Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Κι εγώ, Νένα, λόγω γηρατειών δεν έκανα ποτέ τατουάζ......Οσο σκέφτομαι γερασμένο δερμα με τατού.......πω,πω δεν αντέχεται!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καντυ οχι μο.ο επιπλα ειδαμε ρωτησαμε κ για το στρωμα επειδη ακουγο.ται διαφορετικα πραγματα. Φυσθκα πρωτα γα ρωτησω γιατρους κ στο τελος θα αποφασισω. Αγορασα κ το πρωτο μας φορμακι νουμερο μηδεν!!!πηρα ενα μονο γιατι δεν ηξερα ποσα να αόφασισω κ επισης εχω καποια στο σοθτι αλλα δεν θυμαμαι μεγεθη.ευχαριστω ωια την σελιδα θα την ψαχουλεψω καποια στιγμη.προικες δεν ειδα πολλα σχεδια αλλα εχω καταλαβει οτι τα τελεια σεδια που εχουν τα μεγαλα μαγαζια ειναι κ πανακριβα κ ξερω απο τωρα οτι δεν θα δα παρω. Τα φθηνα που εχουν τα περισσοτερα μαγαζια ιναι στανταρ τα σχεδια απο οτι εχω δει. Έ θα διαλεξω κατι απο αυτα των 60ε το σετ. Καλη η ιδεα με δις βιοτεχνιες αλλα ο.τως υπαρχουν στην ελλαδα;;;θα ψαξω παντως να δω γενικα κ οπως ειπα θα δω οσα πιο πολλα μαγαζια μπορω.

Μαρμιν εσεις πηρατε προικα;

Κοριτσακια του χσονου τετοια εποχη θα λεμεγια τους νονους κ τις νονες!!!αν και εγω θα βαφτισω μαλλον σεπτεμβριο κ δεν προμειτε να κανω γλεντι.

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

γεια σας σε ολες,ε ναι λοιπο εχω και επισημα το πρωτο κοριτσι. να την εχετε στα οπα οπα τωρα την πριγκιισσα μου. ευτυχως οαλ πηγαν καλα. σας ευχαριστω πολυ ολες για τις ευχες σας,με το καλο να παρουμε ολες τα μωρακια αγκαλιτσα. καντυ σου ευχομαι να ειναι και σενα κοριτσακι το ενα γιατι αν ποτε βρεθουμε ολες μαζι με τα μωρα μας εμενα θα εχει παρεα το δικο σου και σενα το δικο μου. χιχιχι..

ναι πηγαμε για ψωνια,της πηρα ενα ζακετακι φουξια με 2 καρουλες για τσεπακια. αμα εχει χρονο ο αντρας μου θα μου την ανεβασει να την δειτε. πηγαμε στα mothercare και εριξα μια ματι στα επιπλακια,ενθουσιατηκα,ειχε πολυ ωραια πραγματα. ειχε κουνια,αλλαξιερα,στρωμα coco-matκαι ολο το σετ τις προικας μαζι με κουβερτες και παπλβματα και υπνοσακο 994 ή 775 αναλογα με το σχεδιο. και πολλες προσφορες σε καροτσια και καθισματακια αυτοκινητου. αν εχετ στην περιοχη σας να τα επισκεφτειτε.

εχω και γω κοριτσια τατουαζ,μια πεταλουδιτσα,ειναι στο τριγωνακι αναμεσα στα ποδια μεχρι εκει που αρχιζει το πραγματακι μας (περιπου λιγο πιο πανω σταματαει).

με γεια το ζακετακι χαρα μου με το καλο να γεννηθει το μωρακι σου να το φορεσει!:P

Όμορφες αυτό ήταν ξάπλωσα δεν αντέχω άλλο ένα πλυντήριο σεντονακια και ένα φορμάκια. Φτανει για σήμερα ..... Ρε κορίτσια αυτα τα κατωσέντονα με το λάστιχο ειναι μαρτύριο .....αλλά ευτυχώς τα τελείωσα!!! Άντε να αρχίσετε και εσείς....

