Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Δε χρειάζεται να συνδιάσεις τίποτα το κάθε μωράκι θα έχει το δικό του στυλ είτε είναι δύο ίδια είτε ένα και ένα. Αν όπως όλα δείχνουν είναι αγοράκι κοριτσάκι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Όσο για το κόστος και αυτό λύνεται εάν δεν τα πάρεις σετ. Η αλήθεια είναι ότι εμείς εδώ στη Θεσσαλονίκη έχουμε πιο πολλές επιλογές αλλά κι εκεί αν ψάξεις και εκτός μεγάλων καταστημάτων κάτι θα βρεις. Δεν έχετε βιοτεχνίες με βρεφικά λευκά είδη;

αν ηταν σε διαφορετικο δωματιο δεν θα με πειραζε αλλα στο ιδιο δωματιο θα ειναι και διαφορετικες οι κουνιες εεε να μην το κανω σαν τσιρκο:rolleyes:

μαλλον η καλυτερη λυση ειναι υπνοσακος αλλα ετσι κι αλλιως αργοτερα θα χρειαστει το παπλωμα!!!!

αυτο με τις βιοτεχνιες πολυ μου αρεσε!!!!με εκανες και γελασα!!!!εδω εχουμε 2 μαγαζια το λητω(πανακριβο)και αλλο ενα no name και συνηθως δουλευουν με παραγγελιες για να μην στοκαρουν...αστα πικρα....σκεφτομαι πολυ σοβαρα το ιντερνετ για τετοιου ειδους αγορες...

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω θα παρω παπλωμα για το μωρο και θα προσπαθησω να βρω πολυ καλο με πουπουλα χηνας που τα βραζουν και ειναι υποαλλεργικο. Σας το λεει καποια που παιδευεται χρονια με αλλεργιες!!!!

Επιτα το παπλωμα δεν χρειαζεται να το πλυνεις μονο το τιναζεις απο τη στιγμη που χρεησιμοποιεεις παπλωματωθηκη και την αλλαξεις. Εγω εχω ενα τελειο παπλωμα στο κρεβατι μας λεπτο και παναλαφρο τοσο που στη αρχη νομιζα οτι μας κοροιδεψαν. Αλλα οταν σκεπαστεις ειναι σαν να μπαινεις στη σαουνα!!!!! Ουτε 3 κουβερτες τοση ζεστη!!!!!

Καθε εβδομαδα αλλαζω παπλωματωθηκε και μια φορα τον μηνα το περναω με τη την σκουπα που παιρνει σκονες και ακαραια!!!!

κι εγω μονο παπλωματα εχω και φυσικα χρησιμοποιω παπλωματοθηκες που τις πλενω οπως λες πολυ συχνα!!το παπλωμα που με εχει βολεψει πολυ μου το εχει φερει η γιαγια μου απο Αυστραλια ειναι με μαλλι μερινοςκαι ειναι πολυ ζεστο πολυ μαλακο και πολυ χουχουλιαρικο!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Κριός: έχει κύκλο από 21 Μαρτίου έως 20 Απριλίου.

Ταύρος: έχει κύκλο από 21 Απριλίου έως 20 Μαϊου.

Δίδυμοι: έχει κύκλο από 21 Μαϊου έως 21 Ιουνίου.

Καρκίνος: έχει κύκλο από 22 Ιουνίου έως 22 Ιουλίου.

Λέοντας: έχει κύκλο από 23 Ιουλίου έως 22 Αυγούστου.

Παρθένος: έχει κύκλο από 23 Αυγούστου έως 22 Σεπτεμβρίου.

Ζυγός: έχει κύκλο από 23 Σεπτεμβρίου έως 22 Οκτωβρίου.

Σκορπιός: έχει κύκλο από 23 Οκτωβρίου έως 21 Νοεμβρίου.

Τοξότης: έχει κύκλο από 22 Νοεμβρίου έως 20 Δεκεμβρίου.

Αιγόκερος: έχει κύκλο από 21 Δεκεμβρίου έως 19 Ιανουαρίου.

Υδροχόος: έχει κύκλο από 20 Ιανουαρίου έως 19 Φεβρουαρίου.

Ιχθύες: έχει κύκλο από 20 Φεβρουαρίου έως 20 Μαρτίου.

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Εμενα πρωτα ο θεος θα ειναι ψαρακι!!! Εγω Σκορπιος αυτος Ιχθυς θα ειναι ο ερωτας της ζωης μου!!!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Εμενα πρωτα ο θεος θα ειναι ψαρακι!!! Εγω Σκορπιος αυτος Ιχθυς θα ειναι ο ερωτας της ζωης μου!!!!!!!

