Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Lilitaki καλα ειμαι σας διαβαζω και σας χαιρομαι.

Μαρμιν δεν βρηκαμε ακομη σπιτι. Ψαχνουμε. Εννοειται οτι σας διαβαζω και θα μπαινω πιο συχνα αρκει να εχω νεα.

Βρε Καντυ εγω δεν θα εχω υποχρεωσεις οποτε θα σε πηγαινω εγω οπου θελεις.

Εσύ θα είσαι ήδη έγκυος οπότε θα κοιτάς και για σένα;)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μόλις έφαγα κι άλλη φλασιά τα κουκου κάνουν εκποίηση και έχουν 40% και πάνω έκπτωση. Έχει και επώνυμες προίκες αλλά επειδή ήταν με παπλωματάκι και δε με πολυενδιέφεραν δε ρώτησα. Αν θέλει κάποια μπορώ να δω σχέδια και τιμές και να σας πω.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Πότε δηλαδή υπολογίζεις να τα πάρεις; Εάν έχω σαραντήσει δεν υπάρχει πρόβλημα θα το αφήσω λίγο στη μαμά ή θα το πάρω κι αυτό μαζί μου να πάρει και τον αέρα του και θα πάμε σιγά το πρόβλημα. Άλλωστε αυτό το μαγαζί στην Ηλιούπολη που λέμε είναι πολύ κοντά. Αν και για προίκες νομίζω ότι πάνω κάτω ίδιες τιμές έχουν όλες αν θες να πάρεις τα σετ. Ίσως βρεις κάπως πιο οικονομικές στο http://beboulino.gr/ και αυτές μπορείς να τις παραγγείλεις και μέσω ίντερνετ

Όταν λες αν θα πρέπει να πάρεις κι άλλη εννοείς λόγω διδύμων;

απο Δεκεβρη-Ιανουαριο τοτε θα ψωνησω οποτε σιγουρα δεν θα μπορεις:cry::cry:

και ειναι απολυτα λογικο περιμενεις το μωρακι σου πως και πως και μολις ερθει θα τρεχεις μαζι μου:shock:του μπεμπουλινο τις εχω δει και δεν μ αρεσουν καθολου:rolleyes:

μαλλον θα καταληξω στις disney και θα παρω η τον μυκι με την μινι η τον γουινι και την γουινενα(δεν ξερω πως ειναι στο θηλυκο)

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Κορίτσια αυτό ήταν για μένα πάω για νανάκια Καληνύχτα σε όλες και φιλάκια στις κοιλίτσες φουσκωμένες και μή γιατί σύντομα και οι ξεφούσκωτες θα γεμίσουν με το θαύμα της ζωής!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Καληνύχτα λιλιτάκι.

Κάντυ ας δούμε πρώτα πότε θα γεννήσω και βλέπουμε. Όντως Δεκέμβρη χλωμό το βλέπω γιατί θέλω οπωσδήποτε να σαραντήσω πρώτα και μετά να βγω από το σπίτι. Έχουμε πάντως καιρό μέχρι τότε.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

marmin μαγαζια στο κεντρο δεν τα ηξερα καθολου...αλλα ολο ποηροφοριες ειστε ρε κοριτσια πρεπει να εχουμε και μπλοκακι διπλα για να σημαιωνουμε!!!

μαρμιν στο μαγαζι που πηγα αυτα που λες τα ειχε στις τιμες που ειπες αλλα χωρις να εχει καποια εκπτωση!!!συγκεκριμενα το νπαρκοκρεββατο που αναφερεις με 2 θεσεις με αλλαξιερα, κουνουπιερα και παιχνιδια εχει 70!!!που βεβαια εμενα δεν μαρεσει η αλλαξιερα πανω στο κεφαλι του μωρου...θα παρω την απλη των 2 θεσεων που κανει 55!!!και σου μιλαω για τιμες σημερινες χωρις εκπτωσεις χωρις τιποτα!!!

αλλα στα κουκου πρεπει να περασω μια βολτα...