αχ ασε λιλιτακι μου και εμενα τα κατωσεντονα με το λαστιχο μου εσπαγαν τα νευρα!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Καντυ οχι μο.ο επιπλα ειδαμε ρωτησαμε κ για το στρωμα επειδη ακουγο.ται διαφορετικα πραγματα. Φυσθκα πρωτα γα ρωτησω γιατρους κ στο τελος θα αποφασισω. Αγορασα κ το πρωτο μας φορμακι νουμερο μηδεν!!!πηρα ενα μονο γιατι δεν ηξερα ποσα να αόφασισω κ επισης εχω καποια στο σοθτι αλλα δεν θυμαμαι μεγεθη.ευχαριστω ωια την σελιδα θα την ψαχουλεψω καποια στιγμη.προικες δεν ειδα πολλα σχεδια αλλα εχω καταλαβει οτι τα τελεια σεδια που εχουν τα μεγαλα μαγαζια ειναι κ πανακριβα κ ξερω απο τωρα οτι δεν θα δα παρω. Τα φθηνα που εχουν τα περισσοτερα μαγαζια ιναι στανταρ τα σχεδια απο οτι εχω δει. Έ θα διαλεξω κατι απο αυτα των 60ε το σετ. Καλη η ιδεα με δις βιοτεχνιες αλλα ο.τως υπαρχουν στην ελλαδα;;;θα ψαξω παντως να δω γενικα κ οπως ειπα θα δω οσα πιο πολλα μαγαζια μπορω.

Μαρμιν εσεις πηρατε προικα;

Κοριτσακια του χσονου τετοια εποχη θα λεμεγια τους νονους κ τις νονες!!!αν και εγω θα βαφτισω μαλλον σεπτεμβριο κ δεν προμειτε να κανω γλεντι.

το γλεντι ειναι ενα θεμα:rolleyes: τα οικονομικα χαλια!

83tdp2.pngcWE4p3.png

αν ηταν σε διαφορετικο δωματιο δεν θα με πειραζε αλλα στο ιδιο δωματιο θα ειναι και διαφορετικες οι κουνιες εεε να μην το κανω σαν τσιρκο:rolleyes:

μαλλον η καλυτερη λυση ειναι υπνοσακος αλλα ετσι κι αλλιως αργοτερα θα χρειαστει το παπλωμα!!!!

αυτο με τις βιοτεχνιες πολυ μου αρεσε!!!!με εκανες και γελασα!!!!εδω εχουμε 2 μαγαζια το λητω(πανακριβο)και αλλο ενα no name και συνηθως δουλευουν με παραγγελιες για να μην στοκαρουν...αστα πικρα....σκεφτομαι πολυ σοβαρα το ιντερνετ για τετοιου ειδους αγορες...

Στην Ηγουμενίτσα δε μένεις; Βασικά εγώ νόμιζα στα Γιάννενα αλλά και πάλι μόνο τόσο λίγα μαγαζιά έχει εκεί :rolleyes: Τότε ίσως πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά να έρθετε Θεσσαλονίκη κ να αφιερώσετε μια ημέρα να βρείτε ότι θέλετε. Εδώ στην Ηλιούπολη για παράδειγμα έχει ένα μαγαζί που έχει έκπτωση έως 70% αλλά και πάλι εσείς είστε μακριά δεν ταιριάζει. Για να περιορίσετε τα έξοδα μπορείτε να κανονίσετε να έρθετε μαζί με τη Μάρτζι με ένα αυτοκίνητο.

κοριτσια εγω σημερα εφυγα απο το διψηφιο νουμερο εφυγα απο το δεκα-κατι.... 9 μερες μου εμειναν!!!

Μαριούλα το ίδιο σκεφτόμουν κι εγώ και ήθελα να στο πω αλλά με πρόλαβες. Τώρα μπορείς να αρχίσεις να μετράς αντίστροφα!

Μάρτζι μεγιά τη σόμπα. Αφού θα έχεις ήδη την εγκατάσταση εάν δε σου αρέσει ίσως όταν φτιάξουν τα πράγματα και βρει και ο σύζυγος δουλειά μπορέσεις να βάλεις τζάκι.

Τσέρρυ με βρίσκεις σύμφωνη σε πάαααααρα πολλά. Για βιοτεχνίες έχει στο κέντρο δε θυμάμαι οδό αλλά αν κατέβεις από Εγνατία την Ιωνος Δραγούμη και πάρεις το πρώτο στενό δεξιά (νομίζω από εκεί που έχει ένα μαγαζί που έχει πινακίνα απ' έξω αδιάβροχο για κατούρημα είναι χαρακτηριστικό αυτό γι' αυτό στο λέω) από εκεί πίσω είναι γεμάτο. Βέβαια δε σημαίνει ότι όλα έχουν οικονομικές τιμές αλλά εχει και φτηνά. Για παράδειγμα βρήκα ένα γωνικό μαγαζί που έχει μια πολύ καλή κυρία και είχε οικονομικές τιμές και είχε έως υφάσματα με το μέτρο που στα έραβε σε σεντόνια και σου έκανε και ασορτί κουρτίνα αν ήθελες. Υπάρχει και ακόμη μία σε όροφο που την έχει ένας συμφοιτητής μου από την Θεολογία. Αν σε ενδιαφέρει πραγματικά όταν έρθει η ώρα μπορώ να σου δώσω τηλ πιστεύω πως έχω κάπου τις καρτούλες. Επίσης στην Αριστοτέλους πίσω από την Εγνατία (όχι από τη μεριά του αγάλματος φυσικά) εκεί που έχει παπούτσια και διάφορα άλλα έχει έναν που είναι Έλληνας και είναι πολλά χρόνια εκεί έχει τρία μαγαζιά και αυτός επίσης έχει πολύ καλές τιμές και έχει από φορμάκαι, σαλιάρες κουβέρτες κτλ ότι χρειάζεται ένα μωράκι. Εγώ τελικά δεν θα αγοράσω σχεδόν τίποτα γιατί ήδη μου έχουν φέρει πολλά φορμάκια πήρα κι εγώ μερικά και μου είπαν ότι θα μου φέρουν και κουβερτούλα κ.α δωράκια η μαμά και φίλες. Οπότε μάλλον δε θα χρειαστώ άλλα. Σεντονάκια αγόρασα κι εγώ αν θυμάστε δύο σετ από 8? από ένα μαγαζί που έκλεινε στη Βενιζέλου. Γενικά κορίτσια όλα θέλουν ψάξιμο αλλά αν δεν υπάρχουν μαγαζιά τι να κάνεις.

