Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

το φανταζομαι...σιγουρα οσο περνανε οι μερες θα ανυπομονουμε ολες περισσοτερο εγω εχω σχεδον 150 ακομα και προσπαθω να μην το σκεφτομαι που να φτασω τις 9.....

εγω τωρα με εχει πιασει ενα πραγμα θελω να γεννησω οταν ημουν πιο μικρη σε μηνα δεν με ενοιαζε και τοσο! ειναι αληθεια τελικα που λενε οτι ο τελευταιος μηνας δεν περναει με τιποτα!!!!!ειδικα ετσι οπως ειμαι εγω σε ενα αλλο νησι χωρις παρεα χωρις τον αντρα μου ολα μερα μεσα στο σπιτι!!!:shock:ετσι μου ερχεται να παω στο νησι μου κ να ξανα ερθω σε 4-5 μερες:rolleyes:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω τωρα με εχει πιασει ενα πραγμα θελω να γεννησω οταν ημουν πιο μικρη σε μηνα δεν με ενοιαζε και τοσο! ειναι αληθεια τελικα που λενε οτι ο τελευταιος μηνας δεν περναει με τιποτα!!!!!ειδικα ετσι οπως ειμαι εγω σε ενα αλλο νησι χωρις παρεα χωρις τον αντρα μου ολα μερα μεσα στο σπιτι!!!:shock:ετσι μου ερχεται να παω στο νησι μου κ να ξανα ερθω σε 4-5 μερες:rolleyes:

οταν ειχες ρωτησει ποτε να φυγεις στις 30 η στις 3....γι αυτο σου ειχα πει στις 3...επειδη εγω ειμαι πολυ ανυπομονη και αν μου μπει κατι στο μυαλο το θελω εδω και τωρα σου ειχα απαντησει με βαση τον δικο μου χαρακτηρα!!!δεν θα πηγαινα τοσο νωρις γιατι ξερω πως δεν θα αντεχα θα ειχα σαλταρει!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

μπουμπου σκεψου οτι αν γενουσες κανονικά θα επρεπε να περιμένεις αλλες 3 εβδομαδες!!!!!!

Πολλες απο μας εχουμε την πιθανοτητα να κλεισουμε και την 40η εβδομαδα οπότε σκεψου ναειχες ακομη τοσο να περιμένεις?

Οπότε θεώρησε ότι εισαι σε πλεονεκτική θέση!!!!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

οταν ειχες ρωτησει ποτε να φυγεις στις 30 η στις 3....γι αυτο σου ειχα πει στις 3...επειδη εγω ειμαι πολυ ανυπομονη και αν μου μπει κατι στο μυαλο το θελω εδω και τωρα σου ειχα απαντησει με βαση τον δικο μου χαρακτηρα!!!δεν θα πηγαινα τοσο νωρις γιατι ξερω πως δεν θα αντεχα θα ειχα σαλταρει!!!

α μην νομιζεις πολυ λιγο θελω χαρα μου για να σαλταρω!!!:tongue::tongue::tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

μπουμπου σκεψου οτι αν γενουσες κανονικά θα επρεπε να περιμένεις αλλες 3 εβδομαδες!!!!!!

Πολλες απο μας εχουμε την πιθανοτητα να κλεισουμε και την 40η εβδομαδα οπότε σκεψου ναειχες ακομη τοσο να περιμένεις?

Οπότε θεώρησε ότι εισαι σε πλεονεκτική θέση!!!!!!!!

ναι αυτο το σκεφτομαι συχνα νενα μου κ εχεις δικιο!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Και τώρααααα???Το σπίτι πεντακάθαρο ,τα ρούχα απλώμένα από εχθές και δεν λένε να στεγνώσουν από την υγρασία,ο καλός μου έφυγε για δουλειά και εγώ δέν έχω τι να κάνω.....βαριέμαι!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

ηταν να ερθει κ ο αντρας μου αυριο για 2 μερες αλλα δεν θα ερθει ρε γμτ!!!ειναι αρρωστος και δεν λεει να μου κολλησει τωρα στα τελευταια και να τρεχουμε:|

ετσι κι αλλιως θα ερθει σε 8 μερες ετσι δεν ειναι???????λιγο υπομονη μονο!!!

