Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Σε λίγο θα μας φέρουν τη σόμπα. Τις σωλήνες τις έφεραν και δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα. Καλά, θα μου πείτε, μπουριά είναι, τι περίμενες; Αχ, κορίτσια μου, αν μου έλεγαν πριν από 2 χρόνια ότι θα βάζαμε σόμπα μέσα στο όμορφο σαλονάκι μας, θα γέλαγα....Τεσπα. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα είναι καραγκιοζιλίκι. Οταν, με το καλό τα στήσουμε, θα ΄βγάλω φώτο, κι αν μπορέσω θα σας την ανεβάσω....

Μια χαρά θα είναι βρέ μην αγχώνεσε σκέψου ότι θα ζεστένεται το κοκαλάκι σας και δέν θα πληρώνετε 1,40 ο πετρέλαιο!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σε λίγο θα μας φέρουν τη σόμπα. Τις σωλήνες τις έφεραν και δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα. Καλά, θα μου πείτε, μπουριά είναι, τι περίμενες; Αχ, κορίτσια μου, αν μου έλεγαν πριν από 2 χρόνια ότι θα βάζαμε σόμπα μέσα στο όμορφο σαλονάκι μας, θα γέλαγα....Τεσπα. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα είναι καραγκιοζιλίκι. Οταν, με το καλό τα στήσουμε, θα ΄βγάλω φώτο, κι αν μπορέσω θα σας την ανεβάσω....

μαργκουλα μου γιατι να ειναι καραγκιοζιλικι?μια χαρα ομορφη θα ειναι!:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

μαργκουλα μου γιατι να ειναι καραγκιοζιλικι?μια χαρα ομορφη θα ειναι!:P
Ξέρω κι εγώ, βρε Μαριώ μου! Κι αν φαίνεται άσχημη στο χώρο μας;;; Σόμπα και μπουριά μας έφυγαν 590 ευρώ. Θα πάρουμε και ξύλα, σύνολο 800 ευρώ......Με τις παλιές τιμές του πετρελαίου θα έβγαζα σχεδόν το χειμώνα με αυτά τα λεφτά....Α, ρε περασμένα μεγαλεια!

Σε μία εβδομάδα λέτε να σας λέω τι ωραία ζεστασια έχω με την σομπα μου και να τα έχω ξεχάσει όλα;;:rolleyes:

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Lilitaki, η φώτο είναι άσχετη ή δική σου;

εγώ δεν τα πάω καλά με τα τατουάζ, μωρέ κορίτσι!!!! Αλλά αυτό που βλέπω και στο σημείο που το βλέπω δεν με χαλάει καθόλου. Αλήθεια, πως είπαμε θα το πέιτε το μικρό;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Κορίτσια εγώ έχω μπεί τώρα στη διαδικασία να ψάχνω γραμματοσειρά για το όνομα του γιού μου θα το κάνουμε τατουάζ και εγώ και ο άντρας μου!!! :-P Εγώ έχω 2 ένα το όνομα του άντρα μου και τα αρχικά των γονιών μου!!!Του αντρούλη μου θα είναι το πρώτο του!!!

και εγω περιμενω πως και πως να γεννησω για να κανω τατουαζ με το ονομα αντωνακης βασικα θα το εκανα ετσι και αλλιως ειχα σκοπο να το κανω απο πριν αλλα τον μηνα που θα το εκανα εμαθα πως ημουν εγκυος ετσι το ακυρωσα...θα το εκανα ετσι και αλλιως σαν αφιερωμα στον 1ο μου πριγκιπα αντωνη ειχα σκοπο να κανω μια αλησιδα απλη γυρω απο τον καρπο μου και μπροστα να γραφει αντωνακης, η να εκανα μια βερα στο 4ο μου δαχτυλο και απο την βερα να κρεμιοταν ενα Α....αλλα τωρα αλλαξαν τα σχεδια μου,,,ενα απο αυτα τα 2 θα τα εκανα αλλα για το πρωτο μου μωρο και τωρα αν μεγαλωσει το τωρινο μου μωρακι και μαθει την ιστορια δεν θελω να μου στεναχωριεται επειδη και καλα το τατουαζ το αφιερωνω στο 1ο μου μωρο και οχι σε εκεινο. γιαυτο μαλλον θα κανω μια αλησιδα στον καρπο μου και θα κρεμονται απο την αλησιδα ενα Ν και 2 Α..... νικολας αντωνακης και ξανα αντωνακης οι τρεις αντρες της ζωης μου!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Lilitaki, η φώτο είναι άσχετη ή δική σου;

εγώ δεν τα πάω καλά με τα τατουάζ, μωρέ κορίτσι!!!! Αλλά αυτό που βλέπω και στο σημείο που το βλέπω δεν με χαλάει καθόλου. Αλήθεια, πως είπαμε θα το πέιτε το μικρό;

Ο σβέρκος μου είναι καλέ χαχαχαχα:tongue::tongue::tongue::tongue:!!!! Κυριάκος το όνομα του μπέμπη μας πρώτα ο Θεός!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

οι γονεις μου αλλαζουν τον καυστηρα!!!!5.300? βεβαια αυτοι εχουν δικα τους ξυλα οποτε τους συμφερει!!

