Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Xristina96 είπε:

Να προσθέσω επίσης ότι τα ciclacur δεν τα παίρνουμε στην διέγερση αλλά στην προετοιμασία του ενδομητρίου για εμβρυομεταφορά. Ciclacur είναι και αντισυλληπτικά αν πάρεις και τα καφέ. Οιστρογόνα είναι. Οιστρογόνα περνούμε και για άλλους λόγους, πχ για να μαλακώσουν τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης. Ή σε περίπτωση που για κάποιο λόγω μιωθουν και δεν έχει κύκλο. Αντισυλληπτικά περνούμε είτε για προφύλαξη, κάποιοι τα δίνουν για να φύγουν κύστες , για την ακμή και γενικότερα την ομαλή λειτουργία των ορμονών. Οπως λες και εσύ, το τι τρώμε μόνο από αυτό μπορούμε να πάθουμε 10000 δύο. Αντιωβιωσεις, εμβόλια, αναψυκτικά, τα τσιγάρα, το καυσαέριο… ουυυυυυ και λίστα συνεχίζεται. Πλέον μετά από τόσα χρόνια που κάνουμε εξωσωματική, τα φάρμακα είναι πολύ ποιο ασφαλές από ότι ήταν το 80 που έπαιρναν για μήνες φάρμακα για να πετύχουν την διέγερση που πετυχενοθμε εμείς πλέον. 1-2 εβδομάδες.

εμενα η μαστολόγος μου που έχω κάτι στο αριστερό στήθος, μου έχει πει ότι η εξωσωματική δεν θα μου κάνει τίποτα, οι ορμόνες πλέον που περνούμε είναι πολύ λίγες για να προκαλέσουν κάτι. Την εγκυμοσύνη φοβάται. Και τώρα αναμένω το ραντεβού μου μαζί της. 

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

πρίν από 21 λεπτά , little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Tέλεια όλα καλά τελικά και με το Αγγελικάκι και επιτέλους ένα κοριτσάκι στην παρέα! Τώρα περιμένουμε και δεύτερο από την Κάντυ :P

Μαριούλα αν μιλήσεις σήμερα με τη Θεία και θυμηθείς ρώτησε την ;)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

καλημερα κοριτσια,οπως βλεπετε δε εχω υπνο. μαλλο οτα τελειωσουμε θα στειλω μυημα σε καποια γιατι μετα θα παμε στη αγορα και πριν τις 3 δεν ομιζω να γυρισουμε.

καντυ πολυ ωραιες οι προικες. καποιες απο αυτες τις εχει το λητω. εγω εχω τρελαθει με τη μινι. μπορεις να μου στειλεις διευθυνση στο ιντερνετ; μαρεσουν και τα επιθπλακια της σειρας αλλα σκεφτομαι αν μετα καω αγορι τι θα τα κανω;

εμεις τα κασταα τα καναμε στα καρβουνα αλλα μας ειπε καποιος α τα χαραζουμε λιγο και α τα βαζουμε στο μικροκυματων για 6-7 λεπτα. ενα θα σας πω απλα τελεια. και ξεφλουδαε και πανευκολα.απλα δεν ξερω αν ειναι υγειινα ετσι. δοκιμαστε τα. σε 10 λεπτα πολυ εχεις καστανακια.

Καλημέρα καιαπό εμένα πρίν μισή ώρα κατάφερα να σηκωθώ από το κρεβάτι!!Τα κάστανα χαρκωτά στον φούρνο τον κανονικό ρε κορίτσια όχι μικροκυμμάτων!!!

καλημερα φιλεναδιτσες μου μηνυμα απο το αγγελικακι μας οπως ακριβως μου το εστειλε

ΚΑΛΗΜΕΡΑ,ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΠΗΓΑΝ.ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ.