κι εγω σκεφτομαι οτι θα γεννησω νωριτερα αλλα απ την αλλη εχω και τον φοβο να μην ειναι πολυ νωριτερα!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

199864_478767398820373_1662394591_n.jpg

Καντυ κάπως έτσι σας φαντάζομαι χιχιχιχιχιχχιχιχι!!!!

να ειμαι ετσι καλα θα ειναι!!!αυτη φαινεται λουσμενη και με ισιωμενο μαλλι λες να εχω κι εγω αυτη την πολυτελεια???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

κι εγω σκεφτομαι οτι θα γεννησω νωριτερα αλλα απ την αλλη εχω και τον φοβο να μην ειναι πολυ νωριτερα!!!

Γι αυτο κατσε στον κωλο σου μικρο!!!! δεν θελω να σε φοβιζω αλλα με τα διδυμα τα πραγματα ειναι αλλιως πρεπει να προσεχεις παραπάνω απο διπλά!!!!!!

Ο ηλιθιος γιατρος της φιλης μου που ειχε καποιες ενδειξεις ότι εχει πιθανοτητες για προωρο επρεπε να τις πει να ειναι ξαπλα απο ενα σημειο και μετά!!!! Αν ήταν ξαπλα ίσως γεννουσε λιγο αργότερα και τα πράγματα ήταν διαφορετικά!!!!!

Βεβαια καθε περιπτωση ειναι διαφορετική, αλλα προσεχε μην κανεις βλακειες!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

θα ερθει η την τεταρτη η την παρασκευη οποια κ απο τις 2 μερες να ερθει θα μεινει παντως ως την γεννα!

83tdp2.pngcWE4p3.png

να ειμαι ετσι καλα θα ειναι!!!αυτη φαινεται λουσμενη και με ισιωμενο μαλλι λες να εχω κι εγω αυτη την πολυτελεια???

Τι σημασία έχει το μαλλί ρε Κάντυ.....χααχαχα αυτός είναι ο καημός σου???

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Και τώρααααα???Το σπίτι πεντακάθαρο ,τα ρούχα απλώμένα από εχθές και δεν λένε να στεγνώσουν από την υγρασία,ο καλός μου έφυγε για δουλειά και εγώ δέν έχω τι να κάνω.....βαριέμαι!!!!

λιλιτακι μου εδω καθε μπουγαδα κανει 3 μερες να στεγνωσει γτ τα πλενω ολα στο χερι και δεν μπορω να τα στεγνωσω καλα και ειναι αρκετα βρεγμενα οταν τα απλωνω και το τριημερο το θελουν μεχρι να στεγνωσουν!ειδικα οι πετσετες ασε μεγαλο χαααααλι

83tdp2.pngcWE4p3.png

Γι αυτο κατσε στον κωλο σου μικρο!!!! δεν θελω να σε φοβιζω αλλα με τα διδυμα τα πραγματα ειναι αλλιως πρεπει να προσεχεις παραπάνω απο διπλά!!!!!!

Ο ηλιθιος γιατρος της φιλης μου που ειχε καποιες ενδειξεις ότι εχει πιθανοτητες για προωρο επρεπε να τις πει να ειναι ξαπλα απο ενα σημειο και μετά!!!! Αν ήταν ξαπλα ίσως γεννουσε λιγο αργότερα και τα πράγματα ήταν διαφορετικά!!!!!

Βεβαια καθε περιπτωση ειναι διαφορετική, αλλα προσεχε μην κανεις βλακειες!!!!

ξερεις πως το σκεφτομαι!!!!εν τω μεταξυ ουτε εμενα μου εχουν πει τιποτα:?

εκτος βεβαια απο το να μην κουραζομαι γενικοτερα!!!!μονο πανω στο χαρτι που μου εδωσε με το χρονοδιαγραμμα της εγκυμοσυνης εχει σημειωσει το τελευταιο προγραμματισμενο ραντεβου 10/1 και διπλα εχει γραψει μεμεγαλα γραμματα ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΘΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕΤΡΗΣΗ ΤΡΑΧΗΛΟΥ ΚΛΠ. τις επομενες επισκεψεις 5-6-7 τις εχει αφησει κενες!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...