καντυ ελα εσυ ως εδω και θα δουμε τι θα κανουμε...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Κορίτσια αυτό ήταν για μένα πάω για νανάκια Καληνύχτα σε όλες και φιλάκια στις κοιλίτσες φουσκωμένες και μή γιατί σύντομα και οι ξεφούσκωτες θα γεμίσουν με το θαύμα της ζωής!!!

να σου κανω μια χαζη ερωτηση??τωρα θα πεσεις στο κρεβατι και θα κοιμηθεις???εγω αν πεσω πριν τη 1 θα σηκωθω για κτουρημα 30 φορες θα γυριζω στο κρεβατι μια απο δω και μια απο κει και στο τελος θα με πιασουν τα νευρα μου και δεν θα καταφερω να κοιμηθω!!!εσυ πως το κανεις αυτο???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

λιλιτακι πλακωθηκες να τα κανεις ολα σημερα και δες τα αποτελεσματα!!! νύσταξες!!!αντε καληνυχτα κοριτσακι...θα τα πουμε αυριο το πρωι που αλλαζω και εβδομαδα;)

28xYp3.png

Διαφημίσεις

marmin μαγαζια στο κεντρο δεν τα ηξερα καθολου...αλλα ολο ποηροφοριες ειστε ρε κοριτσια πρεπει να εχουμε και μπλοκακι διπλα για να σημαιωνουμε!!!

μαρμιν στο μαγαζι που πηγα αυτα που λες τα ειχε στις τιμες που ειπες αλλα χωρις να εχει καποια εκπτωση!!!συγκεκριμενα το νπαρκοκρεββατο που αναφερεις με 2 θεσεις με αλλαξιερα, κουνουπιερα και παιχνιδια εχει 70!!!που βεβαια εμενα δεν μαρεσει η αλλαξιερα πανω στο κεφαλι του μωρου...θα παρω την απλη των 2 θεσεων που κανει 55!!!και σου μιλαω για τιμες σημερινες χωρις εκπτωσεις χωρις τιποτα!!!

αλλα στα κουκου πρεπει να περασω μια βολτα...

καντυ ελα εσυ ως εδω και θα δουμε τι θα κανουμε...

Πολύ καλά τα βρήκες τότε γιατί εγώ που κοίταξα και σε αλλα επώνυμα και στα τζάμπο ήταν αρκετά πιο ακριβά τα παρκοκρέβατα για να μην πω για τις μπανιέρες αλλαξιέρες που είναι στα 70, 80 ευρώ. Μόνο στο πρενατάλ στο εμπορικό στα ικέα είχε μία στα 50 πριν καμιά εικοσαριά μέρες που πήγαμε αλλά ήταν σε προσφορά. Άρα τα μαγαζιά σας δεν είναι και τόσο ακριβά εκεί. Μήπως το μαγαζί που είπες ότι τα βρήκες είναι το avanti babini;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Τσερρυ στα κουκου στη γωγούση στη Σταυρούπολη να πας τα ξέρεις έτσι; μόνο εκεί έχει τουλάχιστον από δυτικά και κέντρο που είδα εκεί στα ανατολικά δεν ξέρω τι γίνεται

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

ε καλα μαρμιν εισαι απαιχτη!!!ναι αυτο ειναι!!!και μπανιερακι που ειδαμε με αλλαξιερα εκανε 55ε που ειναι ομως σπαστη και κλεινει και εχει και θεση απο κατω, ενα ραφακι δηλαδη.

28xYp3.png

η πιο ακριβη που ειδα παρομοιες και σε αλλα καταστηματα εχει 75ε. με τα 2 συρταρακια...αλλα δεν νομιζω οτι ενα μωρο χρειαζεται ολα αυτα τα συρταρια για ενα μπανιο.

καντυ δεν ειδα ακομα τιποτα. θα βγω τωρα γιατι εχω δουλεια και μετα ισως προλαβω να ριξω μια ματια...αλλιως αυριο. θα σας καληνυχτισω γιατι δεν ξερω αν θα ξαναμπω. φιλια στις κοιλιτσες

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...