Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

μπράβο λιλιτάκι!!!αγόραρο έχετε τελικά???και μεις κανονίζαμε προξενιά!!!!γερό να είναι και οτι να ναι....με το καλο για ολες τις κοπέλες έγκυες και μη!!!!πώς πέρασες εκεί που πήγες?ξέρω διαβάζεις τώρα όλα αυτα που δεν είδες που γράφαμε...θα δω μετα την απάντησή σου!!!:)

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μπράβο λιλιτάκι!!!αγόραρο έχετε τελικά???και μεις κανονίζαμε προξενιά!!!!γερό να είναι και οτι να ναι....με το καλο για ολες τις κοπέλες έγκυες και μη!!!!πώς πέρασες εκεί που πήγες?ξέρω διαβάζεις τώρα όλα αυτα που δεν είδες που γράφαμε...θα δω μετα την απάντησή σου!!!:)

Ναι είδες μας την έκανε το πισπιρίγκι μας αγόραρος και τα προσόντα μας βαρβάτα χαχαχαχαχα!!!Πέρασα πολύ ωραία κοριτσάκι ήμουν με τον αντρούλη μου οι δυό μας και ηρεμίσαμε μπανάκια πρωί απόγευμα βόλτες και ύπνο πολύ!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

τσέρι και γω το διάβασα το βιβλίο της Νικολούλη μέσα σε 5 ωρίτσες (γιατί μαρέσει να γυρίζω πίσω τις σελίδες και να ξαναδιαβαζω τα κομμάτια που μου αρέσουν). Αν και είχα παρακολουθήσει τις εξελίσεις από την εκπομπή της, το βιβλίο αποκάλυπτε κι άλλες λεπομέρειες...

Σήμερα οι θηλές μου με πονάνε και με φαγουρίζουν... τι γίνεται ρε κορίτσια, τι είναι πάλι αυτό? Λέτε να είναι παρενέργεια από κλομιφένη???

Μάρτζι μπράβο άντε λίγες μερούλες έμειναν (που για σένα σίγουρα είναι ατέλειωτες) και ελπίζω ότι η Παναγίτσα μας θα κάνει το θαύμα της είναι και 15Αύγουστος και πιστεύω και η ντεππα και εσύ και η τσέρρυ και όποια άλλη περιμένει τώρα κοντά να δείτε μια υψηλή χοριακή

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

τσέρι και γω το διάβασα το βιβλίο της Νικολούλη μέσα σε 5 ωρίτσες (γιατί μαρέσει να γυρίζω πίσω τις σελίδες και να ξαναδιαβαζω τα κομμάτια που μου αρέσουν). Αν και είχα παρακολουθήσει τις εξελίσεις από την εκπομπή της, το βιβλίο αποκάλυπτε κι άλλες λεπομέρειες...

Σήμερα οι θηλές μου με πονάνε και με φαγουρίζουν... τι γίνεται ρε κορίτσια, τι είναι πάλι αυτό? Λέτε να είναι παρενέργεια από κλομιφένη???

Σε τι φάση είσαι; Ξεκίνησες κι άλλο κύκλο με κλομιφαίν;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Τα δικά μου τώρα. Μού πήραν 8 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν τα 2 μόνο.....Η εμβρυοματαφορά έγινε την Παρασκευή και 8 Αυγούστου πάω για χοριακή. Το άγχος μου έχει χτυπήσει κόκκινο. Από το κρεβάτι στον καναπέ είμαι από το φόβο μην μου φύγουν!!! Με τον άντρα μου δεν μιλιόμαστε! Μαλώσαμε χθες για τους γονείς του και με στενοχώρησε δίχως λόγο. Τέτοιος είναι! Δεν του δίνω σημασία. Εκεί που με προσέχει όσο τίποτα στον κόσμο, εκεί κάνει μία κουτσουλιά και τα χαλάει όλα.

Ας τον άφήσω όμως αυτόν στον κόσμο του. εμένα με ενδιαφέρει να είναι μέσα μου τα δύο εμβρυάκια ή έστω το ένα!

Αν δε μαλώσετε τώρα πότε θα μαλώσετε;;) Λογικό το βρίσκω εσύ με τέτοια ταλαιπωρία τόσες ορμόνες και τώρα το άγχος για τα αποτελέσματα και ο άντρας σου μία από τα ίδια (εκτός από τις ορμόνες) φαντάζομαι κ το δικό του άγχος τα νεύρα σας τσατάλια:oops::oops: Υπομονή όλα θα στρώσουν... Εγώ να δεις τι του σούρνω όταν με πιάνουν τα ορμονικά μου:tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Σε τι φάση είσαι; Ξεκίνησες κι άλλο κύκλο με κλομιφαίν;

Στις 10 αυγούστου θα ξεκινήσω ντουφαστόν για να αδιαθετήσω και μόλις αδιαθετήσω από 2η μέρα περιόδου ξεκινάω 2ο κύκλο με κλομιφέν. Χωρίς ντουφαστόν δεν αδιαθετώ από μόνη μου, δυστυχώς δεν έχω καθόλου περίοδο χωρίς να πάρω χάπια... ούτε περίοδο έχω, ούτε ωορρηξία κάνω...

Στις 10 αυγούστου θα ξεκινήσω ντουφαστόν για να αδιαθετήσω και μόλις αδιαθετήσω από 2η μέρα περιόδου ξεκινάω 2ο κύκλο με κλομιφέν. Χωρίς ντουφαστόν δεν αδιαθετώ από μόνη μου, δυστυχώς δεν έχω καθόλου περίοδο χωρίς να πάρω χάπια... ούτε περίοδο έχω, ούτε ωορρηξία κάνω...

