Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαριούλα δικό σου???Πολύ καλό εκεί έχει λυσσάξει ο άντρας μου να κάνω ένα δελφίνι!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Αν και δεν είμαι φαν των τατουάζ τα δικά σας μού αρέσουν γιατί είναι σε διακριτικά σημεία του σώματος και πολύ μικρά. Μία φίλη μου είχε κάνει ένα μεγάλο τατουάζ στην πλάτη όταν ήταν 20 χρονών. Τότε είχε μία σωματάρα, τι να σας λέω. Και της πήγαινε......Τώρα που μεγαλώσαμε έχει παχύνει.....Την είδα σε ένα γάμο με ανοιχτό φόρεμα και το τατουάζ φαινόταν τόσο άσχημο πλέον πάνω της....Χαλούσε κι όλο το ντύσιμο και μην σας πω φαινόταν σας να ήταν λερωμένη!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Αν και δεν είμαι φαν των τατουάζ τα δικά σας μού αρέσουν γιατί είναι σε διακριτικά σημεία του σώματος και πολύ μικρά. Μία φίλη μου είχε κάνει ένα μεγάλο τατουάζ στην πλάτη όταν ήταν 20 χρονών. Τότε είχε μία σωματάρα, τι να σας λέω. Και της πήγαινε......Τώρα που μεγαλώσαμε έχει παχύνει.....Την είδα σε ένα γάμο με ανοιχτό φόρεμα και το τατουάζ φαινόταν τόσο άσχημο πλέον πάνω της....Χαλούσε κι όλο το ντύσιμο και μην σας πω φαινόταν σας να ήταν λερωμένη!!!

Δέν μου αρέσουν τα μεγάλα τα θέλω μικρά και σε σημεία που άν δεν γουστάρω εγώ να μην φαίνοντε σκέψου το ενα το εχω 2 χρόνια και το άλλο 1 χρόνο και ο μπαμπάς μου δέν τα έχει πάρει χαμπάρι :tongue::tongue::tongue: άν τα δεί παίζει να μου κόψει και το κεφάλι......μόνο οι φυλακισμένοι και οι ναυτικοί λέει έχουν και αφού ο ίδιος ήταν στα καράβια και δεν έκανε εμείς δέν έχουμε λόγο να κάνουμε!!!:tongue:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Μαριουλα οντως ολα μεσα στην ζωη ειναι αλλα γιατι να απαισιοδοξισουμε πριν ερθει η ωρα;;;πανε να κοινωνησεις αυριο κ ολα καλα θα πανε.

λιλιτακι γιατι δεν καθεσαι στ αυγα σου;τετοια ωρα βαζει ωραιες ται.ιες στην τηλ.μου φαινεται δεν ξερετε να χαλαρωνετα!!!

κοριτσια ωρες ωρες σκεφτο.αι οτι επιτηδες ανεβασαν την τιμη τοσο για να ψαχτει ο κοσμος με σλλες μεθοδους για θερμανση.κ φανταζεσαι του χρο.ου να ειναι φτηνο;

Μαρμιν πηγαμε σε 4-5 ανατολικα αλλα οχι σε αυτο που ειπες.θα τα γυρισω α ομως καποια στιγμη. Δυο επιλογες μου αρεσαν. Μια στα λητω ενα ωραιο κρεβββατακι στα 189 και ενα σε ενα καταστη.α στην διασταυρωση τα στα καρφουρπου εκανε175 κ ειχε γενικα ωραια πραγματα.λλαξιερα που μαζευει οχι την φουλ αξτρα με τα δυο συρταρακια. Την αλλη.την πιο απλη 50 κ παρκοκρεββατο 50 πολυ ομορφο κ αυτο.

Καντυ δεβ λεπω τιποτα απο ειμονες οαν εχω το ταμπλετ.τον στσυερο τονεχει ο αντρας μου κ πω οταν δεν καθεται εκει.

και τι κιντο ειχε ομορφα πραγματαμια. Μου αρεσε ενα καρεκλακι φαγητου παρα πολυ

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

γεια σας σε ολες,ε ναι λοιπο εχω και επισημα το πρωτο κοριτσι. να την εχετε στα οπα οπα τωρα την πριγκιισσα μου. ευτυχως οαλ πηγαν καλα. σας ευχαριστω πολυ ολες για τις ευχες σας,με το καλο να παρουμε ολες τα μωρακια αγκαλιτσα. καντυ σου ευχομαι να ειναι και σενα κοριτσακι το ενα γιατι αν ποτε βρεθουμε ολες μαζι με τα μωρα μας εμενα θα εχει παρεα το δικο σου και σενα το δικο μου. χιχιχι..

ναι πηγαμε για ψωνια,της πηρα ενα ζακετακι φουξια με 2 καρουλες για τσεπακια. αμα εχει χρονο ο αντρας μου θα μου την ανεβασει να την δειτε. πηγαμε στα mothercare και εριξα μια ματι στα επιπλακια,ενθουσιατηκα,ειχε πολυ ωραια πραγματα. ειχε κουνια,αλλαξιερα,στρωμα coco-matκαι ολο το σετ τις προικας μαζι με κουβερτες και παπλβματα και υπνοσακο 994 ή 775 αναλογα με το σχεδιο. και πολλες προσφορες σε καροτσια και καθισματακια αυτοκινητου. αν εχετ στην περιοχη σας να τα επισκεφτειτε.

