Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

μαρμιν το μαγαζι που λες στην ηλιουπολη πως το λενε;ειναι αγτο που μου ειπες με 70ε κρεββατακι;κ τελικα εχει εκπτωσεις τον φεβρουαριο;βεβαια θα μου πεις τι εκπτωσεις με 70%;

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια φύγαμε στις 12 και γυρίσαμε πριν μια ώρα. Τα ποδαράκια μου πονάνε αλλά χαλάλι. Πήγαμε και στο κόσμος και έφαγα ένα παγωτάκι μούρλια. Πήραμε και ένα πολύ ωραίο σώμα σαν αερόθερμο για το μπάνιο 25 ευρωπουλάκια για να μην κρυώνουμε το χειμώνα που θα κάνουμε μπάνιο. Πήγαμε επίσης και είδαμε διάφορα σώματα για το σπίτι και έχω καταμπερδευτεί :confused: έχουμε κλιματιστικό στο σαλόνι και στην κρεβατοκάμαρα αλλά ήθελα κάτι ακόμα που να μπορείς να το μετακινήσεις για να ζεσταίνει και στο χωλ και το δωμάτιο του μωρού.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

μαρμιν το μαγαζι που λες στην ηλιουπολη πως το λενε;ειναι αγτο που μου ειπες με 70ε κρεββατακι;κ τελικα εχει εκπτωσεις τον φεβρουαριο;βεβαια θα μου πεις τι εκπτωσεις με 70%;

Ναι τσέρρυ αυτό είναι. Τώρα το έχει 80? αλλά ρώτησα και δεν έχει σε άσπρο τίποτα. Αν θυμάμαι καλά άσπρο δεν το ήθελες; Επίσης έχει λίκνα - αν και μάλλον εσύ δεν θες αφού χωράει το κρεβάτι δίπλα σου - 70? μαζί με το στρωματάκι και κουνιέται κι όλας. Το έχει σε τρία χρώματα και το έχω ερωτευτεί αλλά ο άντρας μου δεν το πολυθέλει επειδή είναι μόνο για έξι μήνες. Η αλήθεια κι εγώ είμαι διστακτική για τον ίδιο λόγο. Επίσης πιστεύω πως ο πραγματικός λόγος είναι ότι φοβάται πως δεν θα τον αφήνουμε να κοιμηθεί το βράδυ και σκέφτεται πως θα πηγαίνει στη δουλειά του. Μου είπε ότι όλη την ημέρα δεν τον πειράζει να τον έχω στο πόδι και να κάνει όλες τις δουλειές και να κρατάει το παιδί για να ξεκουράζομαι εγώ αλλά τουλάχιστον να κοιμάται το βράδυ για να πηγαίνει στη δουλειά. Έτσι κι αλλιώς ζήτημα να κοιμάται έξι ώρες το βράδυ στην πολύ καλύτερη περίπτωση. Δίκαιο το βρίσκω

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Cherry αυτό είναι 20 ήμερο προσφορών σίγουρα θα έχει εκπτώσεις και τον Φεβρουάριο γιατί κι εμείς το κρεβατάκι στις εκπτώσεις του Αυγούστου το κλείσαμε. Επίσης αυτή την περίοδο έχει παρκοκρέβατα νομίζω 60? το πιο ακριβό με δύο ορόφους δηλαδή και για νεογέννητο και αλλαξιέρα επάνω. Έχει καλαθούνες ολοκληρωμένες με 65? μπανιέρα αλλαξιέρα στα 50? ρηλάξ νομίζω πάλι στα 50. Από καρότσια, καθισματάκια πορτ μπεμπέ δεν έχει ποικιλία. Έχει προίκες αλλά και πάλι με την έκπτωση βγαίνουν νομίζω στα 70?.

Αν σε ενδιαφέρει κάτι πες μου να μάθω.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

γεια σας κοριτσακια και απο μενα. Αγγελικακι αντε εγινε και λιγο ροζ η λιστα. Τωρα σειρα εχει η Μαρτζι και η Καντυ............... Αντε να παιρνουμε και οι υπολοιπες σειρα. Πρωτα θα αποκαταστησω την Τινκερ και την s- maria και μετα εγω

ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ με το καλο να τα φορεσει τα ρουχαλακια της η κουκλιτσα σου!!!!

ΜΑΡΤΖΙ μεγεια η σομπα!!!

κοριτσια θελω κι εγω τοσο οικονομικα!!!!!!!αλλα και να ερθω δεν ξερω καν που ειναι αυτα τα μαγαζια!!!!!και ανθελω να ψωνησω κατι συνηθως στο κοσμος παω αφου δεν ξερω πουθενα αλλου:cry:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ με το καλο να τα φορεσει τα ρουχαλακια της η κουκλιτσα σου!!!!

ΜΑΡΤΖΙ μεγεια η σομπα!!!