ΜΑΡΤΖΙ μονο μην σου καπνιζει την ωρα που θα την αναβεις γιατι ειναι πικρα!!!ποιος θα κουβαλαει τα ξυλα???αληθεια με το σπιτι στο χωριο τι κανατε?το ξενοικιασατε??

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Ξέρω κι εγώ, βρε Μαριώ μου! Κι αν φαίνεται άσχημη στο χώρο μας;;; Σόμπα και μπουριά μας έφυγαν 590 ευρώ. Θα πάρουμε και ξύλα, σύνολο 800 ευρώ......Με τις παλιές τιμές του πετρελαίου θα έβγαζα σχεδόν το χειμώνα με αυτά τα λεφτά....Α, ρε περασμένα μεγαλεια!

Σε μία εβδομάδα λέτε να σας λέω τι ωραία ζεστασια έχω με την σομπα μου και να τα έχω ξεχάσει όλα;;:rolleyes:

εννοειται και θα τα ξεχασεις ολα χαρα μου...και ηταν τοσα τα λεφτα γτ ειναι η πρωτη χρονια απο του χρονου θα εχετε μονο ξυλα να παρετε κ ετσι θα ειναι πολυ λιγοτερα τα χρηματα που θα ξοδεψετε

83tdp2.pngcWE4p3.png

οι γονεις μου αλλαζουν τον καυστηρα!!!!5.300? βεβαια αυτοι εχουν δικα τους ξυλα οποτε τους συμφερει!!

ΜΑΡΤΖΙ μονο μην σου καπνιζει την ωρα που θα την αναβεις γιατι ειναι πικρα!!!ποιος θα κουβαλαει τα ξυλα???αληθεια με το σπιτι στο χωριο τι κανατε?το ξενοικιασατε??

Οι γονείς σου έκαναν ξυολέβητα, ε; Αν έχεις δικά σου ξύλα, όντως συμφέρει.

Αχ, ελπίζω να μην μου καπνίσει και έχουμε άλλα. Τα ξύλα θα τα κουβαλάει φυσικά ο άντρας μου.

Ναι, το σπίτι το ξενοικιάσαμε. Τους είπα να πληρώσω και τον Οκτ. αλλά δεν ήθέλαν οι άνθρωποι....Καλά, μιλάμε για αγίους.....Πόσο καλά μας φέρθηκαν! Πόσες φορές με πήραν τηλ για να δουν τι κάνω!Δεν έχω γνωρίσει τέτοια άτομα ποτέ στην ζωή μου.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Οι γονείς σου έκαναν ξυολέβητα, ε; Αν έχεις δικά σου ξύλα, όντως συμφέρει.

Αχ, ελπίζω να μην μου καπνίσει και έχουμε άλλα. Τα ξύλα θα τα κουβαλάει φυσικά ο άντρας μου.

Ναι, το σπίτι το ξενοικιάσαμε. Τους είπα να πληρώσω και τον Οκτ. αλλά δεν ήθέλαν οι άνθρωποι....Καλά, μιλάμε για αγίους.....Πόσο καλά μας φέρθηκαν! Πόσες φορές με πήραν τηλ για να δουν τι κάνω!Δεν έχω γνωρίσει τέτοια άτομα ποτέ στην ζωή μου.....

ναι παιρνει ξυλα πυρηνοξυλο και πελετ!!

ααα πηγατε και μαζεψατε και τα πραγματα...το ειχες ξαναπει??δεν το θυμαμαι καθολου:oops::oops:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Ο σβέρκος μου είναι καλέ χαχαχαχα:tongue::tongue::tongue::tongue:!!!! Κυριάκος το όνομα του μπέμπη μας πρώτα ο Θεός!!!
O σβέρκος σου είναι; Αντε καλέ!!!! Νόμισα πως ήταν καμία διαφήμιση......Πολύ ωραίο είναι.....Και η δική σου ιδέα Μαριούλα ωραία είναι.....Αλλά, βρε κορίτσια, μετά αν κάνετε και δεύτερο και - γιατί όχι;- και τρίτο θα ξανακάνατε ταουάζ;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

ναι παιρνει ξυλα πυρηνοξυλο και πελετ!!

ααα πηγατε και μαζεψατε και τα πραγματα...το ειχες ξαναπει??δεν το θυμαμαι καθολου:oops::oops:

Μάλλον δεν σας το είπα. Δεν θυμάμαι.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

O σβέρκος σου είναι; Αντε καλέ!!!! Νόμισα πως ήταν καμία διαφήμιση......Πολύ ωραίο είναι.....Και η δική σου ιδέα Μαριούλα ωραία είναι.....Αλλά, βρε κορίτσια, μετά αν κάνετε και δεύτερο και - γιατί όχι;- και τρίτο θα ξανακάνατε ταουάζ;

Και δεύτερο και τρίτο και τέταρτο μη σου πώ χαχαχαχαχα!!!Όσα στείλει η Παναγία!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

απλαθα προσθεσω κι'αλλα αρχικα στην αλυσιδα που θα εχω ειδη κανει στο χερι μου:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...