εχω και γω κοριτσια τατουαζ,μια πεταλουδιτσα,ειναι στο τριγωνακι αναμεσα στα ποδια μεχρι εκει που αρχιζει το πραγματακι μας (περιπου λιγο πιο πανω σταματαει).

Διαφημίσεις

ειχα παει κι εγω Αγγελικακι αλλα η προσφορα ηταν μαζι με τα επιπλα κι εγω επιπλα δεν χρειαζομαι!!!

ΤΣΕΡΡΥ σου εβαλα το λινκ να μπεις στη σελιδα που εχω βρει τα περισσοτερα να τα δεις...απο προικες ειδες τιποτα η μονο επιπλα???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Όμορφες αυτό ήταν ξάπλωσα δεν αντέχω άλλο ένα πλυντήριο σεντονακια και ένα φορμάκια. Φτανει για σήμερα ..... Ρε κορίτσια αυτα τα κατωσέντονα με το λάστιχο ειναι μαρτύριο .....αλλά ευτυχώς τα τελείωσα!!! Άντε να αρχίσετε και εσείς....

hnNfp2.png

QBMLp2.png

ξερεις πως το σκεφτομαι!!!!εν τω μεταξυ ουτε εμενα μου εχουν πει τιποτα:?

εκτος βεβαια απο το να μην κουραζομαι γενικοτερα!!!!μονο πανω στο χαρτι που μου εδωσε με το χρονοδιαγραμμα της εγκυμοσυνης εχει σημειωσει το τελευταιο προγραμματισμενο ραντεβου 10/1 και διπλα εχει γραψει μεμεγαλα γραμματα ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΘΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕΤΡΗΣΗ ΤΡΑΧΗΛΟΥ ΚΛΠ. τις επομενες επισκεψεις 5-6-7 τις εχει αφησει κενες!!!

Aυτο ακριβως πρεπει να προσεξει, τον τραχηλο. Η φίλη μου ειχε κοντο τραχηλο + τα διδυμα ήταν 2 παραγοντες που προμηνυουν προωρο τοκετο. Από δω και περα εσυ πρεπει να προσεχεις πιο πολυ απο ότι στην αρχή!!!!

χοιρινο με σελινο τελεια καντυ μου! μου αρεσει πολυ αυτο το φαγητο!!!

αυριο θα κοινωνησω ειναι η τελευταια Κυριακη πριν την γεννα μου που θα μπορω να κοινωνησω γιατι την επομενη Κυριακη θα πρεπει 8 η ωρα να ειμαι στο νοσοκομειο για να μιλησω με τον αναισθησιολογο μου και να μου κανουν και τις απαραιτητες εξετασεις οποτε δεν θα μπορεσω την Κυριακη πριν την γεννα μου να κοινωνησω γι'αυτο ας κοινωνησω αυριο γιατι ποτε δεν ξερεις ανθρωποι ειμαστε μπορει να πεθανω στο χειρουργιο μην φυγω χωρις να εχω κοινωνησει:rolleyes:

Ολα καλά θα πανε μπουμπου μην κανεις κακες σκεψεις να κανεις μονο θετικές!!!!

Κορίτσια εγώ έχω μπεί τώρα στη διαδικασία να ψάχνω γραμματοσειρά για το όνομα του γιού μου θα το κάνουμε τατουάζ και εγώ και ο άντρας μου!!! :-P Εγώ έχω 2 ένα το όνομα του άντρα μου και τα αρχικά των γονιών μου!!!Του αντρούλη μου θα είναι το πρώτο του!!!

Ολες εχετε τατουαζακια????? Εγω εψαχνα από πολυ μικρή να κανω ενα αλλα δεν ειχα αποφασισει τι θα ειναι αυτο που θα με εκφραζει στα γεραματα μου!!!! Παντως πίσω στο σβερκο ειναι πολυ καλο σημειο γιατι κρυβεται όταν το θες και επίσης δεν το βλεπει συχνα αυτος που το εχει για να το βαρεθει. Εμενα ο αντρας μου εχει 3 και θελει να κανει ολοκληρο μανικι!!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Aυτο ακριβως πρεπει να προσεξει, τον τραχηλο. Η φίλη μου ειχε κοντο τραχηλο + τα διδυμα ήταν 2 παραγοντες που προμηνυουν προωρο τοκετο. Από δω και περα εσυ πρεπει να προσεχεις πιο πολυ απο ότι στην αρχή!!!!

Ολα καλά θα πανε μπουμπου μην κανεις κακες σκεψεις να κανεις μονο θετικές!!!!

Ολες εχετε τατουαζακια????? Εγω εψαχνα από πολυ μικρή να κανω ενα αλλα δεν ειχα αποφασισει τι θα ειναι αυτο που θα με εκφραζει στα γεραματα μου!!!! Παντως πίσω στο σβερκο ειναι πολυ καλο σημειο γιατι κρυβεται όταν το θες και επίσης δεν το βλεπει συχνα αυτος που το εχει για να το βαρεθει. Εμενα ο αντρας μου εχει 3 και θελει να κανει ολοκληρο μανικι!!!!!!

Εγώ όταν θέλω να τα δω τραβαω φωτό :-P

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Aggelikaki, με γεια τα ρουχαλάκια της μικρής σου πριγκηπέσσας!!! Σκέψου ότι αν κάποια στιγμή συναντηθούμε κι υπαρχουν τόσα αγορακια με ενα κοριτσάκι, το δικό σου θα είναι τόσο περιζητητο που θα το θυμάται σε όλη του τη ζωή!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...