κοριτσια θελω κι εγω τοσο οικονομικα!!!!!!!αλλα και να ερθω δεν ξερω καν που ειναι αυτα τα μαγαζια!!!!!και ανθελω να ψωνησω κατι συνηθως στο κοσμος παω αφου δεν ξερω πουθενα αλλου:cry:

Έλα εσύ βρε χαζό και θα σε πάμε έτσι θα σε αφήσουμε ;) Επίσης τώρα που το σκέφτομαι όταν έρθει η ώρα θα κάνεις με μια λίστα για το τι θες και θα ρωτήσουμε να σε πούμε. Εσύ έτσι κι αλλιώς κούνιες έχεις τι άλλο θα χρειαστείς; Αυτά τα μαγαζιά που είπα στο κέντρο είναι πολύ εύκολο να τα βρεις αλλά και πρώτα ο Θεός καλά να είμαι θα σε πάω τι στενοχωριέσαι;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

γεια σας κοριτσακια και απο μενα. Αγγελικακι αντε εγινε και λιγο ροζ η λιστα. Τωρα σειρα εχει η Μαρτζι και η Καντυ............... Αντε να παιρνουμε και οι υπολοιπες σειρα. Πρωτα θα αποκαταστησω την Τινκερ και την s- maria και μετα εγω

Καλησπέρα pepsi τι κάνεις?

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Έλα εσύ βρε χαζό και θα σε πάμε έτσι θα σε αφήσουμε ;) Επίσης τώρα που το σκέφτομαι όταν έρθει η ώρα θα κάνεις με μια λίστα για το τι θες και θα ρωτήσουμε να σε πούμε. Εσύ έτσι κι αλλιώς κούνιες έχεις τι άλλο θα χρειαστείς; Αυτά τα μαγαζιά που είπα στο κέντρο είναι πολύ εύκολο να τα βρεις αλλά και πρώτα ο Θεός καλά να είμαι θα σε πάω τι στενοχωριέσαι;

οταν θα ειναι καιρος να τα παρω εσυ θα εχεις το θαυματακι σου στην αγκαλια σου σιγα μην καθησεις να ασχοληθεις μαζι μου!!!!το πολυ πολυ αν κανονισω να ερθω να μου πειτε διευθυνσεις και να παω με πλοηγο:cool:

ναι εγω κουνιες εχω θελω προικες σεντονακια και γενικα ολα αυτα που χρειαζοντε φορμακια εσωρουχακια πανες κλπ βεβαια αρκετα απο αυτα θα παρω και απο τα jumbo αλλα αν εχει τοσο καλες τιμες γιατι να μην παρω κι απο εκει:rolleyes:

να σας ρωτησω και κατι αλλο...θα μου δωσουν καρεκλα φαγητου θα πρεπει να παρω κι αλλη???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

οταν θα ειναι καιρος να τα παρω εσυ θα εχεις το θαυματακι σου στην αγκαλια σου σιγα μην καθησεις να ασχοληθεις μαζι μου!!!!το πολυ πολυ αν κανονισω να ερθω να μου πειτε διευθυνσεις και να παω με πλοηγο:cool:

ναι εγω κουνιες εχω θελω προικες σεντονακια και γενικα ολα αυτα που χρειαζοντε φορμακια εσωρουχακια πανες κλπ βεβαια αρκετα απο αυτα θα παρω και απο τα jumbo αλλα αν εχει τοσο καλες τιμες γιατι να μην παρω κι απο εκει:rolleyes:

να σας ρωτησω και κατι αλλο...θα μου δωσουν καρεκλα φαγητου θα πρεπει να παρω κι αλλη???

Πότε δηλαδή υπολογίζεις να τα πάρεις; Εάν έχω σαραντήσει δεν υπάρχει πρόβλημα θα το αφήσω λίγο στη μαμά ή θα το πάρω κι αυτό μαζί μου να πάρει και τον αέρα του και θα πάμε σιγά το πρόβλημα. Άλλωστε αυτό το μαγαζί στην Ηλιούπολη που λέμε είναι πολύ κοντά. Αν και για προίκες νομίζω ότι πάνω κάτω ίδιες τιμές έχουν όλες αν θες να πάρεις τα σετ. Ίσως βρεις κάπως πιο οικονομικές στο http://beboulino.gr/ και αυτές μπορείς να τις παραγγείλεις και μέσω ίντερνετ

Όταν λες αν θα πρέπει να πάρεις κι άλλη εννοείς λόγω διδύμων;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Lilitaki καλα ειμαι σας διαβαζω και σας χαιρομαι.

Μαρμιν δεν βρηκαμε ακομη σπιτι. Ψαχνουμε. Εννοειται οτι σας διαβαζω και θα μπαινω πιο συχνα αρκει να εχω νεα.

Βρε Καντυ εγω δεν θα εχω υποχρεωσεις οποτε θα σε πηγαινω εγω οπου θελεις.

Επίσης σκέφτηκα και το άλλο μπορώ να τα δω πριν γεννήσω. Θυμήθηκα άλλο ένα μαγαζί στην Ι. Δραγούμη που έχει τιμές βιοτεχνίας μπορώ να δω αν έχει προίκες και σε τι τιμή. Επίσης υπάρχει και το Mama Natura στη Βενιζέλου. Άκου τα κι εσύ Τσέρρυ, το ξέρεις αυτό το μαγαζί;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...