Εμείς η Σκορπιός (ΜΑΚΑΡΙ) ή Τοξότης.....Θα δούμε ....Της Μαριούλας Ζυγός στις 22!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

για να ειμαι ειλικρινης και τα δικα μου για ψαρακια τα κοβω.....

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Αχ τι ωραια!!!θα τρελλαθει ο αντρας της.τα κοριτσακια ειναι μεσα στην τσαχπινια.καντυ σειρα σου να επιβεβαιωσεις αν κ νομιζω οτι τελικα δεν ειναι σιγουροι οι γιατροι μας μονο οταν προκειτε για κοριτσι!!!Μαριουλα τι εννοεις σκιζεσαι;

Εγω κοριτσακια αν και εχω ενα σωρο δουλειες να κανω κ μια κουζινα γεματη πιατα κ κατσαρολες τα παραταω ολα κ παω να δω κανα κρεββατακι. Θα παω εδω ανατολικα στα μεγαλα που εχουμε που ξερω θα ειναι πανακκριβα αλλα δεν χανω να τα δω κ να παρω ιδεες.

Φιλουσκια

εννοω εχω γεμισει ραγαδες:cool:
Καλημέρα! Αγγελικάκι μου, τι ωραία νέα είναι αυτά! Είδες που αγχωνόσουν από το παλιοόνειρο; Κοριτσάκι επιτέλους!!!!Αντε να ροζίσει λίγο η λίστα!!!!

Καστανα;;;Δεν μού αρέσουν καθόλου.....Ο άντρας μου, η αδελφή μου, οι γονείς μου τρελαίνονται. Εγώ πάλι όχι! Στην γαλοπούλα τα Χριστούγεννα μόνο βάζω και μου αρέσει πολύ.

Σήμερα είμαι σαφώς καλύτερα. Πονάνε βέβαια λίγο τα αυτιά μου και ο λαιμός, τρέχει και η μυτούλα αλλά καμία σχέση με χθες και προχθές.

Εδώ χάλασε ο καιρός. Εβρεξε χθες με το τσουβάλι. Σήμερα έχουμε 18 βαθμούς. Μόλις κρατήσει λίγο ο καιρός θα πάρουμε την σόμπα. Στο καλό.....Μια χαρά θα βάζαμε το πετρέλαιό μας τη Δευτέρα! Ούτε φασαρίες ούτε τίποτα. Τώρα πρέπει να φέρουμε ξύλα, να τα κουβαλήσουμε, να ανοίξουμε τρύπα στον τοίχο, να βγάλουμε σωλήνες.......Α, μα πια! Ημασταν κύριοι στα σπίτια μας και στις ζωές μας και μας κατάντησαν ζητιάνους! Οι ξεφτίλες.......

γλυκια μου πολυ χαιρομαο που εισαι καλυτερα!μεχρι αυριο θα εισαι τελειως καλα θα δεις:P

εννοειται κι εγω τοτε θα τα παρω αλλα σιγουρα θα εχω κανει μια ερευνα αγορας νωριτερα να ξερω τι περιπου θελω τι θα χρειαστω να ξερω που θα ψαξω να μην με πιασουν και κοροιδο!!!σας ειπα με το μαξιλαρι εγκυμοσυνης τι εγινε??

το καλοκαιρι που ειχα κατεβει στο χωριο μου περασα απο ενα καταστημα με βρεφικα γνωστης αλυσιδας και βρηκα ενα μαξιλαρι πιυ μου αρεσε παρα πολυ γυρω στα 50? αλλα θεωρησα πως ειναι πολυ νωρις να το παρω....οταν πηγα Γιαννενα για την αυχενικη εψαξα να βρω το καταστημα της ιδιας αλυσιδας για να βρω το ιδιο μαξιλαρι και το βρηκα.....ξερετε ποσο???:shock:86? :shock:καλα ηξερα οτι στην Ηπειρο γενικοτερα πολλα πραγματα ειναι πιο ακριβα(τον λογο δεν τον εχω καταλαβει ακομα)αλλα οχι και τοσο!!!!!φυσικα δεν το πηρα!!!

