Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Κι εγώ το ίδιο σκέφτομαι να κάνω!

Κάντυ, στα Γιάννενα ό,τι και να πάρεις είναι πανάκριβο! Μας περνάνε ή για πλούσιους ή για κορόιδα.......Η μάλλον σού λέει ο άλλος "τι επιλογές έχεις; όπου και να πας τόσο θα το βρεις!" ........ όπότε χτυπάνε και στο ότι δεν έχεις και πολλές επιλογές.....

ΜΑΡΤΖΙ τωρα πια υπαρχει η εγνατια που σε 2-2,5 ωρες εισαι Θεσσαλονικη απλα πρεπει να επαναστατησει ο κοσμος για να συμορφωθουν καποια στιγμη!!!που να δεις εδω σ εμας τι γινεται!!!!αλλα απο εδω ξερω παρα μα παρα πολλους που πανε Θεσσαλονικη για ψωνια...μαλιστα βαζουν και λεωφορειο δεν ξερω ποιος το διοργανωνει αλλα ξερω πως 2 φορες το χρονο βαζουν λεωφορειο μονο και μονο για ψωνια!!!!και καλα κανουν!!!ωραια κι εγω συμφωνω να στηριζεις τον τοπο σου αλλα οχι να σε κλεβουν κιολας!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΜΑΡΜΙΝ εσυ γιατι δεν θα παρεις παπλωμα???δεν χρησιμοποιεις γενικα???

το σκεφτηκα κι εγω καποια στιγμη αν θα ειναι εξυπηρετικο....αλλα μου ειπε η μαμα μου πως αυτο που της ειχαν κανει δωρο στον αδερφο μου την ειχε βολεψει παρα πολυ μεχρι 5 χρ αυτο χρησιμοποιουσε και τωρα το σκεφτομαι:confused:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

το σκεφτηκα κι εγω καποια στιγμη αν θα ειναι εξυπηρετικο....αλλα μου ειπε η μαμα μου πως αυτο που της ειχαν κανει δωρο στον αδερφο μου την ειχε βολεψει παρα πολυ μεχρι 5 χρ αυτο χρησιμοποιουσε και τωρα το σκεφτομαι:confused:

Νομίζω για τον πρώτο χρόνο οι παιδίατροι δέν αφήνουν πάπλωμα!!!Δέν ξέρω το λόγο......εγώ πήρα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Απλά όπως το έψαξα μου είπαν ότι τόσο μικρό δε σκεπάζεται με πάπλωμα αλλά με την κουβέρτα ισπανίας. Το ίδιο μου είπε και η μαμά μου. Ακόμη και του χρόνου δεν ξέρω αν θα χρειαστεί. Οπότε για φέτος τουλάχιστον δε θα το χρειαστώ οπότε γιατί να το πάρω μαζί με την προίκα που τις κοπαναν κι όλας; Αύτο το είχα αποφασίσει από καιρό και τελικά η μαμά μου μας έκανε παπλωματάκι αλλά και αυτό δε θα το χρησιμοποιήσω ακόμα

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

αληθεια??δεν το ειχα ακουσει αυτο!!!!εγω θεωρω αυτες τις κουβερτες πολυ πιο αλλεργιογονες απο το παπλωμα...τουλαχιστον εγω που εχω θεμα με το αναπνευστιοκο μου δεν τις αντεχω.....με πιανει φτερνισμα και φραζει ο λαιμος μου...βεβαια ποτε δεν τις χρησιμοποιουσαμε στο σπιτι αλλα και τωρα που μου εκαναν καποιες δωρο και πηγα να τις στρωσω στο κρεβατι πωπω ουτε να το θυμαμαι δεν θελω εφραξε ο λαιμος μου!!!και τις ειχα πλυνει κιολας να φυγει το πολυ χνουδι οποτε σε καμια περιπτωση δεν θα παρω κατι τετοιο για τα μωρα και ελπιζω να μην εχει και κανεις την φαϊνη ιδεα να μου φερει παλι δωρο:evil::evil:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καλημερα!!!αυτη ειναι τελεια!!!

θα εχεις να διαλεξεις 2 προικες :D :D τι καλα!!!!