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ :D:D:D:D:Dεπιτέλους το πρώτο σίγουρο κοριτσάκι (για την κάντυ ακόμα δέν είναι σίγουρο έτσι δέν είναι κάντυ???) Ε ρε θα πλακωθούν οι γαμπροί για χάρη της!!!;);););)

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Αχ τι ωραια!!!θα τρελλαθει ο αντρας της.τα κοριτσακια ειναι μεσα στην τσαχπινια.καντυ σειρα σου να επιβεβαιωσεις αν κ νομιζω οτι τελικα δεν ειναι σιγουροι οι γιατροι μας μονο οταν προκειτε για κοριτσι!!!Μαριουλα τι εννοεις σκιζεσαι;

Εγω κοριτσακια αν και εχω ενα σωρο δουλειες να κανω κ μια κουζινα γεματη πιατα κ κατσαρολες τα παραταω ολα κ παω να δω κανα κρεββατακι. Θα παω εδω ανατολικα στα μεγαλα που εχουμε που ξερω θα ειναι πανακκριβα αλλα δεν χανω να τα δω κ να παρω ιδεες.

Φιλουσκια

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Αχ τι ωραια!!!θα τρελλαθει ο αντρας της.τα κοριτσακια ειναι μεσα στην τσαχπινια.καντυ σειρα σου να επιβεβαιωσεις αν κ νομιζω οτι τελικα δεν ειναι σιγουροι οι γιατροι μας μονο οταν προκειτε για κοριτσι!!!Μαριουλα τι εννοεις σκιζεσαι;

Εγω κοριτσακια αν και εχω ενα σωρο δουλειες να κανω κ μια κουζινα γεματη πιατα κ κατσαρολες τα παραταω ολα κ παω να δω κανα κρεββατακι. Θα παω εδω ανατολικα στα μεγαλα που εχουμε που ξερω θα ειναι πανακκριβα αλλα δεν χανω να τα δω κ να παρω ιδεες.

Φιλουσκια

Ωραία βόλτα αυτή! Να πας και στο pierro

17ης Νοεμβρίου 75, 54352, Κωνσταντινοπολίτικα, Πυλαία - Θεσσαλονίκη

(στον δρόμο προς το Γένεσις)

Τηλ.: 2310 949 747, Fax: 2310 947 215

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

καλημερα πανεμορφα και γλυκα κοριτσακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σημερα ξυπνησα κι εγω με το υπεροχο μηνυμα απο το ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!

ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ αντε με το καλο να ακολουθησουν κι αλλα;)

με το καλο ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ να το παρεις και στην αγκαλια σου!!!!αντε βουρ για ψωνια τωρα!!!!

ΛΙΛΙΤΑΚΙ πολυ καλα τα λες εμενα ακομα δεν ειναι σιγουρο οποτε ας μην το βροντοφωναζω και μετα μου ερθει κεραμιδα!!!

εγω κοριτσια κουνιες, οπως εχω ξαναπει εχω ,οποτε ψαχνω μονο για προικες...αν ομως ειχα να παρω και κουνιες θα επαιρνα κατι πολυ ουδετερο χωρις σχεδια επανω για να μπορω να την στολισω με οτι θελω γιατι τωρα με δεσμευει και αυτο:?

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Καλημέρα! Αγγελικάκι μου, τι ωραία νέα είναι αυτά! Είδες που αγχωνόσουν από το παλιοόνειρο; Κοριτσάκι επιτέλους!!!!Αντε να ροζίσει λίγο η λίστα!!!!

Καστανα;;;Δεν μού αρέσουν καθόλου.....Ο άντρας μου, η αδελφή μου, οι γονείς μου τρελαίνονται. Εγώ πάλι όχι! Στην γαλοπούλα τα Χριστούγεννα μόνο βάζω και μου αρέσει πολύ.

Σήμερα είμαι σαφώς καλύτερα. Πονάνε βέβαια λίγο τα αυτιά μου και ο λαιμός, τρέχει και η μυτούλα αλλά καμία σχέση με χθες και προχθές.