και πολυ καλα εκανες και δεν το πηρες καντυ μου ακους εκει 36 ευρω πιο ακριβα!!!:shock:
Συνήθως περιλαμβάνει πάντα (μπαίνει γύρω από τα κάγκελα για να προστατεύει τα χεράκια του μωρού και για ομορφιά φυσικά), σεντονάκια και πάπλωμα αλλά δεν είναι απαραίτητο να αγοράσεις σετ προίκας γιατί οι περισσότερες είναι και ακριβές. Εγώ για παράδειγμα δε θα πάρω γιατί το πάπλωμα δεν το χρειάζομαι. Βρήκα μια πολύ ωραία πάντα με 20? θα πάρω και κουνουπιέρα που βρήκα σεντονάκια έχω αγοράσει και κουβερτούλα οπότε θα είμαι μια χαρά. Απλά στο σετ είναι όλα ίδια αλλά όταν λερωθούν τα σεντονάκια της προίκας πάλι άλλα δε θα βάλεις;
εννοειται πως παλι αλλα θα βαλεις...πολυ λιγες φορες θα τυχει να εχεις ολη την προικα μαζι αφου λερωνουν τοσο ευκολα τα σεντονακια τους τα μωρα ειδικα αν ειναι αγορακια:tongue:
Νομίζω για τον πρώτο χρόνο οι παιδίατροι δέν αφήνουν πάπλωμα!!!Δέν ξέρω το λόγο......εγώ πήρα!!!

το εχω ακουσει και εγω αυτο με το παπλωμα αλλα και εγω πηρα παπλωμα θα προσπαθησω ομως να μην το χρησιμοποιησω συντομα...αν θυμαμαι καλα το ειχα δει σε ενα ντιβιντι που εκαναν δωρο με τα παμπερς και ελεγε οτι υπαρχει κινδυνος θερμοπληξιας στα νεογεννητα...αλλα δεν ειμαι και σιγουρη αν θυμαμαι καλα!

Εμείς η Σκορπιός (ΜΑΚΑΡΙ) ή Τοξότης.....Θα δούμε ....Της Μαριούλας Ζυγός στις 22!!!
ναι ζυγος θα ειναι το μωρουλινακι μου:P ειμαι τελειως ασχετη απο ζωδια! καλο ζωδιο ειναι ο ζυγος?

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια εγω σημερα εφυγα απο το διψηφιο νουμερο εφυγα απο το δεκα-κατι.... 9 μερες μου εμειναν!!!

αντε φτανεις στο τελος!!!!η μαλλον στην αρχη της νεας σου ζωης!!!!!!!!!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

αντε φτανεις στο τελος!!!!η μαλλον στην αρχη της νεας σου ζωης!!!!!!!!!!!!!

αχ βρε καντυ μου δεν μπορεις να φανταστεις τι βαρεμαρα πεφτει....τι θα κανω να περασουν γρηγορα οι μερες και να μην το καταλαβω???????????????????????????

83tdp2.pngcWE4p3.png

εννοω εχω γεμισει ραγαδες:cool:

γλυκια μου πολυ χαιρομαο που εισαι καλυτερα!μεχρι αυριο θα εισαι τελειως καλα θα δεις:P

και πολυ καλα εκανες και δεν το πηρες καντυ μου ακους εκει 36 ευρω πιο ακριβα!!!:shock:

εννοειται πως παλι αλλα θα βαλεις...πολυ λιγες φορες θα τυχει να εχεις ολη την προικα μαζι αφου λερωνουν τοσο ευκολα τα σεντονακια τους τα μωρα ειδικα αν ειναι αγορακια:tongue:

το εχω ακουσει και εγω αυτο με το παπλωμα αλλα και εγω πηρα παπλωμα θα προσπαθησω ομως να μην το χρησιμοποιησω συντομα...αν θυμαμαι καλα το ειχα δει σε ενα ντιβιντι που εκαναν δωρο με τα παμπερς και ελεγε οτι υπαρχει κινδυνος θερμοπληξιας στα νεογεννητα...αλλα δεν ειμαι και σιγουρη αν θυμαμαι καλα!

ναι ζυγος θα ειναι το μωρουλινακι μου:P ειμαι τελειως ασχετη απο ζωδια! καλο ζωδιο ειναι ο ζυγος?

Το καλύτερο για άντρα είναι ο αντρούλης μου είναι καλά παιδιά και δίκαια!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

αχ βρε καντυ μου δεν μπορεις να φανταστεις τι βαρεμαρα πεφτει....τι θα κανω να περασουν γρηγορα οι μερες και να μην το καταλαβω???????????????????????????

το φανταζομαι...σιγουρα οσο περνανε οι μερες θα ανυπομονουμε ολες περισσοτερο εγω εχω σχεδον 150 ακομα και προσπαθω να μην το σκεφτομαι που να φτασω τις 9.....

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...