εγω δεν θα το ελεγα καλο!!!πρωτων ειναι πανακριβες...και δευτερον αντε να συνδιασεις τις προικες με τις κουνιες και τις 2 προικες μεταξυ τους......:rolleyes:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

αληθεια??δεν το ειχα ακουσει αυτο!!!!εγω θεωρω αυτες τις κουβερτες πολυ πιο αλλεργιογονες απο το παπλωμα...τουλαχιστον εγω που εχω θεμα με το αναπνευστιοκο μου δεν τις αντεχω.....με πιανει φτερνισμα και φραζει ο λαιμος μου...βεβαια ποτε δεν τις χρησιμοποιουσαμε στο σπιτι αλλα και τωρα που μου εκαναν καποιες δωρο και πηγα να τις στρωσω στο κρεβατι πωπω ουτε να το θυμαμαι δεν θελω εφραξε ο λαιμος μου!!!και τις ειχα πλυνει κιολας να φυγει το πολυ χνουδι οποτε σε καμια περιπτωση δεν θα παρω κατι τετοιο για τα μωρα και ελπιζω να μην εχει και κανεις την φαϊνη ιδεα να μου φερει παλι δωρο:evil::evil:

Και εγώ με κουβέρτα δέν μπορώ να σκεπαστώ φτερνίζομαι σαν το γατί....τώρα για το πάπλωμα δέν ξέρω τον λόγο που δέν αφήνουν οι γιατροί......για αλλεργείες η για ασφυξία???

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

εγω δεν θα το ελεγα καλο!!!πρωτων ειναι πανακριβες...και δευτερον αντε να συνδιασεις τις προικες με τις κουνιες και τις 2 προικες μεταξυ τους......:rolleyes:

Δε χρειάζεται να συνδιάσεις τίποτα το κάθε μωράκι θα έχει το δικό του στυλ είτε είναι δύο ίδια είτε ένα και ένα. Αν όπως όλα δείχνουν είναι αγοράκι κοριτσάκι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Όσο για το κόστος και αυτό λύνεται εάν δεν τα πάρεις σετ. Η αλήθεια είναι ότι εμείς εδώ στη Θεσσαλονίκη έχουμε πιο πολλές επιλογές αλλά κι εκεί αν ψάξεις και εκτός μεγάλων καταστημάτων κάτι θα βρεις. Δεν έχετε βιοτεχνίες με βρεφικά λευκά είδη;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Κορίτσια αν βάλετε από κάτω σεντονάκι ή τη βάλετε μέσα σε παπλωματοθήκη πάλι δε μπορείτε να σκεπαστείτε; Εμένα μου αρέσουν πάρα πολύ αυτές οι κουβερτούλες. Μπορώ να χαϊδεύω το πρόσωπό μου με τις ώρες ειδικά με τις βρεφικές. Η μεγάλη κόρη του αδελφού μου δεν την αποχωριζόταν ποτέ ακόμα και το καλοκαίρι αν δεν την είχε αγκαλιά δεν μπορούσε να κοιμηθεί και ας γινόταν μούσκεμα από τον ιδρώτα.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Κορίτσια αν βάλετε από κάτω σεντονάκι ή τη βάλετε μέσα σε παπλωματοθήκη πάλι δε μπορείτε να σκεπαστείτε; Εμένα μου αρέσουν πάρα πολύ αυτές οι κουβερτούλες. Μπορώ να χαϊδεύω το πρόσωπό μου με τις ώρες ειδικά με τις βρεφικές. Η μεγάλη κόρη του αδελφού μου δεν την αποχωριζόταν ποτέ ακόμα και το καλοκαίρι αν δεν την είχε αγκαλιά δεν μπορούσε να κοιμηθεί και ας γινόταν μούσκεμα από τον ιδρώτα.

Εγώ καθόλου δέν τις έχω κάν στη ντουλάπα του δωματίου μου τις έχω σε θήκες στη ντουλάπα της τρίτης κρεββατοκάμαρας!!!Μακριάάάάά!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Συγχαρητηρια και στην Αγγελικακι!!! πρεπει να την εχετε στα οπο οπα !!!

καντυ αν και εσενα τελικα ειναι κοριτσακι το ενα,που στο ευχομαι γιατι το θελει ο αντρας σου αλλα γιατι ειναι και τσαχπινικα τα κοριτσακια, θα εχετε να διαλεξετε πολλους γαμπρους απο εδω! :D :D

Εγω θα παρω παπλωμα για το μωρο και θα προσπαθησω να βρω πολυ καλο με πουπουλα χηνας που τα βραζουν και ειναι υποαλλεργικο. Σας το λεει καποια που παιδευεται χρονια με αλλεργιες!!!!

Επειτα το παπλωμα δεν χρειαζεται να το πλυνεις μονο το τιναζεις απο τη στιγμη που χρεισιμοποιεις παπλωματωθηκη και την αλλαξεις. Εγω εχω ενα τελειο παπλωμα στο κρεβατι μας λεπτο και παναλαφρο τοσο που στη αρχη νομιζα οτι μας κοροιδεψαν. Αλλα οταν σκεπαστεις ειναι σαν να μπαινεις στη σαουνα!!!!! Ουτε 3 κουβερτες τοση ζεστη!!!!!

Καθε εβδομαδα αλλαζω παπλωματωθηκε και μια φορα τον μηνα το περναω με τη την σκουπα που παιρνει σκονες και ακαραια!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...