Εδώ χάλασε ο καιρός. Εβρεξε χθες με το τσουβάλι. Σήμερα έχουμε 18 βαθμούς. Μόλις κρατήσει λίγο ο καιρός θα πάρουμε την σόμπα. Στο καλό.....Μια χαρά θα βάζαμε το πετρέλαιό μας τη Δευτέρα! Ούτε φασαρίες ούτε τίποτα. Τώρα πρέπει να φέρουμε ξύλα, να τα κουβαλήσουμε, να ανοίξουμε τρύπα στον τοίχο, να βγάλουμε σωλήνες.......Α, μα πια! Ημασταν κύριοι στα σπίτια μας και στις ζωές μας και μας κατάντησαν ζητιάνους! Οι ξεφτίλες.......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

η σελιδα που εχω βρει τις περισσοτερες ειναι αυτη:

http://www.bebe.gr/products6.php?wh=1〈=1&the1id=2&theid=2&open1=2&open2=

ΤΣΕΡΡΥ αν θελεις να δεις αυτες που εβαλα μπορω να στις στειλω σε μειλ...θα τις ανοιγει το ταμπλετ??

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καλημερα πανεμορφα και γλυκα κοριτσακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σημερα ξυπνησα κι εγω με το υπεροχο μηνυμα απο το ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!

ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ αντε με το καλο να ακολουθησουν κι αλλα;)

με το καλο ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ να το παρεις και στην αγκαλια σου!!!!αντε βουρ για ψωνια τωρα!!!!

ΛΙΛΙΤΑΚΙ πολυ καλα τα λες εμενα ακομα δεν ειναι σιγουρο οποτε ας μην το βροντοφωναζω και μετα μου ερθει κεραμιδα!!!

εγω κοριτσια κουνιες, οπως εχω ξαναπει εχω ,οποτε ψαχνω μονο για προικες...αν ομως ειχα να παρω και κουνιες θα επαιρνα κατι πολυ ουδετερο χωρις σχεδια επανω για να μπορω να την στολισω με οτι θελω γιατι τωρα με δεσμευει και αυτο:?

Εγώ θα αρχίσω να ψάχνω για πράγματα του μωρού αφού κάνω και την β επιπέδου. Νωρίτερα με τίποτα.....Οσο για προίκα.....Θα δω τι μπορεί να μου φτιάξει και η μανούλα μου που είναι χρυσοχέρα.....Αλήθεια, η προίκα τι περιλαμβάνει;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγώ θα αρχίσω να ψάχνω για πράγματα του μωρού αφού κάνω και την β επιπέδου. Νωρίτερα με τίποτα.....Οσο για προίκα.....Θα δω τι μπορεί να μου φτιάξει και η μανούλα μου που είναι χρυσοχέρα.....Αλήθεια, η προίκα τι περιλαμβάνει;

εννοειται κι εγω τοτε θα τα παρω αλλα σιγουρα θα εχω κανει μια ερευνα αγορας νωριτερα να ξερω τι περιπου θελω τι θα χρειαστω να ξερω που θα ψαξω να μην με πιασουν και κοροιδο!!!σας ειπα με το μαξιλαρι εγκυμοσυνης τι εγινε??

το καλοκαιρι που ειχα κατεβει στο χωριο μου περασα απο ενα καταστημα με βρεφικα γνωστης αλυσιδας και βρηκα ενα μαξιλαρι πιυ μου αρεσε παρα πολυ γυρω στα 50? αλλα θεωρησα πως ειναι πολυ νωρις να το παρω....οταν πηγα Γιαννενα για την αυχενικη εψαξα να βρω το καταστημα της ιδιας αλυσιδας για να βρω το ιδιο μαξιλαρι και το βρηκα.....ξερετε ποσο???:shock:86? :shock:καλα ηξερα οτι στην Ηπειρο γενικοτερα πολλα πραγματα ειναι πιο ακριβα(τον λογο δεν τον εχω καταλαβει ακομα)αλλα οχι και τοσο!!!!!φυσικα δεν το πηρα!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Συνήθως περιλαμβάνει πάντα (μπαίνει γύρω από τα κάγκελα για να προστατεύει τα χεράκια του μωρού και για ομορφιά φυσικά), σεντονάκια και πάπλωμα αλλά δεν είναι απαραίτητο να αγοράσεις σετ προίκας γιατί οι περισσότερες είναι και ακριβές. Εγώ για παράδειγμα δε θα πάρω γιατί το πάπλωμα δεν το χρειάζομαι. Βρήκα μια πολύ ωραία πάντα με 20? θα πάρω και κουνουπιέρα που βρήκα σεντονάκια έχω αγοράσει και κουβερτούλα οπότε θα είμαι μια χαρά. Απλά στο σετ είναι όλα ίδια αλλά όταν λερωθούν τα σεντονάκια της προίκας πάλι άλλα δε θα βάλεις;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

