οτι αυτοί οι αχρείοι μόλις δουν ότι ο κόμος στρέφεται σε ξύλα, θα αυξήσουν την τιμή τους βάζοντας φόρο πάλι. Το ίδιο δεν έκαναν και σε αυτούς που γύρισαν τα αμάξια τους σε υγραέριο; Είναι απατεώνες οι άνθρωποι και έχουν βαλθεί να μας συνθλίψουν....Νομίζω πως δεν μας αφήνουν πολλά περιθώρια να δράσουμε ελελυθερα πια.....Αισθάνομαι πως ζω σε ανελεύθερο καθεστώς!!! Κρατος δημοκρατικό, κράτος πρόνοιας δεν υφίσταται πλέον....Και η άνοδος του φασισμού καλά κρατεί, εξαιτίας εκείνων που δεν διαφυλλατουν τη δημοκρατία και τα δικαιώματά μας!!!

Μαρτζι καλά τα λες κι εγώ ώρες ώρες έχω την αίσθηση ότι θελουν να μας αφανήσουν. Και δεν τα έχω με τους τροϊκανούς και τους λοιπούς τόσο όσο με τους δικούς μας τους προδότες. Σήμερα άκουσα το Σαμαρά πόσο λυπάται και σκέφτεται τον ελληνικό λαό και στο τσακ ήμουν να το μουτσώσω. Τόσο πολύ μας σκέφτεται που δεν έκοψε ούτε λεπτό από το παχουλότατο μισθουλάκο του και των λοιπών ενώ από εμάς όχι μόνο κόβει αλλά μας βάζει να πληρώνουμε και παραπάνω στα χάπια. Αν δεν έχεις ή δε θες πάρε ότι σου σερβίρει το κράτος και αν δε σε πιάσουν ας ψοφήσεις σκασίλα τους.

Υγ. αυτό για το Σαμαρά ισχύει για όλους τους πολιτικούς ανεξαρτήτως παράταξης για να μην παρεξηγηθώ;)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Χρόνια τώρα ζούμε κάτω απο μή Δημοκρατικό καθεστώς margi μου δυστηχώς!!!Απλά τώρα αρχίζουμε να το αντιλαβανόμαστε!!!:confused:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Μαρτζι καλά τα λες κι εγώ ώρες ώρες έχω την αίσθηση ότι θελουν να μας αφανήσουν. Και δεν τα έχω με τους τροϊκανούς και τους λοιπούς τόσο όσο με τους δικούς μας τους προδότες. Σήμερα άκουσα το Σαμαρά πόσο λυπάται και σκέφτεται τον ελληνικό λαό και στο τσακ ήμουν να το μουτσώσω. Τόσο πολύ μας σκέφτεται που δεν έκοψε ούτε λεπτό από το παχουλότατο μισθουλάκο του και των λοιπών ενώ από εμάς όχι μόνο κόβει αλλά μας βάζει να πληρώνουμε και παραπάνω στα χάπια. Αν δεν έχεις ή δε θες πάρε ότι σου σερβίρει το κράτος και αν δε σε πιάσουν ας ψοφήσεις σκασίλα τους.

Υγ. αυτό για το Σαμαρά ισχύει για όλους τους πολιτικούς ανεξαρτήτως παράταξης για να μην παρεξηγηθώ;)

Και γιατί δέν μούτζωσες??????????

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Εγώ, Μαρμίν, τον μούτζωσα! Κι αυτόν μουτζώνω και τη συγκυβέρνησή του αλλά και όλους εμάς που τους αφήνουμε να παίζουν με τις ζωές μας....

Λυπάται ο "κύριος" και ο κάθε κύριος.......Αυτό που λες.....Αν μας λυπάσαι τόσο, σταμάτα να ζεις με τον τεράστιο μισθό σου και πάρε μια απόφαση όλοι οι πολιτικοί να πληρωνονται για όσο κρατήσει η κρίση με 800 κι όχι με 20000 το μήνα. Οποιος αγαπάει την πατρίδα και θέλει να παλέψει για αυτή, ας παλέψει με τόσα ευρώ και αν θέλει ας ασκήσει και το επαγγελμά του.....Δεν κατάλαβα δηλαδή......Κι εγώ ωραία θα λυπόμουν τους δύστυχους Ελληνες αν είχα ένα εισόδημα 300 χιλιάδων το χρόνο, 20 σπίτια, 17 οικοπεδα και καταθέσεις έξω.....Δεν θέλω να τους βλέπω....Κανέναν τους.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...