Τώρα που πήρες κλομιφαίν δεν έκανες καλή ωορρηξία σωστά; Απλά αναρωτιέμαι αφου δεν έχεις καθόλου περίοδο χωρίς χάπια πριν ξεκινήσεις ντουφαστόν για να σου έρθει η περίοδος κάνεις χοριακή; Πώς ξέρεις δηλαδή σε κάθε κύκλο ότι όντως δεν έκανες ωορρηξία;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Κοριτσάκια έκανα το Β επιπέδου αγόρι τελικά το μωράκι μου :-) όλα πολύ καλά με το μωρό είναι 635gr και έχουμε απόκληση 10 ημέρες από την ηλικία κύησης με τον υπέρυχο είναι βαρβάτο το αγόρι μου χιχιχιχι!!!Αλλά όλα οκ είπε ο γιατρός το πολύ πολύ να γεννήσω νωρήτερα!!!Αύριο πάω και για την καμπύλη ζαχάρου!!!Αυτά τα νέα μου τώρα θα κάτσω να διαβάσω και τα δικά σας 10 μέρες είναι πολλές που έλειψα!!!

welcome_17a.gifλιλιτακι μου

NEW-BABY--12619.gif τελικα!!! και εγω εγραψα στην λιστα κοριτσι;) θα βγει και βαρβατος:Pμε το καλο να τον παρεις αγκαλιτσα!!! καμπυλη ζαγχαρου ε? μπλιαχχχχχχχχχχχχχχχχ περιμενω να μου πεις εντυπωσεις!!!εγω 2 φορες την εκανα σε αυτη την εγκυμοσυνη και κοντεψα να πεθανω δεν το αντεχα με τιποτα!!!!!!καλα αποτελεσματα χαρα μ να εχεις!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Τα δικά μου τώρα. Μού πήραν 8 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν τα 2 μόνο.....Η εμβρυοματαφορά έγινε την Παρασκευή και 8 Αυγούστου πάω για χοριακή. Το άγχος μου έχει χτυπήσει κόκκινο. Από το κρεβάτι στον καναπέ είμαι από το φόβο μην μου φύγουν!!! Με τον άντρα μου δεν μιλιόμαστε! Μαλώσαμε χθες για τους γονείς του και με στενοχώρησε δίχως λόγο. Τέτοιος είναι! Δεν του δίνω σημασία. Εκεί που με προσέχει όσο τίποτα στον κόσμο, εκεί κάνει μία κουτσουλιά και τα χαλάει όλα.

Ας τον άφήσω όμως αυτόν στον κόσμο του. εμένα με ενδιαφέρει να είναι μέσα μου τα δύο εμβρυάκια ή έστω το ένα!

μαργκι μου ολα καλα θα πανε θα το δεις!!!προσπαθησε οσο μπορεις να μην αγχωνεσαι:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

και εγω θα παω αυριο κοριτσια για απλες εξετασεις αιματος και ουρων ειμαι πολυ περιεργη ποσο θα κατεβηκε ο αιματοκριτης μου γιατι για να ανεβηκε αποκλειεται!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

και εγω θα παω αυριο κοριτσια για απλες εξετασεις αιματος και ουρων ειμαι πολυ περιεργη ποσο θα κατεβηκε ο αιματοκριτης μου γιατι για να ανεβηκε αποκλειεται!!!

άσε εγώ αιματοκρίτη από την αρχή είχα 31,9 μετά με πείραξε και ο σίδηρος και μου τον άλλαξε η γυναικολόγος μου αλλά και πριν δυο βδομάδες που έκανα πάλι 31,9 άσε που ξεχνάω να τον πάρω κι όλας και κάποιες μέρες δεν τον πήρα επίτηδες γιατί πολύ δυσκοιλιότητα βρε παιδί μου... Στις 24 του μηνός που έχω ραντεβού θα τις πω να ξανακάνω αιματοκρίτη γιατί δεν της είπα ότι έκανα και είναι τόσο χαμηλός

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

marioula1234 (αγορακι) Π.Η.Τ=25/10/2012

lilitaki (αγορακι) Π.Η.Τ=3/12/2012

marmin (αγορακι) Π.Η.Τ= 06/12/2012

luna82 (αγορακι) Π.Η.Τ=09/01/2013

aggelikaki ( ??? ) Π.Η.Τ=

nena38 ( ??? ) Π.Η.Τ= 6/3/2013

γεμίσαμε αγοράκια τελικά ε; Λες μαριούλα να μας κάνει καμιά έκπληξη κι εμάς και να είναι κοριτσάκι:tongue: άσε που εμένα από την αυχενική ακόμα μου το είχε πει

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

άσε εγώ αιματοκρίτη από την αρχή είχα 31,9 μετά με πείραξε και ο σίδηρος και μου τον άλλαξε η γυναικολόγος μου αλλά και πριν δυο βδομάδες που έκανα πάλι 31,9 άσε που ξεχνάω να τον πάρω κι όλας και κάποιες μέρες δεν τον πήρα επίτηδες γιατί πολύ δυσκοιλιότητα βρε παιδί μου... Στις 24 του μηνός που έχω ραντεβού θα τις πω να ξανακάνω αιματοκρίτη γιατί δεν της είπα ότι έκανα και είναι τόσο χαμηλός

εγω ξεκινησα με 39 νομιζω και στις 5 ιουλιου που εκανα την τελευταια μου εξεταση ειχα 34:shock: καθε φορα και πιο κατω πηγαινει!!!οχι τιποτα αλλο θα γεννησω με καισαρικη κιολας και δεν θελω να μου βαλουν αιμα

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...