εννοειται κι εγω τοτε θα τα παρω αλλα σιγουρα θα εχω κανει μια ερευνα αγορας νωριτερα να ξερω τι περιπου θελω τι θα χρειαστω να ξερω που θα ψαξω να μην με πιασουν και κοροιδο!!!σας ειπα με το μαξιλαρι εγκυμοσυνης τι εγινε??

το καλοκαιρι που ειχα κατεβει στο χωριο μου περασα απο ενα καταστημα με βρεφικα γνωστης αλυσιδας και βρηκα ενα μαξιλαρι πιυ μου αρεσε παρα πολυ γυρω στα 50 αλλα θεωρησα πως ειναι πολυ νωρις να το παρω....οταν πηγα Γιαννενα για την αυχενικη εψαξα να βρω το καταστημα της ιδιας αλυσιδας για να βρω το ιδιο μαξιλαρι και το βρηκα.....ξερετε ποσο???:shock:86 :shock:καλα ηξερα οτι στην Ηπειρο γενικοτερα πολλα πραγματα ειναι πιο ακριβα(τον λογο δεν τον εχω καταλαβει ακομα)αλλα οχι και τοσο!!!!!φυσικα δεν το πηρα!!!

Καντυ εσυ είσαι καλύτερα ξεουράστηκες???

Μargi και θα είσαι ακόμα καλύτερα στη διάρκεια της μέρας και αύριο εύχομαι περδίκι!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

ΛΙΛΙΤΑΚΙ μου ειμαι πολυ καλυτερα ευχαριστω κουκλιτσα μου!!!!εχω κατι τσιμπιματακια που και που αλλα νομιζω ειναι φυσιολογικο...

οι προικες εχουν συνηθως παντα-παπλωμα-κουνουπιερα ολα τα υπολοιπα (σεντονακια,κουβερτες......)πανε ξεχωριστα

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Συνήθως περιλαμβάνει πάντα (μπαίνει γύρω από τα κάγκελα για να προστατεύει τα χεράκια του μωρού και για ομορφιά φυσικά), σεντονάκια και πάπλωμα αλλά δεν είναι απαραίτητο να αγοράσεις σετ προίκας γιατί οι περισσότερες είναι και ακριβές. Εγώ για παράδειγμα δε θα πάρω γιατί το πάπλωμα δεν το χρειάζομαι. Βρήκα μια πολύ ωραία πάντα με 20? θα πάρω και κουνουπιέρα που βρήκα σεντονάκια έχω αγοράσει και κουβερτούλα οπότε θα είμαι μια χαρά. Απλά στο σετ είναι όλα ίδια αλλά όταν λερωθούν τα σεντονάκια της προίκας πάλι άλλα δε θα βάλεις;

Κι εγώ το ίδιο σκέφτομαι να κάνω!

Κάντυ, στα Γιάννενα ό,τι και να πάρεις είναι πανάκριβο! Μας περνάνε ή για πλούσιους ή για κορόιδα.......Η μάλλον σού λέει ο άλλος "τι επιλογές έχεις; όπου και να πας τόσο θα το βρεις!" ........ όπότε χτυπάνε και στο ότι δεν έχεις και πολλές επιλογές.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...