Επίσης κι εγώ ΔΕΝ ΘΕΛΩ να κάνω γλέντι και ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ. Το πρόβλημα είναι ότι αν πω να καλέσω τους πολύ κοντινούς συγγενείς θα βγούμε στάνταρ καμιά 35 άτομα αλλά ήθελα να πάρω μόνο τους γονείς και τους κουμπάρους ούτε αδέλφια ούτε κανείς. Φαντάζομαι όμως ότι θα στραβώσει η μάνα μου αν δεν πω τα αδέλφια μου. Βέβαια της το έριξα μια φορά δεν αντέδρασε έντονα η αλήθεια απλά είπε εεεε όχι.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Πρώτα ο Θεός και εγώ με το θέμα βάφτηση έχω αποφασίσει λίγοι και καλοί περισσότεροι θα είναι οι φίλοι μας (που χάρηκαν με τη χαρά μας) παρά τα σόγια!!! Οικογένειες και από 2 ξαδέλφια (2 δικά μου και 2 του άντρα μου με συζήγους και παιδιά )μόνο θα καλεστουν από σόγια!!!Όσο για γλέντι χλωμοδύσκολο το κόβω σπίτι για ένα γλυκό και ποτάκι!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Εγώ θέλω να κάνω γλέντι με λίγους και καλούς!Γονείς, αδέλφια, κουμπάρους και κάποια άλλα άτομα στα οποία έχω υποχρέωση, Πχ, δεν θα μπορούσα να μην πάρω την ξαδέλφη μου με τον άντρα της που στο δικό τους παιδί όταν το βάφτισαν με είχαν στο γλέντι!! Την άλλη όμως που δεν με είχε δεν την παίρνω, που λέει ο λόγος. Ας γεννηθούν αυτά γερά, ας δούμε πώς θα είμαστε τότε ( που φοβάμαι πως ούτε νονούς δεν θα βρίσκουμε) και βλέπουμε. Αν πάντως είχα λεφτά, θα έκανα γλέντι με τα όλα του.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

9 μέρες; καλέ τι λες; Δεν είπαμε πως την Δευτέρα θα τον έχεις κάνει τον παίδαρο;;;;;Χι!χι!αυτό λέγαμε πριν μία βδομάδα, θυμάσαι; Τότε που στο έλεγα ήμουν σίγουρη πως θα γεννούσες αφου μας έιχες πει για εκέινα τα πονάκια....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Λοιπόν, η σόμπα ήρθε. Είναι πολύ ωραία τελικά και ταιριάζει στον χώρο. Αυριο θα συνδέσουμε τα μπουριά, Δευτέρα παραγγέλουμε ξύλα, Τρίτη θα τα φέρουν, το πολύ ως την Τετάρτη αν βοηθήσει και ο καιρός και δεν βρέξει θα τα έχουμε τακτοποιήσει. Αλλά κορίτσια, πάει το χιλιάρικο από αυτά που είχα μαζεμένα. Γαμώτο!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Λοιπόν, η σόμπα ήρθε. Είναι πολύ ωραία τελικά και ταιριάζει στον χώρο. Αυριο θα συνδέσουμε τα μπουριά, Δευτέρα παραγγέλουμε ξύλα, Τρίτη θα τα φέρουν, το πολύ ως την Τετάρτη αν βοηθήσει και ο καιρός και δεν βρέξει θα τα έχουμε τακτοποιήσει. Αλλά κορίτσια, πάει το χιλιάρικο από αυτά που είχα μαζεμένα. Γαμώτο!!!

Καλορίζικη και για τα 1000 μη σκάς θα τα γλιτώσεις από το πετρέλαιο!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...